Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Hytteutleie i Norge

Fantastisk natur og storslått utsikt


Hold ferie i Norge, og opplev fantastisk natur, storslått utsikt og mengder av aktiviteter og attraksjoner. Uansett hvor i landet du vil leie hytte byr Norge på uforglemmelige ferieopplevelser. Hvis du går på oppdagelse i DanCenter's utvalg av hytter til leie så finner du et stort utvalg av feriefristelser.

Bruk vår smarte kartfunksjon nedenfor, og finn en ledig hytte i nettopp den delen av landet du ønsker.

Start med å søke hytter her:

Ferie i Norge

DanCenter har feriehus og hytter i hele Norge, fra sør til nord. Ønsker du å oppleve Sørlandets idyll, Vestlandets fjorder og fjell eller Nord-Norges ville natur med nordlys eller midnattssol kan det å leie hytte være den perfekte måte å komme tett på både natur og opplevelser.

DanCenter har et stort utvalg av hytter til leie i blant annet Kristiansand, Søgne, Lyngdal og Farsund for de som ønsker å oppleve Sørlandets skjærgårds idyll. Frister Vestlandet og Midt-Norge med majestetiske fjorder og fjell, og nydelig kystlandskap, er utvalget av hytter til leie stort i blant annet Suldal, Bømlo, Tysnes, Selje, Stryn, Averøy og Volda i tillegg til mengder av koselige små plasser langs store og små fjorder. Hvis Nord-Norges ville natur lokker med sine spisse fjelltopper, nordlys og flotte naturskjønne vidder har vi hytteutleie på både store og små plasser som Lofoten, Helgeland, Lyngen, Salten og Vesterålen for å nevne noen. Det er bare å la seg friste.

Populære områder å leie hytte

Vi har et stort utvalg hytter til leie, søk her:

Hytter til leie på fjellet

Hvis det frister med en aktiv ferie på fjellet har DanCenter også hytter til leie i områder med masse aktiviteter både sommerstid og vinterstid. De fleste fjell hyttene er også veldig populære om sommeren, hvor en ferie i fjellet kan by på nydelige vandreturer, ro og frisk luft. Blant våre mest populære hytte områder på fjellet finner man Hafjell og Kvitfjell, Bortelid og Telemark.

Lei hytte for en langhelg

Mange av våre hytter kan leies det antall dager man måtte ønske, da det tilbys fleksibel ankomst dag og avreise dag. Dermed kan man ta en langhelg, og bo i en av våre hytter uten å tenke på å leie hytten for en uke av gangen. Så reiser man flere sammen og søker overnatting for kun noen få dager, kan det være et godt alternativ å leie hytte fremfor å ta inn på hotell.

Hytteutleie til alle formål

Dancenter har mere enn 600 hytter til leie i Norge. Så uansett hvilket antall personer man er, om dere kun er et par stykker, hele familien eller alle vennene som skal på ferie så finner du garantert en hytte som passer dine ønsker. Felles for alle hytter er at de er omgitt av vakker norsk natur som venter rett utenfor døren. Man finner alt fra små hyggelige hytter i den norske natur, til store feriehus og boliger med svømmebasseng, boblebad og badstue. Vi har noe for store og små grupper, så det antall personer som skal ferie sammen kan finne en hytte som passer.

Hytter til leie på Vestlandet

Vestlandet kan by på vakker natur langs kyst og langs fjorder for fiske og aktiviteter på vannet, og med høye fjelltopper som byr på både korte og lange vandreturer alt etter hva som passer deg og ditt reisefølge. Her kan du oppleve flotte fossefall, isbreer og fruktbygder langs fjordene, samt små og store byer. Besøk Bergen, byen mellom de syv fjell, med fløibanen eller Ulriksbanen som tar deg opp på to av byens fjelltopper med en fantastisk utsikt over byen, eller man kan vandre langs bryggen med alle sine sjarmerende smau og små butikker. Eller oljebyen Stavanger med sine sjarmerende bebyggelse med smau og hyggelige gater og kulinariske restauranter.

Hytter til leie på Sørlandet

Sørlandsidyllen kan oppleves ved å leie hytte gjennom DanCenter. Sørlandet har mye å by på for både store og små. Lei en hytte i nærheten av Kristiansand, og opplev den hyggelige atmosfæren i byen som ligger langs kysten helt sør i Norge. Her er det vanskelig å kjede seg da det finnes en rekke aktiviteter og attraksjoner for hele familien, prøv blant annet en tur til Dyreparken eller Aquarama gøy for hele familien, eller la deg trollbinde av flotte naturopplevelser i Ravnedalen. Det er også et godt utvalg av hytter til leie i Lyngdal og Farsund, hvor du kan oppleve hvite sandstrender, havfiske eller padleturer i rolige elvestryk.

Hytteutleie i Nord-Norge

Opplev Nord-Norges magi på vinterstid med mørketid og nordlyset som danser på himmelen, eller midnattssolen som lyser opp sommerens netter. Ved å leie hytte i Nord-Norge vil man kunne oppleve mengder av aktiviteter og mektig natur. Finn en hytte til leie i f. eks Troms og prøv aktiviteter som Hval safari, havørn safari, hundeslede safari eller reinsdyr safari, opplev nordlys eller midnattssol eller prøv fiskelykken ved å leie båt med feriehuset.

Ta hunden med når du leier hytte

Hos DanCenter Hytteutleie finner du mange feriehus med mulighet for å ta med både hund og katt hvis man ønsker dette. Det skal jo være plass til hele familien når man reiser på ferie i Norge og leier hytte. Med søkefunksjonen vår kan du enkelt sortere hyttene ut ifra om det er lov å ha med husdyr eller ikke. Denne funksjonen kan selvfølgelig også benyttes til å finne feriehus og hytter som ikke tillater husdyr hvis man er allergisk eller foretrekker et husdyrfritt hus.

Feriehus i Skandinavia og Tyskland

Hos DanCenter Hytteutleie finner du også tusenvis av feriehus utenfor Norges grenser. Både i Sverige, Danmark og Tyskland er det gode muligheter for å finne en ny og spennende feriedestinasjon.

Lei ut hytten din gjennom Dancenter

Tjen penger på å leie ut hytten din i Norge gjennom Dancenter. Se mere her.