Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss
Eier login
Eier login
Lei ut
Bli utleier
Lillehammer i Norge — Lei hytte hos DanCenter

Lillehammer i Norge — Lei hytte hos DanCenter

Lei en hytte til din neste ferie med DanCenter Hytteutleie.

Bruk vår smarte søkefunksjon nedenfor til å finne en ledig hytte i nettopp det området du ønsker. Du kan også filtrere søket, og velge om hytten for eksempel skal ha sjøutsikt, svømmebasseng, oppvaskmaskin, internett osv.

Les mer om Lillehammer

Andre gjester anbefaler disse ferieboligene for Lillehammer:

Husnr: 38602Lillehammer6 personer,  50 m²Kjæledyr tillatt.2,5 km til kyst.Leilighet for maks 6 personer, lekkert flisbelagt bad med dusjhjørne/ vegghengt toalett med oppvarmet badegulv og badstue. Stue med panoramautsikt, sovesofa til 2 personer, sovealkove med køyeseng, peisovn, kabel TV, spisestuekrok. Nyrestaurert ...Husnr: 38605Lillehammer8 personer,  75 m²Kjæledyr tillatt.2,5 km til kyst.Leilighet for maks 8 personer med et soverom med dobbeltseng, lekkert flisbelagt bad med dusjhjørne/ vegghengt toalett med oppvarmet badegulv og badstue. Stue med panoramautsikt og peisovn, kabel TV, spisestuekrok- restaurert åpen kjøkkenløsning ...Husnr: 38601Lillehammer6 personer,  50 m²Kjæledyr tillatt.2,5 km til kyst.Leiligheter for maks 6 personer med panorama utsikt. Lekkert flisbelagt bad med dusj hjørne, oppvarmet gulv og badstue. Stue med panoramautsikt, sovesofa til 2 personer, sovealkove med køyeseng, peis ovn, kabel TV. Åpen kjøkkenløsning med minikjøleskap, ...

LILLEHAMMER - IKKE BARE VINTER OG SKIBAKKER Lillehammer blir ofte forbundet med OL, snø, alpinbakker og vinteraktiviteter, men sommeren på Lillehammer er neimen ikke kjedelig den heller. Her er tilbud til alle.

Les mer om fiskeartene i Øst-Norge

HUNDERFOSSEN FAMILIEPARK: Hunderfossen Familiepark i Lillehammer er en av Norges største turistattraksjoner med over 250 000 besøkende hver sommer. Den Norske Trollparken med eventyrlige opplevelser er en helt spesiell fornøyelsespark, med troll og eventyr som tema og med et flott badeområde med småtrollbasseng for de minste. Ta med familien på en helsprø traktor-tur rundt på bondegården. Hunderfossen Familiepark ved Lillehammer har mer enn 50 attraksjoner og severdigheter - Trollfallet - og prinsessen i tårnet, Familierafting i frådende elvestryk, bilbaner for store og små, Eventyrslottet, Høydeparken (en av Norges største klatreparker), Ivo Caprinos Eventyrgrotte med flotte eventyrtablåer, Eventyrskipet høyt til værs, tøffe elektriske gokarts, badebassenger med vannsklier, kjente artister, nytt eventyrteater, et spennende og lærerikt Energisenter og mye mer. Perfekt for en eventyrlig ferie for hele familien sammen!

LILLEPUTTHAMMER: Lilleputthammer familiepark – et eldorado for de minste! I Lilleputthammer kan barna kjøre tog, biler, båter, pariserhjul, karusell, berg- og dalbane eller suse ned i Ola’s froskehopp. I den lille byen er det liv og røre fra morgen til kveld med teaterforestillinger flere ganger om dagen, og spennende lesestunder i Barnas Bokby. Lilleputthammer familiepark er et eldorado for de minste barna! Alle attraksjoner er spesielt tilrettelagt for barn mellom 0 og 10 år – her føler barna seg «hjemme». I Kulturhuset kan du lese mer om Lilleputthammers historie. Rundt om i parken finnes mange sittegrupper, sandkasser, vippehusker, trampoliner, hinderløype, hoppepute m.m.

LILLEHAMMER BY: Storgata i Lillehammer, med sin lave trehusbebyggelse, er en opplevelse i seg selv. Med mer enn 125 butikker bør Lillehammer kunne tilfredstille den kresne "shopper". De fleste butikkene finnes i - eller i gangavstand fra Storgata. Fra Lilletorget kan du ta avstikkeren inn i det gamle industriområdet til Mesna Brug, som i dag huset butikker og har fått navnet Mesnasenteret.

Lillehammer Sentrum med den prisbelønte Storgata er kjent over det ganske land. Sjarmerende, bevaringsverdige bygårder danner rammen om et moderne og trivelig handelsmiljø med en rekke spesialforretninger og topp vareutvalg. I tillegg finnes gallerier og museer i umiddelbar nærhet, så trivelig handel kan kombineres med kultur, natur- og kunstopplevelser.I Lillehammer finner du et av Europas fineste og største husflidutsalg.

MAIHAUGEN: Maihaugen på Lillehammer er et av de største museene i Norge og det mest opplevelsesrike! Her er det friluftsmuseum med 200 bygninger, utstillinger, spisesteder og opplevelser for folk i alle aldre. Museet ble grunnlagt av Anders Sandvig i 1887, og flyttet til Maihaugen i 1904. Under mottoet: ” den som vil rekke de lange mål, må lære seg kunsten å vente”, begynte tannlege Anders Sanvig i 1887 det møysommelige arbeidet med å samle inn hus og gjenstander fra Gudbrandsdalen. I dag er det mer enn 50 000 registrerte gjenstander og 190 hus, som alle har sin egen historie. På Maihaugen får du høre mange av disse historiene. Her finner du hus fra bygd og by – gamle som nye, til og med et hus som viser hvordan vi så på framtida i 2001! Innimellom alle disse bygningene finner du dyr. Det er hester og kuer, sau og gris, høner og kaniner og innimellom en geitekilling vidvanke. Om du småprater med bonden i Øygarden eller skravler med dattera i 80-tallshuset– ja det er opp til deg – de gode fortellingene finns her – det er mange som mer enn gjerne slår av en prat.

VINTER I LILLEHAMMER: Alpint eller langrenn, truger eller snøhotell, museum eller shopping. I Lillehammer-regionen finner du et mangfold av opplevelser. Skiopplevelser i bakker med olympisk kvalitet lett tilgjengelig. 92 nedfarter, 117 km. alpine løyper, 45 heiser og 6 terrengparker. Du kan også bli med på hundekjøring i Lillehammerfjellet - et vintereventyr du aldri glemmer! Lillehammer Olympiske Bob- og Akebane er stedet for deg som ønsker fart og spenning. Bobraft er en gummibob på is med plass til 5-6 personer. Hastigheten kommer opp i ca 100 km/t og gir et trykk på 3G. Taxibob er høydepunktet for de tøffeste. Her får du være med i en ekte konkurransebob (4’er bob). Med en fart på opptil 120 km/t vil du få kjenne trykket av 5G på kroppen! På sommerstid tilbys hjulbob med fart opp til 100 km/t.