Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Lei ett sommerhus på Bornholm - velg iblant 200 flotte sommerboliger

 
Søk område: Bornholm
Ankomst og dager
Personer
Søket ditt fant 456 ferieboliger.

Lei ett sommerhus på Bornholm - velg iblant 200 flotte sommerboliger

På denne siden finner du et bredt utvalg av herlige feriehus på Bornholm. Du kan finne mer enn 200 feriehus, alt fra klassiske feriehus til store luksusferiehus med svømmebasseng, boblebad, sauna og massevis av aktiviteter.

Start ditt søk etter feriehus på Bornholm nedenfor:

Les mer om Bornholm
Gjesters vurdering av hus, Bornholm: 4.2 av 5.0 fra totalt 6994 anmeldelser.

Topp-attraksjoner i området

 • Hammershus Slotsruin
 • Joboland
 • Bornholms Middelaldercenter
 • Bornholms Sommerfuglepark
 • Grønbechs gård
 • Kastellet på Bornholm
 • Dueodde Strand
 • Almindingen
 • Døndalen
 • Rytterknægten
 • 456 hytter for Bornholm

  Feriehus i TejnHusnr: 8711Tejn8 personer,  150 m²250 m til kyst.Feriehus i SandkåsHusnr: 44906Sandkås4 personer,  50 m²100 m til kyst.Feriehus i SvanekeHusnr: 49527Svaneke2+2 personer,  54 m²129 m til kyst.Feriehus i Østre SømarkenHusnr: 44758Østre Sømarken2 personer,  40 m²235 m til kyst.Feriehus i SvanekeHusnr: 49528Svaneke2+2 personer,  58 m²129 m til kyst.Feriehus i SvanekeHusnr: 52378Svaneke4+2 personer,  70 m²Feriehus i GudhjemHusnr: 26261Gudhjem4+1 person,  55 m²300 m til kyst.Feriehus i SandkåsHusnr: 43732Sandkås4 personer,  42 m²300 m til kyst.Feriehus i BalkaHusnr: 19944Balka8 personer,  100 m²400 m til kyst.Feriehus i AakirkebyHusnr: 54697Aakirkeby6 personer,  83 m²7 km til kyst.Feriehus i SnogebækHusnr: 8664Snogebæk6 personer,  86 m²600 m til kyst.Feriehus i GudhjemHusnr: 49491Gudhjem2 personer,  29 m²339 m til kyst.Feriehus i SvanekeHusnr: 49535Svaneke7 personer,  105 m²516 m til kyst.Feriehus i SandkåsHusnr: 55001Sandkås4 personer,  100 m²150 m til kyst.Feriehus i SvanekeHusnr: 49533Svaneke4 personer,  60 m²516 m til kyst.Feriehus i SandkåsHusnr: 52546Sandkås4 personer,  42 m²200 m til kyst.Feriehus i SandkåsHusnr: 49658Sandkås4+2 personer,  75 m²405 m til kyst.Feriehus i SvanekeHusnr: 49443Svaneke2+1 person,  38 m²50 m til kyst.Feriehus i SvanekeHusnr: 49525Svaneke2+2 personer,  35 m²129 m til kyst.Feriehus i ØstermarieHusnr: 18482Østermarie4 personer,  50 m²5,2 km til kyst.Feriehus i GudhjemHusnr: 26300Gudhjem4+1 person,  55 m²300 m til kyst.Feriehus i SvanekeHusnr: 49531Svaneke4+2 personer,  75 m²129 m til kyst.Feriehus i SvanekeHusnr: 49536Svaneke7 personer,  105 m²516 m til kyst.Feriehus i SandvigHusnr: 49506Sandvig4+2 personer,  63 m²429 m til kyst.Feriehus i SandkåsHusnr: 45892Sandkås6 personer,  146 m²200 m til kyst.Feriehus i NykerHusnr: 44635Nyker6 personer,  82 m²3,0 km til kyst.Feriehus i SvanekeHusnr: 49529Svaneke4 personer,  50 m²129 m til kyst.Feriehus i RønneHusnr: 49516Rønne4 personer,  54 m²349 m til kyst.Feriehus i SandkåsHusnr: 45893Sandkås8 personer,  138 m²200 m til kyst.Feriehus i ArnagerHusnr: 53988Arnager12 personer,  197 m²2,1 km til kyst.
  Se alle 456 DanCenter ferieboliger for Bornholm

  Sommerhus på Bornholm - kun få timer fra København.

  Drømmer du om hvite sandstrender, dramatiske klippeformasjoner, storslått natur, koselige havnebyer, kulturelle fornøyelser og gourmetopplevelser i verdensklasse? Da er et sommerhus på Bornholm det opplagte reisemål for deg og din familie. Bornholm ligger kun halvanden times båttur fra Ystad i Sverige. Det går tog og busser mellom København og Ystad, velger du å kjøre i bil er turen unnagjort på en god time fra København til Ystad. Øyens lille størrelse betyr at det er lett å komme seg rundt på øyen med bil og på sykkel, uansett hvor på Bornholm du leier sommerhus.

  Derfor er sommerhusene på Bornholm så populære:

  Utover at det er enklet å komme til Bornholm, er turen over også prismessig overkommelig, alt etter reise tidspunkt. Men det er mange andre grunner til at det er så populært å leie et sommerhus på Bornholm. På Bornholm finner du nemlig opplevelser som er litt utenom det vanlige - for både barn og voksne. Uansett hvor på Bornholm du velger å leie et sommerhus vil du ha adgang til massevis av flotte opplevelser i naturen, i tillegg til mange spennende severdigheter. Det er alt fra sportseventer og politikk, til musikkfestivaler. Opplev for eksempel bjergløpet, BornFondo i mai, folkemøtet i Allinge i juni og Wonderfestivalen i august. Utover dette er det fornøyelsesparken Brændegårdshaven i Svaneke, og de tre flotte golfbanene i Dueodde, Rø og Rønne.

  Danmarksrekord i solskinnstimer, og andre Danmarksrekorder.

  Østersjøens perle, Solskinnsøyen og Klippeøyen, kjært barn har mange navn. Og Bornholm kalles ikke solskinnsøyen uten grunn, for bornholmerne får 85 flere solskinnstimer hvert år sammenlignet med gjennomsnitts dansken. Og det er ikke den eneste danmarksrekord Bornholm kan by på. På Bornholm finner man Danmarks høyeste vannfall (i Dyndalen), Danmarks dypeste grotte (Sorte Gryde), Danmarks største rundkirke (Østerlars Rundkirke), Danmarks største hellerissningsfelt (Madsebakke), Danmarks eldste stubmølle (Bechs Mølle), Danmarks lengste taubane (ved Opalsøen)og Danmarks eneste fjellvann (Hammersø)- for å nevne noen.

  Hvite sandstrender i kilometervis - og vann i forskellige farger.

  Bornholm byr dessuten på et stort utvalg av nydelige hvite sandstrender. Besøk for eksempel den spektakulære Dueodde strand, eller legg veien forbi Sandvig, Balka, Arnager eller Sorthat. Ikke langt fra kysten ved Hasle på øyens vestside finner man Smaragdsøen, Rubinsøen, Pyritsøen og Safirsøen, hvis navn refererer til fargen på vannets blanke vannoverflate. Vannene er oppstått som følge av leir- og kullutgravninger, og de er i dag et yndet turistmål, ikke minst for lystfiskere. Ikke alle Bornholms kyster er sandstrender. På kyststrekningen mellem Tejn og Gudhjem på øyens nordøstlige del ligger Helligdomsklipperne. Disse opp til 20 meter høye granitsøylene er oppkaldt etter en hellig kilde, som i gamle dager løp ut her. Samme sted kan du gå på oppdagelse i Sorte Gryde, en smal grotte, som strekker seg hele 60 meter inn i Bornholms undergrunn. Husk hodelykt!

  Et hyggelig mat- og kulturmekka.

  Få en smaksprøve av Bornholm med hjem. Bybildet på Bornholm er preget av idylliske fiskevær, fargede bindingsverkshus med stokkroser, smale koselige gater, og ikke minst utallige røkerier, hvor du kan nyte en velsmakende lunsj. En ekte bornholmsk spesialitet er ”Sol over Gudhjem” - smørbrød med røkt sild, eggeplomme, purre og reddiker - som du bare må smake før du forlater Bornholm. Mange kunsthåndværkere holder til på Bornholm. Spesielt keramikere, men også skulptører, malere og glassblåsere. Besøker du Baltic Sea Glass i Gudhjem eller Pernille Bülow Glas i Svaneke, kan du oppleve et glassblåseri i levende live. Foretrekker du noe som kan smakes, kan du besøke godteri fabrikken Svaneke Bolcher på torvet i Svaneke, og ikke så langt derfra ligger Svaneke Bryghus.

  Bornholms mest kjente landemerker er middelalder festningen Hammershus på Bornholms nordspiss. Der er Nordeuropas største borgruin. Et andet kjent landemerke er de karakteristiske og over 800 år gamle rundkirkene. Østerlars Rundkirke er den største og mest kjente av kirkerne. I Nylars Rundkirke og Nyker Rundkirke kan du se flotte og godt bevarte kalkmalerier.

  Det ligger utallige museer på Bornholm. Blant de mest kjente er NaturBornholm (i Åkirkeby), Bornholms Kunstmuseum (i Rø), Bornholms Middelaldercenter (i Gudhjem), Bornholms Tekniske Samling (i Allinge, Hjorths Keramikmuseum (i Rønne) og Oluf Høst Museet (i Gudhjem). Brændesgårdshaven i Svaneke er et opplagt utfluktsmål for de litt mindre barna. Bornholm er – sammen med Ertholmene - Danmarks østligste øy. Den ligger langt ute i Østersjøen, og er det eneste av det gamle Skåneland, som fortsatt er dansk. Takket være beliggenheten har Bornholm mange solskinnstimer, og det spesielle, klare lyset har alltid tiltrukket mange kunstnere til øyen. Det sies ofte, at Bornholm er hele Danmark i et nøtteskall, for den er kuppert, grønn og frodig med dyrkbar jord og en kjempe skog. Som det eneste stedet i Danmark er det dramatiske klipper, og på sydkysten ligger en bred, hvit sandstrand. Grunnfjellet ligger tett på jordoverflaten, og spesielt på den nordlige delen av øyen er det dramatiske klippepartier langs kysten. Dueodde Strand ligger på sydspissen av Bornholm, og den er øyens største sandstrand med sand så fin at det før i tiden ble brukt i timeglass. Det er mange mindre strender på Bornholm, ved flere av dem bader man direkte fra klippene.

  Sånn finner du et sommerhus på Bornholm:

  Bornholm er en alsidig ferieøy, som byr på et bredt utvalg av sommerhus og feriehuse. Finn ditt drømmesommerhus blant våre mange sommerhus her på siden, og book sommerhuset online med det samme. Bruk søkefunktionen til å få vist de sommerhusene som er ledig på dine reisedatoer, og som passer dine ønsker til sommerhusets beliggenhet og fasiliteter. Du kan for eksempel velge kun å få vist sommerhus med boblebad, pool og havutsikt, og du kan få vist de sommerhusene hvor husdyr er tillatt. Hvis du vil foreta sommerhusutleie i en spesifik by, kan du velge den ønskede byen via våre liste over byer på Bornholm. Klik på bildet av de enkelte sommerhusene for å se information om husenes størrelse, fasiliteter og avstand til vannet, se bilder av husene, og se en liste over attraktioner i nærheten. God fornøyelse med ditt opphold på Bornholm!

  Sommerhusutleie på Bornholm

  DanCenter er en av de største danske formidlere av ferieboliger og sommerhus på Bornholm. Vi tilbyr for øyeblikket omkring 200 forskjellige sommerhus, og derfor er vi sikre på, at vår sommerhusutleie på Bornholm kan oppfylle dine ønsker, uansett om du leter etter et lite hyggelig sommerhus eller et stort luksussommerhus til hele familien.

  Spørsmål og svar vedrørende Bornholm

  Vi har samlet noen av de mest stilte spørsmål fra våre gjester.

  Hvor mange fritidsboliger har DanCenter på Bornholm?

  Vi har ca. 230 fritidsboliger til leie på Bornholm. Derfor kan du enkelt finne et ledig hus for ferie din. Antallet på ferieboliger varierer litt fra år til år.

  Hva kan du gjøre på Bornholm?

  Noen av de mest populære attraksjoner er Hammershus Slottsruin, Brændesgårdshaven, Bornholms Middelaldersenter og Rytterknægten. Du finner mer inspirasjon til forskjellige severdigheter på vårt lokale kontor i Rønne.

  Hvordan kommer du deg til Bornholm?

  Du kan ta fergen fra Ystad i Sverige til Bornholm. Fergeovergangen tar ca. 1 time og 20 minutter. I høysesongen er det opptil 10 daglige avganger, mens i lavsesongen er det 3-6 avganger. Fra København tar det ca. 1 time og 15 minutter å kjøre med bil til Ystad og med tog tar det ca. 1 time og 30 minutter. Du kan også fly til Bornholm fra København på bare 35 minutter. Det er mange daglige avganger avhengig av årstid. Du kan også fly fra Billund, Aalborg og Sønderborg til Bornholm.

  Hvilken by er størst på Bornholm?

  Rønne er Bornholms største by og ligger på vestkysten av Bornholm og det er her du ankommer med fergen fra Ystad i Sverige. I Rønne finner du også DanCenters lokalkontor der du kan hente nøkkelen til ferieboligen din.