Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss
Søk ferien her!
Søk område: Danmark
Ankomst og dager
Personer
Feriehusutleie i Danmark - Book trygt til gode priser
4.1 av 5.0
i gjestevurderinger
Trygghet
over 60 års erfaring
Nærhet
29 lokalkontor i Danmark
Over 28.000
ferieboliger i hele Europa

Lei feriehus i Danmark - Bestill enkelt og sikkert til gode priser

Det danske land er rikt på fine feriehus. Helt fra Bornholm, over Sjælland og øyene, og videre til de jyske kyster finnes det kilometervis med idylliske landskap med feriehus og rekreative områder. Dette gir et avbrekk fra hverdagen og legger opp til fordypelse og ren avslapping sammen med venner, familie og deg selv - eller aktiv ferie og velvære om det er noe for deg.

Hod DanCenter Feriehusutleie får du et godt overblikk over det store utvalget av feriehus med utgangspunkt i ditt ønskede ferieområde og reisetid, samt dine forventninger til oppholdet. Finn inspirasjon blandt alle typer feriehus, fra små klassiske feriehus til store luksushus eller aktivitetshus, hvor det er plass til alle, også store grupper.

Les mer om Danmark.

Verdens beste ferier i Danmark™

Hvorfor ikke tilbringe årets ferier i Danmark og oppdage eller gjenoppdage alt det vårt land har å by på? Fra Bornholms rå klippenatur til Vesterhavets ville vover - fra Sydfyns hyggelige småøyer til Skagens fortryllende lys - eller fra hedelandets lyngkledte bakker til kjøpstedernes historiske midtbyer. Danmark har i virkeligheten alt, og går du på oppdagelse i tilbudene fra DanCenter og Danland, finner du et rikt utvalg af feriefristelser.

Velg blandt tusenvis av sommerhus i alle skjønne områder av Danmark eller forkjel ungene og deg selv med en badeferie i et av de 29 feriesentre med eksotiske pools og utsikt til Danmarks bedste strender. Du behøver ikke å reise ut av landet for å leve ferielivet, når det er mest vidunderlig. DanCenter og Danland gir deg: Verdens beste ferier i Danmark.

Med DanCenter får du hele Danmark innen for rekkevidde. Velg mellom tusenvis av deilige sommerhus, hvor dere kan trekke stikket ut og slappe av sammen. Gå en tur langs vannet, merk vinden i ansiktet og nyt den vakre natur som landet er så rigt på.