Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Lei feriehus i Danmark

 
Søk område: Danmark
Ankomst og dager
Personer
Søket ditt fant 7.836 ferieboliger.
Søk på kartet
4.1 av 5.0
i gjestevurderinger
Trygghet
over 65 års erfaring
Nærhet
32 lokalkontor i Danmark
Garanti for enkel og sikker bestilling.

Bestill ett sommerhus enkelt og greit til gode priser.

Det danske land er rikt på fine feriehus. Helt fra Bornholm, over Sjælland og øyene, og videre til de jyske kyster finnes det kilometervis med idylliske landskap med feriehus og rekreative områder. Dette gir et avbrekk fra hverdagen og legger opp til fordypelse og ren avslapping sammen med venner, familie og deg selv - eller aktiv ferie og velvære om det er noe for deg.

Hod DanCenter Feriehusutleie får du et godt overblikk over det store utvalget av feriehus med utgangspunkt i ditt ønskede ferieområde og reisetid, samt dine forventninger til oppholdet. Finn inspirasjon blandt alle typer feriehus, fra små klassiske feriehus til store luksushus eller aktivitetshus, hvor det er plass til alle, også store grupper.

Les mer om Danmark.

7.836 hytter for Danmark

Feriehus i RindbyHusnr: 54501Rindby4 personer,  87 m²500 m til kyst.Feriehus i DiernæsHusnr: 14631Diernæs6 personer,  80 m²300 m til kyst.Feriehus i Dronningmølle/MunkerupHusnr: 53880Dronningmølle/Munkerup10 personer,  230 m²50 m til kyst.Feriehus i MandøHusnr: 54418Mandø4 personer,  60 m²200 m til kyst.Feriehus i VigsøHusnr: 52830Vigsø4 personer,  100 m²1,6 km til kyst.Feriehus i Saltum StrandHusnr: 9138Saltum Strand8 personer,  105 m²300 m til kyst.Feriehus i Sorthat/MulebyHusnr: 44416Sorthat/Muleby4 personer,  76 m²630 m til kyst.Feriehus i Nørhede ØstHusnr: 48262Nørhede Øst6 personer,  90 m²100 m til kyst.Feriehus i Kongsmark StrandHusnr: 52712Kongsmark Strand6 personer,  109 m²550 m til kyst.Feriehus i Bratten StrandHusnr: 54489Bratten Strand8 personer,  102 m²400 m til kyst.Feriehus i Hals/BisnapHusnr: 54196Hals/Bisnap6 personer,  103 m²1,4 km til kyst.Feriehus i HoustrupHusnr: 29189Houstrup6 personer,  114 m²4,0 km til kyst.Feriehus i SkovgårdeHusnr: 25908Skovgårde6 personer,  90 m²300 m til kyst.Feriehus i Skallerup KlitHusnr: 9425Skallerup Klit8 personer,  93 m²200 m til kyst.Feriehus i Begtrup VigHusnr: 73551Begtrup Vig6 personer,  66 m²50 m til kyst.Feriehus i GillelejeHusnr: 54184Gilleleje6 personer,  85 m²1,4 km til kyst.Feriehus i HoustrupHusnr: 44781Houstrup6 personer,  77 m²4,0 km til kyst.Feriehus i SvanekeHusnr: 49533Svaneke4 personer,  60 m²516 m til kyst.Feriehus i Als OddeHusnr: 53923Als Odde8 personer,  112 m²500 m til kyst.Feriehus i BjerregårdHusnr: 7444Bjerregård4 personer,  70 m²600 m til kyst.Feriehus i LyngsåHusnr: 9096Lyngså10 personer,  130 m²400 m til kyst.Feriehus i Henne StrandHusnr: 48529Henne Strand10 personer,  184 m²750 m til kyst.Feriehus i Saltum StrandHusnr: 99419Saltum Strand8 personer,  123 m²1,5 km til kyst.Feriehus i FrederikshavnHusnr: 50799Frederikshavn4 personer,  65 m²1,6 km til kyst.Feriehus i LøkkenHusnr: 52257Løkken8 personer,  158 m²800 m til kyst.Feriehus i LounsHusnr: 8435Louns6 personer,  120 m²600 m til kyst.Feriehus i Mors/KarbyHusnr: 51754Mors/Karby6 personer,  90 m²200 m til kyst.Feriehus i Hals/KoldkærHusnr: 43703Hals/Koldkær4 personer,  53 m²100 m til kyst.Feriehus i Læsø/ØsterbyHusnr: 52731Læsø/Østerby24 personer,  510 m²500 m til kyst.Feriehus i Skaven StrandHusnr: 53708Skaven Strand6 personer,  113 m²951 m til kyst.
Se alle 7.836 DanCenter ferieboliger for Danmark

Feriebolig i Danmark

Du finner din feriebolig i Danmark hos DanCenter! Eller du kan bestille din feriebolig i et av de 28 Danlands fornøyelsesparker med svømmekomplekser og inkludert rengjøring ved slutten av oppholdet!

Velg mellom tusenvis av ferieboliger i alle Danmarks vakre regioner eller dra på ferie ved sjøen i et av de 28 fornøyelsesparkene med subtropiske svømmekomplekser og utsikt over de fineste strendene i Danmark.

DanCenter har ferieboliger og fornøyelsesparker over hele Danmark. Velg ditt drømmehus og nyt den fantastiske danske naturen.

Bo midt i sanddynene ved vannkanten eller slapp av i et feriehus i Danmark med eget svømmebasseng. Våre ferieboliger i Danmark befinner seg i de vakreste delene av landet. Enten det er ved den danske Østersjøen eller Nordsjøen, kan du velge mellom et hav av boliger! Den grunnleggende standarden i våre ferieboliger i Danmark omfatter ofte en peis, boblebad og sauna.

Ferie ved den danske kysten

7000 kilometer lang kyst er ganske imponerende. Og ingen steder i Danmark er lengre unna enn 55 kilometer fra kysten. Hvis vi tar med de 400 øyene i beregningen, slår det alle rekorder. De som elsker sjøen kan ikke gå glipp av Danmark. Det fredfylte landet har et unikt samspill mellom sol og skyer, vind og bølger. Nyt stranden og sug alt til deg mens du vandrer gjennom Danmarks småbyer som alle har innbyggerne i fokus. Du vil få øye på det estetisk vakre i de dagligdagse detaljene. Det er noe du vil oppleve på ferien.

Oppdag det dramatiske landskapet ved Bornholmklippene, de ville bølgene på Nordsjøen, de vakre små øyene på den sydlige kysten ved Fyn, det magiske lyset i Skagen, åssidene ved de historiske handelsbyene. La Danmarksferien begynne!

Brorparten av våre ferieboliger er kun et steinkast unna sjøen eller de har en direkte havutsikt. Ferier ved sjøen i Danmark, og bli imponert over denne feriedestinasjonen.

Ferie ved den danske Nordsjøen

Den danske Nordsjøen er lett gjenkjennelig med de brede sandstrendene som strekker seg utover flere mil og et unikt landskap med sanddyner og mange ferieboliger med perfekt beliggenhet. På mange steder kan du også kjøre bil langs stranden. Utenfor Danmarks sørlige Nordsjøkyst ligger øyene Rømø, Fanø og Mandø midt i det danske Vadehavet. Populære feriedestinasjoner som Blåvand, Henne-strand og Vejers-strand finner du langs denne kyststripen. Jammerbukta i nord befinner seg nord for ferieanleggene Løkken og Blokhus på en fantastisk klippe rett før du når spissen av Danmark. Bestill ferien ved den danske Nordsjøen.

Ferie ved den danske Østersjøen

Ved den danske Østersjøen kan du utforske utallige små strender og bukter. Her er sjøen adskillig roligere og perfekt for barnefamilier. Her og langs Østersjøen finner du lange sandstrender. Den varierte skjærgården utenfor fastlandet er selvfølgelig spesielt interessant. Det er hundrevis av mindre øyer som omgir hovedøyene Sjælland og Fyn, noen er bebodde, andre ikke. På grunn av de mange øyene har regionen også blitt kalt den danske sørhavet. Finn din feriebolig ved den danske Østersjøkysten her.

Ferie i Danmark med barn

Aktivitetshusene er ideelle for familier og større grupper, de er utstyrt med bordtennis, fotballbord, Nintendo Wii og biljardbord. Danlands fornøyelsesparker garanterer også en avslappende familieferie, med fasiliteter som et svømmekompleks, minigolf og mye mer. Du finner mer informasjon på danland.no. Det er mulig å arrangere kortvarige reiser på 2 netter eller mer. En ferie med barn i Danmark vil dere alltid huske. Havet, stranden, sanddynene - alt dette kombinert vil gi en flott opplevelse for eventyrlystne ungdommer. I tillegg er det mange severdigheter og attraksjoner i Danmark som hele familien kan glede seg over. Som DanCenter-gjest vil du også få rabatt på flere attraksjoner. Du finner mer informasjon på servicekontoret.

Ferie i Danmark med hund

Du kan ta med deg hunden din til mer enn 3000 ferieboliger i Danmark. Inntil 2 kjæledyr er velkomne. Hvis du reiser med mer enn to dyr, ber vi deg ta kontakt med vårt reservasjonsteam.

Danmark er et flott feriemål for familier med hunder. Det er ikke bare de tobente som lengter etter frihet, sjøluft og natur, det gjør også våre firbente familiemedlemmer! Det er imidlertid noen få regler du må følge i Danmark. Du finner all informasjon om ferier med hunder i Danmark her!

Ferietips i Danmark

DanCenter spurte mer enn 7400 gjester hvilke attraksjoner de likte best i Danmark i fjor.

Vi har også satt sammen vårt absolutt beste ferietips for Danmark:

Det nye havneområdet er spesielt interessant, med et særegent arkitektonisk preg og ARoS kunstgalleri. Ejer Bavnehøj er en av de høyeste punktene i Danmark og er alltid verdt et besøk.

Som du ser er en Danmarksferie varierende og en stor opplevelse for hele familien.

De vakreste strendene i Danmark

Danmark er en perfekt feriedestinasjon for strandelskere – langs den 7000 meter lange kystlinjen finner du noen av de bredeste sandstrendene i Europa, samt klipper som er klassifisert som UNESCOs Verdens kultur- og naturarvsteder. Her finner du de strendene som passer best til deg!

Danmarks livlige skjærgård

Folk har alltid vært tiltrukket øyer. Både storbymennesker og de som er på utkikk etter fred og ro vil finne lykken i den fascinerende danske skjærgården. Les mer om de vakreste danske øyene!

Lavprisferie i Danmark

I Danmark finner du ferieboliger for enhver lommebok. Fra de klassiske skandinaviske ferieboligene til større luksuriøse herregårder, vi kan by på alt. Her er noen få tips for hvordan du kan holde feriebudsjettet i Danmark:

Ferie i Danmark - i ferieboligens land

Ferie i en feriebolig i Danmark er en klassisk måte å få et avbrekk - og hver generasjon gjenoppdager hvor avslappende det kan være å feriere ved Østersjø- eller Nordsjøkysten. Uansett når på året det er!

Hvis den typiske danske ferieboligen ikke eksisterte, ville du måtte finne det opp: et hus ved sjøen - med mer enn 7000 kilometer lang kystlinje langs Østersjøen og Nordsjøen.

I generasjoner har ferierende levd ut drømmen om feriebolig i Danmark – og den er alltid gjenstand for nytenking. Det hele begynte i beskjedne former – eller elegante, alt etter øyet som ser. De første danske sommerturistene var adelige. De hadde, til å begynne med, råd til landsteder på Nord-Sjælland på 1700-tallet og de tilbrakte sommermånedene der. Rundt 1900 flyttet et stort antall kunstnere til autentiske fiskerbyer som Skagen på Nord-Jylland og Hornbæk på Sjælland. Til denne dag tiltrekker arbeidene til Skagens og Fyns malerkunstnere tusenvis av kunstentusiaster til Danmarks museer.

Fra begynnelsen av det siste århundre, begynte velstående dansker å bygge egne ferieboliger. Den virkelige suksesshistorien til danske feriehus begynte imidlertid på 1950-tallet. Etter hvert som velstanden økte i alle sosiale klasser, ble det bygget flere danske sommerhus som ferieboliger – det var omtrent 40 000 ferieboliger rundt 1950, mens i dag finnes det mer enn 220 000 over hele landet

Det er imidlertid ikke bare antall ferieboliger som har endret seg. Atmosfæren og livsstilen i disse danske ferieboligene er nå for tiden sammenlignbare med feriestemningen på 1970-tallet. På den tiden, ble husene større, mer komfortable og bedre isolert. Det som tidligere kun var et feriehus for sommeren, ble etter hvert et helårshjem. I dag tilbyr disse luksusboligene med 100- 120 kvadratmeter, alle mulige tenkelige fasiliteter, som vaske- og oppvaskmaskiner, satellitt-tv, DVD-spillere, Wi-Fi, boblebad, sauna og mer.

Til tross for økte krav har "sjelen" til de danske ferieboligene overlevd uavhengig av luksus og møbler: det gjør drømmen om å leve midt i naturen til virkelighet. Du får en egen eiendom i et hus med en koselig og enkel stemning som har et tydelig nordisk design. Med en terrasse for lyse og uendelige sommerkvelder. Eller en koselig peis under et høst- eller vinteropphold. Et fullt utstyrt kjøkken der familien kan samles og lage mat sammen - i motsetning til en hektisk hverdag hjemme. Drømmen bringer par og familiegenerasjoner sammen, i tillegg til venner som ønsker å nyte landsbygda fremfor et stressende byliv.

Du kan i dag velge mellom alt av ferieboliger, fra velværehus med svømmebasseng og hus for kjæledyreiere til fiskermannshus, fra energisparende hus til barnevennlige aktivitetshus med biljard, fotballbord og spillkonsoller. Den fine husene med sjøutsikt utfyller de bynære ferieboligene. Du kan også velge når du ønsker å reise: Avhengig av sesongen, kan danske ferieboliger leies ut for flere dager eller for en langhelg der du selv velger ankomstdagen.

Hemmeligheten bak det danske ordet "hygge".

Det har lenge vært kjent at danskene er en av de lykkeligste befolkningene på kloden. Det er i alle fall det vi kan lese fra spørreundersøkelsen, som er utført av European Social Surveys (ESS), som kartlegger tverrnasjonale egenvurderinger hvert år. Det er mange grunner til at våre nordiske naboer kontinuerlig er i denne positive tilstanden. Andre land tildeler I andre land har det blitt tilskrevet det danske hygge-fenomenet som verden har omfavnet. Det finnes også mange dansker som ikke er klar over at ordet "hygge" har en norsk opprinnelse ...