Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Lei ett feriehus i Tyskland

Lei ett feriehus i Tyskland

 
Søk område: Tyskland
Ankomst og dager
Personer
Søket ditt fant 205 ferieboliger.
Søk på kartet
4.1 av 5.0
i gjestevurderinger
Trygghet
over 60 års erfaring
Nærhet
28 lokalkontor i Danmark
Garanti for enkel og sikker bestilling.

Tyskland er deres nye ferieland

Tyskland har blitt en populær feriedestinasjon, også når det kommer til feriehus utleie. Områdene i Nord Tyskland ut til Østersjøen kan sammenlignes med kystområdene i Danmark med flotte hvite sandstrender og deilig badevann.

Man kan også kombinere ferie i Nord Tyskland med ett besøk i Hamburg, Tysklands nest største by og som kan tilby mange opplevelser for hele familien. I Nord Tyskland kan man besøke historiske Lübeck som er kjent for blant annet sitt årlige julemarked. 18664

Les mer om Tyskland.

Feriehusområder Tyskland

Gå barbent over havbunnen, kikk opp på skyene på en soloppvarmet strand, hopp i bølgene og vent på at fiskene kommer tilbake sammen med måkene – den som gir seg hen til tidevannets rytme i Schleswig-Holstein, glemmer fort hverdagens mas og kav. Nord- og Østersjøens kyster med deres maleriske fyrtårn, stolte seilskip og grønne diker, forteller områdets maritime historie over alt. Syv øyer, historiske byer og idylliske landsbyer lokker på gjester med høye forventninger til opplevelse og avslapping. Området tilbyr vannsport, golf og sykkelturer til aktive gjester. Uansett hvor dere spiser får dere fersk fisk og lokale spesialiteter. Spesielt for barnefamilier finnes det et hav av forskjellige tilbud. Schleswig-Holstein lover spennende feriedager med sport, lek og moro.