Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Lei ett feriehus i Tyskland

 
Søk område: Tyskland
Ankomst og dager
Personer
Søket ditt fant 312 ferieboliger.
Søk på kartet
4.1 av 5.0
i gjestevurderinger
Trygghet
over 65 års erfaring
Nærhet
32 lokalkontor i Danmark
Garanti for enkel og sikker bestilling.

Tyskland er deres nye ferieland

Tyskland har blitt en populær feriedestinasjon, også når det kommer til feriehus utleie. Områdene i Nord Tyskland ut til Østersjøen kan sammenlignes med kystområdene i Danmark med flotte hvite sandstrender og deilig badevann.

Man kan også kombinere ferie i Nord Tyskland med ett besøk i Hamburg, Tysklands nest største by og som kan tilby mange opplevelser for hele familien. I Nord Tyskland kan man besøke historiske Lübeck som er kjent for blant annet sitt årlige julemarked. 18664

Les mer om Tyskland.

Feriehusområder Tyskland

312 hytter for Tyskland

Feriehus i Marina Wendtorf, OstseeHusnr: 43501Marina Wendtorf, Ostsee2 personer,  44 m²20 m til kyst.Feriehus i Marina Wendtorf, OstseeHusnr: 27731Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  65 m²20 m til kyst.Feriehus i Marina Wendtorf, OstseeHusnr: 9281Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  65 m²20 m til kyst.Feriehus i Marina Wendtorf, OstseeHusnr: 9276Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  65 m²20 m til kyst.Feriehus i Marina Wendtorf, OstseeHusnr: 28033Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  82 m²20 m til kyst.Feriehus i Marina Wendtorf, OstseeHusnr: 27887Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  82 m²20 m til kyst.Feriehus i Marina Wendtorf, OstseeHusnr: 9273Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  65 m²20 m til kyst.Feriehus i Marina Wendtorf, OstseeHusnr: 43499Marina Wendtorf, Ostsee4 personer,  44 m²20 m til kyst.Feriehus i Marina Wendtorf, OstseeHusnr: 43492Marina Wendtorf, Ostsee4 personer,  69 m²20 m til kyst.Feriehus i Marina Wendtorf, OstseeHusnr: 9284Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  65 m²20 m til kyst.Feriehus i Marina Wendtorf, OstseeHusnr: 9279Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  65 m²20 m til kyst.Feriehus i Marina Wendtorf, OstseeHusnr: 9274Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  65 m²20 m til kyst.Feriehus i Kieler BuchtHusnr: 54891Kieler Bucht8 personer,  89 m²1 m til kyst.Feriehus i Marina Wendtorf, OstseeHusnr: 9296Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  82 m²20 m til kyst.Feriehus i Marina Wendtorf, OstseeHusnr: 9289Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  82 m²20 m til kyst.Feriehus i Großenbrode/Fehmarnsund, OstseeHusnr: 96443Großenbrode/Fehmarnsund, Ostsee8 personer,  79 m²500 m til kyst.Feriehus i Marina Wendtorf, OstseeHusnr: 40695Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  61 m²100 m til kyst.Feriehus i Marina Wendtorf, OstseeHusnr: 43503Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  60 m²20 m til kyst.Feriehus i Marina Wendtorf, OstseeHusnr: 9292Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  82 m²20 m til kyst.Feriehus i Marina Wendtorf, OstseeHusnr: 43505Marina Wendtorf, Ostsee4 personer,  60 m²20 m til kyst.Feriehus i Marina Wendtorf, OstseeHusnr: 27757Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  65 m²20 m til kyst.Feriehus i Marina Wendtorf, OstseeHusnr: 43508Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  65 m²20 m til kyst.Feriehus i Kieler BuchtHusnr: 54897Kieler Bucht6 personer,  76 m²1 m til kyst.Feriehus i Kieler BuchtHusnr: 54890Kieler Bucht8 personer,  89 m²1 m til kyst.Feriehus i Marina Wendtorf, OstseeHusnr: 9298Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  82 m²20 m til kyst.Feriehus i Marina Wendtorf, OstseeHusnr: 28242Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  60 m²20 m til kyst.Feriehus i Marina Wendtorf, OstseeHusnr: 9283Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  65 m²20 m til kyst.Feriehus i Marina Wendtorf, OstseeHusnr: 9288Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  82 m²20 m til kyst.Feriehus i Marina Wendtorf, OstseeHusnr: 27756Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  65 m²20 m til kyst.Feriehus i Kieler BuchtHusnr: 54895Kieler Bucht6 personer,  76 m²1 m til kyst.
Se alle 312 DanCenter ferieboliger for Tyskland

Ferie i Tyskland

Det beste er innen rekkevidde: En feriebolig i Tyskland, nærmere bestemt ved den tyske Nordsjøen eller Østersjøen. Den skiftende naturen gjør Tyskland til en populær feriedestinasjon. Korte opphold i feriebolig er spesielt populært for mange ferierende. Idylliske hvite strender ved Østersjøen, Vadehavet ved Nordsjøen, store skoger, fjell og idylliske småbyer i de lavere fjellområdene og det oppsiktsvekkende alpine landskapet i sør - hver region tilbyr en unik ferieopplevelse. Nyt de ulike regionale spesialitetene, den kulturelle variasjonen og den vakre tyske naturen under oppholdet i en feriebolig. De som ønsker en aktiv ferie vil sette stor pris på mange ulike aktiviteter som sykling, vindsurfing eller gåturer på flat mark langs kysten, fjellturer eller fotturer i fjellet. Du vil ikke angre på en ferie i Tyskland når du ser hvor mye kystregionene har å tilby! Ferie, Tyskland, sjø – hånd i hånd, kanskje mer enn det du trodde.

Ferie i Tyskland ved sjøen

Bare i Nord-Tyskland leier DanCenter ut mer enn 500 feriehus og -leiligheter langs kysten i Nordsjøen og Østersjøen.

Velg ferieboligen din fra et stort utvalg av hus ved sjøen med en skandinavisk atmosfære. Alle de best utstyrte og koselig hjemmene ligger langs kysten. Peis, sauna, boblebad, svømmebasseng og internettilkobling er inkludert - hva mer kan du be om? Tilbring ferien ved elveutløpet til Elben, der den løper ut i Nordsjøen i den vakre byen Otterndorf. Ved Østersjøen, i den vakre delstaten Schleswig-Holstein, finnes det mange flotte feriedestinasjoner som Scharbeutz, Grömitz, Großenbrode, Olpenitz, Kielbukta og Geltingbukta. Uansett om du reiser som par og er på utkikk etter en liten ferieleilighet langs kysten, eller ønsker en feriebolig i Tyskland for en større gruppe mennesker, vil du finne det du leter etter. De største husene er designet for opptil 24 gjester.

Ferie ved den tyske Østersjøkysten

Den tyske Østersjøen og Nordsjøen er populære destinasjoner, kysten byr på lange, hvite sandstrender og utallige fritidsaktiviteter.

Nå, nesten 30 år etter Tysklands gjenforening, er Østersjøkysten i Schleswig-Holstein mer attraktiv enn aldri noensinne med de fine velholdte strendene der du kan svømme og slappe av. stilfulle gangveier trer frem som en personlig invitasjon til en spasertur og den lyse nordiske overnattingen er som dratt ut av syttitallet. Den nordiske livsstilen har også satt sitt preg på den andre siden av Nordsjøen. Det er i Nord-Tyskland det skjer!

Den typiske danske livsstilen er en salig blanding av avslapning i godt humør, vennlighet og en verden fylt med vidunderlige ting i de minimalistiske originale danske ferieboligene. Bortsett fra at de danske ferieboligene befinner seg i Tyskland. Det finnes allerede 350 av disse boligene langs kysten ved den tyske Østersjøen og Nordsjøen som setter et originalt dansk preg gjennom arkitekturen og det stilfulle koselige interiørdesignet. Alt dette kan du se i DanCenters portefølje. Finn din feriebolig for ferien ved Østersjøen i Tyskland!

Ferie i Tyskland - tips

Hvis du leker deg med ideen om en ferie nær kysten i Tyskland, bør du stille deg selv spørsmålet om hvilken region som passer best til deg og hva du kan gjøre der. Vi har noen tips om ferie i Tyskland til deg:

Vinden i håret, sjøen som strekker seg ut foran deg - sykling langs den tyske kysten

Sykling er en like stor del av kyststripen langs Østersjøen og Nordsjøen som de andre ferieopplevelsene som svømming, seiling og gåturer på flat mark.

Mr Drais vil sette stor pris på det! Mer enn 200 år etter at han oppfant sykkelen ville han glede seg over å se utallige mennesker som bruker hans patenterte transportmiddel for å komme seg til skole og jobb, som pakkesel for å transportere varer - eller for å oppdage verdenen. Hvis du ønsker å bli bedre kjent med Schleswig-Holstein som feriedestinasjon, finnes den en flott "Reise- og opplevelsesguide" for sykkelstier langs Østersjøen.

Langs Nordsjøen er det også sykkelstier som strekker seg mer enn 430 kilometer fra Kupfermühle nær Flensburg til Lübeck-Travemünde. Denne lange sykkelveien er med det rette blant de mest populære sykkelveiene i Tyskland: på enkelte steder følger den stranden og noen ganger går den langs skogkledde bredder og gjennom den grønne landsbygda eller havnebyer. Over elleve etapper, der du kan laste ned GPS-data for å oppdage historie, kultur og landskap langs Østersjøkysten i Schleswig-Holstein. For eksempel, er Flensburg, hvor hverdagslivet i en moderne grenseby går hånd i hånd med dansk historie og en livlig havnestemning. Eller Eckernförde, der de hvite strendene og en sjarmerende gammel by som byr på en ekte feriestemning.

Cruiseskip, sjømenn og surfere setter et maritimt preg på Kielbukta, der du også vil finne DanCenters hus i Wendtorf Marina, en av de største lystbåtshavnene i Schleswig-Holstein. En del av den lange sykkelveien går gjennom Probstei på østbredden av det smale vannleiet og byr på flere høydepunkter: idyllisk landsbygd med staselige hus og bondegårder, strandliv og museumbåter i tillegg til Bottsand naturreservat som alle sørger for opplevelsesrike tidsfordriv. Fra Probstei, går veien videre til den solrike øya Fehmarn. Du kan ta deg en tur rundt øya på sykkelveien langs Østersjøen - eller ta en omvei innover på øya for en historisk opplevelse.

Til slutt, ved Lubeckbukta, finnes det en rekke feriesentere og tilhørende lange strender: Großenbrode, Dahme, Grömitz, Scharbeutz og Timmendorf for å nevne noen få steder. Lange brygger speiler seg i Østersjøen og innbydende gangveier oppfordrer til spaserturer. På den bratte bredden ved Brodten, kan syklister nyte en fantastisk utsikt over Lubeckbukta og Mecklenburgbukta. Deretter vil sykkelen din føre deg videre til fiskesmørbrød og kasinoet i det livlige Travemünde.