Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Vind, leirefjærer og strender – gled deg til Schleswig-Holstein

 
Søk område: Schleswig-Holstein
Ankomst og dager
Personer
Søket ditt fant 269 ferieboliger.

Vind, leirefjærer og strender – gled deg til Schleswig-Holstein

Besøk den nordligste tyske delstaten og opplev den tyske kysten

Langs kysten av Østersjøen vil du finne massevis av skandinavisk-inspirerte feriehus. Spasser bortover promenaden i Scharbeutz, gå i dybden i Grömitz med en dykkergondol i Østersjøen og besøk byene Kiel og Flensburg. Hvis du planlegger å være til stede ved Kiel-uken, er feriehusene ved Wendtorf båthavn perfekte. Opplev den nordiske livsstilen – det sies at folket i Schleswig-Holstein er det lykkeligste i Tyskland. Det må komme av den friske havbrisen.

Finn ditt feriehus i Schleswig-Holstein her:

Les mer om Schleswig-Holstein
Gjesters vurdering av hus, Schleswig-Holstein: 4.2 av 5.0 fra totalt 4644 anmeldelser.

269 hytter for Schleswig-Holstein

Feriehus i Marina Wendtorf, OstseeHusnr: 9276Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  65 m²20 m til kyst.Feriehus i Marina Wendtorf, OstseeHusnr: 43510Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  65 m²20 m til kyst.Feriehus i Marina Wendtorf, OstseeHusnr: 27887Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  82 m²Feriehus i Marina Wendtorf, OstseeHusnr: 9281Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  65 m²20 m til kyst.Feriehus i Marina Wendtorf, OstseeHusnr: 9294Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  82 m²20 m til kyst.Feriehus i Marina Wendtorf, OstseeHusnr: 9288Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  82 m²20 m til kyst.Feriehus i Marina Wendtorf, OstseeHusnr: 9286Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  82 m²20 m til kyst.Feriehus i Marina Wendtorf, OstseeHusnr: 9275Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  65 m²20 m til kyst.Feriehus i Marina Wendtorf, OstseeHusnr: 9279Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  65 m²20 m til kyst.Feriehus i Marina Wendtorf, OstseeHusnr: 9291Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  82 m²20 m til kyst.Feriehus i Marina Wendtorf, OstseeHusnr: 43504Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  60 m²20 m til kyst.Feriehus i Marina Wendtorf, OstseeHusnr: 9273Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  65 m²20 m til kyst.Feriehus i Marina Wendtorf, OstseeHusnr: 27756Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  65 m²Feriehus i Marina Wendtorf, OstseeHusnr: 43503Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  60 m²20 m til kyst.Feriehus i Marina Wendtorf, OstseeHusnr: 9299Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  82 m²20 m til kyst.Feriehus i Kieler BuchtHusnr: 54893Kieler Bucht8 personer,  89 m²1 m til kyst.Feriehus i Marina Wendtorf, OstseeHusnr: 27967Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  82 m²Feriehus i Marina Wendtorf, OstseeHusnr: 27935Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  82 m²Feriehus i Marina Wendtorf, OstseeHusnr: 43491Marina Wendtorf, Ostsee4 personer,  69 m²20 m til kyst.Feriehus i Marina Wendtorf, OstseeHusnr: 9285Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  65 m²20 m til kyst.Feriehus i Marina Wendtorf, OstseeHusnr: 9289Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  82 m²20 m til kyst.Feriehus i Kieler BuchtHusnr: 54897Kieler Bucht6 personer,  76 m²1 m til kyst.Feriehus i Marina Wendtorf, OstseeHusnr: 9300Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  82 m²20 m til kyst.Feriehus i Marina Wendtorf, OstseeHusnr: 9290Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  82 m²20 m til kyst.Feriehus i Marina Wendtorf, OstseeHusnr: 43492Marina Wendtorf, Ostsee4 personer,  69 m²20 m til kyst.Feriehus i Marina Wendtorf, OstseeHusnr: 9272Marina Wendtorf, Ostsee4 personer,  65 m²20 m til kyst.Feriehus i Marina Wendtorf, OstseeHusnr: 43500Marina Wendtorf, Ostsee4 personer,  44 m²20 m til kyst.Feriehus i Marina Wendtorf, OstseeHusnr: 9274Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  65 m²20 m til kyst.Feriehus i Kieler BuchtHusnr: 54895Kieler Bucht6 personer,  76 m²1 m til kyst.Feriehus i Großenbrode/Fehmarnsund, OstseeHusnr: 37625Großenbrode/Fehmarnsund, Ostsee8 personer,  79 m²500 m til kyst.
Se alle 269 DanCenter ferieboliger for Schleswig-Holstein

Nordsjøkysten i Schleswig-Holstein: fotturer og surfing på mudderbankene

Nordsjøkysten i Schleswig-Holstein byr på et imponerende naturlandskap i Schleswig-Holstein Vadehavet nasjonalpark. Dette er verdens største mudderbanker som strekker seg helt fra Elbens munning i sør til danskegrensen. Det er fire øyer i Vade- havet og ca. ti små halligøyer. På øyene Sylt, Amrum, Föhr og Pellworm finner du hyggelige leiligheter og feriehus hvor du kan kose deg. Gå på fotturer på mudderbankene, helst med en turguide, og gå gjennom tidevannsbeltet til en av halligøyene. Nyt en tradisjonell "Pharisäer" – kaffe med rom.

Sankt Peter-Ording på Eiderstedt-halvøya har den lengste stranden i hele Tyskland, med en strand som er tolv kilometer lang og hele to kilometer bred. Løp over den lange broen til stranden og ta en titt på de naturlige saltsumpene ved kysten. Strandens kjennemerke er husene på stylter hvor du finner kafeer og andre ting. For kitere, surfere og andre vannsportentusiaster er det perfekte forhold for favorittsporten deres. Har du noen gang forsøkt seiling på land eller å kjøre en kitebuggy? På stranden ved Sankt Peter er det akkurat det du kan gjøre. Og familier kan glede seg til minigolfbaner på strandpromenaden og et bølgebasseng. På Eiderstedt-halvøya finner du mange komfortable feriehus og ferieleiligheter. Lei en sykkel og dra på oppdagelsesferd langs Nordsjøkysten fra feiehuset ditt.

Østersjøkysten i Schleswig-Holstein: Seiling og byferie

Østersjøkysten i Schleswig-Holstein byr også på vakre strender som f.eks. Schönbergstranden i nærheten av Kiel og Timmendorfstranden ved Lübeck. På sykkelstien mellom Nordsjøen og Østersjøen krysse delstaten langs Kielkanalen. Der kan du se skipene passere deg mens du sykler langs kanalen. Ved Østersjøen er det flere fjorder og bukter som f.eks. Flensburgfjorden like ved byen Flensburg. Her har du rikelig anledning til å se niser. Besøk vannborgen Glücksburg Slott med sine imponerende omgivelser og vakre rosehage.

Kieler Woche i Kiel tiltrekker seg mer enn tre millioner turister hvert år. Det ankommer mange forskjellige seilbåter for å være med i den tradisjonsrike regattaen. Bli med på en tur med en av de små seilskutene og se seilasene ute i Kielbukta. I tillegg er det mer enn 300 band som spiller på ikke mindre enn 16 forskjellige scener. Opplev det internasjonale markedet med spesialiteter fra mange forskjellige land. På den fjerde søndagen i juni avsluttes Kieler Woche på tradisjonen tro med et stort fyrverkeri. Holstenstraße i Kiel kan smykke seg med tittelen Tysklands eldste gågate. Besøk den gamle botaniske hagen med sine sequoiatrær. Både i Kiel og i Flensburg finner du rimelige og koselige feriehus som vil bidra til å gjøre din ferie i Schleswig-Holstein til noe helt spesielt.

Mellom Kiel og Lûbeck finner du Holstein Switzerland naturpark med vakre innsjøer og åser. Der kan du dra på fantastiske kanoturer på innsjøene og prøve deg på andre typer sportslige aktiviteter. Fotturister vil sette ekstra pris på stiene som knytter sammen de fem naturparkene med med Østersjøkysten i i Schleswig-Holstein. Det flate landskapet gjør det ekstra godt egnet for barnefamilier også. Lübeck, som ligger like i nærheten, er kjent for sin gamleby som står på UNESCOs liste over verdensarven, samt den kjente byporten Holstentor. Opplev atmosfæren i denne gamle hansabyen og ta en avstikker til Lauenburg naturpark og opplev alle sjøene og skogene. Fra klokketårnet i Peterskirken får du fantastisk utsikt over byen.

Hvert år tiltrekker Karl May-festivalen utallige besøkende til byen Bad Segeberg. Opplev eventyrene til Old Shatterhand og Winnetou live og gled deg til å gjenoppleve barna fra din egen barndom. Der kan du finne et perfekt feriehus eller en perfekt ferieleilighet hvor som helst i Schleswig-Holstein. Bruk feriehuset ditt som utgangspunkt for å besøke alle attraksjonene i området. Heavy metal-fans vil få full valuta for pengene på Wacken Open Air i nærheten av Itzehoe. Ikke glem å booke et feriehus i nærheten snart.

Uansett om du foretrekker en familieferie, strandferie eller sykkelferie: I Schleswig-Holsten får alle full valuta for pengene. Book feriehus nå og sikre deg en herlig ferie i Schleswig-Holstein.