Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Lei feriehus på Møn og Bogø - Her er 3 gode grunner til å bestille!

 
Søk område: Møn og Bogø
Ankomst og dager
Personer
Søket ditt fant 29 ferieboliger.

Lei feriehus på Møn og Bogø - Her er 3 gode grunner til å bestille!

En ferie på Møn eller Bogø byr på opplevelser for enhver smak

Her er 3 gode grunner til at du skal holde ferien på Møn eller Bogø.

• For det første er det en unik natur med lange sandstrender, fredede naturområder og dype skoger og i tillegg finner du Danmarks sterkeste natur attraksjon, Møns Klint.

• Grunn nummer to er alle de attraksjoner som ligger en kort kjøretur derifra. Du kan blant annet besøke BonBon-Land, Knuthenborg Safaripark eller Krokodille Zoo.

• Og den siste grunn er alle de aktiviteter du kan finne i nærområdet, alt fra fossiljakt, guidede ekspedisjoner eller en oppdagelsestur i tretoppene. Avhold ferien i ett Dancenter feriehus, alt fra ett standard hus til ett hus med svømmebasseng eller havutsikt.

Start søket etter feriehus på Møn og Bogø her:

Les mer om Møn og Bogø
Gjesters vurdering av hus, Møn og Bogø: 4.2 av 5.0 fra totalt 5445 anmeldelser.

Topp-attraksjoner i området

 • BonBon-Land
 • Knuthenborg Safaripark
 • Møns Klint
 • Geocenter Møns Klint
 • Krokodille Zoo
 • Liselund Slotspark
 • Støberiet
 • Elmelunde Kirke
 • Bogø Mølle
 • Bogø Havn
 • 29 hytter for Møn og Bogø

  Feriehus i StegeHusnr: 30159Stege7 personer,  145 m²7 m til kyst.Feriehus i Klintholm HavnHusnr: 27817Klintholm Havn4 personer,  45 m²Feriehus i KlintholmHusnr: 4495Klintholm4 personer,  70 m²5 m til kyst.Feriehus i UlvshaleHusnr: 92133Ulvshale4 personer,  66 m²200 m til kyst.Feriehus i Råbylille StrandHusnr: 48490Råbylille Strand24 personer,  298 m²600 m til kyst.Feriehus i KlintholmHusnr: 50050Klintholm4 personer,  99 m²4,0 km til kyst.Feriehus i Råbylille StrandHusnr: 38405Råbylille Strand8 personer,  88 m²600 m til kyst.Feriehus i Råbylille StrandHusnr: 97182Råbylille Strand5 personer,  58 m²450 m til kyst.Feriehus i UlvshaleHusnr: 50812Ulvshale6 personer,  76 m²600 m til kyst.Feriehus i UlvshaleHusnr: 9414Ulvshale10 personer,  117 m²250 m til kyst.Feriehus i Hårbølle HavnHusnr: 99203Hårbølle Havn4 personer,  54 m²100 m til kyst.Feriehus i BogøHusnr: 99202Bogø4 personer,  73 m²900 m til kyst.Feriehus i Klintholm HavnHusnr: 27835Klintholm Havn6 personer,  60 m²20 m til kyst.Feriehus i UlvshaleHusnr: 43056Ulvshale8 personer,  74 m²300 m til kyst.Feriehus i Råbylille StrandHusnr: 95641Råbylille Strand14 personer,  200 m²600 m til kyst.Feriehus i Råbylille StrandHusnr: 41966Råbylille Strand4 personer,  40 m²35 m til kyst.Feriehus i StegeHusnr: 30160Stege5 personer,  91 m²7 m til kyst.Feriehus i Råbylille StrandHusnr: 6225Råbylille Strand20 personer,  270 m²600 m til kyst.Feriehus i UlvshaleHusnr: 78378Ulvshale6 personer,  75 m²150 m til kyst.Feriehus i UlvshaleHusnr: 50658Ulvshale5 personer,  63 m²500 m til kyst.Feriehus i BogøHusnr: 9621Bogø5 personer,  50 m²1,0 km til kyst.Feriehus i Hårbølle HavnHusnr: 4892Hårbølle Havn4 personer,  54 m²150 m til kyst.Feriehus i Klintholm HavnHusnr: 27783Klintholm Havn4 personer,  45 m²20 m til kyst.Feriehus i Klintholm HavnHusnr: 27844Klintholm Havn6 personer,  60 m²20 m til kyst.Feriehus i Klintholm HavnHusnr: 56158Klintholm Havn4 personer,  45 m²2 m til kyst.Feriehus i HårbølleHusnr: 24316Hårbølle10 personer,  135 m²10 m til kyst.Feriehus i UlvshaleHusnr: 54517Ulvshale6 personer,  90 m²200 m til kyst.Feriehus i UlvshaleHusnr: 48872Ulvshale5 personer,  43 m²2,0 km til kyst.

  Utleie av feriehus på Møn og Bogø

  Med lange sandstrender, fuglereservat, dype naturlige skoger og fredede naturområder, er Møn en av Danmarks vakreste øyer - et perfekt sted for leie av feriehus med mange fine ferieopplevelser for hele familien. Se frem til lange turer langs kystlandskap med stadig skiftende natur og vakker utsikt.

  Hvis du ønsker å tilbringe ferien din på Møn, bør du ikke gå glipp av Møns Klint - Danmarks høyeste klippevegg - som ruger flere 128 meter over sjøen. Hvis du går de 500 trappetrinnene ned til stranden vil du møte et imponerende syn. I tillegg til dette naturfenomenet, vil du også få øye på villorkideer, falker og sommerfugler rundt klippen. På klippen finner du også GeoCenter Møns Klint som er også vel verdt et besøk. GeoCenter-et er unikt plassert rett ved siden av det fantastiske naturfenomenet. Der kan du se sjølivet i det kalkholdige vannet, utløse ditt eget kystjordskred, løfte fjell og ta deg gjennom isbreene i istiden.

  Når du leier et feriehus er det mange attraksjoner du kan besøke, uansett om du er på utkikk etter å ha det gøy på den lokale fornøyelsesparken eller ønsker naturopplevelser i det fantastiske landskapet på Møns Klint. De fine stundene dere tilbringer sammen kan dere også benytte dere av smaksopplevelser som vil glede hele familien. Besøk den gjestfrie gården på Råbylille og smak deres hjemmelagde økologiske iskrem. Iskremen er laget av melk fra kuene på gården, og det er ingenting som slår den kremfylte smaken. På Møn finner du dessuten Møn Bolcher (Møn-godteri) og Møn Bryghus (Møn-bryggeri). Dere kan se dem arbeidsprosessen på Møn Bolcher mens de koker godteri og til og med lage dine egne kjærligheter på pinne. På Møn Bryghus kan de voksne smake den utsøkte ølen - brygget og tappet på flaske med de mest eksklusive utvalgte ingrediensene, i tråd med årelange tradisjoner.

  På den andre siden av diken på Møn ligger Bogø. Den lille øya Bogø ligger mellom Falster, Møn og Sjælland og er også vel verdt et besøk. Sjømannshus, kapteinsvillaer og flere sjømannsgraver vitner om Bogøs gamle sjømannsarv og stedet har klart å bevare sjarmen og atmosfæren fra denne svunne tiden.

  Begge øyene er ideelle for aktive ferier, enten det er på sykkel, seilbåt eller på hesteryggen. Du kan også svinge golfklubbene på Møn Golf Center, en vakker golfbane med 18 hull eller du kan ta deg en fisketur.

  Tre morsomme attraksjoner nær Møn og Bogø

  BonBon-Land - Ha det moro hele dagen i en av Danmarks mest kjente fornøyelsesparker: BonBon-Land. Når du har betalt inngangsbilletten er alle attraksjonene inkludert - du har fryktelig mange muligheter til å oppleve sommerfugler i magen eller vind i håret på en av de 50 attraksjonene som venter deg. Det er attraksjoner som passer til alle og parken har også mange spisesteder og restauranter.

  Gavnø Castle - Hvis du ønsker å oppleve en av Danmarks største kulturelle skatter må du virkelig besøke slottet på Gavnø. Slottet har en oppsiktsvekkende park der du kan se en tulipanutstilling, en romantisk rosehage, en dukkeutstilling og en sansehage. Slottet har et helt nydelig interiør og du kan se store kunstsamlinger med over 1000 malerier.

  Middelaldercentret - Reis over 600 år tilbake i tid og besøk dette levende museet om middelalderen. Her finner du ikke bare autentisk mat, men også middelalderturneringer med riddere og krigsmaskiner som kan kaste små kampsteiner og øredøvende kanoner, men også et middelaldersenter med fredselskende håndverkere, fantastiske krigere, tapre riddere og rike handelsmenn.

  Lei feriehuset ditt hos DanCenter og benytt deg av en rabatt på mange av Danmarks mest populære attraksjoner. Her kan du se attraksjonene der du får en rabatt, .

  Utleie av feriehus på Møn og Bogø

  Hos DanCenter utleie av ferieboliger har vi over 60 års erfaring med å leie ut feriehus, så når du planlegger din ferie gjennom oss kan du være trygg på at alt vil gå som det skal. På nettstedet vårt vil du finne mer enn 200 ferieboliger på Møn og Bogø - uansett om du er på utkikk etter en klassisk hytte, et luksushus eller en eiendom med sjøutsikt, vil du finne det du ønsker hos DanCenter. Bli inspirert av det store utvalget av hus vi tilbyr før du bestiller en velfortjent ferie for deg og dine kjære. I omtrent halvparten av DanCenters ferieboliger er kjæledyr velkomne.

  Ferieboliger i nærheten av Møn og Bogø

  DanCenter tilbyr også utleie av ferieboliger på mange andre populære feriesteder i Danmark. Du finner utleie av ferieboliger i nærheten av Møn og Bogø i Sjælland, populære områder som Gilleleje , Rørvig og Karrebæksminde . På Lolland finner du, blant annet, Kramnitze og Hyldtofte Østersøbad og på Falster finner du Marielyst.

  Tilbring ferien din på et Danland feriesenter på Møn

  Du kan også besøke Danlands feriesenter på Møn. På Klintholm Marinapark Møn de vakre ferieboligene befinner seg rett ved siden av havnen, i et Danmarks vakreste naturområder. Innen kort avstand finner du barnevennlige strender, koselige havner og et stort utvalg av fritidsaktiviteter for hele familien. Feriesenteret tilbyr utendørsfasiliteter som: lekeplass, petanque og krokket.