Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Feriehus på Lolland - Ferie full av opplevelser

 
Søk område: Lolland
Ankomst og dager
Personer
Søket ditt fant 132 ferieboliger.

Feriehus på Lolland - Ferie full av opplevelser

Gratis opplevelser på ferien på Lolland

Selv om det er den flate struktur og åkrene som dominerer landskapet er det fremdeles mange opplevelser på Lolland. En av øyas hovedattraksjoner er Knuthenborg Park & Safari hvor man kan ha en morsom dag. En ferie på Lolland kan også by på gratis opplevelser, og i topp 3 gratis opplevelser inkluderer ett besøk forbi Dodekalitten, som består av 12 steinstøtter som utgjør ett monument, ett gårdsbesøk på Knuthenlund eller en vandretur i den forhistoriske Halskov Vænge, hvor man kan se 6 steindysser og 72 gravhauger.

Start søket etter feriehus på Lolland her.

Les mer om Lolland
Gjesters vurdering av hus, Lolland: 4.0 av 5.0 fra totalt 2173 anmeldelser.

Topp-attraksjoner i området

 • Knuthenborg Safaripark
 • Guldborgsund Zoo og Botanisk Have
 • Fuglsang Kunstmuseum
 • Krokodille Zoo
 • Temapark Middelaldercentret
 • Stiftsmuseet
 • Nykøbing Falster Brandmuseum
 • Marielyst Sportscars
 • Frilandsmuseet i Maribo
 • Dodekalitten
 • Postbåden
 • Nakskov Fjord
 • Danmarks Sukkermuseum
 • Reventlow-Museet
 • Ravnsby bakker
 • 132 hytter for Lolland

  Feriehus i HummingenHusnr: 8689Hummingen9 personer,  160 m²200 m til kyst.Feriehus i Hyldtofte ØstersøbadHusnr: 37735Hyldtofte Østersøbad8 personer,  94 m²800 m til kyst.Feriehus i KramnitzeHusnr: 8202Kramnitze6 personer,  86 m²400 m til kyst.Feriehus i BredfjedHusnr: 46307Bredfjed8 personer,  118 m²946 m til kyst.Feriehus i HummingenHusnr: 48324Hummingen8 personer,  130 m²684 m til kyst.Feriehus i Næsby Strand/LollandHusnr: 17842Næsby Strand/Lolland6 personer,  74 m²600 m til kyst.Feriehus i Langø/NakskovHusnr: 48569Langø/Nakskov5 personer,  60 m²208 m til kyst.Feriehus i NystedHusnr: 45742Nysted8 personer,  186 m²3,0 km til kyst.Feriehus i Rødby HavnHusnr: 9496Rødby Havn6 personer,  90 m²500 m til kyst.Feriehus i SakskøbingHusnr: 48824Sakskøbing8 personer,  190 m²6 km til kyst.Feriehus i HummingenHusnr: 54382Hummingen6 personer,  95 m²367 m til kyst.Feriehus i BredfjedHusnr: 52872Bredfjed4 personer,  52 m²409 m til kyst.Feriehus i BredfjedHusnr: 33637Bredfjed6 personer,  104 m²700 m til kyst.Feriehus i KramnitzeHusnr: 6901Kramnitze8 personer,  94 m²500 m til kyst.Feriehus i HummingenHusnr: 35624Hummingen8 personer,  125 m²200 m til kyst.Feriehus i KramnitzeHusnr: 38494Kramnitze8 personer,  84 m²400 m til kyst.Feriehus i SletnæsHusnr: 8273Sletnæs8 personer,  158 m²270 m til kyst.Feriehus i HummingenHusnr: 31757Hummingen6 personer,  68 m²Feriehus i HolebyHusnr: 6898Holeby5 personer,  120 m²10 km til kyst.Feriehus i NakskovHusnr: 9796Nakskov4 personer,  100 m²2,5 km til kyst.Feriehus i KramnitzeHusnr: 48793Kramnitze4 personer,  46 m²584 m til kyst.Feriehus i KramnitzeHusnr: 48968Kramnitze6 personer,  65 m²847 m til kyst.Feriehus i Rødby HavnHusnr: 53220Rødby Havn6 personer,  97 m²5,8 km til kyst.Feriehus i Langø/NakskovHusnr: 45858Langø/Nakskov4 personer,  115 m²Feriehus i KramnitzeHusnr: 4058Kramnitze6 personer,  95 m²600 m til kyst.Feriehus i Hyldtofte ØstersøbadHusnr: 68110Hyldtofte Østersøbad6 personer,  64 m²900 m til kyst.Feriehus i Hyldtofte ØstersøbadHusnr: 69704Hyldtofte Østersøbad12 personer,  127 m²10 m til kyst.Feriehus i HummingenHusnr: 48618Hummingen6 personer,  119 m²260 m til kyst.Feriehus i NystedHusnr: 56369Nysted4 personer,  49 m²360 m til kyst.Feriehus i NakskovHusnr: 45856Nakskov7 personer,  154 m²
  Se alle 132 DanCenter ferieboliger for Lolland

  Feriehus på Lolland

  Dette landlige landskapet er svært typisk for Danmarks fjerde største øy, Lolland. Det er derfor denne flate øya har fått kallenavnet "pannekaken", spesielt på den vestre delen av øya der det flate terrenget og åkre strekker seg utover så langt øye kan se. I tillegg til det flate landskapet vil du også få øye på mange små viker som snor seg langs Lollandkysten i tillegg til de store innsjøene og skogsområdene. Den sørlige delen av Lolland beskyttes av diker.

  Lolland er omringet av Østersjøen, Langelands- beltet, Guldborgsund, Fehmarnbeltet og farvannet rundt Småland og er tilknyttet Falster på tre steder. Hvis du leier en feriebolig for sommerferien på Lolland har du fergeforbindelse med både Langeland og Tyskland.

  De to største byene på Lolland er Nakskov og Maribo. I disse byene kan du nyte godt av gamle historiske bygninger som er svært karakteristiske for begge byene. I havnen i Naksov er det en postbåt som tilbyr avslappet sjøutflukter i Naksovfjord og til de små nærliggende øyene. I Maribo kan du også benytte deg av muligheten til å gå på avslappende spaserturer forbi tømmerhus, eller du kan besøke Maribos utendørsmuseum, og hvorfor ikke dra innom Maribos katedral som opprinnelig var et gammelt kloster.

  Morsomme opplevelser på Lolland du ikke vil gå glipp av!

  Knuthenborg safaripark

  Dette er øyas største attraksjon og Nord-Europas største safaripark - her kan du se mer enn 1000 eksotiske dyrearter i alle størrelser og vektklasser! Alle dyrene er delt inn i ulike områder, avhengig av hvor de opprinnelig stammer fra. Besøk dyrene i apeskogen, de skogkledde slettene, den zoologiske hagen og den afrikanske savannen. Utforsk tiger- og ulveskogen i bil og opplev dyrelivet på nært og sikkert hold i det inngjerdede området. De nyeste attraksjonen er dinosaureskogen, der kan du se utgravninger og en fossil- og skjellettutstilling samt et nærgående møte med mer enn 20 livaktige og knurrende dinosaurer. Det er også en stor lekeplass i parken for barna. I tillegg ble det nylig bygget en vannsklie og en vannlekeplass på lekeområdet.

  Besøk Middelaldercentret i Guldborgsund Besøk Middelaldercentret i Guldborgsund og opplev de øredøvende kanonene, ridderturneringer og enorme krigsmaskiner som kan kaste små kampsteiner over store avstander. Et levende museum med fredselskende håndverkere, dyktige krigere, modige riddere og rike handelsmenn.

  Dodekalitten

  På en slette på Lolland er det bygget et tidsmonument som består av tolv steinsøyler plassert i en sirkel der det blir spilt elektroakustisk musikk. Hver av de tolv steinsøylene er 7-9 m. høye og de veier mellom 25 og 45 tonn. På toppen er det utskåret ansikter som er rettet innover i sirkelen. Kombinasjonen av de enorme steinsøylene og musikken skaper en helt unik opplevelse. Fuglsang Kunstmuseum. Oppdag en del av den danske kunsthistorien når dere besøker Fuglsang Kunstmuseum. Museet huser et stort utvalg av dansk kunst fra slutten av 1700-tallet til i dag og 2-3 spesialutstillinger arrangeres årlig. Her kan du se arbeidene av Skagens malerkunstnere som Olaf Rude, Cobra, Vilhelm Lundstrøm, Kristian Zahrtmann og Jens Juel. Museet befinner seg i et pittoreskt landskap og det er mulig å nyte en fantastisk spasertur på Fuglsang-eiendommen.

  Frilandsmuseet i Maribo

  Ta dere en tur tilbake i tid til 1800-tallet med et besøk til Frilandsmuseet i Maribo. Museet ligger i nærheten av Maribos pittoreske Søndersø som er omringet av skogen. Ta dere en oppdagelsestur til de gamle husene og se hverdagen til
  pastoren, småbrukeren eller bonden når du ser hvordan livet fortonet seg på landsbygda i gamle dager. Et besøk spekket med moro og lærerike opplevelser for hele familien.

  Rødbyfergen til Puttgarden, Tyskland

  Når du besøker Lolland er du ikke langt unna fergeleiet i Rødby, så hvorfor ikke hoppe på en ferge for en kort shoppingtur rett over grensen til Tyskland? Ta fergen til Puttgarden og shop så mye du vil i Nord- Europas største grensebutikk. Uansett om du går til storinnkjøp av øl, vann, yndlingsalkoholen eller godteri og sjokolade, er denne 8000 m2 store butikken en unik shoppingopplevelse. Fra Puttgarden er det kun en times kjøretur til den pulserende og historiske byen Lübeck. Du kan også kjøre litt lenger til Tysklands nest største by Hamburg for å krydre
  leiehustilværelsen med en storbyopplevelse fra den store metropolen. Du kan ta direktetog fra Puttgarden til enten Lubeck eller Hamburg.

  Lei feriehuset ditt hos DanCenter og få rabatt på mange av Danmarks mest populære attraksjoner. Her ser du attraksjonene du får rabatt på, .

  Utleie av feriehus på Lolland

  Hos DanCenter feriehusutleie har vi over 60 års erfaring med å leie ut ferieboliger, så når du planlegger ferien din gjennom oss, kan du være trygg på at alt vil gå så knirkefritt som mulig. På nettstedet vårt finner du mer enn 180 ferieboliger på Lolland - så enten du er på jakt etter en klassisk hytte, et luksushus eller en eiendom med sjøutsikt, vil du finne det du ønsker hos DanCenter. Bli inspirert av det store utvalget av hus vi tilbyr før du bestiller en velfortjent ferie for deg selv og de du er glad i. I omtrent halvparten av DanCenters ferieboliger, er kjæledyr velkomne.

  Feriehus på Lolland

  Hvis du vurderer å feriere på Lolland, tilbyr DanCenter utleie av ferieboliger på mange populære feriesteder. De mest populære områdene er Bredfjed, Hummingen og Nysted.

  Tilbring ferien din på et Danland feriesenter

  Hvis du har lyst til å forsøke en litt annen form for ferie i stedet for å leie et feriehus, hvorfor ikke da bo på Feriesenter Her har du tilgang til en mengde felles fasiliteter som du sjelden har når du leier et feriehus.

  I feriesenter i Rudkøbing på Langeland kan du overnatte i en av de koselige trehyttene som ligger ved marinaen. Lekeplass, basketball, petanque og volleyball er bare noen av fasilitetene som er tilgjengelige på senteret i Rudkøbing. Feriesenteret tilbyr også sykkelutleie slik at du kan oppleve Langeland på to hjul.

  Hvis du i stedet for drar til Falster, kan du overnatte på Danlands feriesenter i Marielyst . Ta en avslappende rusletur i ferien til lekeplassen, eller hopp i hoppeslottet ... Eller kanskje du kan
  tilbringe dagen på den 20 km lange sandstranden som streker seg utover Østersjøen til den blå horisonten.