Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss
Eier login
Eier login
Lei ut
Bli utleier

Feriehus I Karrebæksminde

Feriehus I Karrebæksminde

 
Søk område: Karrebæksminde
Ankomst og dager
Personer
Søket ditt fant 11 ferieboliger.
Søk på kartet - klikk her Søk på kartet

Feriehus I Karrebæksminde

Opplev en ekte ferieatmosfære når du er på ferie i Karrebæksminde

I den lille fiskeby så er det opplevelser for hele familien. I byen kan du finne kafeer, minigolf, gå -og sykkelstier, kanalturer og en flott badestrand. Av attraksjoner i nærheten finner man: BonBon-Land, ZOOPARK, Rønnebæksholm Kunst- og Kulturcenter og Kanosejllads.

Start søket etter feriehus i Karrebæksminde her.

Les mer om Karrebæksminde
Gjesters vurdering av hus, Karrebæksminde: 3.8 av 5.0 fra totalt 8228 anmeldelser.

Topp-attraksjoner i området

 • BonBon-Land
 • Knuthenborg Safaripark
 • Sommerland Sjælland
 • Møns Klint
 • Geocenter Møns Klint
 • Blomstergården
 • Gavnø Slot
 • Herlufholm Gods og Kostskole
 • Zoopark
 • Agersø Traktorbus
 • Flådestation Korsør
 • Go High på Kragerup Gods
 • Vikingeborgen i Trelleborg
 • Andre gjester anbefaler disse ferieboligene for Karrebæksminde:

  Husnr: 36679Karrebæksminde4+1 person,  65 m²Kjæledyr tillatt.500 m til kyst.Et stenkast fra vandet ligger dette feriecenter på Enø. Et sandt smørhul af oplevelser for krop og sjæl.Husnr: 36759Karrebæksminde2+2 personer,  48 m²Kjæledyr tillatt.500 m til kyst.Et stenkast fra vandet ligger dette feriecenter på Enø. Et sandt smørhul af oplevelser for krop og sjæl.Husnr: 36675Karrebæksminde4+1 person,  65 m²Kjæledyr er ikke tillatt.500 m til kyst.Et stenkast fra vandet ligger dette feriecenter på Enø. Et sandt smørhul af oplevelser for krop og sjæl.Husnr: 36655Karrebæksminde4+1 person,  65 m²Kjæledyr er tillatt i noen av leilighetene.500 m til kyst.Et stenkast fra vandet ligger dette feriecenter på Enø. Et sandt smørhul af oplevelser for krop og sjæl.Husnr: 95519Karrebæksminde6+2 personer,  110 m²Kjæledyr er ikke tillatt.500 m til kyst.Et stenkast fra vandet ligger dette feriecenter på Enø. Et sandt smørhul af oplevelser for krop og sjæl.Husnr: 60794Karrebæksminde4 personer,  50 m²Kjæledyr er ikke tillatt.600 m til kyst.Sommerhus med renoveret køkken og badeværelse samt en stor terrasse med havemøbler og grill. Huset er beliggende i gammelt sommerhusområde, tæt på Karrebæksminde by, som er en perle med lystbådehavn, badestrand og en lille og hyggelig fiskeridyl, ...

  Se alle hus i området.

  Feriebolig I Karrebæksminde

  Opplev en ekte ferieatmosfære når du er på ferie i Karrebæksminde. I den lille fiskeby så er det opplevelser for hele familien. I byen kan du finne kafeer, minigolf, gå-og sykkelstier, kanalturer og flotte badestrender. Det er ett stort utvalg av spisesteder i Karrebæksminde, nyt en deilig frisk frokost på en av de lokale kafeer, eller kjøp frisk fisk direkte på havnen og nyt en deilig middag hjemme på terrassen. Liker man å fiske, så er det flust av muligheter både til å fiske fra kaiområde eller fra båt. Husk å undersøk om man fiskekort er påbudt før turen.

  I Karrebæksminde er det konserter hele tiden for store og små.

  Av attraksjoner i nærheten finner man: BonBon-Land, ZOOPARK, Rønnebæksholm Kunst- og Kulturcenter og Kanosejllads.

  Leier man en feriebolig hos Dancenter kan man få rabatt på endel attraksjoner og opplevelser i Danmark. Vi kan tilby opp til 25 % på en rekke inngangsbilletter, se her hvilke attraksjoner.

  Her kan dere se hvilke attraktioner man kan få rabatt på

  Start søket etter feriehus i Karrebæksminde her.

  Hos Dancenter har vi over 60 års erfaring med feriebolig utleie, og I Karrebæksminde har vi service kontor som vil hjelpe dere med inn- og utflytning og eventuelle problemer som kan oppstå under oppholdet.

  Dancenter tilbyr i tillegg ferieboliger i nærheten av Karrebæksminde i følgende områder: Bjerge Sydstrand , Reersø og Stillinge Strand.

  Eller se andre områder på Sjælland: Syd-Vest Sjælland eller se alle DanCenters sommerhus på Sjælland

  Hold ferie med Danlands feriesenter

  Danland tilbyr også opphold på ett av våre feriesenter Karrebæksminde feriesenter

  Her ligger ferieboligene i kort avstand fra havet på øya Enø. Dette er hus som ligger spredt utover ett større grønt område med god plass.

  Feriesenteret er omringet av hav, så det er en rekke aktiviteter man kan kose seg med i vannkanten slik som fisketur, krabbefangst, sykkeltur i rundt stranden med mere.