Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Feriehus I Karrebæksminde - Ferie i den koselige fiskerlandsbyen

Feriehus I Karrebæksminde - Ferie i den koselige fiskerlandsbyen

 
Søk område: Karrebæksminde
Ankomst og dager
Personer
Søket ditt fant 13 ferieboliger.
Søk på kartet

Feriehus I Karrebæksminde - Ferie i den koselige fiskerlandsbyen

Opplev en ekte ferieatmosfære når du er på ferie i Karrebæksminde

I den lille fiskeby så er det opplevelser for hele familien. I byen kan du finne kafeer, minigolf, gå -og sykkelstier, kanalturer og en flott badestrand. Av attraksjoner i nærheten finner man: BonBon-Land, ZOOPARK, Rønnebæksholm Kunst- og Kulturcenter og Kanosejllads.

Start søket etter feriehus i Karrebæksminde her.

Les mer om Karrebæksminde
Gjesters vurdering av hus, Karrebæksminde: 4.0 av 5.0 fra totalt 7707 anmeldelser.

Topp-attraksjoner i området

 • BonBon-Land
 • Knuthenborg Safaripark
 • Sommerland Sjælland
 • Møns Klint
 • Geocenter Møns Klint
 • Blomstergården
 • Gavnø Slot
 • Herlufholm Gods og Kostskole
 • Zoopark
 • Agersø Traktorbus
 • Flådestation Korsør
 • Go High på Kragerup Gods
 • Vikingeborgen i Trelleborg
 • 13 hytter for Karrebæksminde

  Feriehus i KarrebæksmindeHusnr: 6359Karrebæksminde4 personer,  80 m²Kjæledyr tillatt.800 m til kyst.Feriehus i KarrebæksmindeHusnr: 4563Karrebæksminde4+2 personer,  65 m²Kjæledyr er ikke tillatt.Feriehus i KarrebæksmindeHusnr: 4561Karrebæksminde6+2 personer,  110 m²Kjæledyr er ikke tillatt.Feriehus i KarrebæksmindeHusnr: 40941Karrebæksminde4 personer,  41 m²Kjæledyr er ikke tillatt.200 m til kyst.Feriehus i KarrebæksmindeHusnr: 36759Karrebæksminde2+2 personer,  48 m²Kjæledyr er ikke tillatt.500 m til kyst.Feriehus i KarrebæksmindeHusnr: 70561Karrebæksminde4+2 personer,  96 m²Kjæledyr er tillatt i noen av leilighetene.500 m til kyst.Feriehus i KarrebæksmindeHusnr: 7344Karrebæksminde4+1 person,  65 m²Kjæledyr tillatt.Feriehus i KarrebæksmindeHusnr: 36694Karrebæksminde4+1 person,  65 m²Kjæledyr er tillatt i noen av leilighetene.Feriehus i KarrebæksmindeHusnr: 36733Karrebæksminde2+2 personer,  48 m²Kjæledyr er tillatt i noen av leilighetene.500 m til kyst.Feriehus i KarrebæksmindeHusnr: 36676Karrebæksminde4+1 person,  65 m²Kjæledyr er tillatt i noen av leilighetene.Feriehus i KarrebæksmindeHusnr: 36656Karrebæksminde4+1 person,  65 m²Kjæledyr er tillatt i noen av leilighetene.Feriehus i KarrebæksmindeHusnr: 60794Karrebæksminde4 personer,  50 m²Kjæledyr er ikke tillatt.600 m til kyst.

  Se alle hus i området.

  Feriebolig I Karrebæksminde

  Opplev en ekte ferieatmosfære når du er på ferie i Karrebæksminde. I den lille fiskeby så er det opplevelser for hele familien. I byen kan du finne kafeer, minigolf, gå-og sykkelstier, kanalturer og flotte badestrender. Det er ett stort utvalg av spisesteder i Karrebæksminde, nyt en deilig frisk frokost på en av de lokale kafeer, eller kjøp frisk fisk direkte på havnen og nyt en deilig middag hjemme på terrassen. Liker man å fiske, så er det flust av muligheter både til å fiske fra kaiområde eller fra båt. Husk å undersøk om man fiskekort er påbudt før turen.

  I Karrebæksminde er det konserter hele tiden for store og små.

  Av attraksjoner i nærheten finner man: BonBon-Land, ZOOPARK, Rønnebæksholm Kunst- og Kulturcenter og Kanosejllads.

  Leier man en feriebolig hos Dancenter kan man få rabatt på endel attraksjoner og opplevelser i Danmark. Vi kan tilby opp til 25 % på en rekke inngangsbilletter, se her hvilke attraksjoner.

  Her kan dere se hvilke attraktioner man kan få rabatt på

  Start søket etter feriehus i Karrebæksminde her.

  Hos Dancenter har vi over 60 års erfaring med feriebolig utleie, og I Karrebæksminde har vi service kontor som vil hjelpe dere med inn- og utflytning og eventuelle problemer som kan oppstå under oppholdet.

  Dancenter tilbyr i tillegg ferieboliger i nærheten av Karrebæksminde i følgende områder: Bjerge Sydstrand , Reersø og Stillinge Strand.

  Eller se andre områder på Sjælland: Syd-Vest Sjælland eller se alle DanCenters sommerhus på Sjælland

  Hold ferie med Danlands feriesenter

  Danland tilbyr også opphold på ett av våre feriesenter Karrebæksminde feriesenter

  Her ligger ferieboligene i kort avstand fra havet på øya Enø. Dette er hus som ligger spredt utover ett større grønt område med god plass.

  Feriesenteret er omringet av hav, så det er en rekke aktiviteter man kan kose seg med i vannkanten slik som fisketur, krabbefangst, sykkeltur i rundt stranden med mere.