Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Feriehus i Rørvig - direkte i sentrum av danmark!

 
Søk område: Rørvig
Ankomst og dager
Personer
Søket ditt fant 17 ferieboliger.

Feriehus i Rørvig - direkte i sentrum av danmark!

Ta en pause fra hverdagen med en ferie i Rørvig

I den gamle fiskerlandsbyen har du muligheten for å nyte ferien i et vakkert landskap og nær stranden. Rørvig byr på mange aktiviteter til den aktive ferie, både gåturer og sykkelturer, fiske og golf. Kort vei fra Rørvik finner man fornøyelsesparken Sommerland Sjælland, perfekt for barnefamilier.

Start søket etter feriehus i Rørvig her.

Les mer om Rørvig
Gjesters vurdering av hus, Rørvig: 3.9 av 5.0 fra totalt 109 anmeldelser.

Topp-attraksjoner i området

 • Sommerland Sjælland
 • Odden og Fiskeri- og Lystbådshavn
 • Røgeriet Sjællandsoddet
 • Mols-linien
 • Odsherred Museum
 • Hempels Glasmuseum
 • Rørvig
 • Orø
 • Pottegården
 • Korevlerne
 • 17 hytter for Rørvig

  Feriehus i RørvigHusnr: 45735Rørvig8 personer,  93 m²1,2 km til kyst.Feriehus i RørvigHusnr: 53866Rørvig6 personer,  61 m²1,7 km til kyst.Feriehus i RørvigHusnr: 94268Rørvig8 personer,  105 m²850 m til kyst.Feriehus i RørvigHusnr: 30868Rørvig8 personer,  115 m²1,5 km til kyst.Feriehus i RørvigHusnr: 6873Rørvig7 personer,  87 m²1,3 km til kyst.Feriehus i RørvigHusnr: 29320Rørvig8 personer,  120 m²100 m til kyst.Feriehus i RørvigHusnr: 52566Rørvig4 personer,  53 m²1,1 km til kyst.Feriehus i RørvigHusnr: 4718Rørvig7 personer,  77 m²1,0 km til kyst.Feriehus i RørvigHusnr: 6793Rørvig6 personer,  106 m²1,8 km til kyst.Feriehus i RørvigHusnr: 8076Rørvig16 personer,  150 m²100 m til kyst.Feriehus i RørvigHusnr: 4234Rørvig10 personer,  153 m²1,5 km til kyst.

  Se alle hus i området.

  Velkommen til en aktiv ferie i Rørvig.

  Ved inngangen til Isefjord ligger den gamle fiskerlandsbyen Rørvig som på sommerhalvåret er meget populær blant turister. Rørvig er omringet av Kattegat mot nord, Isefjord mot øst og Roskildefjorden i sør.

  Man kan godt se at Rørvig er og har vært en fiskerlandsby - spesielt på sommerhalvåret da byen yrer av fiskerestauranter med lokalt fanget fisk.

  I Rørvig finner man Danmarks midterste punkt som er markert med en klampesten og en informasjonstavle. Stenen er lokalisert ca. 1,5 km fra Rørvig sentrum, så man kan fint ta en spasertur eller sykle ut til stenen.

  Hundested - 25 minutter og en seiltur senere

  Kun 7 km fra Rørvig finner man den lille by Hundested. Navnet Hundested er direkte oversatt fra den danske navnet på en Sæl som på dansk heter: Sælhunde.

  Det går en ferje fra Rørvig til Hundested flere ganger om dagen på sommerhalvåret så ønsker man å besøke Hundested så er det en enkel overfart.

  Fra Mai til Oktober avholdes Hundested Sandskulpturfestival hvor Europeiske skulptører får utdelt ett tema og lager skulpturer inspirert av dette spesifikke tema.

  Rørvig er ett perfekt område for de som vil sykle eller eventuelt er på en sykkeltur. Som Danmark ellers så er området flatt og man kan komme ganske lang med minimal anstrengelse.

  I området rundt Rørvig er det 3 forskjellige fornøyelsesparker i kort reiseavstand.

  Leier du din feriebolig hos Dancenter så tilbyr Dancenter rabatt på mange attraksjoner i Danmark. Opp til 25 % rabatt i inngangsbillett for voksne og barn på en rekke attraksjoner og severdigheter.

  Her kan du se hvilke rabatter Dancenter tilbyr

  Andre områder i nærheten av Rørvig hvor man kan leie en feriebolig.

  I Veddinge Bakker eller se flere sommerhusområder på Nordvest Sjælland . Se også sommerhus ved Sjælland.