Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss
Eier login
Eier login

Halland i Sverige — Lei feriehus hos DanCenter

Halland i Sverige — Lei feriehus hos DanCenter

 
Søk område: Halland
Ankomst og dager
Personer
Søket ditt fant 101 ferieboliger.
Søk på kartet - klikk her Søk på kartet

Halland i Sverige — Lei feriehus hos DanCenter

Lei et feriehus til din neste ferie med DanCenter Feriehusutleie.

Bruk vår smarte søkefunksjon nedenfor til å finne et ledig feriehus i nettopp det området du ønsker. Du kan også filtrere søket, og velge om feriehuset for eksempel skal ha sjøutsikt, svømmebasseng, oppvaskmaskin, internett osv.

Les mer om Halland
Gjesters vurdering av hus, Halland: 4.1 av 5.0 fra totalt 299 anmeldelser.

Andre gjester anbefaler disse ferieboligene for Halland:

Husnr: 15331Skrea Strand4 personer,  18 m²Kjæledyr er ikke tillatt.75 m til kyst.Badstugorna på Skrea Strand är specifika för Falkenberg. Denna är en fräsch stuga på 18 kvm. som ligger fint i ett grönområde. Samtliga stugor är 10 till 18 kvm stora campingstugor med wc, dusch och vatten i gemensamma anläggningar. Läget är ...Husnr: 42334Tvååker5 personer,  53 m²Kjæledyr er ikke tillatt.700 m til kyst.En mycket välskött stuga med fräsch, modern och välskött utrustning. Stor kuperad tomt med trädgård, vackra planteringar, böljande grön gräsmatta och med avkopplande utsikt från den stora altanen på 95 m². Kommer ni i juni månad kan ni beundra ...Husnr: 95014Ullared6 personer,  150 m²Kjæledyr er ikke tillatt.250 m til kyst.Underbart, ljust, fräscht och bekvämt semesterhus på en lika underbar, högt belägen tomt med delvis sjöutsikt. Hela huset med det tillhörande annexet är välskött och inbjudande och här kommer ni att få en ljuvlig semester tillsammans. Läget ...Husnr: 68335Glommen6 personer,  45 m²Kjæledyr tillatt.400 m til kyst.I ett litet stugområde på badrocksavstånd från havet ligger detta trivsamma fritidshus. På en lummig, härlig hörntomt och med en rymlig altan. Perfekt för både sol och skugga samt sköna grillkvällar. Här njuter ni av er semester och känner lugnet ...Husnr: 06547Ugglarp6 personer,  60 m²Kjæledyr er ikke tillatt.200 m til kyst.Detta trevliga och mysiga fritidshus har ett fantastiskt läge endast 200 m från havet. Här bor ni enskilt, inbäddat i grönska. Efter bara några få meter når ni sandstranden och vattnet. Med en kortare promenad kommer ni till Ugglarps fina badstrand. ...Husnr: 42655Ätran6 personer,  66 m²Kjæledyr er ikke tillatt.100 m til kyst.Mitt i den underbara naturen ligger den här lilla charmiga stugan. Här är tystnaden stor och man hör bara skogens fåglar när de tävlar med varandra i skönsång. Strax nedanför stugan ligger den lilla Mjöasjön, kanske nappar en fin abborre eller ...

Halland byr på fine sandstrender, vakker natur, koselige små byer og god shopping. Kungsbacka gir en følelsen av en liten by, men byr likevel på et stort utvalg av butikker og restauranter. I shoppingbyen Freeport kan man gjøre mange gode funn. Historiens vingesus kan oppleves på Tjolöholm, som er et slott bygget i engelsk stil i slutten av 1800 tallet.

Varberg, vestkystens perle, er ennå et populært turistmål i området. Her kommer svenskene for å ha ferie eller på langweekend. Her er fine strender, en spennende historisk festning og et livlig handelsliv rundt det lille torget. Apelviken, som er den største av strendene, er et av Europas foretrukne windsurfingsteder, så ta brettet under armen og hopp i bølgen blå.

I Falkenberg er det i alt 15 km sandstrand, som byr på alt fra den populære Skrea strand med aktiviteter og ”after beach” til de litt roligere vikene hvor litt færre strandgjester gjør miljøet mer avslappet. Et must er et besøk i GeKås i Ullared, Sveriges mest besøkte handlesenter. Turen kan også gå til Ätran, som er et populært laksefiskested.

Halmstad er en populær by om sommeren, men byen lever også om vinteren. Det er godt utvalg av butikker, restauranter og barer. Der er flere fine strender i området, den mest populære er nok Tylösand. ”Eventyrlandet” er populært blant barnefamilier og byr bl.a. på et lekeland.

Laholm er en koselig, liten by, med de kjente badebyene som Mellbystrand og Skummeslövsstrand i nærheten. Lagan er det ypperste sportsfiskestedet for laks og ørretfiske. På Hallandsåsen kan man vandre i de fine bøkeskoger. Om vinteren er Laholm Sveriges sørligste skisportsområde.