Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss
Eier login
Eier login
Lei ut
Bli utleier

Halland i Sverige — Lei feriehus hos DanCenter

Halland i Sverige — Lei feriehus hos DanCenter

 
Søk område: Halland
Ankomst og dager
Personer
Søket ditt fant 98 ferieboliger.
Søk på kartet - klikk her Søk på kartet

Halland i Sverige — Lei feriehus hos DanCenter

Lei et feriehus til din neste ferie med DanCenter Feriehusutleie.

Bruk vår smarte søkefunksjon nedenfor til å finne et ledig feriehus i nettopp det området du ønsker. Du kan også filtrere søket, og velge om feriehuset for eksempel skal ha sjøutsikt, svømmebasseng, oppvaskmaskin, internett osv.

Les mer om Halland
Gjesters vurdering av hus, Halland: 4.1 av 5.0 fra totalt 286 anmeldelser.

Andre gjester anbefaler disse ferieboligene for Halland:

Husnr: 99925Varberg5 personer,  26 m²Kjæledyr er ikke tillatt.1,1 km til kyst.Tänk att ha en stuga med egen boulebana på tomten och samtidigt bo centralt med cykelavstånd till både hav, restauranger och aktiviteter i vackra Varberg. Här finns möjligheten till allt detta. Stugan ligger nämligen mitt i Varbergs kärna med ...Husnr: 74941Långasand6 personer,  65 m²Kjæledyr er ikke tillatt.600 m til kyst.På ett av Hallandskustens bästa områden i Vesslunda vid Långasand, ligger denna nyproducerade stuga med promenadavstånd till badstranden. Stugan omgärdas av vacker natur och vandringsleder för avkopplande promenader. Stugan har ett öppet och ...Husnr: 74881Hyltebruk5 personer,  70 m²Kjæledyr tillatt.400 m til kyst.Här bor ni i ett väl omhändertaget torp med egen gårdsplan. Det här är rätta stället för dig som vill njuta av lugnet på landet. Varför inte ta en tur med båten som ligger alldeles nära, nere vid sjön. Detta torp passar även dig som vill vandra ...Husnr: 50545Långasand5 personer,  60 m²Kjæledyr tillatt.800 m til kyst.Synnerligen charmerande hus med ett vackert havsnära läge en kort promenad från fina långgrunda sandstränder. Ert semesterhus har en mycket god planering såväl ute som inne. Huset består av 2 enheter där den stora byggnaden har 2 sovrum, ett ...Husnr: 76379Tvååker3 personer,  20 m²Kjæledyr er ikke tillatt.700 m til kyst.Ett trivsam liten stuga, som ligger i ett lugnt och naturskönt område. Den nyrenoverade stugan ligger på en gemensam stor kuperad tomt med trädgård, gräsmatta, vackra planteringar och skog. Kommer ni i juni månad kan ni beundra blommande rhododendron ...Husnr: 04076Falkenberg4 personer,  58 m²Kjæledyr tillatt.600 m til kyst.Ett trivsamt och genuint semesterboende i ett lugnt stugområde nära havet och med natursköna omgivningar. Den stora tomten är inhängnad och omgärdad av träd och buskar. På altanen under tak, njuter ni både av grillkvällar i solnedgången och ...

Halland byr på fine sandstrender, vakker natur, koselige små byer og god shopping. Kungsbacka gir en følelsen av en liten by, men byr likevel på et stort utvalg av butikker og restauranter. I shoppingbyen Freeport kan man gjøre mange gode funn. Historiens vingesus kan oppleves på Tjolöholm, som er et slott bygget i engelsk stil i slutten av 1800 tallet.

Varberg, vestkystens perle, er ennå et populært turistmål i området. Her kommer svenskene for å ha ferie eller på langweekend. Her er fine strender, en spennende historisk festning og et livlig handelsliv rundt det lille torget. Apelviken, som er den største av strendene, er et av Europas foretrukne windsurfingsteder, så ta brettet under armen og hopp i bølgen blå.

I Falkenberg er det i alt 15 km sandstrand, som byr på alt fra den populære Skrea strand med aktiviteter og ”after beach” til de litt roligere vikene hvor litt færre strandgjester gjør miljøet mer avslappet. Et must er et besøk i GeKås i Ullared, Sveriges mest besøkte handlesenter. Turen kan også gå til Ätran, som er et populært laksefiskested.

Halmstad er en populær by om sommeren, men byen lever også om vinteren. Det er godt utvalg av butikker, restauranter og barer. Der er flere fine strender i området, den mest populære er nok Tylösand. ”Eventyrlandet” er populært blant barnefamilier og byr bl.a. på et lekeland.

Laholm er en koselig, liten by, med de kjente badebyene som Mellbystrand og Skummeslövsstrand i nærheten. Lagan er det ypperste sportsfiskestedet for laks og ørretfiske. På Hallandsåsen kan man vandre i de fine bøkeskoger. Om vinteren er Laholm Sveriges sørligste skisportsområde.