Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss
Eier login
Eier login
Lei ut
Bli utleier

Halland i Sverige — Lei feriehus hos DanCenter

Halland i Sverige — Lei feriehus hos DanCenter

 
Søk område: Halland
Ankomst og dager
Personer
Søket ditt fant 96 ferieboliger.
Søk på kartet - klikk her Søk på kartet

Halland i Sverige — Lei feriehus hos DanCenter

Lei et feriehus til din neste ferie med DanCenter Feriehusutleie.

Bruk vår smarte søkefunksjon nedenfor til å finne et ledig feriehus i nettopp det området du ønsker. Du kan også filtrere søket, og velge om feriehuset for eksempel skal ha sjøutsikt, svømmebasseng, oppvaskmaskin, internett osv.

Les mer om Halland
Gjesters vurdering av hus, Halland: 4.1 av 5.0 fra totalt 218 anmeldelser.

Andre gjester anbefaler disse ferieboligene for Halland:

Husnr: 07283Kungsbacka/Onsala3 personer,  48 m²Kjæledyr er ikke tillatt.700 m til kyst.Luftigt och väldigt fräscht och mysigt boende med närhet till både Göteborg, Varberg och Ullared. En stor gräsmatta för lek eller spel alldeles utanför dörren och vill man njuta av kvällssolen är balkongen fantastisk. På baksidan ligger bastuhuset ...Husnr: 16427Skrea Strand2 personer,  10 m²Kjæledyr tillatt.300 m til kyst.Med mysig inredning har denna stuga som ligger perfekt intill den underbara sandstranden. Stugan har vardagsrum med våningssäng, pentry för enklare matlagning. Dusch, wc och tvättmöjligheter finns i separat anläggning i området. Badstugorna ...Husnr: 50288Varberg8 personer,  83 m²Kjæledyr er ikke tillatt.100 m til kyst.Ett helt underbart kusthus med fina detaljer och en skön känsla i inredningen med havsutsikt åt flera håll. Beläget i fina Åskloster ca 14 km norr om Varberg. Gott om plats både inne och ute med altaner i flera olika vädersträck. Ljust och luftigt! ...Husnr: 91981Skrea Strand6 personer,  110 m²Kjæledyr er ikke tillatt.1,3 km til kyst.Trevlig och fräsch fullutrustad villa med en fantastiskt vacker och ostörd trädgård och ett ypperligt läge 10 minuters promenad från de ljuvliga sandstränderna vid Skrea strand. Er semestervilla ligger inbäddad i grönska i ett vackert och attraktivt ...Husnr: 64375Falkenberg5 personer,  40 m²Kjæledyr er ikke tillatt.50 m til kyst.En mycket fräsch och modern stuga i ett välskött, barnvänligt och lugnt stugområde. Ert hus är nyrenoverat 2017, med alla bekvämligheter i ett smakfullt och generöst boende. Badstranden finns endast ca 50 m bort. I området finns en gemensam ...Husnr: 04076Falkenberg4 personer,  58 m²Kjæledyr tillatt.600 m til kyst.Ett trivsamt och genuint semesterboende i ett lugnt stugområde nära havet och med natursköna omgivningar. Den stora tomten är inhängnad och omgärdad av träd och buskar. På altanen under tak, njuter ni både av grillkvällar i solnedgången och ...

Halland byr på fine sandstrender, vakker natur, koselige små byer og god shopping. Kungsbacka gir en følelsen av en liten by, men byr likevel på et stort utvalg av butikker og restauranter. I shoppingbyen Freeport kan man gjøre mange gode funn. Historiens vingesus kan oppleves på Tjolöholm, som er et slott bygget i engelsk stil i slutten av 1800 tallet.

Varberg, vestkystens perle, er ennå et populært turistmål i området. Her kommer svenskene for å ha ferie eller på langweekend. Her er fine strender, en spennende historisk festning og et livlig handelsliv rundt det lille torget. Apelviken, som er den største av strendene, er et av Europas foretrukne windsurfingsteder, så ta brettet under armen og hopp i bølgen blå.

I Falkenberg er det i alt 15 km sandstrand, som byr på alt fra den populære Skrea strand med aktiviteter og ”after beach” til de litt roligere vikene hvor litt færre strandgjester gjør miljøet mer avslappet. Et must er et besøk i GeKås i Ullared, Sveriges mest besøkte handlesenter. Turen kan også gå til Ätran, som er et populært laksefiskested.

Halmstad er en populær by om sommeren, men byen lever også om vinteren. Det er godt utvalg av butikker, restauranter og barer. Der er flere fine strender i området, den mest populære er nok Tylösand. ”Eventyrlandet” er populært blant barnefamilier og byr bl.a. på et lekeland.

Laholm er en koselig, liten by, med de kjente badebyene som Mellbystrand og Skummeslövsstrand i nærheten. Lagan er det ypperste sportsfiskestedet for laks og ørretfiske. På Hallandsåsen kan man vandre i de fine bøkeskoger. Om vinteren er Laholm Sveriges sørligste skisportsområde.