Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Halland i Sverige — Lei feriehus hos DanCenter

Halland i Sverige — Lei feriehus hos DanCenter

 
Søk område: Halland
Ankomst og dager
Personer
Søket ditt fant 83 ferieboliger.
Søk på kartet

Halland i Sverige — Lei feriehus hos DanCenter

Lei et feriehus til din neste ferie med DanCenter Feriehusutleie.

Bruk vår smarte søkefunksjon nedenfor til å finne et ledig feriehus i nettopp det området du ønsker. Du kan også filtrere søket, og velge om feriehuset for eksempel skal ha sjøutsikt, svømmebasseng, oppvaskmaskin, internett osv.

Les mer om Halland
Gjesters vurdering av hus, Halland: 4.1 av 5.0 fra totalt 258 anmeldelser.

Halland byr på fine sandstrender, vakker natur, koselige små byer og god shopping. Kungsbacka gir en følelsen av en liten by, men byr likevel på et stort utvalg av butikker og restauranter. I shoppingbyen Freeport kan man gjøre mange gode funn. Historiens vingesus kan oppleves på Tjolöholm, som er et slott bygget i engelsk stil i slutten av 1800 tallet.

Varberg, vestkystens perle, er ennå et populært turistmål i området. Her kommer svenskene for å ha ferie eller på langweekend. Her er fine strender, en spennende historisk festning og et livlig handelsliv rundt det lille torget. Apelviken, som er den største av strendene, er et av Europas foretrukne windsurfingsteder, så ta brettet under armen og hopp i bølgen blå.

I Falkenberg er det i alt 15 km sandstrand, som byr på alt fra den populære Skrea strand med aktiviteter og ”after beach” til de litt roligere vikene hvor litt færre strandgjester gjør miljøet mer avslappet. Et must er et besøk i GeKås i Ullared, Sveriges mest besøkte handlesenter. Turen kan også gå til Ätran, som er et populært laksefiskested.

Halmstad er en populær by om sommeren, men byen lever også om vinteren. Det er godt utvalg av butikker, restauranter og barer. Der er flere fine strender i området, den mest populære er nok Tylösand. ”Eventyrlandet” er populært blant barnefamilier og byr bl.a. på et lekeland.

Laholm er en koselig, liten by, med de kjente badebyene som Mellbystrand og Skummeslövsstrand i nærheten. Lagan er det ypperste sportsfiskestedet for laks og ørretfiske. På Hallandsåsen kan man vandre i de fine bøkeskoger. Om vinteren er Laholm Sveriges sørligste skisportsområde.