Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss
Eier login
Eier login
Lei ut
Bli utleier
Halland i Sverige — Lei feriehus hos DanCenter

Halland i Sverige — Lei feriehus hos DanCenter

Lei et feriehus til din neste ferie med DanCenter Feriehusutleie.

Bruk vår smarte søkefunksjon nedenfor til å finne et ledig feriehus i nettopp det området du ønsker. Du kan også filtrere søket, og velge om feriehuset for eksempel skal ha sjøutsikt, svømmebasseng, oppvaskmaskin, internett osv.

Les mer om Halland
4.2 af 5.0 i gæstevurderinger for Halland

Andre gjester anbefaler disse ferieboligene for Halland:

Husnr: 69514Tvååker4 personer,  45 m²Kjæledyr er ikke tillatt.700 m til kyst.Ett härligt gårdshus på landet med utsikt över betesängar och havet, söder om Varberg. Ni har en egen, avskild del av ägarens fantastiska, lummiga trädgård och även tillgång till en skyddad oas med härlig växtlighet och en porlande fiskdamm. ...Husnr: 91727Ugglarp4 personer,  35 m²Kjæledyr tillatt.4,2 km til kyst.Praktisk stuga med otrolig utsikt över öppet landskap och havet ca 4 km bort. Ni bor högt uppe och inifrån rummet liksom ute på den väldigt stora altanen har ni en makalös utsikt som ni sannolikt har svårt att slita er från. Inne i stugan har ...Husnr: 66875Frillesås4 personer,  50 m²Kjæledyr er ikke tillatt.270 m til kyst.Ett rymligt annex med egen del av trädgården och en härlig utsikt över havet och klipporna. Njut av morgonkaffet på en ”en solig frukostplats” intill ingången till ägarens hus. Ni når havet efter en kort promenad från huset. Badstränderna i ...Husnr: 76891Ugglarp4 personer,  40 m²Kjæledyr er ikke tillatt.400 m til kyst.Detta trevliga och mysiga fritidshus har ett fantastiskt läge i ett litet och lugnt stugområde med havsutsikt och promenadavstånd till Ugglarps fina badstrand. Njut av utsikten och solnedgången över Kattegatt från den rymliga altanen. Badstranden ...Husnr: 68905Ullared6 personer,  150 m²Kjæledyr tillatt.150 m til kyst.Här bor ni i ett rymligt hus med stor härlig tomt och med utsikt över sjöar och beteshagar. Huset ligger fritt och lantligt vid en av Hallands vackraste landsvägar. Från altanen under tak njuter ni av utsikten och dricker ert morgonkaffe till ...Husnr: 61917Rolfstorp6 personer,  70 m²Kjæledyr er ikke tillatt.150 m til kyst.Ett trevligt fritidshus mitt i ett fantastiskt naturområde, Åkulla bokskogar, med utsikt över Yasjön. Stugan ligger enskilt, högt upp på en insynsskyddad och kuperad tomt, inbäddad i härlig grönska. Här hittar ni verkligen både lugnet och naturupplevelserna. ...

Halland byr på fine sandstrender, vakker natur, koselige små byer og god shopping. Kungsbacka gir en følelsen av en liten by, men byr likevel på et stort utvalg av butikker og restauranter. I shoppingbyen Freeport kan man gjøre mange gode funn. Historiens vingesus kan oppleves på Tjolöholm, som er et slott bygget i engelsk stil i slutten av 1800 tallet.

Varberg, vestkystens perle, er ennå et populært turistmål i området. Her kommer svenskene for å ha ferie eller på langweekend. Her er fine strender, en spennende historisk festning og et livlig handelsliv rundt det lille torget. Apelviken, som er den største av strendene, er et av Europas foretrukne windsurfingsteder, så ta brettet under armen og hopp i bølgen blå.

I Falkenberg er det i alt 15 km sandstrand, som byr på alt fra den populære Skrea strand med aktiviteter og ”after beach” til de litt roligere vikene hvor litt færre strandgjester gjør miljøet mer avslappet. Et must er et besøk i GeKås i Ullared, Sveriges mest besøkte handlesenter. Turen kan også gå til Ätran, som er et populært laksefiskested.

Halmstad er en populær by om sommeren, men byen lever også om vinteren. Det er godt utvalg av butikker, restauranter og barer. Der er flere fine strender i området, den mest populære er nok Tylösand. ”Eventyrlandet” er populært blant barnefamilier og byr bl.a. på et lekeland.

Laholm er en koselig, liten by, med de kjente badebyene som Mellbystrand og Skummeslövsstrand i nærheten. Lagan er det ypperste sportsfiskestedet for laks og ørretfiske. På Hallandsåsen kan man vandre i de fine bøkeskoger. Om vinteren er Laholm Sveriges sørligste skisportsområde.