Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss
Eier login
Eier login

Västmanland i Sverige — Lei feriehus hos DanCenter

Västmanland i Sverige — Lei feriehus hos DanCenter

 
Søk område: Västmanland
Ankomst og dager
Personer
Søket ditt fant 3 ferieboliger.
Søk på kartet - klikk her Søk på kartet

Västmanland i Sverige — Lei feriehus hos DanCenter

Lei et feriehus til din neste ferie med DanCenter Feriehusutleie.

Bruk vår smarte søkefunksjon nedenfor til å finne et ledig feriehus i nettopp det området du ønsker. Du kan også filtrere søket, og velge om feriehuset for eksempel skal ha sjøutsikt, svømmebasseng, oppvaskmaskin, internett osv.

Les mer om Västmanland
Gjesters vurdering av hus, Västmanland: 4.8 av 5.0 fra totalt 5 anmeldelser.

Feriehusområder Västmanland

Andre gjester anbefaler disse ferieboligene for Västmanland:

Husnr: 04141Kolsva8 personer,  98 m²Kjæledyr er ikke tillatt.200 m til kyst.I Västmanland vid sjön Lillsvan ligger detta semesterparadis för den som tycker om en avkopplande semester med skogen inpå knuten och bad på gångavstånd. Huset har fin utsikt över sjön och erbjuder en bekväm standard och tillgång till båt, kanot, ...Husnr: 25225Sala3 personer,  35 m²Kjæledyr er ikke tillatt.7,0 km til kyst.Med ett underbart lugt läge mitt i en förförande vacker natur och fornlämningar efter mänskliga aktiviteter. Här fanns människor redan för 3500 till 4500 år sedan. Fint, modernt litet hus lämpligt för mindre familj. Här finns allt ni behöver ...Husnr: 91327Köping9 personer,  120 m²Kjæledyr er ikke tillatt.10 m til kyst.Om du söker ett lugnt sjönära boende vid vägs ände i vacker natur så har du hittat rätt! I det vackra Bergslagen hittar vi dessa två hus. En huvudbyggnad samt ett annex. Båda husen har dusch och WC samt kök. Det större huset har två sovrum med ...

Västmanland venter på deg med mange spennende turistmål. Her finner du en skiftende natur med åpne landskap, vakre bruksmiljø og slott, urskog og hele 52 ulike naturreservat.

I sør - Mälarens vidstrakte landskap, rikt på fugler og flora. I nord er terrenget mer kupert med høye fjell, dype daler og skoger. Området er et overgangsland fra det mellom-svenske lavlandet til norrlandsterrenget.

Sala er en sjarmerende småby og Västmanlands største kommune. Sala er kanskje mest kjent for sin sølvgruve. Ta familien med på et spennende eventyr ned i gruven, 155 meter under jorden, med små trange ganger som slynger seg innover.

I Fagersta kan man besøke Engelsbergsbruk som er et godt bevart jernbruk. Det er på Unescos Verdensarvliste og er intakt med bebyggelse og industrilokaler.

Västmanland ligger sentralt i Sverige og Mälardalen. Residentstaden Västerås ligger bare 10 mil vest for Stockholm. Västerås er en av Sveriges eldste byer. Domkirken er et populært turistmål og et godt eksempel på de teglkirkene som ble bygget i området rundt Mälaren på 1200 tallet.