Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss
Eier login
Eier login
Lei ut
Bli utleier

Lei ett sommerhus i Sør Sverige og i Skåneområdet

Lei ett sommerhus i Sør Sverige og i Skåneområdet

 
Søk område: Skåne
Ankomst og dager
Personer
Søket ditt fant 56 ferieboliger.
Søk på kartet - klikk her Søk på kartet

Lei ett sommerhus i Sør Sverige og i Skåneområdet

Lei ett sommerhus til din neste ferie i Sør Sverige og i Skåne

Lei en bolig i trygge og koselige rammer for hele familien.

Søk ledige sommerhus i det område av Sør Sverige du ønsker. Man kan også filtrere søket på om huset skal inneholde svømmebasseng, badstue, en spesiell utsikt eller andre bekvemmeligheter.

Les mer om Skåne
Gjesters vurdering av hus, Skåne: 3.9 av 5.0 fra totalt 222 anmeldelser.

Andre gjester anbefaler disse ferieboligene for Skåne:

Husnr: 99193Beddingestrand6 personer,  92 m²Kjæledyr tillatt.360 m til kyst.Välkommen till detta hus som ligger i attraktiva Beddingestrand på Sveriges sydkust. Huset ligger längs kustvägen och har endast 360 m ner till en vacker milslång sandstrand. Huset är i två våningar och på bottenplan finns allrum med matplats ...Husnr: 25401Tydingesjön6 personer,  120 m²Kjæledyr er ikke tillatt.500 m til kyst.På denna 100 tunnland stora gård ligger din stora och fräscha semesterbostad vackert med utsikt över ängar och med Tydingesjön skymtande mellan träden. Den stora tomten är inhägnad med grind, en bra plats för barnen att leka. Det finns fina ...Husnr: 04265Ängelholm4 personer,  40 m²Kjæledyr er ikke tillatt.400 m til kyst.En mycket charmig stuga i välbekanta Klitterbyns semesterby. Här har ni gångavstånd till Råbockabadets härliga badstrand och Strandskogen fina naturreservat med sitt dynlandskap. Ni har nära till allt som Ängelholm har att erbjuda under sommaren ...Husnr: 69647Höganäs8 personer,  160 m²Kjæledyr tillatt.200 m til kyst.På spännande och vackra Kullahalvön och med utmärkt läge centralt i Höganäs ligger detta nyrenoverade, fräscha och moderna hus med promenadavstånd till badstrand, stadens centrum och småbåtshamnen. Ett helfräscht hus med härliga ljusa ytor och ...Husnr: 91979Tyringe5 personer,  89 m²Kjæledyr er ikke tillatt.20 m til kyst.Här välkomnas ni till ett stort och läckert hus med bästa läge utmed Svenstorpssjön som ni har endast 20 meter från huset. En bra roddbåt (ca 12 fot) ligger och väntar på er. I det lugna området är det som en bris för själen att ro ut på sjön ...Husnr: 70996Brösarp5 personer,  90 m²Kjæledyr er ikke tillatt.14,0 km til kyst.I de inre delarna av vackra Österlen ligger denna trivsamma stuga. En f.d. bondgård naturskönt belägen. Känn stillheten och avskildheten. Njut av lugnet på innergården. Från ert fritidshus har ni inte långt till vackra och spännande naturupplevelser, ...

Kilometerlange strender, vakre skjærgårder, åpne landskap og frodige skoger. I Skåne og Blekinge, Sveriges to sørligste landsdeler, er der noe for enhver smak. Du kan fiske etter laks i Mörrumselven, sole deg og bade ved en av de fine sandstrendene, eller dra på båttur i skjærgården.

I Skånes nordlige del finner man kilometerlange strender, fine naturreservater og hyggelige byer. Ved Kullabergs naturreservat ligger et av Skånes mest besøkte utfluktsmål, Nimis. Nimis er et unikt kunstverk, som er plassert svært fremkommelig på en steinstrand. Kunstneren, Lars Vilks har bygget monumentet av drivtømmer fra bl.a. broer, tunneler, utsiktstårn osv. og er verdt turen dit.

Båstad er kjent for å huse Swedish Open i tennis. Tennisarrangementet lokker mange mennesker under den populære og årlige Bostads-uken. Her samles folk under stor ståhei og løfter pulsen på Bjärehalvøya. Ønsker man for en stund å slappe av, kan man finne ro ved en av de fine badestrendene eller ved Hovs haller, som ligger der hvor klippene møter havet.

Det er bare 4 kilometer mellom Helsingborg og Helsingør hvilket gjør at mange tar fergen over bare på grunn av den korte avstanden. Strekningen er den mest trafikkerte fergestrekningen i verden.

Malmø er Sveriges tredje største by og her finner man fin inspirasjon til en bydag hvis man ønsker det. Malmø ligger rett ved de skånske landdistriktene og byr på et livlig gateliv, mer enn 800 butikker, en spennende byhistorie og et rikt kulturliv. Malmøfestivalen, som arrangeres en uke i året, fyller byen med aktiviteter og liv. Festivalen byr på forskjellige show, konserter og events. Har du gått glipp av Malmøfestivalen kan turen f.eks. gå til Aqva-kul, som er Skandinavias største innendørs svømmehall.

Österlen er kjent for sin vakre natur og sin kyststrekning, men også for sine kunstnere. Her kan man spasere blant de mange galleriene og atelierene og møte både kunstmalere og glassblåsere. I påsken valfarter 100 000 besøkende til byen for å se hva de forskjellige kunstnere har laget i løpet av vinteren.

Barnene kan få en morsom dag i Tosselilla Sommerland, hvor det er forskjellige svømmebasseng, hoppeborger og sklier. På Tarzanstien balanseres det på stylter og i Tivolilandet snurrer man i karuseller. Gokartbane eller ponyridning er også populære aktiviteter for barna.