Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss
Skåne i Sverige - Lei feriehus hos DanCenter

Kilometerlange strender, vakre skjærgårder, åpne landskap og frodige skoger. I Skåne og Blekinge, Sveriges to sørligste landsdeler, er der noe for enhver smak. Du kan fiske etter laks i Mörrumselven, sole deg og bade ved en av de fine sandstrendene, eller dra på båttur i skjærgården.

I Skånes nordlige del finner man kilometerlange strender, fine naturreservater og hyggelige byer. Ved Kullabergs naturreservat ligger et av Skånes mest besøkte utfluktsmål, Nimis. Nimis er et unikt kunstverk, som er plassert svært fremkommelig på en steinstrand. Kunstneren, Lars Vilks har bygget monumentet av drivtømmer fra bl.a. broer, tunneler, utsiktstårn osv. og er verdt turen dit.

Båstad er kjent for å huse Swedish Open i tennis. Tennisarrangementet lokker mange mennesker under den populære og årlige Bostads-uken. Her samles folk under stor ståhei og løfter pulsen på Bjärehalvøya. Ønsker man for en stund å slappe av, kan man finne ro ved en av de fine badestrendene eller ved Hovs haller, som ligger der hvor klippene møter havet.

Det er bare 4 kilometer mellom Helsingborg og Helsingør hvilket gjør at mange tar fergen over bare på grunn av den korte avstanden. Strekningen er den mest trafikkerte fergestrekningen i verden.

Malmø er Sveriges tredje største by og her finner man fin inspirasjon til en bydag hvis man ønsker det. Malmø ligger rett ved de skånske landdistriktene og byr på et livlig gateliv, mer enn 800 butikker, en spennende byhistorie og et rikt kulturliv. Malmøfestivalen, som arrangeres en uke i året, fyller byen med aktiviteter og liv. Festivalen byr på forskjellige show, konserter og events. Har du gått glipp av Malmøfestivalen kan turen f.eks. gå til Aqva-kul, som er Skandinavias største innendørs svømmehall.

Österlen er kjent for sin vakre natur og sin kyststrekning, men også for sine kunstnere. Her kan man spasere blant de mange galleriene og atelierene og møte både kunstmalere og glassblåsere. I påsken valfarter 100 000 besøkende til byen for å se hva de forskjellige kunstnere har laget i løpet av vinteren.

Barnene kan få en morsom dag i Tosselilla Sommerland, hvor det er forskjellige svømmebasseng, hoppeborger og sklier. På Tarzanstien balanseres det på stylter og i Tivolilandet snurrer man i karuseller. Gokartbane eller ponyridning er også populære aktiviteter for barna.

Andre gjester anbefaler disse ferieboligene for Skåne:

Husnr: 74935Tosteberga3 personer,  69 m²Kjæledyr er ikke tillatt.1,5 km til kyst.I Skånes enda skärgård, bara ett par mil från Kristianstad, Åhus och Sölvesborg, ligger Tosteberga. Ett hus för den lilla familjen som vill ha närhet till havet och underbar natur i detta vackra naturreservat, som årligen lockar människor från ...Husnr: 71890Immeln6 personer,  65 m²Kjæledyr tillatt.3,0 km til kyst.Detta rymliga hus ligger inne på en stor härlig naturtomt med träd och framför huset finns en rymlig altan där ni kan sola, grilla och bara ha det riktig skönt. Vardagsrummet har en matplats och trevlig kamin där man kan mysa om någon kväll ...Husnr: 14881Sösdala10 personer,  98 m²Kjæledyr tillatt.40 m til kyst.Omgiven av bokskogens gröna prakt ligger denna välutrustade stuga på Österlen. Här tar ni morgondoppet i sjön endast 40 meter från tomten. Stugan består av ett stort vardagsrum med sittgrupp framför tv, öppen spis om man vill mysa framför brasan ...Husnr: 38648Tjörnarp6 personer,  86 m²Kjæledyr tillatt.250 m til kyst.I det natursköna Korsaröd utanför Tjörnarp ligger den stora semesteranläggningen Korsagården med trevliga hus i en härligt sluttande terräng ner mot Korsarödsjön. I huset finns två sovrum med två enkelsängar i varje samt en kammare med våningssängar, ...Husnr: 67252Beddingestrand5 personer,  80 m²Kjæledyr er ikke tillatt.175 m til kyst.Trevligt hus på populära Beddingestrand, här kan ni sitta i trädgården och grilla samtidigt som ni hör havets brus, endast 175 m bort. Den gemensamma tomten är hela 3000 m² stor, med mysig damm och träd. Huset har ett bra vardagsrum med kamin ...Husnr: 04071Brösarp5 personer,  70 m²Kjæledyr er ikke tillatt.5,0 km til kyst.I vackra Brösarp mitt på Österlen ligger detta hus beläget i skön natur med närhet till Brösarps backar! Huset är på 70m2 med tre sovrum varav ett utav dom har två enkelbäddar och det andra har en våningssäng och det tredje är med en enkelbädd. ...