Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss
Eier login
Eier login
Lei ut
Bli utleier

Lei ett sommerhus i Sør Sverige og i Skåneområdet.

Lei ett sommerhus til din neste ferie i Sør Sverige og i Skåne. Lei en bolig i trygge og koselige rammer for hele familien.

Søk ledige sommerhus i det område av Sør Sverige du ønsker. Man kan også filtrere søket på om huset skal inneholde svømmebasseng, badstue, en spesiell utsikt eller andre bekvemmeligheter.
Les mer om Skåne
Gjesters vurdering av hus, Skåne: 4.1 av 5.0 fra totalt 170 anmeldelser.

Andre gjester anbefaler disse ferieboligene for Skåne:

Husnr: 36448Perstorp6 personer,  48 m²Kjæledyr er ikke tillatt.15 m til kyst.Med en fantastisk sjöutsikt och ett stenkast från Fjällrumsjön ligger denna stuga med tillhörande gäststuga. Stugan har en ljus och trivsam enkel inredning. Vardagsrum med matplats där ni intar era måltider med en härlig utsikt över sjön. Där ...Husnr: 04701Simrishamn4 personer,  38 m²Kjæledyr er ikke tillatt.7,0 km til kyst.Njut av lugnet och rofylldheten i denna naturnära lilla stuga belägen vid ett skogsområde mitt på det vackra Österlen. I skymningen finns möjlighet att få en skymt av något rådjur eller annat vilt i skogsbrynet. På altanen kan ni sätta er i ...Husnr: 65927Örkelljunga8 personer,  61 m²Kjæledyr er ikke tillatt.800 m til kyst.Välkomna till detta Soldattorp med anor från 1800-talet som ligger avskilt och omgivet av skog. Här möts du utav tystnaden, ett lugn, fågelsång och trädens sus. Huset upplevs rymligt med sina 61 m2 med två separata sovrum, det ena med två bäddar ...Husnr: 66056Åsljunga4 personer,  40 m²Kjæledyr er ikke tillatt.1,8 km til kyst.Mysig stuga i 2 plan beläget i vacker natur på stor härlig skogstomt med gott om plats för lek och spel eller skön avkoppling i solen. En del av stugan har öppet ända upp i taknock, vilket ger en härligt rymlig känsla. I markplan finns förutom ...Husnr: 32005Osby8 personer,  85 m²Kjæledyr er ikke tillatt.4,0 km til kyst.Djupt inne i skogen i en glänta bland björk och gran bor ni i denna charmiga stuga, 300 meter från närmaste granne. Inne i stugan är det högt till tak i vardagsrummet, så även om ni är så många i huset som ägaren tillåter så kommer det fortfarande ...Husnr: 74935Tosteberga3 personer,  69 m²Kjæledyr er ikke tillatt.1,5 km til kyst.I Skånes enda skärgård, bara ett par mil från Kristianstad, Åhus och Sölvesborg, ligger Tosteberga. Ett hus för den lilla familjen som vill ha närhet till havet och underbar natur i detta vackra naturreservat, som årligen lockar människor från ...

Kilometerlange strender, vakre skjærgårder, åpne landskap og frodige skoger. I Skåne og Blekinge, Sveriges to sørligste landsdeler, er der noe for enhver smak. Du kan fiske etter laks i Mörrumselven, sole deg og bade ved en av de fine sandstrendene, eller dra på båttur i skjærgården.

I Skånes nordlige del finner man kilometerlange strender, fine naturreservater og hyggelige byer. Ved Kullabergs naturreservat ligger et av Skånes mest besøkte utfluktsmål, Nimis. Nimis er et unikt kunstverk, som er plassert svært fremkommelig på en steinstrand. Kunstneren, Lars Vilks har bygget monumentet av drivtømmer fra bl.a. broer, tunneler, utsiktstårn osv. og er verdt turen dit.

Båstad er kjent for å huse Swedish Open i tennis. Tennisarrangementet lokker mange mennesker under den populære og årlige Bostads-uken. Her samles folk under stor ståhei og løfter pulsen på Bjärehalvøya. Ønsker man for en stund å slappe av, kan man finne ro ved en av de fine badestrendene eller ved Hovs haller, som ligger der hvor klippene møter havet.

Det er bare 4 kilometer mellom Helsingborg og Helsingør hvilket gjør at mange tar fergen over bare på grunn av den korte avstanden. Strekningen er den mest trafikkerte fergestrekningen i verden.

Malmø er Sveriges tredje største by og her finner man fin inspirasjon til en bydag hvis man ønsker det. Malmø ligger rett ved de skånske landdistriktene og byr på et livlig gateliv, mer enn 800 butikker, en spennende byhistorie og et rikt kulturliv. Malmøfestivalen, som arrangeres en uke i året, fyller byen med aktiviteter og liv. Festivalen byr på forskjellige show, konserter og events. Har du gått glipp av Malmøfestivalen kan turen f.eks. gå til Aqva-kul, som er Skandinavias største innendørs svømmehall.

Österlen er kjent for sin vakre natur og sin kyststrekning, men også for sine kunstnere. Her kan man spasere blant de mange galleriene og atelierene og møte både kunstmalere og glassblåsere. I påsken valfarter 100 000 besøkende til byen for å se hva de forskjellige kunstnere har laget i løpet av vinteren.

Barnene kan få en morsom dag i Tosselilla Sommerland, hvor det er forskjellige svømmebasseng, hoppeborger og sklier. På Tarzanstien balanseres det på stylter og i Tivolilandet snurrer man i karuseller. Gokartbane eller ponyridning er også populære aktiviteter for barna.