Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss
Skåne i Sverige - Lei feriehus hos DanCenter

Kilometerlange strender, vakre skjærgårder, åpne landskap og frodige skoger. I Skåne og Blekinge, Sveriges to sørligste landsdeler, er der noe for enhver smak. Du kan fiske etter laks i Mörrumselven, sole deg og bade ved en av de fine sandstrendene, eller dra på båttur i skjærgården.

I Skånes nordlige del finner man kilometerlange strender, fine naturreservater og hyggelige byer. Ved Kullabergs naturreservat ligger et av Skånes mest besøkte utfluktsmål, Nimis. Nimis er et unikt kunstverk, som er plassert svært fremkommelig på en steinstrand. Kunstneren, Lars Vilks har bygget monumentet av drivtømmer fra bl.a. broer, tunneler, utsiktstårn osv. og er verdt turen dit.

Båstad er kjent for å huse Swedish Open i tennis. Tennisarrangementet lokker mange mennesker under den populære og årlige Bostads-uken. Her samles folk under stor ståhei og løfter pulsen på Bjärehalvøya. Ønsker man for en stund å slappe av, kan man finne ro ved en av de fine badestrendene eller ved Hovs haller, som ligger der hvor klippene møter havet.

Det er bare 4 kilometer mellom Helsingborg og Helsingør hvilket gjør at mange tar fergen over bare på grunn av den korte avstanden. Strekningen er den mest trafikkerte fergestrekningen i verden.

Malmø er Sveriges tredje største by og her finner man fin inspirasjon til en bydag hvis man ønsker det. Malmø ligger rett ved de skånske landdistriktene og byr på et livlig gateliv, mer enn 800 butikker, en spennende byhistorie og et rikt kulturliv. Malmøfestivalen, som arrangeres en uke i året, fyller byen med aktiviteter og liv. Festivalen byr på forskjellige show, konserter og events. Har du gått glipp av Malmøfestivalen kan turen f.eks. gå til Aqva-kul, som er Skandinavias største innendørs svømmehall.

Österlen er kjent for sin vakre natur og sin kyststrekning, men også for sine kunstnere. Her kan man spasere blant de mange galleriene og atelierene og møte både kunstmalere og glassblåsere. I påsken valfarter 100 000 besøkende til byen for å se hva de forskjellige kunstnere har laget i løpet av vinteren.

Barnene kan få en morsom dag i Tosselilla Sommerland, hvor det er forskjellige svømmebasseng, hoppeborger og sklier. På Tarzanstien balanseres det på stylter og i Tivolilandet snurrer man i karuseller. Gokartbane eller ponyridning er også populære aktiviteter for barna.

Andre gjester anbefaler disse ferieboligene for Skåne:

Husnr: 91979Tyringe5 personer,  89 m²Kjæledyr er ikke tillatt.20 m til kyst.Här välkomnas ni till ett stort och läckert hus med bästa läge utmed Svenstorpssjön som ni har endast 20 meter från huset. En bra roddbåt (ca 12 fot) ligger och väntar på er. I det lugna området är det som en bris för själen att ro ut på sjön ...Husnr: 04701Simrishamn4 personer,  38 m²Kjæledyr er ikke tillatt.7,0 km til kyst.Njut av lugnet och rofylldheten i denna naturnära lilla stuga belägen vid ett skogsområde mitt på det vackra Österlen. I skymningen finns möjlighet att få en skymt av något rådjur eller annat vilt i skogsbrynet. På altanen kan ni sätta er i ...Husnr: 71890Immeln6 personer,  65 m²Kjæledyr tillatt.3,0 km til kyst.Detta rymliga hus ligger inne på en stor härlig naturtomt med träd och framför huset finns en rymlig altan där ni kan sola, grilla och bara ha det riktig skönt. Vardagsrummet har en matplats och trevlig kamin där man kan mysa om någon kväll ...Husnr: 94463Hästveda6 personer,  85 m²Kjæledyr er ikke tillatt.900 m til kyst.Oerhört vackert och välskött semesterhus av en synnerligen god standard som garanterar en riktigt skön semester. Husets läge är avkopplande och skönt, där ni bor lite vid sidan om vackra och sköna badområdet Luhrsjön med dess sagolikt vackra ...Husnr: 25401Tydingesjön6 personer,  120 m²Kjæledyr er ikke tillatt.500 m til kyst.På denna 100 tunnland stora gård ligger din stora och fräscha semesterbostad vackert med utsikt över ängar och med Tydingesjön skymtande mellan träden. Den stora tomten är inhägnad med grind, en bra plats för barnen att leka. Det finns fina ...Husnr: 69580Örkelljunga6 personer,  80 m²Kjæledyr tillatt.100 m til kyst.Detta hus kallas "Storstugan" och ligger i ett naturskönt område på en mycket stor skogstomt rakt ovanför Hjälmsjön. En mindre stuga som inte hyrs ut ligger bredvid. Vid sjön ligger er båt förtöjd och redo att tas ut för en fisketur. Det är ...