Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss
Eier login
Eier login
Lei ut
Bli utleier
Skåne i Sverige — Lei feriehus hos DanCenter

Skåne i Sverige — Lei feriehus hos DanCenter

Lei et feriehus til din neste ferie med DanCenter Feriehusutleie.

Bruk vår smarte søkefunksjon nedenfor til å finne et ledig feriehus i nettopp det området du ønsker. Du kan også filtrere søket, og velge om feriehuset for eksempel skal ha sjøutsikt, svømmebasseng, oppvaskmaskin, internett osv.

Les mer om Skåne

Andre gjester anbefaler disse ferieboligene for Skåne:

Husnr: 74558Hästveda6 personer,  57 m²Kjæledyr tillatt.500 m til kyst.Vid samhället Lur ligger detta trevliga semesterhus i ett mycket naturskönt område, med en bra utsikt ner över fälten mot sjön. Sjön ser som man dock inte från stugan. Detta trevliga hus består av ett inglasat uterum, ett stort vardagsrum med ...Husnr: 15162Lönsboda8 personer,  140 m²Kjæledyr er ikke tillatt.1,0 km til kyst.Drömmer du om en semester i lugn och ro där naturens egna ljud står för underhållningen? Då kan en semester i Ubbaboda var precis vad du behöver. Här bor ni ca 200 meter från närmaste granne mitt inne i skogen. Ca 1 km från er stuga ligger en ...Husnr: 04071Brösarp5 personer,  70 m²Kjæledyr er ikke tillatt.5,0 km til kyst.I vackra Brösarp mitt på Österlen ligger detta hus beläget i skön natur med närhet till Brösarps backar! Huset är på 70m2 med tre sovrum varav ett utav dom har två enkelbäddar och det andra har en våningssäng och det tredje är med en enkelbädd. ...Husnr: 60552Hjärnarp12 personer,  240 m²Kjæledyr er ikke tillatt.1,0 km til kyst.Välkomna till detta stora, lyxiga och läckra hus vid den sydliga slutningen av Hallandsåsen. Huset är byggt 2015 och har gott om plats för såväl en som två familjer tillsammans. På markplan finns ett hela 64 m² stort öppet kök som är fullt utrustat ...Husnr: 08370Svedala4 personer,  90 m²Kjæledyr er ikke tillatt.5,0 km til kyst.Välkomna till detta trevliga gårdshus beläget i Lilla Svedala. Huset är på 90 kvadratmeter och har två våningar. På nedre plan finns allrum med matplats och en bäddsoffa och ett kök. Här finns även badrum och tvättstuga. På ovanvåningen finns ...Husnr: 70996Brösarp5 personer,  90 m²Kjæledyr er ikke tillatt.14,0 km til kyst.I de inre delarna av vackra Österlen ligger denna trivsamma stuga. En f.d. bondgård naturskönt belägen. Känn stillheten och avskildheten. Njut av lugnet på innergården. Från ert fritidshus har ni inte långt till vackra och spännande naturupplevelser, ...

Kilometerlange strender, vakre skjærgårder, åpne landskap og frodige skoger. I Skåne og Blekinge, Sveriges to sørligste landsdeler, er der noe for enhver smak. Du kan fiske etter laks i Mörrumselven, sole deg og bade ved en av de fine sandstrendene, eller dra på båttur i skjærgården.

I Skånes nordlige del finner man kilometerlange strender, fine naturreservater og hyggelige byer. Ved Kullabergs naturreservat ligger et av Skånes mest besøkte utfluktsmål, Nimis. Nimis er et unikt kunstverk, som er plassert svært fremkommelig på en steinstrand. Kunstneren, Lars Vilks har bygget monumentet av drivtømmer fra bl.a. broer, tunneler, utsiktstårn osv. og er verdt turen dit.

Båstad er kjent for å huse Swedish Open i tennis. Tennisarrangementet lokker mange mennesker under den populære og årlige Bostads-uken. Her samles folk under stor ståhei og løfter pulsen på Bjärehalvøya. Ønsker man for en stund å slappe av, kan man finne ro ved en av de fine badestrendene eller ved Hovs haller, som ligger der hvor klippene møter havet.

Det er bare 4 kilometer mellom Helsingborg og Helsingør hvilket gjør at mange tar fergen over bare på grunn av den korte avstanden. Strekningen er den mest trafikkerte fergestrekningen i verden.

Malmø er Sveriges tredje største by og her finner man fin inspirasjon til en bydag hvis man ønsker det. Malmø ligger rett ved de skånske landdistriktene og byr på et livlig gateliv, mer enn 800 butikker, en spennende byhistorie og et rikt kulturliv. Malmøfestivalen, som arrangeres en uke i året, fyller byen med aktiviteter og liv. Festivalen byr på forskjellige show, konserter og events. Har du gått glipp av Malmøfestivalen kan turen f.eks. gå til Aqva-kul, som er Skandinavias største innendørs svømmehall.

Österlen er kjent for sin vakre natur og sin kyststrekning, men også for sine kunstnere. Her kan man spasere blant de mange galleriene og atelierene og møte både kunstmalere og glassblåsere. I påsken valfarter 100 000 besøkende til byen for å se hva de forskjellige kunstnere har laget i løpet av vinteren.

Barnene kan få en morsom dag i Tosselilla Sommerland, hvor det er forskjellige svømmebasseng, hoppeborger og sklier. På Tarzanstien balanseres det på stylter og i Tivolilandet snurrer man i karuseller. Gokartbane eller ponyridning er også populære aktiviteter for barna.