Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss

Feriehus: Vikna

Feriehus: Vikna, Nord-Trøndelag, Midt-Norge, Norge

Ferieboligfasiliteter

10
3
125m²
nei
Inkl.
40 m
ja
 
Fiskehus: Feriehus med sløyebenk, båt til leie eller inkl., fryser på minst 60 liter og maks. 2 km til fiskeplass.
 
Maks 10 kg fisk/pers.
 
Båt kan leies
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Boblebad til 6 personer.
 
Energivennlige tiltak (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Peis/vedovn
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
Røyking forbudt
 
2 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 2005
 
6,0 km til restaurant
 
6,0 km til dagligvarebutikk
 
40 m til sjøfiske
Husnr. 96254
Huskategori: ★★★★
14 feet Pioner, 20 HP Yamaha 4-stroke outboarder
Sjø/innsjø
40 m

Booking av huset

Booking av huset

Bookingen din
2. Periode:
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig

Husbeskrivelse

ANAnneks
BBad
EInngang
HHems
KKjøkken
OOppholdsstue
SPSpisestue
TETerrasse
VSoverom
WBoblebad
1 Oppholdsstue: 44 m², vedovn, radio, CD, DVD, gratis trådløst internett, TV, parabol
2 Soverom: 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng
1 Hems: 2 doble oppredninger
1 Anneks: 1 dobbeltseng og 1 seng og 2 køyer
Kjøkken: el-komf., kjøleskap, fryser 60 - 99 l, mikro, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., kaffetrakter
2xBad/WC: WC, håndvask, dusjkabinett
Og: terrasse, utendørs boblebad, el-varme, luft-luft varmepumpe, utegrill, naturtomt 1500 m², blandet møblering, panoramautsikt over vann, røykfritt hus
Kan leies: Båt 14 Fot m/motor 20 HK NOK 1500 (Dep. NOK 1500)
Depositum: NOK 1500

Om ferieboligen

Flott feriested med idyllisk og solrik beliggenhet ved Nærøysundet. Panoramautsikt mot det vakre kystlandskapet og skipsleia. Rike fiskemuligheter i sjøen. Båt til leie.

Hytta som er bygget i 2005, er komfortabel og smakfullt innredet. De store vinduene i stua som går fra gulv til tak, gir deg en følelse av nærkontakt med naturen og gjør rommene lyse og trivelige. I hytta er stue, kjøkkenkrok, bad med dusj og wc og 2 soverom, hvert med en dobbelseng og en hems med 2 soveplasser. Vedovn i stua. Et anneks på 25 kvm står rett ved siden av hytta. I annekset er oppholdsrom med kjøkkenkrok og 1 dobbelseng, bad med dusj og wc. I kjeller i anneks er soverom med en enkeltseng og køyeseng for 2 pers. Hytta passer flott for 2 familier i reisefølge.

Fra hytta og terrassen er storslått utsikt utover det vakre kystlandslandskapet. Her kan du sitte i det utendørs boblebadet og nyte utsikten mot Nærøysundet og skipsleia hvor båtene passerer. I sjøen er rike fiskemuligheter og 14 fots båt med 20 hk motor kan leies og ligger fortøyd rett nedenfor hytta. Et flott og barnevennlig uteområdet omgir hytta og gir fine muligheter for fotturer for hele familien. 300 m til langgrunn og idyllisk sandstrand med fine bade- og lekemuligheter og hvor servicebygg med dusj og wc kan benyttes. Vikna har et barsk og flatt landskap og består av et stort øyerike med rik flora og fauna. Her er stor bestand av havørn som er et imponerende skue med sitt store vingespenn. Å gå turer i det flotte landskapet, nyte utsikt mot storhavet og den friske havluften her ute, er en renselse for kropp og sjel. Ikke minst på våren når trekkfuglene kommer tilbake. Vinterstid er her lite snø og gir muligheter for flotte turer til fots. Etterpå kan du nyte varmen fra vedovnen i stua. 6 km til kystbyen Rørvik med forretninger og spisesteder. Herfra går båtturer ut til det gamle fiskeværet på øyene Sør- Gjæslingan ute i havet og er en fin opplevelse. I Rørvik møtes nordgående og sørgående Hurtigruter, som er Norges mest kjente båtrute. Bilturer rundt på de mange øyene i Vikna som er bundet sammen av broer anbefales. Ved hytta er god parkeringsplass for biler. Kort vei til flyplass.