Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Frøya i Norge — Lei hytte hos DanCenter

 
Søk område: Frøya
Ankomst og dager
Personer
Søket ditt fant 7 ferieboliger.

Frøya i Norge — Lei hytte hos DanCenter

Lei en hytte til din neste ferie med DanCenter Hytteutleie.

Bruk vår smarte søkefunksjon nedenfor til å finne en ledig hytte i nettopp det området du ønsker. Du kan også filtrere søket, og velge om hytten for eksempel skal ha sjøutsikt, svømmebasseng, oppvaskmaskin, internett osv.
Les mer om Frøya
Gjesters vurdering av hus, Frøya: 4.7 av 5.0 fra totalt 43 anmeldelser.

7 hytter for Frøya

Feriehus i FrøyaHusnr: 56798Frøya6 personer,  123 m²40 m til kyst.Feriehus i FrøyaHusnr: 9735Frøya6 personer,  98 m²1 m til kyst.Feriehus i FrøyaHusnr: 74497Frøya8 personer,  103 m²90 m til kyst.Feriehus i FrøyaHusnr: 6974Frøya6 personer,  100 m²6 m til kyst.Feriehus i FrøyaHusnr: 6975Frøya6 personer,  100 m²6 m til kyst.

Se alle hus i området.

Hitra og Frøya: Området er vide kjent av naturelskere og sportsfiskere, i tillegg til rikt sjøfiske er her masser av ørretvann med godt fiske. Bare på Frøya er der 168 fiskevann og tjern, mange med ørret. Åpent terreng som er et flott turterreng. Både undersjøiske tunneler fra fastlandet til Hitra og fra Hitra til Frøya.

Tettstedet og sentrum på Frøya er Sistranda på østsiden av øya, har forbindelse med hurtigbåt til bl.a. Kristiansund, Brekstad og Trondheim. I tillegg også hurtigbåt fra Sistranda til Sula og Halten. Utenfor øya Frøya har du mange øyer hvor de største er Sula, Bogøyvær og Mausund med forbindelse via bilferjen fra Dyrøy på Frøya. En opplevelsesrik tur å besøke denne helt fantastisk flotte kysten og øyene. De mest fiskerike områdene ved Titran og Sula har man hatt bosetning siden 1300-tallet. Hit kom fiskere fra hele Trøndelag for å delta på fisket.

Sentrum på Hitra er Fillan på østsiden av øya. Et rikt dyreliv på øya med veldig mye hjort. Handelstedet Hopsjø på yttersiden av øya ble bygd opp fra 1700-tallet til å bli en av Trøndelags største handelssteder med over 250 handelsmenn.

Les mer om fiskeartene i Midt-Norge