Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Feriehus: Lyngen

Feriehus: Lyngen, Nord Troms - Troms, Nord-Norge, Norge

Gjestevurderinger

Basert på 10 vurderinger4.9 ut av 5.0
Anbefalelsesverdig4,9
Verdi for pengene5,0
Feriehusets innretning og utstyr4,8
Mest populært for
Familie/Venner uten barn5,0
Familie/Venner med barn4,8
Kommentarer fra andre gjester
Språk:
Det er frivillig for gjestene å skrive kommentarer. Se mer informasjon om DanCenters gjestevurderinger.
A - H  (Urlaub mit Kindern und Freunden, oktober 2019)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Besonders gut hat uns die Sitzecke vor dem großen Fenster im Wohnzimmer mit Aussicht auf den Fjord gefallen.”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“In der Umgebung des Hauses sind mehrere Wanderungen unterschiedlichen Schwierigkeitsgrades möglich. Wanderführer sind in der Touristinfo in Lyngseidet erhältlich. Ein großer Supermarkt ist ebenfalls in Lyngseidet (ca. 40 KM entfernt). Ein kleinerer ist in Nord-Lenangen ca. 10 KM entfernt.”
Matthias - Schweiz  (Urlaub mit größeren Kindern, oktober 2019)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Eine Fahrt mit dem Expressboot nach Tromsø, Nordlichter beobachten and der Nordspitze der Halbinsel (Lyngstuva), Wanderung and den See Blåisvatnet, die bunten Herbstwälder geniessen”
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Schöne und originelle Möblierung, helles Haus, perfekte Lage am Fjord, wunderbare Aussicht, gute Ausstattung, einfach zu finden.”
Martin - Nürnberg  (Urlaub mit größeren Kindern, mars 2019)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“großzügiger WOhn-Ess bereich, viele Sitzmöglichkeiten, großaritge Aussicht, sehr gut ausgestattete Küche”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“sehr schöne Wandermöglickeiten ab Parkplatzt auf ca halbem Wege nach Svensby / / WEg von Fähre(Svensby) zu Fereinhaus ist deutlich länger als 20km - wohl eher 23-25km! man fährt kurz vorher an Medical center rechtss vorbei!”
Anja - Köln  (Urlaub mit Freunden, desember 2018)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Gemütliche Einrichtung, riesige Terrasse mit Blick auf den Fjord und sehr gute Ausstattung. Es fehlt an nichts.”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Tagesausflug nach Tromsø / Wandern in den Lyngen Alps / Nordlichter beobachten”
thomas bernhard - Schweiz  (Urlaub mit Freunden, september 2017)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Mit sehr viel Liebe ausgestattet und herrlich gelegen für Wanderungen und Ausflüge”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Wanderungen auf alle Berge in max 20 Autominuten erreichbar”
Sebastian - Tirol  (Urlaub mit Kindern und Freunden, april 2017)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“perfekte Raumaufteilung, sehr geschmackvolle Einrichtung, super Lage, sehr freundliche Vermieter”
Reiner - Faulbach  (Urlaub mit größeren Kindern, januar 2017)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Die Lage, die Ausstattung, das Gesamtbild”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Rentiere sehen und Angeln in Russelv, Elche sehen in Spakenes, super Tourist Info in Lyngseidet”
Udo - Erftstadt  (Urlaub mit Kindern und Freunden, august 2016)
Hva syns du om feriehusets beliggenhet?
“direkt am Strand”
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Einladende Atmosphäre, schöne Inneneinrichtung, tolle Veranda”

Ferieboligfasiliteter

6
2
100m²
nei
nei
20 m
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Peis/vedovn
 
Tysk TV: ARD, ZDF.
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
1 bad
 
Vaskemaskin
 
Bygget 2011
 
40 km til restaurant
 
10 km til dagligvarebutikk
 
20 m til sjøfiske
 
20 km til fiskevann
 
20 km til fiske i elv
 
20 km til fiskevann
Husnr. 91721
Huskategori: ★★★
Sjø/innsjø 20 mGjestevurderinger

Booking av huset

Booking av huset

Uke ManTirsOnsTorsFreLørSøn
31272829303112
323456789
3310111213141516
3417181920212223
3524252627282930
3631123456
Mulig ankomstdato
Valgt periode
Ledig dato
Ikke ledig
Bookingen din

Husbeskrivelse

BBad
EInngang
KKjøkken
OOppholdsstue
TETerrasse
VSoverom
2 Oppholdsstue: 80 m², 2 senger, vedovn, radio, stereoanlegg m/CD, DVD, TV, RiksTV
2 Soverom: 1 dobbeltseng, 2 senger
Kjøkkenavd.: El-komf., kjøleskap, fryser 60 - 99 l, mikro, vaskemask., kaffetrakter
Bad/WC: WC, håndvask, dusjkabinett, gulvvarme
Og: Terrasse, overd. terrasse, el-varme, utegrill, naturtomt 1000 m², blandet møblering, panoramautsikt over vann, røykfritt hus
Depositum: NOK 800

Om ferieboligen

Med storslått utsikt mot Ullsfjorden og det vakre landskapet som omkranser fjorden, ligger denne hytta 20 m fra fjorden i den lille bygda Sør-Lenangen.

Når midnattsola skinner på vakre vår- og sommernetter, kan du gjerne bli sittende ute på terrassen hele natten og nyte den flotte naturopplevelsen. Vinterstid er stedet ideelt til å oppleve nordlyset som danser i all sin fargeprakt på polarhimmelen. Hytta er trivelig og spesielt innredet i eiers personlige stil. Stor loftstue med 2 sengeplasser og barnevugge.

Lyngen er kjent for sin vakre natur og fra hytta og terrassen kan du nyte dette storslagne landskapet til alle årstider. I sør ligger fjellet Jægervasstid og de mektige Lyngsalpene som er Europas nordligste alpeområde. Fjellene rager over 1800 m.o.h og er med sine isbreer på fjelltoppene et imponerende skue.

Her er fint turterreng både sommer og vinter hvor du kan gå med ski opp i fjellet. Du kan fiske i fjorden med stang fra land. I området er flere fiskevann bl.a. Jægervatnet hvor det kan fiskes laks, ørret, sjøørret og sjørøye. Fiskekort må betales ved fiske i vann og elv.

Hytta ligger nært en mindre bilvei med noe trafikk. Fint utgangspunkt for dagsturer med bil, bl.a. til Tromsø som er Nord-Norges største by. Byen er også kjent som Ishavsbyen og opp gjennom tiden har mange ekspedisjoner til ishavet hatt utgangspunkt i byen.

Om området

Om Lyngen

På vinterstid er nordlyset en stor opplevelse. Ingen andre steder i Norge gir bedre muligheter for å oppleve dette naturfenomenet enn nettopp her. I den kalde årstiden, når himmelen er skyfri, kan nordlyset som danser i all sin fargeprakt på polarhimmelen være en opplevelse og et minne for resten av livet.

Lyngen domineres av fjellmassivet Lyngsalpene som er Europas nordligste alpeområde. De høye fjellene med isbreer på fjelltoppene er et imponerende skue. Høyest rager fjelltoppen Jiehkkevárri 1833 m.o.h. De mange fjelltoppene i området er blitt populære turmål på sommerstid, og for skiturer på vinteren. Du kan følge turløyper til flere av fjelltoppene og velge hvor krevende turen skal være. På Lyngenhalvøya er fjellet Barheia 350 m.o.h. et av de enkle turmålene til fots, på ski eller med truger på vinterstid. De mest populære toppturene er til Sofiatinden 1237 m.o.h., og Storgalten 1219 m.o.h. Mens Stortinden 1512 m.o.h. og Jiehkkevárri er de mest krevende som også krever fjellklatring.

De forskjellige turløyper finnes i denne linken: www.telltur.no/ishavskysten/lyngen-kommune/ Lyngenhalvøya har også flott terreng for turer med terrengsykkel. Ved Svendsby Tursenter kan truger, sykkel og båt leies. Guidet trugetur og snøscotersafari kan bestilles på vinteren. Ski og skiutstyr kan leies Ved Elektrosport Lyngseidet.

For deg som vil fiske er Lyngen et eldorado, både når det gjelder saltvannsfiske og ferskvannsfiske. De store fjordene Lyngenfjorden og Ullsfjorden er meget fiskerike og har mange arter av fisk. Og her vil du få stor fisk av den beste kvalitet. Lyngenhalvøya har også mange fiskerike vann og elver. Mest kjent er Jægervassdraget. I tillegg til ørret har vassdraget oppgang av laks og sjørøye. Fiske kan gjøres i bestemte tider mot betaling av fiskekort. I den lyse årstiden på våren og sommeren er det en stor opplevelse å stå å fiske midt på natten i fullt dagslys. Og er du heldig – i skinnende midnattssol. Bilferge fra Breivikeidet til Svendsby har mange avganger daglig.

Om Nord Troms - Troms

Troms er Norges nest nordligste fylke, og har vakker og storslått natur. For naturelskere er Lyngen og de mektige Lyngsalpene med isbreer på fjelltoppene en flott opplevelse både sommerstid og vintertid. Fjellrekken er Europas nordligste alpeområde og har fjelltopper over 1.500 m.o.h. De senere år har stadig flere turister kommet til Troms vinterstid for å oppleve mørketiden og nordlyset som vises på polarhimmelen. Nordlyset kan gjerne sees på kalde og skyfrie kvelder og netter og er en mektig opplevelse når det danser på polarhimmelen i all sin fargeprakt. På våren og sommeren kan midnattssola oppleves i godt vær i tidsrommet 21.mai – 21.juli, mens mørketiden hvor sola er under horisonten strekker seg mellom 21. november – 21. Januar.

Troms har en lang kystlinje og mange fjorder, og havområdet her er Europas beste sportsfiskeområde. Hit kommer sportsfiskere fra alle kanter for å oppleve de fantastiske fiskemulighetene. Spesielt på våren og sommeren når nettene er like lyse som dagen, er fisketurene herlige opplevelser. Den varme Golfstrømmen langs kysten bidrar til at kystlinjen er isfri vinterstid. I januar/februar kommer store mengder skrei/torsk fra Barentshavet for å gyte, og en stor fiskeflåte deltar i fisket i havet utenfor Senja. Troms har også flere store lakseelver hvor du i tillegg til laks kan fiske sjøørret og sjørøye.

Les mer om fiskeartene i Nord-Norge

Troms har 2 byer; Harstad i sør, og Tromsø i nord. Tromsø har over 70.000 innbyggere og er Nord-Norges største by. Med sin nærhet til Nordishavet og lange historie med fiske og fangst i dette området er byen også kaldt Ishavsbyen. Opp gjennom årene og spesielt i begynnelsen av 1900-tallet var byen utgangspunkt for en rekke ekspedisjoner til Arktis, og fikk tilnavnet Porten til Ishavet. Flere museer i byen har utsillinger med foto og gjenstander fra denne tiden og er verdt og se. Byen har også et rikt uteliv og er også kaldt Nordens Paris. Ved Tromsdalen kan du ta fjellheisen opp i fjellet hvor du har storslått utsikt utover byen og skjærgården rundt.

Troms har mange severdigheter. Ved Målselv ligger den vakre Målselvfossen som er Norges nasjonale foss. I samme område er dyrehagen Polarzoo hvor du kan se polare dyr som ulv, bjørn, gaupe og mange andre villdyr på nært hold, en spennende opplevelse for hele familien. I nord finner man den naturskjønne Reisadalen med sin rike flora og fauna som innbyr til herlige fotturer.