Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Feriehus: Vestvågøy

Feriehus: Vestvågøy, Nordland - Lofoten, Nord-Norge, Norge

Ferieboligfasiliteter

14
7
300m²
nei
nei
Inkl.
10 m
 
Maks 10 kg fisk/pers.
 
Båt kan leies
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Vedfyrtstamp til 6 personer.
 
Energivennlige tiltak (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Peis/vedovn
 
Tysk TV: ARD, ZDF.
 
3 bad
 
Vaskemaskin og tørketrommel
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 2003
 
350 m til restaurant
 
500 m til dagligvarebutikk
 
10 m til sjø/kyst
 
13 km til sjø/kyst
Husnr. 03657
Huskategori: ★★★★
18 feet Hansvik Fisker, 15 HP Suzuki 4 stroke

Booking av huset

Booking av huset

Uke ManTirsOnsTorsFreLørSøn
27293012345
286789101112
2913141516171819
3020212223242526
31272829303112
Mulig ankomstdato
Valgt periode
Ledig dato
Ikke ledig
Bookingen din

Husbeskrivelse

ALAltan/balkong
BBad
BYVaskerom
DBod
EInngang
KKjøkken
OOppholdsstue
Pr.Privat
SPSpisestue
TETerrasse
VSoverom
WBoblebad
1 Oppholdsstue: 46 m², radio, stereoanlegg m/CD, gratis trådløst internett, TV, kabel-TV
1 Spisestue: 15 m²
7 Soverom: 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng og 1 seng, 1 dobbeltseng og 1 seng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 2 doble oppredninger, barneseng, barneseng 150cm
Kjøkken: høy stol, el-komf., ovn, kjøleskap, mikro, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., tørkeskap, kaffetrakter
3xBad/WC: WC, håndvask, dusjkabinett, gulvvarme
1 Bibliotek: peis
Og: terrasse, Badestamp, el-varme, luft-luft varmepumpe, utegrill, hage 1500 m², blandet møblering, panoramautsikt over vann, røykfritt hus
Kan leies: Båt 18 Fot m/motor 15 HK NOK 3500 (Dep. NOK 1000)
Depositum: NOK 2500

Om ferieboligen

Stort og komfortabelt feriehus i fiskeværet Ballstad i Lofoten med idyllisk beliggenhet ved sjøen på solrik, rolig og barnevennlig tomt. Fint utgangspunkt for dagsturer med bil. Huset er på 300 kvm, fordelt på 2 etasjer og er stort og romslig. Passer også flott for 2 familier i reisefølge eller større gruppe. Ligger flott til ved sjøen i et rolig villaområdet i utkanten av fiskeværet.

God parkering for flere biler ved huset. Huset har velutstyrt kjøkken med peisovn, stor stue, spisestue, bibliotek/kontor med peisovn, 1 soverom med 2 enkeltsenger som kan slås sammen til dobbeltseng. 3 bad med varmekabler i gulv. Det største badet har boblebad og stort bueformet vindu med praktfull utsikt mot havet og som gjør badet lyst og tiltalende. I andre etg. er 6 soverom; Det største soverommet er 21 kvm, har komfortabel dobbeltseng 1,80 m bred, eget avkledningsrom og egen inngang til et av badene. Et soverom har dobbeltseng 1,80 m bred. Et soverom har dobbeltseng 1,50 m bred, 2 soverom har dobbeltseng 1,20 m bred og en enkeltseng, 1 soverom har dobbeltseng som er 1,20 m bred. Ett soverom 16 kvm har dobbel sovesofa 1,20 m bred hvor den nedre del kan dras ut til dobbel bredde 2,40 m. Babyseng, barneseng og høg barnestol tilgjengelig. Varmepumpen i huset gir behagelig temparatur i huset til alle årstider. TV med mange internasjonale kanaler, deriblant tyske. Gratis internett/bredbånd med stor kapasitet.

Ballstad er et av Lofotens største fiskevær og huset ligger idyllisk ved sjøen på Ballstadsøyas østside. Huset ligger vendt mot sør-øst med sol fra morgen til kveld. Fra huset og plenen foran huset er flott utsikt mot Vestfjorden i øst og fjellene i vest hvor Skottetinden er høyest. Stor terrasse med utegrill og jacuzzi som gir flott feriefølelse for hele familien.

jacuzzi er tilgjengelig fra 01/07-2019

Den friske havluften her ute er en nytelse for kropp og sjel. Flott feriested for å oppleve Lofoten til alle årstider, også vinterstid hvor fiskeværet har stor aktivitet med fiskebåter som leverer fiskefangster under skreifisket. Bading i sjøen kan gjøres fra svabergene i området. I sjøen er rike fiskemuligheter og fiske kan gjøres med fiskestang fra bergene eller fra den 18 fots båten med 15 hk motor som kan leies til huset. Båtturer/fisketurer med 35 fots fiskebåt med lokalkjent skipper kan bestilles. Pris gis ved forespørsel. Flott utgangspunkt med bil rundt om i Lofoten, 13 km til Haukelandsstranda som er langgrunn og barnevennlig sandstrand og er omgitt av et herlig turterreng. 2 km til Skaret med alpinbakke/skitrekk på vinteren.

Om området

Om Vestvågøy

Lofoten - 5 Øyer

Lofoten består av øyene; Moskenesøy, Flakstadøy, Vestvågøy, Gimsøy og Austvågøy som er bundet samme med broer. I nord ligger Svolvær som er Lofotens hovedstad.

Populært turistmål

Lofoten er i dag et av Norges mest populære turistmål. Øyriket som strekker seg ut i storhavet, har et storslått kystlandskap som fascinerer alle. Med høye og forrevne fjell, idylliske viker og sandstrender og små fiskevær som klamrer seg fast til fjellfoten. Når midnattsola skinner i de lyse og klare vår- og sommernettene og kaster sin glans over landskapet, ja da er dette naturopplevelser du aldri vil glemme.

Lofotfiske ­hele året

Havet rundt øygruppen er meget fiskerikt. Her er storhavet og storfisken som gir rike utfordringer for alle sportsfiskere. Mest kjent er Lofoten for sin rike fiskerihistorie og tørrfiskeksport. Havet rundt øyene er gyteområde for norsk/arktisk torsk (skrei) og vinterstid har det helt fra vikingtiden vært et stort fiske av skrei, også kalt Lofotfisket. I dette fisket deltar båter fra hele landet og gir stor aktivitet i Lofoten på vinteren. På det meste var her 20.000 fiskere (1947) som deltok i dette fisket som med små båter, dårlige fiskeredskaper og boforhold tidligere var et umenneskelig slit. I dag er fisket modernisert og betydelig redusert, men besøker du Lofoten kan du rusle rundt i de mange fiskeværene hvor brygger, fiskebåter, fiskehjeller og måkeskrik gir en spesiell atmosfære. Gode fiskemuligheter hele året. Rundt øyene er utallige fiskeplasser og havstrømmene sørger for at fisken er av den beste kvalitet. I de lyse vår- og sommernettene kan du fiske døgnet rundt. Våre hus med fiskehussymbol er spesielt tilrettelagt med et godt båttilbud, gode frysemuligheter for fisk og har benk for tilberedning av fisk.

Lofoten om vinteren

Opplev også Lofoten på vintersid. Den varme Golfstrømmen gjør at Lofoten har et stabilt og behagelig klima på vinteren. Mørketida fra november til januar/februar hvor solen er fraværende og med dagslys kun noen timer på dagtid er en helt spesiell opplevelse. I denne tiden danser nordlyset på kveldshimmelen. Mange malere og kunstnere setter pris på de spesielle lysforhold som Lofoten har når solen er kommet tilbake i mars og april. Vil du oppleve vinterfisket i Lofoten på nært hold, anbefaler vi hus 27398 i fiskeværet Laukvik.

Rorbuferie

Rorbuferie er i dag blitt en populær ferieform i Lofoten. Opprinnelig ble rorbuene bygget for å gi fiskerne husrom under Lofotfisket. Tradisjonen kan tilbakeføres til omkring år 1120 da Kong Øystein lot bygge spesielle buer for fiskere som til da bare hadde hvelvet på de små båtene å søke ly under på natta og på uværsdager. Mens de gamle rorbuene var primitive, har våre rorbuer nå en god standard.

Severdigheter og museum i Lofoten

I Kabelvåg, 5 km sør for Svolvær kan du se utgravinger av byen Vågar, nord-norges første by. Her lå også tidligere StorVågan, som tidligere var norges største fiskevær. Nå er den gamle hovedgården blitt Lofotens fiskerimuseum, med gamle båter, fiskeredskaper og foto fra fiskeværets storhetstid. I Kabelvåg er også galleri og akvarium hvor mange slags sjøfisk kan oppleves på nært hold.

Om Norge

Hytter til leie i alle størrelser, og til alle formål

Uansett hvor mange dere er har vi en hytte til leie. Om det kun er noen få, storfamilien eller vennegjengen som vil på tur, kan man helt sikkert finne en hytte til leie som passer til deres ønsker.

Felles for hytte Norge er den flotte norske naturen som venter rett utenfor døren. Du kan for eksempel oppleve nordlys i Nord-Norge, isbreer på Vestlandet, skjærgårdsidyll på Sørlandet og tradisjonsrike kystdistrikter og innlandsdistrikter på Østlandet.

Ferie i Norge, det skal bare oppleves

Hvis du enda ikke har opplevd Vestlandets fjorder, Nord-Norges fjell, sommerens midnattssol eller polarvinterens nordlys, så finn en hytte til leie hos DanCenter og gjør det nå.

La deg sjarmere av bygdene på Østlandet, Sørlandets hvite kystbyer, fruktblomstringen i Hardanger eller byenes yrende kultur- og folkeliv. Med en ferie i Norge kan man oppleve det varierte norske landskapet som har utallige opplevelsesmuligheter, aktiviteter og rekreasjonsalternativer.

Lei en hytte på vinterstid

Vinteren byr på vekslende og utfordrende skiaktiviteter for store og små, nybegynnere som proffe. Historiske severdigheter og kulturelle begivenheter, som lenge har vært i skyggen av naturopplevelsene, er nå reisemål for mange turister.

I Nord-Norge er vinterturismen i stor vekst, ved å leie en hytte her kan man få noen helt spesielle opplevelser så som mulighet for å se det fasinerende nordlyset danse over himmelen, en hundesledetur gjennom rått og uberørt landskap, eller en hvalsafari.

Ferie i Norge på sommerstid

Sommeren byr på lange lyse netter, fantastiske fjellturer, fisketurer, brevandring eller bilturer rundt i det nydelige landskapet.

Leier man en hytte på Sørlandet kan man oppleve hvite sandstrender og kystlivets gleder.

Velger man en ferie i innlandet gir fjellet mulighet for lange turer med nydelig utsikt og dyreliv. Ofte kan vinterens skiheiser frakte turglade turister opp på sommerstid, noe som gir et godt utgangspunkt for uforglemmelige opplevelser.

Ser man etter en hytte til leie på Vestlandet vil den storslåtte naturen med fjell og fjorder stå i sentrum, her kan man oppleve mektige fossefall, isbreer, mulighet for toppturer eller lange dager på fjord eller hav hvor man kan fiske i de flotte omgivelsene.

Hvis Nord-Norge friser er det også her mengder av hytter til leie. Opplevelsene står i kø og midnattssolen lyser opp nattehimmelen.

Norge har så mye å by på som ferieland året rundt, at det eneste du vil ønske deg annerledes, er bedre tid til å oppleve enda mer!