Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Feriehus: Torsken

Feriehus: Torsken, Senja - Troms, Nord-Norge, Norge

Gjestevurderinger

Basert på 4 vurderinger4.0 ut av 5.0
Anbefalelsesverdig3,8
Verdi for pengene3,5
Feriehusets innretning og utstyr3,5
Mest populært for
Familie/Venner med barn4,5
Familie/Venner uten barn3,5
Kommentarer fra andre gjester
Språk:
Det er frivillig for gjestene å skrive kommentarer. Se mer informasjon om DanCenters gjestevurderinger.
edgars - Riga  (Urlaub mit Kindern und Freunden, juni 2018)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Good location. Beautiful place.”
Manfred - Turnow  (Urlaub mit Freunden, mai 2017)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Das die Heizung auch bei kalten Wetter wirklich alle Räume schön geheizt hat. Auch das dieses Haus eine schöne große Küche hat,auch wenn schon etwas verlebt hat sie ihren Charme.Schön ist auch das eine große kühltruhe vorhanden ist und man ein gutes Boot dazumieten kann.Der Vermieter war sehr freundlich und auch jederzeit anrufbar und hilfsbereit wenn man ein problem hat.”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Die Wanderwege sind sehr abwechslungsreich und einen Trip wert sowie die Aussicht dazu einfach schön. Man sollte nur nocht zu zeitig hinfahren. Ab Motte Juli ist es gut und soweit trocken.”
Uwe - Hanau  (Familienurlaub mit Kindern, juli 2016)
Hva syns du om feriehusets beliggenhet?
“Die Lage innerhalb des kleinen Fischerdorfs Torsken am Ende eines Meeresarms und umgeben von steilen Bergen ist sehr schön. Gleich vom Ort aus gibt es auch sehr schöne Wanderwege zu tollen Aussichtspunkten. Die ganze Insel kann von hier aus mit dem Auto entdeckt werden.”
Dieter - Zapel-Hof  (Urlaub mit Freunden, september 2015)
Hva syns du om feriehusets beliggenhet?
“das haus liegt nicht weit entfernt vom hafen, leider zu weit, um die gerätschaften zu fuss zu transportieren. in einfachster ausstattung ist es für anspruchslose angler ausreichend. der shop im dorf nützt mit öffnungszeiten ab 9/10 uhr nur, wenn man nicht morgens nicht zum angeln fahren will. restaurants gibt es nicht.”

Ferieboligfasiliteter

6
4
160m²
ja
ja
nei
Inkl.
150 m
 
Fiskehus: Feriehus med sløyebenk, båt til leie eller inkl., fryser på minst 60 liter og maks. 2 km til fiskeplass.
 
Maks 20 kg fisk/pers.
 
Båt kan leies
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Energivennlige tiltak (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Tysk TV: ARD, ZDF.
 
1 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 1960
 
200 m til restaurant
 
50 m til dagligvarebutikk
 
150 m til sjøfiske
 
6,0 km til fiskevann
 
6,0 km til fiskevann
Husnr. 76563
Huskategori: ★★★
Sjø/innsjø 150 mGjestevurderinger

Booking av huset

Booking av huset

Uke ManTirsOnsTorsFreLørSøn
31272829303112
323456789
3310111213141516
3417181920212223
3524252627282930
3631123456
Mulig ankomstdato
Valgt periode
Ledig dato
Ikke ledig
Bookingen din

Husbeskrivelse

BBad
BYVaskerom
DBod
EInngang
KKjøkken
OOppholdsstue
Pr.Privat
ST1. etasje
VSoverom
1 Oppholdsstue: 28 m², gratis trådløst internett, TV, parabol
4 Soverom: 2 senger, 2 senger, 1 seng, 1 seng
Kjøkken: el-komf., kjøleskap, mikro, fryser 250 l eller større, kjøkkenvifte, oppvaskmask., kaffetrakter
Bad/WC: WC, håndvask, dusjkabinett
1 Grovkjøkken: vaskemask.
Og: el-varme, luft-luft varmepumpe, strandtomt 2000 m², blandet møblering, utsikt over vann, røykfritt hus, Max. 20 kg fisk/pers.
Kan leies: Båt 17 Fot m/motor 30 HK Kabin (Åpen) NOK 2500, Ekkolodd/Fishfinder 1stk NOK 600, Båt 18 Fot m/motor 40 HK NOK 2500, Ekkolodd/Fishfinder 1stk NOK 600
Depositum: NOK 1000

Om ferieboligen

Med storslått utsikt mot det vakre fjordlandskapet ligger dette feriehuset i fiskeværet Torsken på Senjas vestside, 450 m fra hus 76562. Et flott sted for sportsfiskere som ønsker rike muligheter for fjordfiske.

Torsken er et aktiv lite fiskevær med 200 innbyggere og her er matforretning og et lite spisested. 100 m til fjorden Torsken som er en fiskerik fjord. I tillegg til vanlig sjøfisk er her også gode muligheter for fiske av kveite. Ved fjorden er flytebrygge hvor båt med motor ligger fortøyd og kan leies. Benk for tilberedning av fisk. Fiske kan gjøres mot innløsning av fiskekort.

Denne del av Senja har et storslått landskap med høye, forrevne fjell og fra huset er fin utsikt mot fjorden og fjellene rundt. Innover øya er flere fiskerike vann og elver med oppgang av laks, sjøørret og sjørøye.

I huset er parabol-tv med flere internasjonale kanaler og gratis trådløst internet. Rundt huset er barnevennlig hage med utemøbler hvor du kan kose deg sammen med venner og familie på varme dager.I husets kjellerer en liten leilighet som leies ut separat. Denne leiligheten har egeninngang.

4 km til fiskeværet Gryllefjord som har fergeforbindelse over Andfjorden til Andenes. På Andenes arrangeres hvalsafarie med båter. En spennende opplevelse er å se de store hvalene på nært hold. Senja har broforbindelse til fastlandet.

Båter til leie, båtene må forhåndsbestilles

  • 1x 18 fot, 40 HK
  • 1x 17 fot, 30 HK - åpen.

Ved leie av ekkolodd medfølger kartplotter og gps. Vennligst se bestillingsside for priser.

Om området

Om Senja - Troms

Eventyrøya

Velkommen til eventyrøya Senja - et paradis for deg som ønsker storslagen natur og rike fiskemuligheter. Senja er kjent for sine store kontraster. Mens øyas østside er skogkledt og frodig, er øyas vestside preget av å være formet av storhavet gjennom årtusener. Her er høye, forrevne fjell som stuper i havet, idylliske viker og sandstrender og små fiskevær hvor husene klamer seg til fjellfoten. I de lyse vår og sommernetter når midnattsola bader hele landskapet i sitt rødlige skjær, ja da er dette et av de vakreste og mest storslagne steder du kan oppleve - selve eventyret. Senja har broforbindelse til fastlandet. Velkommen til Senja!

Ro, ro til fiskeskjær

Gjennom generasjoner har menneskene her ute levd av fiske på havet i kombinasjon med et lite gårdsbruk. Tidligere lå fiskeværene ute på de mange små øyene i havet utenfor Senja. Med små fiskebåter var det viktig for fiskerne å være så nært fiskefeltene som mulig. På 1900-tallet kom de større fiskebåtene med motor som gjorde det mulig å flytte fiskeværene til selve Senja. Men besøker du øyene Holmen og Svellingen, vil de se mange forminner fra den tid fiskeværene lå her.

  • skrei, kveite, torsk

Havet utenfor Senja er et av Norges mest fiskerike. Her ligger de kjente fiskefeltene Malangsgrunnen og Svensgrunnen. Spesielt vinterstid er her mange fiskebåter som deltar i skreifisket som gir stor aktivitet i fiskeværene Gryllefjord, Senjahopen og Husøy. Men også sommerstid er her rikt fiske. – her er storhavet og storfisken for deg som liker store utfordringer! Havområdet utenfor Senja er også kjent for sitt rike kveitefiske. Kanskje får du storfisken på kroken her oppe?

  • laks, ørret og røye mm.

For deg som liker ferskvannsfiske eller laksefiske i elver, vil du finne mange muligheter på øya. Her er mange fiskevann og elver med oppgang av laks, sjøørret og sjørøye. Mest kjent er Lakselva og Lysbotnvassdraget på øyas østside. Her kan du fiske mot innløsning av fiskekort. Men det er flere fiskerike vann og elver i området også. Og for deg som ønker å vandre i praktfull natur, anbefales Ånderdalen nasjonalpark.

Les mer om fiskeartene i Nord-Norge

Kveitemuseum og akvarium

I det gamle fiskeværet Skrolsvik lengst sør på Senja er et eget kveitemuseum hvor gamle fiskeredskaper fra kveitefiske og foto av kjempekveiter som er fisket kan studeres på nært hold. I et akvarium kan du studere levende steinbit, torsk og kveite på nært hold og se noe av det rike fiskelivet som finnes i sjøen der du fisker. Kanskje du selv får en kjempekveite på kroken når du er på fisketur her oppe?

Hvalsafari og raketter

Mellom Gryllefjord og Andenes går bilferge sommertid flere ganger daglig. Parker bilen i Gryllefjord, dra over til Andenes og opplev et av Norges største fiskevær. På Andenes arrangeres også hvalsafari med store båter som går ut på det åpne havet hvor de store hvalene kan oppleves på nært hold – en spennende opplevelse for hele familien som vil bli husket i årevis. Andenes er kontrastenes "land", her er en fantastisk nord-norsk natur, et tradisjonelt fiskevær og Europas eneste rakettutskytningsbase. Denne basen er med i EU`s romforskningssatsing. Besøk det gamle fiskeværet og opplev stemningen fra den gang folkene her oppe rodde fiske på fiskefeltene utenfor her og bodde flere måneder tett i tett i små rorbuer.

Tromsø

Bilferge går også sommerstid mellom Botnhamn til Brendsholmen. Her kan du ta dagsturer med bil til ishavsbyen Tromsø med mange forretninger, spisesteder og turistattraksjoner. Opp gjennom tidene har byen vært utgangspunkt for mange polarekspedisjoner. Tromsø kalles Nordens Paris - ikke uten grunn. Her ligger utestedene på rekke og rad og stemningen er nesten "fransk". Ishavskatedralen er Tromsø`s vakre landemerke der den troner i det flotte nord-norske landskapet.

Polarzoo

Kjører du innlandsveien fra Senja til Tromsø, anbefaler vi deg å dra innom dyrehagen Polarzoo. Her kan ville arktiske dyr som bjørn, ulv, gaupe og reinsdyr studeres på nært hold. En fin opplevelse – fo alle.

Trollet i Senja

Senja kan ikke bare tilby opplevelser for fiske- og naturinterresserte, men mange spennende opplevelser for barna også. Her er noen smakebiter: Trollet i Senja har de fleste hørt om. Dette er verdens høyeste troll, og en tur hit gir gode minner hos barna. Med en høyde på 17,96 meter i sittende stilling og med sine 125.000 kg er det litt av et skue. Inne i Senjatrollets mage er det en hel eventyr-verden fordelt på to fulle etasjer. Opplevelser for alle bygget på gamle sagn.

Flere opplvelser for barn

På Senja Fjordhestgård kan både voksne og barn få seg en ridetur på flotte fjordinger. Kveite-museet og akvariet i Skrolsvik er spennende for barna: Steinbit, kveite og torsk i samme akvarium, det kan fort bli skummelt å se en steinbit på nært hold!

Om Norge

Hytter til leie i alle størrelser, og til alle formål

Uansett hvor mange dere er har vi en hytte til leie. Om det kun er noen få, storfamilien eller vennegjengen som vil på tur, kan man helt sikkert finne en hytte til leie som passer til deres ønsker.

Felles for hytte Norge er den flotte norske naturen som venter rett utenfor døren. Du kan for eksempel oppleve nordlys i Nord-Norge, isbreer på Vestlandet, skjærgårdsidyll på Sørlandet og tradisjonsrike kystdistrikter og innlandsdistrikter på Østlandet.

Ferie i Norge, det skal bare oppleves

Hvis du enda ikke har opplevd Vestlandets fjorder, Nord-Norges fjell, sommerens midnattssol eller polarvinterens nordlys, så finn en hytte til leie hos DanCenter og gjør det nå.

La deg sjarmere av bygdene på Østlandet, Sørlandets hvite kystbyer, fruktblomstringen i Hardanger eller byenes yrende kultur- og folkeliv. Med en ferie i Norge kan man oppleve det varierte norske landskapet som har utallige opplevelsesmuligheter, aktiviteter og rekreasjonsalternativer.

Lei en hytte på vinterstid

Vinteren byr på vekslende og utfordrende skiaktiviteter for store og små, nybegynnere som proffe. Historiske severdigheter og kulturelle begivenheter, som lenge har vært i skyggen av naturopplevelsene, er nå reisemål for mange turister.

I Nord-Norge er vinterturismen i stor vekst, ved å leie en hytte her kan man få noen helt spesielle opplevelser så som mulighet for å se det fasinerende nordlyset danse over himmelen, en hundesledetur gjennom rått og uberørt landskap, eller en hvalsafari.

Ferie i Norge på sommerstid

Sommeren byr på lange lyse netter, fantastiske fjellturer, fisketurer, brevandring eller bilturer rundt i det nydelige landskapet.

Leier man en hytte på Sørlandet kan man oppleve hvite sandstrender og kystlivets gleder.

Velger man en ferie i innlandet gir fjellet mulighet for lange turer med nydelig utsikt og dyreliv. Ofte kan vinterens skiheiser frakte turglade turister opp på sommerstid, noe som gir et godt utgangspunkt for uforglemmelige opplevelser.

Ser man etter en hytte til leie på Vestlandet vil den storslåtte naturen med fjell og fjorder stå i sentrum, her kan man oppleve mektige fossefall, isbreer, mulighet for toppturer eller lange dager på fjord eller hav hvor man kan fiske i de flotte omgivelsene.

Hvis Nord-Norge friser er det også her mengder av hytter til leie. Opplevelsene står i kø og midnattssolen lyser opp nattehimmelen.

Norge har så mye å by på som ferieland året rundt, at det eneste du vil ønske deg annerledes, er bedre tid til å oppleve enda mer!