Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Feriehus: Tranøy

Feriehus: Tranøy, Senja - Troms, Nord-Norge, Norge

Gjestevurderinger

Basert på 3 vurderinger3.7 ut av 5.0
Anbefalelsesverdig3,7
Feriehusets innretning og utstyr3,3
Mest populært for
Familie/Venner med barn3,7
Kommentarer fra andre gjester
Språk:
Det er frivillig for gjestene å skrive kommentarer. Se mer informasjon om DanCenters gjestevurderinger.
PerErik - Boden  (Resa med vänner, tillsammans med barn, august 2019)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Stort vardagsrum, uteplatser”
Stefan - Langerwehe  (Urlaub mit Kindern und Freunden, juli 2019)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Lage direkt am Meer. Große Terrasse.”

Ferieboligfasiliteter

8
4
110m²
nei
nei
20 m
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Energivennlige tiltak (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Peis/vedovn
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
2 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 1972, renovert i 2007
 
20 km til restaurant
 
20 km til dagligvarebutikk
 
20 m til sjøfiske
 
4,0 km til fiskevann
Husnr. 62971
Huskategori: ★★★
Sjø/innsjø 20 mGjestevurderinger

Booking av huset

Booking av huset

Uke ManTirsOnsTorsFreLørSøn
31272829303112
323456789
3310111213141516
3417181920212223
3524252627282930
3631123456
Mulig ankomstdato
Valgt periode
Ledig dato
Ikke ledig
Bookingen din

Husbeskrivelse

1 Oppholdsstue: 42 m², vedovn, radio, CD, TV, parabol
4 Soverom: 1 dobbeltseng og 1 seng, 1 dobbeltseng, 2 køyer, 1 dobbeltseng og 1 køy, barneseng
Kjøkken: Høy stol, el-komf., kjøleskap, mikro, fryser 250 l eller større, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., kaffetrakter
Bad/WC: Håndvask, dusjkabinett
Bad/WC: WC, håndvask
Og: Terrasse, el-varme, luft-luft varmepumpe, utegrill, strandtomt 1100 m², blandet møblering, panoramautsikt over vann, røykfritt hus

Om ferieboligen

Trivelig feriehus ved havet på Senjas sørside. Terrasse med flott utsikt, godt sjøfiske og storslått turterreng.

Huset som er bygget i 1972 og delvis renovert i 2007, er på ett plan. Det har 4 soverom hvorav ett har dobbelseng og enkeltseng, to soverom har dobbelseng med 1,20 m bredde og hvor det ene også har enkeltseng. Ett soverom med køyeseng for 2 pers. I stuen er det vedovn og en 55 tommers flatskjerm-tv. Babyseng og 2 høye barnestoler.

Feriehuset ligger idyllisk til ved havet i den lille bygda Buvik, rett ovenfor en sandstrand som innbyr til lek og bading for barna. Fra terrassen kan du nyte den flotte utsikten mot havet og mot øya Lemmingen som er fuglereservat. Den friske havluften her ute er en nytelse. Om vinteren kan nordlyset som danser i alle slags farger på himmelen, oppleves på dager og netter med godt vær.

Senja har et storslått kystlandskap som innbyr til herlige fotturer langs sjøen og i fjellet. Ånderdalen nasjonalpark har rikt flora og fauna. Fra fjellet er storslått utsikt mot Andfjorden i vest med mange øyer og Solbergfjorden i øst mot fastlandet.

Her er rikt sjøfiske, og båt kan leies i Skrolsvik. Her er også flere fiskevann og elv med oppgang av laks. Fiske kan gjøre mot kjøpt av fiskekort. Dagsturer med bil til Senjas vestside anbefales, her er landskapet storslått med høye og ville fjell som stuper i havet, idylliske sandstrender. På sommeren går bilferge mellom Gryllefjord og Andenes. På Andenes kan du bli med på hvalsafari med båt ut på havet. Å se de store hvalene på nært hold er en stor opplevelse for hele familien. Senja har broforbindelse til fastlandet.

Om området

Om Senja - Troms

Eventyrøya

Velkommen til eventyrøya Senja - et paradis for deg som ønsker storslagen natur og rike fiskemuligheter. Senja er kjent for sine store kontraster. Mens øyas østside er skogkledt og frodig, er øyas vestside preget av å være formet av storhavet gjennom årtusener. Her er høye, forrevne fjell som stuper i havet, idylliske viker og sandstrender og små fiskevær hvor husene klamer seg til fjellfoten. I de lyse vår og sommernetter når midnattsola bader hele landskapet i sitt rødlige skjær, ja da er dette et av de vakreste og mest storslagne steder du kan oppleve - selve eventyret. Senja har broforbindelse til fastlandet. Velkommen til Senja!

Ro, ro til fiskeskjær

Gjennom generasjoner har menneskene her ute levd av fiske på havet i kombinasjon med et lite gårdsbruk. Tidligere lå fiskeværene ute på de mange små øyene i havet utenfor Senja. Med små fiskebåter var det viktig for fiskerne å være så nært fiskefeltene som mulig. På 1900-tallet kom de større fiskebåtene med motor som gjorde det mulig å flytte fiskeværene til selve Senja. Men besøker du øyene Holmen og Svellingen, vil de se mange forminner fra den tid fiskeværene lå her.

  • skrei, kveite, torsk

Havet utenfor Senja er et av Norges mest fiskerike. Her ligger de kjente fiskefeltene Malangsgrunnen og Svensgrunnen. Spesielt vinterstid er her mange fiskebåter som deltar i skreifisket som gir stor aktivitet i fiskeværene Gryllefjord, Senjahopen og Husøy. Men også sommerstid er her rikt fiske. – her er storhavet og storfisken for deg som liker store utfordringer! Havområdet utenfor Senja er også kjent for sitt rike kveitefiske. Kanskje får du storfisken på kroken her oppe?

  • laks, ørret og røye mm.

For deg som liker ferskvannsfiske eller laksefiske i elver, vil du finne mange muligheter på øya. Her er mange fiskevann og elver med oppgang av laks, sjøørret og sjørøye. Mest kjent er Lakselva og Lysbotnvassdraget på øyas østside. Her kan du fiske mot innløsning av fiskekort. Men det er flere fiskerike vann og elver i området også. Og for deg som ønker å vandre i praktfull natur, anbefales Ånderdalen nasjonalpark.

Les mer om fiskeartene i Nord-Norge

Kveitemuseum og akvarium

I det gamle fiskeværet Skrolsvik lengst sør på Senja er et eget kveitemuseum hvor gamle fiskeredskaper fra kveitefiske og foto av kjempekveiter som er fisket kan studeres på nært hold. I et akvarium kan du studere levende steinbit, torsk og kveite på nært hold og se noe av det rike fiskelivet som finnes i sjøen der du fisker. Kanskje du selv får en kjempekveite på kroken når du er på fisketur her oppe?

Hvalsafari og raketter

Mellom Gryllefjord og Andenes går bilferge sommertid flere ganger daglig. Parker bilen i Gryllefjord, dra over til Andenes og opplev et av Norges største fiskevær. På Andenes arrangeres også hvalsafari med store båter som går ut på det åpne havet hvor de store hvalene kan oppleves på nært hold – en spennende opplevelse for hele familien som vil bli husket i årevis. Andenes er kontrastenes "land", her er en fantastisk nord-norsk natur, et tradisjonelt fiskevær og Europas eneste rakettutskytningsbase. Denne basen er med i EU`s romforskningssatsing. Besøk det gamle fiskeværet og opplev stemningen fra den gang folkene her oppe rodde fiske på fiskefeltene utenfor her og bodde flere måneder tett i tett i små rorbuer.

Tromsø

Bilferge går også sommerstid mellom Botnhamn til Brendsholmen. Her kan du ta dagsturer med bil til ishavsbyen Tromsø med mange forretninger, spisesteder og turistattraksjoner. Opp gjennom tidene har byen vært utgangspunkt for mange polarekspedisjoner. Tromsø kalles Nordens Paris - ikke uten grunn. Her ligger utestedene på rekke og rad og stemningen er nesten "fransk". Ishavskatedralen er Tromsø`s vakre landemerke der den troner i det flotte nord-norske landskapet.

Polarzoo

Kjører du innlandsveien fra Senja til Tromsø, anbefaler vi deg å dra innom dyrehagen Polarzoo. Her kan ville arktiske dyr som bjørn, ulv, gaupe og reinsdyr studeres på nært hold. En fin opplevelse – fo alle.

Trollet i Senja

Senja kan ikke bare tilby opplevelser for fiske- og naturinterresserte, men mange spennende opplevelser for barna også. Her er noen smakebiter: Trollet i Senja har de fleste hørt om. Dette er verdens høyeste troll, og en tur hit gir gode minner hos barna. Med en høyde på 17,96 meter i sittende stilling og med sine 125.000 kg er det litt av et skue. Inne i Senjatrollets mage er det en hel eventyr-verden fordelt på to fulle etasjer. Opplevelser for alle bygget på gamle sagn.

Flere opplvelser for barn

På Senja Fjordhestgård kan både voksne og barn få seg en ridetur på flotte fjordinger. Kveite-museet og akvariet i Skrolsvik er spennende for barna: Steinbit, kveite og torsk i samme akvarium, det kan fort bli skummelt å se en steinbit på nært hold!

Om Norge

Hytter til leie i alle størrelser, og til alle formål

Uansett hvor mange dere er har vi en hytte til leie. Om det kun er noen få, storfamilien eller vennegjengen som vil på tur, kan man helt sikkert finne en hytte til leie som passer til deres ønsker.

Felles for hytte Norge er den flotte norske naturen som venter rett utenfor døren. Du kan for eksempel oppleve nordlys i Nord-Norge, isbreer på Vestlandet, skjærgårdsidyll på Sørlandet og tradisjonsrike kystdistrikter og innlandsdistrikter på Østlandet.

Ferie i Norge, det skal bare oppleves

Hvis du enda ikke har opplevd Vestlandets fjorder, Nord-Norges fjell, sommerens midnattssol eller polarvinterens nordlys, så finn en hytte til leie hos DanCenter og gjør det nå.

La deg sjarmere av bygdene på Østlandet, Sørlandets hvite kystbyer, fruktblomstringen i Hardanger eller byenes yrende kultur- og folkeliv. Med en ferie i Norge kan man oppleve det varierte norske landskapet som har utallige opplevelsesmuligheter, aktiviteter og rekreasjonsalternativer.

Lei en hytte på vinterstid

Vinteren byr på vekslende og utfordrende skiaktiviteter for store og små, nybegynnere som proffe. Historiske severdigheter og kulturelle begivenheter, som lenge har vært i skyggen av naturopplevelsene, er nå reisemål for mange turister.

I Nord-Norge er vinterturismen i stor vekst, ved å leie en hytte her kan man få noen helt spesielle opplevelser så som mulighet for å se det fasinerende nordlyset danse over himmelen, en hundesledetur gjennom rått og uberørt landskap, eller en hvalsafari.

Ferie i Norge på sommerstid

Sommeren byr på lange lyse netter, fantastiske fjellturer, fisketurer, brevandring eller bilturer rundt i det nydelige landskapet.

Leier man en hytte på Sørlandet kan man oppleve hvite sandstrender og kystlivets gleder.

Velger man en ferie i innlandet gir fjellet mulighet for lange turer med nydelig utsikt og dyreliv. Ofte kan vinterens skiheiser frakte turglade turister opp på sommerstid, noe som gir et godt utgangspunkt for uforglemmelige opplevelser.

Ser man etter en hytte til leie på Vestlandet vil den storslåtte naturen med fjell og fjorder stå i sentrum, her kan man oppleve mektige fossefall, isbreer, mulighet for toppturer eller lange dager på fjord eller hav hvor man kan fiske i de flotte omgivelsene.

Hvis Nord-Norge friser er det også her mengder av hytter til leie. Opplevelsene står i kø og midnattssolen lyser opp nattehimmelen.

Norge har så mye å by på som ferieland året rundt, at det eneste du vil ønske deg annerledes, er bedre tid til å oppleve enda mer!