Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss

Feriehus: Tranøy

Feriehus: Tranøy, Senja - Troms, Nord-Norge, Norge

Ferieboligfasiliteter

8
4
110m²
nei
20 m
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Energivennlige tiltak (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Peis/vedovn
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
Røyking forbudt
 
2 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 1972, renovert i 2007
 
20,0 km til restaurant
 
20,0 km til dagligvarebutikk
 
20 m til sjøfiske
 
4,0 km til fiskevann
Husnr. 62971
Huskategori: ★★★
Sjø/innsjø
20 m

Booking av huset

Booking av huset

Bookingen din
2. Periode:
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig

Husbeskrivelse

1 Oppholdsstue: 42 m², vedovn, radio, CD, TV, parabol
4 Soverom: 1 dobbeltseng og 1 seng, 1 dobbeltseng, 2 køyer, 1 dobbeltseng og 1 køy, barneseng
Kjøkken: Høy stol, el-komf., kjøleskap, mikro, fryser 250 l eller større, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., kaffetrakter
Bad/WC: Håndvask, dusjkabinett
Bad/WC: WC, håndvask
Og: Terrasse, el-varme, luft-luft varmepumpe, utegrill, strandtomt 1100 m², blandet møblering, panoramautsikt over vann, røykfritt hus

Om ferieboligen

Trivelig feriehus ved havet på Senjas sørside. Terrasse med flott utsikt, godt sjøfiske og storslått turterreng.

Huset som er bygget i 1972 og delvis renovert i 2007, er på ett plan. Det har 4 soverom hvorav ett har dobbelseng og enkeltseng, to soverom har dobbelseng med 1,20 m bredde og hvor det ene også har enkeltseng. Ett soverom med køyeseng for 2 pers. I stuen er det vedovn og en 55 tommers flatskjerm-tv. Babyseng og 2 høye barnestoler.

Feriehuset ligger idyllisk til ved havet i den lille bygda Buvik, rett ovenfor en sandstrand som innbyr til lek og bading for barna. Fra terrassen kan du nyte den flotte utsikten mot havet og mot øya Lemmingen som er fuglereservat. Den friske havluften her ute er en nytelse. Om vinteren kan nordlyset som danser i alle slags farger på himmelen, oppleves på dager og netter med godt vær.

Senja har et storslått kystlandskap som innbyr til herlige fotturer langs sjøen og i fjellet. Ånderdalen nasjonalpark har rikt flora og fauna. Fra fjellet er storslått utsikt mot Andfjorden i vest med mange øyer og Solbergfjorden i øst mot fastlandet.

Her er rikt sjøfiske, og båt kan leies i Skrolsvik. Her er også flere fiskevann og elv med oppgang av laks. Fiske kan gjøre mot kjøpt av fiskekort. Dagsturer med bil til Senjas vestside anbefales, her er landskapet storslått med høye og ville fjell som stuper i havet, idylliske sandstrender. På sommeren går bilferge mellom Gryllefjord og Andenes. På Andenes kan du bli med på hvalsafari med båt ut på havet. Å se de store hvalene på nært hold er en stor opplevelse for hele familien. Senja har broforbindelse til fastlandet.