Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Feriehus: Hadsel

Feriehus: Hadsel, Vesterålen - Nordland, Nord-Norge, Norge

Ferieboligfasiliteter

5
2
80m²
nei
nei
Inkl.
100 m
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Peis/vedovn/biopeis
 
Norsk TV
 
1 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 1990, renovert i 2018
 
10 km til restaurant
 
10 km til dagligvarebutikk
 
100 m til sjøfiske
 
4,0 km til fiskevann
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling inntil 35 dager før ankomst. Gjelder for ankomst i perioden 23/3-2024 til 3/1-2025
Se vilkår her

Gratis avbestilling inntil 15 dager før ankomst

Tilbudet om 15 dagers kansellering gjelder for opphold i utvalgte ferieboliger i utvalgte perioder. Gjestene kan avbestille oppholdet gratis inntil 15 dager før ankomst, hvis ferieboligens eier er tilmeldt tilbudet for 15 dager avbestilling ved bestillings tidspunktet. Hvis en gjest avbestiller mindre enn 14 dager før ankomst gjelder de normale avbestillingsregler, jf. Leievilkår. Avbestillings alternativene vil alltid fremkomme på leiebeviset.

Tilbudet gjelder utvalgte ferieboliger og på utvalgte ankomstdatoer. Vennligst sjekk detaljene på siden for ferieboligen før du fullfører bestillingen fordi ferieboligens eier kan endre hans status fortløpende for 15-dagers avbestilling. Det er derfor viktig at du sjekker om en 15 dagers avbestilling er valgt for ferieboligen den dag du bestiller.

Gratis avbestilling inntil 35/45 dager før ankomst

Der gjelder gratis avbestilling med 35/45 dager til ankomst for nye bestillinger med ankomstdato frem til 3. januar 2025, med unntak av de ukene huseieren har tillatt 15 dagers avbestilling (se over).

Sjekk vennligst detaljene på siden før du gjennomfører bestillingen. Avbestillingsmuligheter samt dato for senest mulige avbestilling vil fremgå av leiebeviset ditt.

Vilkår og betingelser for rabatkoder

LAST20
Spar 20% (opp til 1.100 kr.) med koden LAST20 på opphold med ankomst frem til 30.4.2024.SAVE10
Spar 15% (opp til 1.100 kr.) med koden SAVE10 på opphold med ankomst fra 1.3.2024 til 30.6.2024.Det gis bare rabatt på leieprisen, ikke på administrasjonsgebyr, sluttrengjøring e.l.

Kodene kan ikke kombineres med andre rabatter eller bonusavtaler. Rabattkoden kan ikke brukes til gjenbestillinger eller ved endringer i eksisterende bestillinger. Rabattperioden kan endres uden varsel. Rabatten gjelder kun for nye bestillinger foretatt online på følgende hjemmesider: DanCenter og Danland (rabatten gjelder ikke for Belvilla ferieboliger).

Husnr. 53079
Huskategori: ★★★★

Booking av huset

Booking av huset

Uke ManTirsOnsTorsFreLørSøn
141234567
15891011121314
1615161718192021
1722232425262728
18293012345
Mulig ankomstdato
Valgt periode
Ledig dato
Ikke ledig
Bookingen din

Husbeskrivelse

BBad
DBod
EInngang
KKjøkken
OOppholdsstue
Pr.Privat
SPSpisestue
TETerrasse
VSoverom
1 Oppholdsstue: 27 m², vedovn, radio, TV, kabel-TV
2 Soverom: 1 dobbeltseng og 1 oppredning, 2 senger
Kjøkken: El-komfyr, kjøleskap, fryser 100 - 139 l, mikro, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., kaffetrakter, vaffeljern
Bad/WC: WC, bidet, håndvask, dusjkabinett, gulvvarme
Og: Terrasse, overd. terrasse, el-varme, strandtomt 4000 m², blandet møblering, panoramautsikt over vann, røykfritt hus

Om ferieboligen

Herlig feriehus med egen strandlinje i storslått kystlandskap ved Taen på Hadselsøyas vestside. Panoramautsikt mot havet og Lofotøyene i sør. Frisk og ramsalt havluft, fine turmuligheter. Vinteropplevelser med nordlys. Godt utgangspunkt for bilturer i Vesterålen og Lofoten.

Feriehuset er beliggende på en solrik tomt og har en koselig innredning. De store vinduene i stuen gjør rommet lyst og trivelig og gir flott utsikt. Huset har alle rom på et plan. To soverom, et med dobbeltseng og en oppredning, og et med 2 enkeltsenger. Gratis internett/bredbånd med stor kapasitet. TV med norske og internasjonale kanaler, og peisovn som gir god varme på kalde dager.

Terrassen er vendt mot øst og sør, her kan du nyte morgenkaffen under soloppgangen i øst og solnedgangen i vest. Turstier går opp i fjellet med storslått utsikt mot storhavet og Lofotøyene i sør og øya Gaukværøy i vest.

Huset ligger 100 m fra sjøen med en barnevennlig og langgrunn sandstrand som innbyr til bading og sanking av skjell for barna. Her kan du vasse i sjøen, vandre i langs stranda og nyte den friske og ramsalte havluften her ute mot storhavet i alle årstider. Mye fisk i havet og du kan fiske med stang fra land. Området er kjent for sitt vakre kystlandskap. 3 km til Uværshula hvor du på dager med sterk vind kan sitte i en hule og oppleve de store havbølgene slå mot land.

Midnattsola er en opplevelse du aldri glemmer. Vinterstid er nordlys i alle fargenyanser en flott opplevelse. Besøk Keramikk Blå kafe like ved som har kafe og salg av keramikk og galleri Uver.

Fint utgangspunkt for dagsturer med bil rundt om til de mange fiskeværene i Vesterålen og Lofoten. Bilferge kan tas fra Melbu til Fiskebøl. Besøk Svolvær som er Lofotens hovedstad og fiskeværet Henningsvær. På Andenes i nord arrangeres hvalsafari hvor du kan bli med båt ut på storhavet og oppleve de store hvalene på nært hold – en spennende opplevelse for hele familien. 10 km til Melbu med forretninger og spisesteder.

En mindre bilvei går mellom huset og stranden hvor det sommerstid kan være en del trafikk, lite trafikk resten av året.

Om området