Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Feriehus: Gjemnes

Feriehus: Gjemnes, Møre & Romsdal, Nordlige Fjord-Norge, Norge

Gjestevurderinger

Basert på 8 vurderinger4.1 ut av 5.0
Anbefalelsesverdig4,4
Verdi for pengene5,0
Feriehusets innretning og utstyr4,3
Mest populært for
Paropphold5,0
Familie/Venner med barn4,3
Familie/Venner uten barn3,8
Kommentarer fra andre gjester
Språk:
Det er frivillig for gjestene å skrive kommentarer. Se mer informasjon om DanCenters gjestevurderinger.
Knut - Kristiansand  (Ferie med større barnn, mai 2016)
Hva syns du om feriehusets beliggenhet?
“Kort avstand til sjø og fjell, 10 min til hyggelig butikk”
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Rolig sted, hyggelige mennesker”

Ferieboligfasiliteter

9
4
128m²
ja
ja
nei
Inkl.
100 m
 
Fiskehus: Feriehus med sløyebenk, båt til leie eller inkl., fryser på minst 60 liter og maks. 2 km til fiskeplass.
 
Maks 10 kg fisk/pers.
 
Båt kan leies
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Badestamp
 
Peis/vedovn
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
2 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 1898, renovert i 2000
 
20 km til restaurant
 
6,0 km til dagligvarebutikk
 
100 m til sjøfiske
 
3,0 km til fiskevann
 
20 km til fiske i elv
 
3,0 km til fiskevann
Husnr. 74853
Huskategori: ★★★
19 feet/Yamaha, 60 HK
19 feet/Yamaha, 60 HK
19 feet/Yamaha, 60 HK
19 feet/Yamaha, 60 HK
19 feet/Yamaha, 60 HK
19 feet/Yamaha, 60 HK
Sjø/innsjø 100 mGjestevurderinger

Booking av huset

Booking av huset

Uke ManTirsOnsTorsFreLørSøn
27293012345
286789101112
2913141516171819
3020212223242526
31272829303112
Mulig ankomstdato
Valgt periode
Ledig dato
Ikke ledig
Bookingen din

Husbeskrivelse

BBad
DBod
EInngang
KKjøkken
OTOverdekket terrasse
OOppholdsstue
VSoverom
3 Oppholdsstue: 49 m², vedovn, stereoanlegg m/CD, gratis trådløst internett, TV, parabol
3 Soverom: 1 dobbeltseng, 3 senger, 2 senger, barneseng
1 Soverom (inng. fra utsiden): 1 dobbeltseng og 1 køy og 1 dobbelt oppredning
Kjøkken: høy stol, el-komf., kjøl/frys, fryser 200 - 249 l, oppvaskmask., vaskemask., kaffetrakter
Bad/WC: WC, håndvask
Bad/WC: håndvask, dusjkabinett
Og: overd. terrasse, Badestamp, el-varme, utegrill, kupert tomt 5000 m², blandet møblering, panoramautsikt over vann, røykfritt hus
Kan leies: Båt 19 Fot m/motor 60 HK NOK 4100 (Dep. NOK 2500), GPS 1stk, Kartplotter/GPS 1stk

Om ferieboligen

Kvalvåg, en liten rolig bygd, hvor dette velholdte feriehuset i sveitserstil ligger, har en flott hellende tomt mot den lune Tingvollfjorden.

Peisovn i stuen og kombipeis på kjøkkenet er med å skape kos og hygge i dette hjemmekoselige feriehuset. NB! Norske, svenske, danske og internasjonale TV-kanaler via Riks-TV. Tyske TV-kanaler og andre lands TV-kanaler nås via Chromecast og internett. En egen PC som eieren har satt opp for tilkobling til Chromecast, i tillegg til at det gis opplæring i bruk av Chromecast. Man kan selvsagt bruke medbrakt PC, nettbrett eller mobil i stedet for. Flere uteplasser, hvor den ene med flott utsikt utover fjorden. Fyr opp med ved i den vedfyrte badestampen, og nyt ferietilværelsen helt spesielt velbehagelig! Nederste delen på hagetomten er flat og egner seg for badminton, crocket og volleyballspill. Dobbeltsengen er delbar og to av enkeltsengene er sammensettbare til dobbeltseng. Soverommet i underetasjen har inngang utenfra, og er nyoppusset i 2015. 3 madrasser i huset til rokkeringsplasser.

150 m til flytebryggen hvor det er en 19 fots båt med kartplotter/gps/ekkolodd og en 60 HK motor til leie for godt sjøfiske i den gode fiskefjorden Tingvollfjorden. Flytevester er inklusiv. Under tak er en fileteringsplass for fisk. Batnfjorden med de fleste servicetilbud og Batnfjordselva for ørret og laks, 20 km. Fjellørret i Langvatnet, 3 km unna.

Gå rett fra huset og opp på fjellet, nyt den enorme utsikten og stillheten. 150 m til bademuligheter i fjorden, langgrunt eller brygge. Fint utgangspunkt for bilturer, innen 2-3 timer nås: Atlanterhavsveien – kystens trollstige, Kristiansund – byen på de mange øyene og fiskeværet Grip ute i havgapet, det levende fiskeværet Veidholmen ytterst på øya Smøla, Eikesdalen med Mardalsfossen – Nord-Europas høyeste vannfall, eller veien videre over Aursjøen ned til Sunndalsøra – en sterk naturopplevelse, Trollstigen, Geirangerfjorden – verdens vakreste fjord, Ålesund – Jugendbyen med Nord-Europas største akvarium for Atlantisk fisk m.m., Runde – Norges sydligste fuglefjell, Molde – Jazzen og rosenes by, m.m.

Om området

Om Gjemnes

Atlanterhavsveien mellom Vevang/Eide og Kårvåg/Averøy.

Atlanterhavsveien blir kalt for Kystens Trollstige (på Rv64), der den slynger seg med broer fra holme til holme, og over øyer og land. I fin sol og godt vær er det flott å oppleve havet her ute, men det er en enda mer spesiell opplevelse å være der ute i storm og kuling, kjenne sjøsprøyten i ansiktet, og vinden ruske i kroppen. Den ene broen er tilrettelagt for stangfiske med flanker på utsiden av kjørebanen. Her er det alltid fullt av sportsfiskere som haler inn fisk. På en av øyene er det bygd en rullestolvennlig hengende vei i aluminium, en flott turopplevelse for alle!

Les mer om fiskeartene i Nordlige Fjord-Norge

Ball- og operabyen Kristiansund. Verdens eldste transportselskap Sundbåtene, etablert i 1876, tar deg rundt med passasjerbåten på 20 minutter til de fire ulike øyene/landene/bydelene Kristiansund består av, Innlandet, Kirkelandet, Nordlandet og Gomalandet. I dag nås de også med bil. Kristiansund er også kalt for Ballsund pga matretten blandaball. Kjent for klippfiskproduksjonen som byen er tuftet på, med klippfiskmuseum, klippfiskopera, klippfiskfestival og klippfiskrestauranter. Bymiljøet er preget av fiskenostalgi, verneverdig etterkrigsarkitektur, av å være en oljeby og havet som kommer rett inn. Årlig arrangeres det operauke i Kristiansund.

Spennende, levende fiskevær

Her i Møre og Romsdal har menneskene i uminnelige tider levd av fiske. En del av disse gamle fiskeværene er godt bevart og kan i dag by på yrende liv, museer og koselige spisesteder. Her kan en drømme seg tilbake til fortiden og nesten kjenne lukten av saltfisken og høre alle skutene stemne inn fjorden. Ona (nås med bilferje fra Småge eller Finnøy), Bjørnsund (passasjerbåt fra Harøysund), Bud (46 km utenfor Molde), Grip (passasjerbåt fra sentrum av Kristiansund) og Veidholmen (Norges største fiskevær sør for Lofoten, med 250 innbyggere) ytterst på Smøla er fem slike levende fiskevær.

Mardalsfossen og Aursjøveien

Ved Eikesdal ligger Nord-Europas høyeste og verdens 4. høyeste frie fossefall på 297 m, mens hele fossen er på 655 m. Imponerende syn i vannføringssesongen, fra 20.6-20.8. hvert år. Fra Finnset i Eikesdal, innenfor Eikesdalsvatnet, går det en smal svingete vei opp lia og fortsetter innover mot demningen ved Aursjøen (862 m.o.h) og videre ned Litledalen til Sunndalsøra. Flotte naturopplevelser, mange ørretvann og et godt utgangspunkt for turer i fjellet. Bomvei, åpner medio juni. Som opplevelse på høyde med Geiranger og Trollstigen, men veien er noe bratt og smal.

Molde - Moldepanoramaet

Ta turen til Molde - jazzen og rosenes by, og turen videre til utsiktspunktet Varden (407 m.o.h) hvor man kan beskue Molde by, fjorden med holmene og Moldepanoramaet med 222 delvis snøkledde fjelltopper.

Romsdalen og Trollveggen

Romsdalen (de siste 30 km langs E136 før Åndalsnes) er lang og smal med høye majestetiske fjell på hver side. Trollveggen er Europas høyeste loddrette overhengende fjellvegg på hele 1000 m. Det var i Romsdalsalpene at klatresporten startet i Skandinavia.

Trollstigen og Stigefossen

I de bratte fjellsidene, en avstikker fra Åndalsnes (på RV63), gjør veien Trollstigen 11 svinger oppover til Stigrøra (858 m.o.h). Noen steder er veien hugd inn i fjellet, andre steder er den bygd opp med steinmurer. Veien krysser fossen Stigefossen med en imponerende natursteinsbro. Trollstigen er en av Norges mest besøkte turistattraksjoner. Åpent vanligvis fra mai/juni.

Geiranger og Geirangerfjorden

På UNESCO's liste over natur-/kulturskatter er den verdenskjente Geirangerfjorden, kalt verdens vakreste fjord. Nedover Ørnesvingene (på Rv63) med de 11 skarpe svingene mot Geiranger, mister du nesten pusten av den vakre utsikten og naturen som slår imot deg. Ta ferjen fra vakre Geiranger til Hellesylt, ca. 70 min. Opplev små fraflyttede fjellgårder som henger utover stupene langs fjorden, og flotte fossefall.

Jugendbyen Ålesund og fuglefjellet på Runde

Utsikten over Ålesund fra fjellet Aksla er verdensberømt og Ålesund ligger på UNESCOs liste over verdens vakreste byer. Fra Aksla har man en spektakulær utsikt over byen, Brosundet, de snøkledde Sunnmørsalpene og alle øyene rundt. Noen få kilometer fra Ålesund ligger Atlanterhavsparken, som er et av Nord-Europas største saltvannsakvarier med daglige dykkershow. Norges sydligste fuglefjell på øya Runde byr på et yrende liv av fugler i hekketiden, ligger 38 km utenfor kystbyen Fosnavåg (Rv654).

Om Møre & Romsdal

Romsdalen og Trollveggen

Romsdalen er lang og smal med høye majestetiske fjell på hver side. Trollveggen er Europas høyeste loddrette overhengende fjellvegg på hele 1000 m. Det var i Romsdalsalpene at klatresporten startet i Skandinavia.

Trollstigen og Stigefossen

I de bratte fjellsidene, en avstikker fra Åndalsnes, gjør Trollstigveien 11 svinger oppover til Stigrøra (858 moh). Noen steder er veien hugd inn i fjellet, andre steder er den bygd opp med steinmurer. Veien krysser fossen Stigfossen med en imponerende natursteinsbro. Åpent vanligvis fra mai/juni.

Geiranger og Geirangerfjorden

På UNESCO's liste over natur-/kulturskatter er den verdenskjente Geirangerfjorden, kalt verdens vakreste fjord. Nedover Ørnesvingene med de 11 skarpe svingene mot Geiranger, mister du nesten pusten av den vakre utsikten og naturen som slår i mot deg. Ta ferjen fra vakre Geiranger til Hellesylt, ca. 70 min. Opplev små fraflyttede fjellgårder som henger utover stupene langs fjorden, og flotte fossefall.

Molde - Moldepanoramaet

Ta turen til Molde - jazzen og rosenes by, og turen videre til utsiktspunktet Varden (407 moh) hvor man kan beskue Molde by, fjorden med holmene og Moldepanoramaet med 222 delvis snøkledde fjelltopper.

Jugendbyen Ålesund og Fuglefjellet Runde

Jugendbyen Ålesund byr på et flott og spennende akvarie, der du kan se livet under vann. Du må du også ta turen opp på det fantastiske utsiktspunktet Aksla og nyte synet over byen og øyene rundt. Norges sydligste fuglefjell Runde byr på et yrende liv av fugler i hekketiden.

Spennende, levende fiskevær

Her på Nord-vestlandet har menneskene i uminnelige tider levd av fiske. En del av disse gamle fiskeværene er godt bevart og kan i dag by på yrende liv, museer og koselige spisesteder. Her kan en drømme seg tilbake til fortiden og nesten kjenne lukten av saltafisken og høre alle skutene stemne inn fjorden. Ona og Bjørnsund, Grip og Bud er fire slike levende fiskevær.

Atlanterhavsveien, Kristiansund

Kystens Trollstige, der den slynger seg med broer fra holme, til holme og over øyer og land. I fin sol og godt vær er det flott å oppleve havet her ute, men det er en enda mer spesiell opplevelse å være der ute i storm og kuling, kjenne sjøsprøyten i ansiktet, og vinden ruske i kroppen. Den ene broen er tilrettelagt for stangfiske med flanker på utsiden av kjørebanen. Her er det alltid fullt av sportsfiskere som haler inn fisk.

Les mer om fiskeartene i Nordlige Fjord-Norge