Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss

Feriehus: Ørsta

Feriehus: Ørsta, Møre & Romsdal, Nordlige Fjord-Norge, Norge

Ferieboligfasiliteter

8
4
140m²
nei
Inkl.
50 m
ja
 
Fiskehus+: Maks. 2 km til fiske. Båt/motor min 17 fot/25 HK til leie eller inkl., Ekkolodd, Kartplotter/GPS, Fryser min. 200 liter. Overdekket sløyebenk for fisk med lys og vann.
 
Maks 10 kg fisk/pers.
 
Båt kan leies
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Energivennlige tiltak (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Peis/vedovn
 
Tysk TV: ARD, ZDF.
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
Røyking forbudt
 
1 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 1920, renovert i 2015
 
2,5 km til restaurant
 
2,5 km til dagligvarebutikk
 
2,5 km til sjøfiske
 
2,5 km til sjøfiske
 
6,0 km til fiskevann
 
50 m til fiske i elv
Husnr. 53343
Huskategori: ★★★
Sjø/innsjø
2,5 km

Booking av huset

Booking av huset

Bookingen din
2. Periode:
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig

Husbeskrivelse

ALAltan/balkong
BBad
DBod
EInngang
KKjøkken
OTOverdekket terrasse
OOppholdsstue
VSoverom
2 Oppholdsstue: 49 m², vedovn, gratis trådløst internett, TV, parabol
4 Soverom: 2 senger, 2 Doble senger, 2 senger, 2 senger, barneseng
Kjøkken: høy stol, el-komf., kjøleskap, mikro, fryser 250 l eller større, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., tørketrommel, kaffetrakter
Bad/WC: WC, håndvask, dusjkabinett, gulvvarme
Og: terrasse, terrasse, el-varme, luft-luft varmepumpe, utegrill, hage 1000 m², blandet møblering, utsikt over vann, røykfritt hus
Kan leies: Båt 21 Fot m/motor 50 HK Stangholdere 6 Stk, NOK 4500 (Dep. NOK 3000), GPS 1stk, Kartplotter/GPS 1stk, Ekkolodd/Fishfinder 1stk
Depositum: NOK 1500

Om ferieboligen

Feriehus rett ved fjellheimen der mektige fjell stuper ned i Hjørundfjorden, som også er et eldorado for fiske og fjellturer.

Feriehusets 2.etg. ble modernisert i 2010 og 1. etg. i 2015. Her er det 2 stuer og fire soverom der det ene soverommet har dobbeltseng og de resterende soverommene har sammensettbare enkeltsenger. Canal Digital med norske og internasjonale kanaler samt Astra1 og Europeiske kanaler. Internett med 20Mbits hastighet, for streaming og nedlastning 1 liten og 1 stor handduk, 50 NOK pr. person, kan leies. Her er det en kombinert vaskemaskin/tørketrommel.

Området rundt Hjørundfjorden er en av de mest særmerkene og storslagne fjordene i Norge. Her finner du noen av de vakreste og villeste fjellpartiene på Vestlandet med fjelltopper opp mot 1589 moh. Det er et eldorado av muligheter for den som vil ut i naturen, i alt 32 merkede turstier i fjellet. Nærmeste tursti ligger 500 m fra feriehuset. Norangsdalen er et dalføre rikt på naturopplevelser. Lyngstøylvatnet ligger ca. 45 min. fra feriehuset, inkludert en fergetur fra Sæbø på 15 min.

For den som vil gå på ski om vinteren kan Ørsta Skisenter på Bondalseidet,12 km fra feriehuset, være verdt et besøk. Skisenteret ligger sentralt plassert på solsida av Sunnmørsalpene. Her er det skitrekk, stolheiser, 6 traséer, lysløype og løyper på 12000m og 3000m. Skistadion og terrengpark i tillegg til kafeer, kiosk og varmestue

På forespørsel kan fiskekort i Bondals elva inngå i leien av feriehuset men dette gjelder KUN for tidsrommet mellom 15.juni-15.august.

I Bondalselva er det laks og ørret. Om våren kommer laksen til Hjørundfjorden, og etter hvert et større innsig av makrell og sild utover sommeren. Sei og storlyr er det også mye av i fjorden. Det finnes også betydelig forekomster av havål, som kan bli inntil 2 meter lang, en av de siste norgesrekordene er herfra. Det er også helt vanlig å få breiflabb, steinbit og småkveiter.

Fileteringsplass med lys og vann i godt tilrettelagt rom i feriehusets kjeller. Avstand til båt: 2.5 km

Til leie:

Øien 620F en 21fots båt med 60 HK Yamaha 4-taktsmotor, Garmin 72cv Echomap Chirp GPS/kartplotter/ekkolodd, 7 stangholdere. Flytevester inkludert i leie av båt.

På forespørsel er en 20 fots båt med 20 HK motor, 6 stangholdere, gps/kartplotter/ekkolodd. Flytevester inkludert i leie av båt.