Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss

Feriehus: Ørsta

Feriehus: Ørsta, Møre & Romsdal, Nordlige Fjord-Norge, Norge

Ferieboligfasiliteter

6
2
74m²
nei
Inkl.
60 m
ja
 
Fiskehus+: Maks. 2 km til fiske. Båt/motor min 17 fot/25 HK til leie eller inkl., Ekkolodd, Kartplotter/GPS, Fryser min. 200 liter. Overdekket sløyebenk for fisk med lys og vann.
 
Maks 10 kg fisk/pers.
 
Båt kan leies
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Energivennlige tiltak (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Peis/vedovn
 
Tysk TV: ARD, ZDF.
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
Røyking forbudt
 
1 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 1984
 
2,4 km til restaurant
 
2,4 km til dagligvarebutikk
 
2,4 km til sjø/kyst
 
2,4 km til sjøfiske
 
7,0 km til fiskevann
 
60 m til fiske i elv
Husnr. 53349
Huskategori: ★★★
Sjø/innsjø
2,4 km

Booking av huset

Booking av huset

Bookingen din
2. Periode:
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig

Husbeskrivelse

ALAltan/balkong
BBad
DBod
EInngang
KKjøkken
OTOverdekket terrasse
OOppholdsstue
VSoverom
2 Oppholdsstue: 39 m², 1 dobbelt oppredning, vedovn, gratis trådløst internett, TV, parabol
2 Soverom: 2 senger, 1 dobbeltseng, barneseng
Kjøkken: høy stol, el-komf., kjøleskap, mikro, fryser 250 l eller større, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., kaffetrakter
Bad/WC: WC, håndvask, dusj, gulvvarme
Og: terrasse, terrasse, overd. terrasse, el-varme, luft-luft varmepumpe, utegrill, naturtomt 600 m², blandet møblering, utsikt over vann, røykfritt hus
Kan leies: Båt 21 Fot m/motor 50 HK Stangholdere 6 Stk, NOK 4500 (Dep. NOK 3000), GPS 1stk, Kartplotter/GPS 1stk, Ekkolodd/Fishfinder 1stk, Båt 20 Fot m/motor 20 HK Stangholdere 6 Stk, NOK 4500 (Dep. NOK 3500), GPS 1stk, Kartplotter/GPS 1stk, Ekkolodd/Fishfinder 1stk
Depositum: NOK 1500

Om ferieboligen

Koselig feriehus/hytte rett ved fjellheimen med utsikt over fjellet.

Hytta har to stuer og to soverom. Stua i underetasjen har en dobbel oppredningsplass samt gulvvarme. I begge stuene er det mulighet for vedfyring.
Det ene soverommet har dobbeltseng og det andre soverommet har sammensettbare enkeltsenger. Apple-TV med Kanalene TV2 og NRK som Norske kanaler og parabol med Astra1 for tyske og Europeiske kanaler. 1 liten og 1 stor håndduk kan leies for 50 NOK per pers Feriehuset har tre små terrasser, den minste terrassen er overbygd.

Kjøpmann og restaurant finner man på Sæbø som ligger 2,5 km fra feriehuset. Området rundt Hjørundfjorden er en av de mest særmerkene og storslagne fjordene i Norge.

Det er et eldorado av muligheter for den som vil ut i naturen, i alt 32 merkede turstier i fjellet. Nærmeste tursti ligger 500 m fra feriehuset. Norangs dalen er et dalføre rikt på naturopplevelser. Lyngstøyl vatnet ligger ca. 45 min. fra feriehuset, inkludert en fergetur fra Sæbø på 15 min.

For den som vil gå på ski om vinteren kan Ørsta Skisenter på Bondalseidet, 12 km fra feriehuset, være verdt et besøk. Skisenteret ligger sentralt plassert på solsida av Sunnmørs alpene. Her er flere skitrekk, stolheiser, 6 traseer, lysløype og skiløyper på 12000m og 3000m. Man kan også finne en skistadion og terrengpark i tillegg til kafeer/kiosk og varmestue.

I Bondalselva er det laks og ørret. Om våren kommer laksen til Hjørundfjorden, og etter hvert et større innsig av makrell og sild utover sommeren. Sei og storlyr er det også mye av i fjorden. Det finnes også betydelig forekomster av havål, som kan bli inntil 2 meter lang, en av de siste norgesrekordene er herfra. Det er også helt vanlig å få breiflabb, steinbit og småkveiter.

På forespørsel kan fiskekort i Bondals elva inngå i leien av feriehuset men dette gjelder KUN for tidsrommet mellom 15.juni-15.august.

Båt til leie:

Øien 620F 21fots båt med 60 HK Yamaha 4-taktsmotor, Garmin 72cv Echomap Chirp GPS/kartplotter/ekkolodd, 7 stangholdere. Flytevester inkludert i leie av båt. Fileteringsplass med lys og vann i bod tilknyttet til hytten. Avstand til båt: 2.5 km

På forespørsel er en 20 fots båt med 20 HK motor, 6 stangholdere, gps/kartplotter/ekkolodd. Flytevester inkludert i leie av båt. Fileteringsplass med lys og vann i en utvendig bod i tilknytning til hytta. Avstand til båt: 2.5 km