Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Feriehus: Surnadal

Feriehus: Surnadal, Møre & Romsdal, Nordlige Fjord-Norge, Norge

Gjestevurderinger

Basert på 4 vurderinger4.8 ut av 5.0
Anbefalelsesverdig4,8
Feriehusets innretning og utstyr4,5
Mest populært for
Familie/Venner med barn5,0
Familie/Venner uten barn4,7
Kommentarer fra andre gjester
Språk:
Det er frivillig for gjestene å skrive kommentarer. Se mer informasjon om DanCenters gjestevurderinger.
Heiner - Potsdam  (Urlaub mit größeren Kindern, juli 2019)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“lage Hausbetraeung Fischreichtum”
Ronny - Viereck  (Familienurlaub mit Kindern, mai 2019)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“pro schlafzimmer ein Bad, große Terasse, einfach gut”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Jeder sollte seinen Urlaub selbst gestalten und die Umgebung erkunden.”
Liesa - Dresden  (Urlaub mit Freunden, august 2018)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Im ausliegenden Gästebuch sind einige Empfehlungen eingetragen, deshalb sollte man dieses am Anfang des Aufenthaltes lesen.”
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Sehr gepflegtes Objekt. Zimmeraufteilung optimal. Zu jedem Zimmer gehörte ein Badraum/Toilette. Gute Erreichbarkeit des Objekts, trotzdem sehr ruhige Lage. Ideale Bedingungen für Angler mit guten Booten, Fischausnehmeplatz.”
Angelika - Berlin  (Urlaub mit Freunden, august 2017)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“die Lage des Hauses direkt am Fjord, die Größe des Hauses mit drei Schlafzimmern und jeweils eigenem Bad, die Freundlichkeit und Hilfsbereitschaft des Vermieters”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Ausflüge nach Trondheim und zum Atlantikweg sowie zu den Trollstiegen sind sehrzu empfehlen”

Ferieboligfasiliteter

6
3
100m²
nei
ja
nei
Inkl.
30 m
 
Fiskehus: Feriehus med sløyebenk, båt til leie eller inkl., fryser på minst 60 liter og maks. 2 km til fiskeplass.
 
Maks 20 kg fisk/pers.
 
Båt kan leies
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Boblebad
 
Peis/vedovn
 
Tysk TV: ARD, ZDF.
 
3 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 2000, renovert i 2008
 
20 km til restaurant
 
5,0 km til dagligvarebutikk
 
30 m til sjøfiske
 
15 km til fiskevann
 
18 km til fiske i elv
 
15 km til fiskevann
Husnr. 11871
Huskategori: ★★★★
Rana SL, 16 feet/Yamaha, 25 HP
Rana SL, 16 feet/Yamaha, 25 HP
Rana SL, 16 feet/Yamaha, 25 HP
Rana SL, 16 feet/Yamaha, 25 HP
Sjø/innsjø 30 mGjestevurderinger

Booking av huset

Booking av huset

Uke ManTirsOnsTorsFreLørSøn
31272829303112
323456789
3310111213141516
3417181920212223
3524252627282930
3631123456
Mulig ankomstdato
Valgt periode
Ledig dato
Ikke ledig
Bookingen din

Husbeskrivelse

ANAnneks
BBad
EInngang
KKjøkken
OOppholdsstue
PPool
TETerrasse
VSoverom
1 Oppholdsstue: 26 m², kombipeis, radio, gratis trådløst internett, TV, parabol
3 Soverom: 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 2 senger
Kjøkkenavd.: el-komf., kjøleskap, fryser 100 - 139 l, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., kaffetrakter, vaffeljern
3xBad/WC: WC, håndvask, dusj, gulvvarme
Og: terrasse, utendørs boblebad, el-varme, utegrill, naturtomt 1000 m², blandet møblering, utsikt over vann, røykfritt hus, Max. 20 kg fisk/pers.
Kan leies: Båt 16 Fot m/motor 40 HK NOK 2700
Depositum: NOK 1500

Om ferieboligen

Feriehuset der du kan nyte det flotte og lune fjordlandskapet og den fiskerike Hamnesfjorden.

Feriehuset har stor terrasse, karnappvindu ved spiseplassen, samt tre soverom og tre bad. Fra terrassen kan du også nyte utsikten fra det 4-personers boblebadet/jacuzzien, hvor du regulerer temperaturen til det mest behagelige. Dobbeltsengen i et av soverommene er 130 cm bred.

Ved fjorden har du egen strandtomt med sandkasse og egen barnevennlig badeplass. Det er også fint å bade fra bryggen ved fjorden. NB! Strøm er inklusiv i leieprisen av hytta. I annekset er det bod.

Langs fjorden har du en stille og fredelig bygdevei å vandre langs for å stresse ned i vakre omgivelser. 20 km til bygdebyen Skei med alt av servicetilbud. Turvandring til fots: I området finnes det mange lette turer etter merkede stier i meget naturskjønne områder. Tunge turer: Området har mange fjell med merkede stier opp til 1000 m.o.h. Her vil du ha den prektigste utsikten over fjord, fjell og hav. Forslag til turer, kart og kompass finner du i hytta. Den unike botaniske hagen "Svinvik aboret" er en opplevelse for en blomsterelsker, 40 km unna.

En av Norges beste lakseelver, Surna, ligger kun 20 km unna. Krokvatnet med ørret ligger 15 km fra feriehytten. Ferskvann: I Nordmarka, 20 km fra hytta, er det mange fiskevann med god bestand av ørret. Bilvei helt fram, informasjon og fiskekort finnes i hytta. Fjordfiske: Hamnesfjorden og fjordsystemet rundt er meget fiskerikt med et utrolig utvalg av forskjellige fiskearter. Mest vanlig er Sei, Torsk, Lysing, Lyr, Longe, Makrell. Kart over gode fiskeplasser i hytta. Dorging etter ørret i stille kveldstimer er også en opplevelse. Torsk på 10 - 15 kg er ganske vanlig å kunne fange. Se informasjon i hytta. Fiskefileteringsplass. Ved hytta ligger båten som er til leie: 1 stk. 16 fots Rana plast480 SL med 40 HK Yamaha 4-taks motor og el/start. 5 stk. flytevester er inkludert i leie av båt.

Om området

Om Surnadal

Atlanterhavsveien mellom Vevang/Eide og Kårvåg/Averøy.

Atlanterhavsveien blir kalt for Kystens Trollstige (på Rv64), der den slynger seg med broer fra holme til holme, og over øyer og land. I fin sol og godt vær er det flott å oppleve havet her ute, men det er en enda mer spesiell opplevelse å være der ute i storm og kuling, kjenne sjøsprøyten i ansiktet, og vinden ruske i kroppen. Den ene broen er tilrettelagt for stangfiske med flanker på utsiden av kjørebanen. Her er det alltid fullt av sportsfiskere som haler inn fisk. På en av øyene er det bygd en rullestolvennlig hengende vei i aluminium, en flott turopplevelse for alle!

Les mer om fiskeartene i Nordlige Fjord-Norge

Ball- og operabyen Kristiansund. Verdens eldste transportselskap Sundbåtene, etablert i 1876, tar deg rundt med passasjerbåten på 20 minutter til de fire ulike øyene/landene/bydelene Kristiansund består av, Innlandet, Kirkelandet, Nordlandet og Gomalandet. I dag nås de også med bil. Kristiansund er også kalt for Ballsund pga matretten blandaball. Kjent for klippfiskproduksjonen som byen er tuftet på, med klippfiskmuseum, klippfiskopera, klippfiskfestival og klippfiskrestauranter. Bymiljøet er preget av fiskenostalgi, verneverdig etterkrigsarkitektur, av å være en oljeby og havet som kommer rett inn. Årlig arrangeres det operauke i Kristiansund.

Spennende, levende fiskevær

Her i Møre og Romsdal har menneskene i uminnelige tider levd av fiske. En del av disse gamle fiskeværene er godt bevart og kan i dag by på yrende liv, museer og koselige spisesteder. Her kan en drømme seg tilbake til fortiden og nesten kjenne lukten av saltfisken og høre alle skutene stemne inn fjorden. Ona (nås med bilferje fra Småge eller Finnøy), Bjørnsund (passasjerbåt fra Harøysund), Bud (46 km utenfor Molde), Grip (passasjerbåt fra sentrum av Kristiansund) og Veidholmen (Norges største fiskevær sør for Lofoten, med 250 innbyggere) ytterst på Smøla er fem slike levende fiskevær.

Mardalsfossen og Aursjøveien

Ved Eikesdal ligger Nord-Europas høyeste og verdens 4. høyeste frie fossefall på 297 m, mens hele fossen er på 655 m. Imponerende syn i vannføringssesongen, fra 20.6-20.8. hvert år. Fra Finnset i Eikesdal, innenfor Eikesdalsvatnet, går det en smal svingete vei opp lia og fortsetter innover mot demningen ved Aursjøen (862 m.o.h) og videre ned Litledalen til Sunndalsøra. Flotte naturopplevelser, mange ørretvann og et godt utgangspunkt for turer i fjellet. Bomvei, åpner medio juni. Som opplevelse på høyde med Geiranger og Trollstigen, men veien er noe bratt og smal.

Molde - Moldepanoramaet

Ta turen til Molde - jazzen og rosenes by, og turen videre til utsiktspunktet Varden (407 m.o.h) hvor man kan beskue Molde by, fjorden med holmene og Moldepanoramaet med 222 delvis snøkledde fjelltopper.

Romsdalen og Trollveggen

Romsdalen (de siste 30 km langs E136 før Åndalsnes) er lang og smal med høye majestetiske fjell på hver side. Trollveggen er Europas høyeste loddrette overhengende fjellvegg på hele 1000 m. Det var i Romsdalsalpene at klatresporten startet i Skandinavia.

Trollstigen og Stigefossen

I de bratte fjellsidene, en avstikker fra Åndalsnes (på RV63), gjør veien Trollstigen 11 svinger oppover til Stigrøra (858 m.o.h). Noen steder er veien hugd inn i fjellet, andre steder er den bygd opp med steinmurer. Veien krysser fossen Stigefossen med en imponerende natursteinsbro. Trollstigen er en av Norges mest besøkte turistattraksjoner. Åpent vanligvis fra mai/juni.

Geiranger og Geirangerfjorden

På UNESCO's liste over natur-/kulturskatter er den verdenskjente Geirangerfjorden, kalt verdens vakreste fjord. Nedover Ørnesvingene (på Rv63) med de 11 skarpe svingene mot Geiranger, mister du nesten pusten av den vakre utsikten og naturen som slår imot deg. Ta ferjen fra vakre Geiranger til Hellesylt, ca. 70 min. Opplev små fraflyttede fjellgårder som henger utover stupene langs fjorden, og flotte fossefall.

Jugendbyen Ålesund og fuglefjellet på Runde

Utsikten over Ålesund fra fjellet Aksla er verdensberømt og Ålesund ligger på UNESCOs liste over verdens vakreste byer. Fra Aksla har man en spektakulær utsikt over byen, Brosundet, de snøkledde Sunnmørsalpene og alle øyene rundt. Noen få kilometer fra Ålesund ligger Atlanterhavsparken, som er et av Nord-Europas største saltvannsakvarier med daglige dykkershow. Norges sydligste fuglefjell på øya Runde byr på et yrende liv av fugler i hekketiden, ligger 38 km utenfor kystbyen Fosnavåg (Rv654).

Om Møre & Romsdal

Romsdalen og Trollveggen

Romsdalen er lang og smal med høye majestetiske fjell på hver side. Trollveggen er Europas høyeste loddrette overhengende fjellvegg på hele 1000 m. Det var i Romsdalsalpene at klatresporten startet i Skandinavia.

Trollstigen og Stigefossen

I de bratte fjellsidene, en avstikker fra Åndalsnes, gjør Trollstigveien 11 svinger oppover til Stigrøra (858 moh). Noen steder er veien hugd inn i fjellet, andre steder er den bygd opp med steinmurer. Veien krysser fossen Stigfossen med en imponerende natursteinsbro. Åpent vanligvis fra mai/juni.

Geiranger og Geirangerfjorden

På UNESCO's liste over natur-/kulturskatter er den verdenskjente Geirangerfjorden, kalt verdens vakreste fjord. Nedover Ørnesvingene med de 11 skarpe svingene mot Geiranger, mister du nesten pusten av den vakre utsikten og naturen som slår i mot deg. Ta ferjen fra vakre Geiranger til Hellesylt, ca. 70 min. Opplev små fraflyttede fjellgårder som henger utover stupene langs fjorden, og flotte fossefall.

Molde - Moldepanoramaet

Ta turen til Molde - jazzen og rosenes by, og turen videre til utsiktspunktet Varden (407 moh) hvor man kan beskue Molde by, fjorden med holmene og Moldepanoramaet med 222 delvis snøkledde fjelltopper.

Jugendbyen Ålesund og Fuglefjellet Runde

Jugendbyen Ålesund byr på et flott og spennende akvarie, der du kan se livet under vann. Du må du også ta turen opp på det fantastiske utsiktspunktet Aksla og nyte synet over byen og øyene rundt. Norges sydligste fuglefjell Runde byr på et yrende liv av fugler i hekketiden.

Spennende, levende fiskevær

Her på Nord-vestlandet har menneskene i uminnelige tider levd av fiske. En del av disse gamle fiskeværene er godt bevart og kan i dag by på yrende liv, museer og koselige spisesteder. Her kan en drømme seg tilbake til fortiden og nesten kjenne lukten av saltafisken og høre alle skutene stemne inn fjorden. Ona og Bjørnsund, Grip og Bud er fire slike levende fiskevær.

Atlanterhavsveien, Kristiansund

Kystens Trollstige, der den slynger seg med broer fra holme, til holme og over øyer og land. I fin sol og godt vær er det flott å oppleve havet her ute, men det er en enda mer spesiell opplevelse å være der ute i storm og kuling, kjenne sjøsprøyten i ansiktet, og vinden ruske i kroppen. Den ene broen er tilrettelagt for stangfiske med flanker på utsiden av kjørebanen. Her er det alltid fullt av sportsfiskere som haler inn fisk.

Les mer om fiskeartene i Nordlige Fjord-Norge