Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss

Feriehus: Stryn

Feriehus: Stryn, Sogn og Fjordane, Nordlige Fjord-Norge, Norge

Gjestevurderinger

Basert på 7 vurderinger4.4 ut av 5.0
Anbefalelsesverdig4,3
Verdi for pengene5,0
Feriehusets innretning og utstyr4,2
Mest populært for
Familie/Venner uten barn4,7
Familie/Venner med barn4,3
Kommentarer fra andre gjester
Språk:
Det er frivillig for gjestene å skrive kommentarer. Se mer informasjon om DanCenters gjestevurderinger.
Jonny - Viborg  (Venneferie med barn, september 2018)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Ro og udsigten.”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Bare nyd Norges natur ved at køre nogle ture.”

Ferieboligfasiliteter

4
1
64m²
ja
Inkl.
100 m
ja
 
Fiskehus: Feriehus med sløyebenk, båt til leie eller inkl., fryser på minst 60 liter og maks. 2 km til fiskeplass.
 
Maks 10 kg fisk/pers.
 
Båt kan leies
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Peis/vedovn
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
Røyking forbudt
 
1 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 1870, renovert i 2012
 
6,0 km til restaurant
 
6,0 km til dagligvarebutikk
 
100 m til sjøfiske
 
30,0 km til fiskevann
 
20,0 km til fiske i elv
Husnr. 18683
Huskategori: ★★★
Gjestevurderinger
Sjø/innsjø
100 m

Booking av huset

Booking av huset

Bookingen din
2. Periode:
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig

Husbeskrivelse

BBad
EInngang
KKjøkken
OOppholdsstue
VSoverom
1 Oppholdsstue: 35 m², 1 dobbeltseng, kombipeis, radio, DVD, gratis trådløst internett, TV
1 Soverom: 1 dobbeltseng og 2 senger
Kjøkken: el-komf., kjøl/frys, tilg. frys, fryser 140 - 199 l, mikro, kjøkkenvifte, oppvaskmask., tilg. vaskemask.og tørketrom., kaffetrakter, vaffeljern
Bad/WC: WC, håndvask, dusj
Og: el-varme, utegrill, kupert tomt 500 m², hyggelig møblering, panoramautsikt over vann, røykfritt hus, P-plass vinter 0,1 km
Kan leies: Båt 15 Fot m/motor 10 HK NOK 1500, Robåt 14 Fot NOK 500
Depositum: NOK 1500

Om ferieboligen

Feriehus beliggende på den fantastiske utsiktseiendommen Juv, i hjertet av fjordlandet med fjorder og fjell, elver og fossefall, bre og hav.

Feriehuset «Gamlestova» er innredet i vestnorsk bonderomantisk stil med himmelseng, og her er panoramautsikt over landskapet som speiler seg i fjorden.

Gården Juv er på over 2000 mål, og kan spore sin historie tilbake til 1200-tallet. Dette er et ypperlig utgangspunkt for fred og ro, og et pusterom fra hverdagens stress. Her kan man nyte stillheten og slappe av i naturskjønne omgivelser.

Om man ferierer her befinner man seg sentralt i Stryn kommune i Nordfjord som har mange spennende aktiviteter å by på. Det er et flott utgangspunkt for dagsturer til den verdenskjente Geirangerfjorden, berømte Briksdalsbreen, Vestkapp og Ålesund. Loen Skylift kan ta deg fra fjorden til høyfjellet på 5 minutter, hvor du kan finne Hoven utsiktsrestaurant 1011 m.o.h. Man finner også et godt utvalg av turstier som blant annet kan ta deg til Skålatårnet med turisthytten Skålabu 1848 m.o.h, og Via Ferrata Loen med en hengebro 750 m.o.h som kan gi spektakulære ferieopplevelser. Fra Juv går det en bratt sti til Juvstølen 450 m.o.h. med fantastisk utsikt. Verdens lengste vikingskip «Myklebustskipet» på 30 m og Sagastad er nå under bygging og kan oppleves på Nordfjordeid.

Regionen byr på vakre og varierte naturopplevelser, stillhet og aktiviteter som vandring i skog og fjell, båtturer, elvefiske, brevandring, rafting, riding, sykling og bading. Steder som Den gamle Strynefjellsvegen, Panoramavegen, Oldedalen, Lodalen og Norangsdalen kan på det sterkeste anbefales, samt Kråkenes fyr og den særmerkte Kannesteinen. Et besøk på Nordfjord Folkemuseum, Bresenteret iFjærland og Jostedalsbreen nasjonalparksenter kan også anbefales. Hos BakarJon på Byrkjelo kan du finne lokale bakervarer og lokalmat fra regionen.

En 15 fots båt med 9,9 hk motor og flytevester er til leie. En god mulighet for å oppleve fjorden på egen hånd, nyte det vakre fjordlandskapet, og muligens se kobbe og nise. Ønsker man å bestille robåt trenger du bekreftelse på dette da den også tilbys flere hus.

Ved nærmere avtale kan man leie et utendørs boblebad med 180 graders panoramautsikt over fjorden og det naturskjønne landskapet, en helt spesiell og flott opplevelse.

I kjelleren på hovedhuset som ligger 10 m unna finnes en døgn åpen og selvbetjent gårdsbutikk med blant annet saft og syltetøy som er produsert på gården. Her er også tilgang til felles vaskemaskin og tørketrommel for husene 18683 og 18664.

Vertskapet snakker både engelsk og tysk, og tilbyr flere opplevelser og aktiviteter for sine gjester: Fyr på grua i eldhuset med smak av tradisjon, inntil 3 timer, NOK 345 pr. person Gårdsvandring med kaffe og svele/kake, NOK 245 pr. personFottur til Juvstøylen med nistemat, inntil 5 timer, NOK 375 pr. personLeie av utendørs boblebad med 180 graders panoramautsikt mot fjord og fjell, inntil 3 timer, NOK 500.

Det er også mulighet for å bestille barnestol og babyseng for NOK 200 pr. uke.

Vær oppmerksom på at det er en bratt gårdsvei for å komme til feriehuset.