Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Hemsedal i Norge — Lei hytte hos DanCenter

 
Søk område: Hemsedal
Ankomst og dager
Personer
Søket ditt fant 3 ferieboliger.

Hemsedal i Norge — Lei hytte hos DanCenter

Lei en hytte til din neste ferie med DanCenter Hytteutleie.

Bruk vår smarte søkefunksjon nedenfor til å finne en ledig hytte i nettopp det området du ønsker. Du kan også filtrere søket, og velge om hytten for eksempel skal ha sjøutsikt, svømmebasseng, oppvaskmaskin, internett osv.
Les mer om Hemsedal
Gjesters vurdering av hus, Hemsedal: 4.2 av 5.0 fra totalt 13 anmeldelser.

3 hytter for Hemsedal

Feriehus i HemsedalHusnr: 43943Hemsedal7 personer,  75 m²20 km til kyst.Feriehus i HemsedalHusnr: 54716Hemsedal7 personer,  110 m²Feriehus i HemsedalHusnr: 43941Hemsedal5 personer,  55 m²20 km til kyst.

Hemsedal Sommer

Hemsedal ligger i hjertet av den norske fjellheimen og er sentralt plassert midt mellom Oslo og Bergen, ca 650 moh i en vakker natur omgitt av nesten 2000 m høye, majestetiske fjelltopper. Om sommeren er Hemsedal det suverene midtpunktet for alle mulige forskjellige slags aktiviteter for store og små, familier og de som søker etter adrenalinkick. Den flotte naturen innbyr til opplevelsesrike og uforglemmelige turer i skog, fjell og mark.

Fiske

Om sommeren kan du fiske i mange forskjellige elver og fiskevann og der er store muligheter for fangst bla i en av landets beste ørretelver. For å fiske i nærområdet må du kjøpe fiskekort. Dette kan gjøres over alt i Hemsedal. Dersom du ønsker det, så kan du leie guide som hjelper deg med å finne de beste fiskeplassene og lærer deg kunsten å fiske med fluestang.

Les mer om fiskeartene i Øst-Norge

Sykling

Hemsedal er et glimrende utgangspunkt for mange flotte sykkelturer. De forsjkellige sykkelløypene går gjennom et meget variert terreng med ville mektige fjell og frodige daler. Det finnes mange forskjellige ruter, fra lette og korte til lengere og mer krevende turer på høyfjellet. Det er alltid lurt å anskaffe seg et kart.

Utflykter/turer

Med sin sentrale beliggenhet kan Hemsedal by på uttallige muligheter for utflukter i området. Hva med et cruise på den fantastiske 204 km lange Sognefjorden, en tur på breen, nærkontakt med en av vestlandets mange majestetiske fossefall, eller besøk på en av de gamle, historiske stavkirkene. En av verdens fineste og villeste togturer, med Flåmsbanen gjennom vakker natur er en flott opplevelse. Den fine naturen i Hemsedal innbyr til mange flotte og uforglemmelige fjellturer. Det er et vell av merkede løyper i området. Her kan du vandre i høyfjellet over snøfonner og fjellknauser, ved tregrensen langs bekker og fosser, eller langs stier og gammelt kulturlandskap nede i dalen. Du kan også vandre langs gamle stølsveier fra dalbunnen og opp til fine støler i fjellet.

Hemsedal Vinter

Hemsedal blir kalt for de Skandinaviske Alper og er en av nordens største vinterdestinasjoner med en natur som minner mye om Alpene. Beliggenheten sikrer et stabilt klima med en skisesong som varer fra november til mai. Det er mange muligheter til å utfolde seg på ski både alpint, snowboard eller på langrennskiturer. Hemsedal skisenter er et alpinanlegg av internasjonal klasse med mange varierte bakker. Snowboardparken er en av de største i Skandinavia, og det er egne områder for barn og nybegynnere. Dette er et av de mest snøsikreste områdene i Norge.

Vassfaret Bjørnepark

I Flå, lengst sør i Hallingdal kan du besøke Vassfaret Bjørnepark. I parken kan du - om du tør- hilse på både store og små bjørner, få informasjon om hvordan de lever og være med på aktiviteter for barn og voksne. I tillegg er her elg og andre dyr.

Tropicana Badeland

Er været dårlig ute - er en tur på Tropicana Badeland på Gol absolutt å anbefale. Her er basseng, sklier og masse moro for små og store badenymfer.

Aktiviteter

Hemsedal byr på mer enn fine fjell og utflukter til fine steder. For deg som liker aktivitet og nye opplevelser er her et vell av tilbud. To ganger i uken er her tilbud om elvesnorkling. Svøm sammen med ørreten og opplev den fine undervansvesgitasjonen. Elgsafari er en spennende opplvelse for både små og store. Her er nesten garatert å få oppleve skogens konge i sitt rette element. Liker du adrinalinkick? Da skal du bli med på elverafting. Her kan du velge katigori etter ferdigheter eller hvor stor spenningsgrad du ønsker. Hemsedal byr på mange flere aktiviteter, spør på turistkontoret.