Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Trysil i Norge — Lei hytte hos DanCenter

 
Søk område: Trysil
Ankomst og dager
Personer
Søket ditt fant 2 ferieboliger.
Søk på kartet

Trysil i Norge — Lei hytte hos DanCenter

Lei en hytte til din neste ferie med DanCenter Hytteutleie.

Bruk vår smarte søkefunksjon nedenfor til å finne en ledig hytte i nettopp det området du ønsker. Du kan også filtrere søket, og velge om hytten for eksempel skal ha sjøutsikt, svømmebasseng, oppvaskmaskin, internett osv.
Les mer om Trysil

2 hytter for Trysil

Feriehus i TrysilHusnr: 88825Trysil14 personer,  137 m²

Trysil: ski, vinter og snødekte fjell, men ikke bare det. Trysil byr også på en mengde sommeraktiviteter, her er noen smakebiter:

Elveaktiviteter, vandre- og - sykkelturer, fiske og golf: Trysilelva byr på spennende opplevelser for små og store. Velg mellomrafting, elvebrett, ducky, juving, kanotur, kajakk-kurs og flåtetur. Ta med barna på familierafting eller familieducky. Sikkerheten er godt ivaretatt på alle elveaktivitetene. Trysil har mange flotte områder for vandring. Bli med på en guidet tur til toppen av Trysilfjellet (1132 m.o.h.) eller til Kolosjøen Naturpark. Her finner du en interessant kultursti med gamle blesterovn-anlegg, hesjegolv, ljørkoie, fløterdam og selvbetjent flåteferge ut til en av øyene i Kolosjøen. Trysil har flere merkede sykkelruter, godt tilrettelagt for syklister på alle nivåer. Du kan sykle på vei, i skog, på fjellet eller kombinere ulike terreng og stigninger. Det er fine rastemuligheter på alle turene. Du kan leie sykkel, barnesete og sykkelvogn i Trysil. Store sjøer, stille småvann og Trysilelva byr på fiske av høy kvalitet. Trysilelva er en del av Skandinavias lengste vannsystem. Elva med tilhørende sideelver byr på store mengder villfisk, og du kan få både ørret, harr, gjedde og sik på kroken. Du kan velge mellom flere organiserte aktiviteter, som fløterbåtfiske, guidede fisketurer, fiskeskole for barn, fisketur på treflåte, eksklusivt fluefiske i atskilt fluesone og fisketreff. Du kan leie både robåt og fiskeutstyr, og du kan kjøpe lokalt produserte fiskefluer. Fiskekortprisen er rimelig, og du kan fiske i mer enn hundre elver og sjøer på ett kort. Les mer om fiskeartene i Øst-Norge

Trysil Golfbane er en av Norges beste skog- og fjellbaner. Hovedbanen går ivariert skogsterreng ved foten av Trysilfjellet. Foruten 18-hulls bane består anlegget av 7-hulls korthullsbane og stort treningsområde. Utstyr til leie både for voksne og barn. Er du i Trysil når du fire andre golfbaner innenfor en drøy times kjøring. Skulle det friste med spa eller hva med en dag på et badeland? Trysil har badeland med surfebølge, spa og treningssenter.

Vinter i Trysil: Trysil er Norges største skisted med 65 løyper og 32 heiser. Du kan velge mellom flere aktiviteter også utenfor skibakkene. Fra desember og ut april kan du bli med på hundekjøring. Turene er av varierende lengde, og flere ganger i uka arrangeres det også familiedager. Har du lyst på en annerledes opplevelse kan du bli med på en kveldstur med hest og slede i Trysils dype skoger, eller du kan bli med på isfiske. Guidede isfisketurer går i mars og april, og du kan fange abbor, sik, ørret og gjedde. Til sammen 100 kilometer langrennsløyper prepareres hele vinteren, mange av dem også for skøyting. Du finner også en tre kilometer lang lysløype her.