Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Feriehus: Trysil

Feriehus: Trysil, Hedmark, Øst-Norge/Oslofjorden, Norge

Ferieboligfasiliteter

8
3
67m²
nei
nei
Inkl.
900 m
 
Sauna
 
Peis/vedovn
 
1 bad
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 1994, renovert i 2009
 
200 m til restaurant
 
200 m til dagligvarebutikk
 
900 m til fiske i elv
Husnr. 43243
Huskategori: ★★★★

Booking av huset

Booking av huset

Uke ManTirsOnsTorsFreLørSøn
3631123456
3778910111213
3814151617181920
3921222324252627
402829301234
Mulig ankomstdato
Valgt periode
Ledig dato
Ikke ledig
Bookingen din

Husbeskrivelse

BBad
DBod
EInngang
KKjøkken
OOppholdsstue
SSauna/badstu
SPSpisestue
TETerrasse
VSoverom
1 Oppholdsstue: 40 m², peis, radio, stereoanlegg m/CD, DVD, gratis trådløst internett, TV, kabel-TV
3 Soverom: 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng og 1 seng, 3 køyer, barneseng
Kjøkkenavd.: Høy stol, el-komf., kjøleskap, fryser 1 - 59 l, mikro, kjøkkenvifte, oppvaskmask., kaffetrakter
Bad/WC: WC, håndvask, dusjkabinett, gulvvarme, sauna
Og: Terrasse, el-varme, naturtomt 90 m², blandet møblering, hytteområde, røykfritt hus, vertikaldelt hus
Depositum: NOK 1000

Om ferieboligen

Vertikaldelt tømmerhytte med hems, for 8 personer. Inneholder: 1. etg: Vindfang, bad med badstue, stue med peis/ spisestue med plass til 8 personer, 2 stk soverom og hems med ståhøyde, men uten dør. Kjøkken med profilerte furufronter, ventilator, meget god skap og oppbevaringsplass og oppvaskmaskin. 6 stk senger med høy kvalitet og god komfort. 32' vegghengt TV med radio/cd/dvd spiller. Normal god standard på utstyr og innredninger. Tømmervegger og panel med synlige åser i tak, belegg på gulv. Hytten ligger i Vikinggrenda, som har svært sentral beliggenhet ved Trysil Turistsenter, bare et steinkast fra heiser, butikker og restauranter. Trysil sentrum er et levende handelssted med to kjøpesentre, en rekke spesialbutikker og andre servicebedrifter. Sentrum ligger ved Trysilelva kun 2 km fra Vikinggrenda. Kort veil til golfbane og 900m til elven. Vikinggrenda har en rolig og naturskjønn beliggenhet. I Trysil innbyr naturen og opplevelsene til dager fylt med aktivitet, spenning, avslapning eller velvære. Her kan du utforske naturen på sykkel eller gå på oppdagelsesferd. Ta en tur på 18 hulls golfbane og kjenn den herlige følelsen ved å ha gått en bra runde. Bort fra hverdagen og rutinene. Ta en tur nedover Trysilelva på en flåte eller i kano, mens duppen ligger i vannet og pølsene på grillen. Det ene soverommet er gjennomgangssoverom.

Om området

Om Trysil

Trysil: ski, vinter og snødekte fjell, men ikke bare det. Trysil byr også på en mengde sommeraktiviteter, her er noen smakebiter:

Elveaktiviteter, vandre- og - sykkelturer, fiske og golf: Trysilelva byr på spennende opplevelser for små og store. Velg mellomrafting, elvebrett, ducky, juving, kanotur, kajakk-kurs og flåtetur. Ta med barna på familierafting eller familieducky. Sikkerheten er godt ivaretatt på alle elveaktivitetene. Trysil har mange flotte områder for vandring. Bli med på en guidet tur til toppen av Trysilfjellet (1132 m.o.h.) eller til Kolosjøen Naturpark. Her finner du en interessant kultursti med gamle blesterovn-anlegg, hesjegolv, ljørkoie, fløterdam og selvbetjent flåteferge ut til en av øyene i Kolosjøen. Trysil har flere merkede sykkelruter, godt tilrettelagt for syklister på alle nivåer. Du kan sykle på vei, i skog, på fjellet eller kombinere ulike terreng og stigninger. Det er fine rastemuligheter på alle turene. Du kan leie sykkel, barnesete og sykkelvogn i Trysil. Store sjøer, stille småvann og Trysilelva byr på fiske av høy kvalitet. Trysilelva er en del av Skandinavias lengste vannsystem. Elva med tilhørende sideelver byr på store mengder villfisk, og du kan få både ørret, harr, gjedde og sik på kroken. Du kan velge mellom flere organiserte aktiviteter, som fløterbåtfiske, guidede fisketurer, fiskeskole for barn, fisketur på treflåte, eksklusivt fluefiske i atskilt fluesone og fisketreff. Du kan leie både robåt og fiskeutstyr, og du kan kjøpe lokalt produserte fiskefluer. Fiskekortprisen er rimelig, og du kan fiske i mer enn hundre elver og sjøer på ett kort. Les mer om fiskeartene i Øst-Norge

Trysil Golfbane er en av Norges beste skog- og fjellbaner. Hovedbanen går ivariert skogsterreng ved foten av Trysilfjellet. Foruten 18-hulls bane består anlegget av 7-hulls korthullsbane og stort treningsområde. Utstyr til leie både for voksne og barn. Er du i Trysil når du fire andre golfbaner innenfor en drøy times kjøring. Skulle det friste med spa eller hva med en dag på et badeland? Trysil har badeland med surfebølge, spa og treningssenter.

Vinter i Trysil: Trysil er Norges største skisted med 65 løyper og 32 heiser. Du kan velge mellom flere aktiviteter også utenfor skibakkene. Fra desember og ut april kan du bli med på hundekjøring. Turene er av varierende lengde, og flere ganger i uka arrangeres det også familiedager. Har du lyst på en annerledes opplevelse kan du bli med på en kveldstur med hest og slede i Trysils dype skoger, eller du kan bli med på isfiske. Guidede isfisketurer går i mars og april, og du kan fange abbor, sik, ørret og gjedde. Til sammen 100 kilometer langrennsløyper prepareres hele vinteren, mange av dem også for skøyting. Du finner også en tre kilometer lang lysløype her.

Om Hedmark

I Hedmark fylke finnes det rike muligheter for å oppleve både norsk natur og kultur. Man kommer tett på naturen hvis man legger ut på enten vandretur eller sykkeltur i skogene i området. I disse traktene har det vært drevet skogsdrift i generasjoner, så det er et godt utbygd nett av stier og sykkelruter. Hedmark fylke kan skilte med bl.a. to av landets mest ettertraktete friluftsmuseer som ligger i Elverum; Glomdalsmuseet og Norsk Skogmuseum. Det finnes også et stort antall fiskevann og vassdrag i området, særlig Glomma og Renaelva. Elverumstraktene er også kjent blant langrennsentusiaster for sitt 54 km lange årlige langrennsløp, Birkebeinerrennet,som går mellom Rena Og Lillehammer. I det lille tettstedet Løten kan du oppleve å gå i kunstneren Edvard Munchs fotspor hvis du besøker det lokale Munch-senteret og følger Munch-ruten. Edvard Munch ble født på Engelhaug Østre gård i Løten og hadde derfor en bestemt tilknytning til området. Det er også verdt å besøke de tidligere OL-byene Hamar og Lillehammer som begge har et en flott beliggenhet ved Norges største innsjø, Mjøsa. På Mjøsa kan man oppleve ulike båtfarter, for eksempel en tur med hjuldamperen Skibladner, som har gått i rute på Mjøsa siden 1886,. Skibladner er i dag er verdens eldste hjuldamper i denne type trafikk. Både Lillehammer og Hamar kan dessuten by på et spennende kulturliv og flotte naturopplevelser i omegnen.

Les mer om fiskeartene i Øst-Norge