Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss

Feriehus: Ringebu

Feriehus: Ringebu, Øst-Norge/Oslofjorden, Norge

Ferieboligfasiliteter

12
4
150m²
ja
Inkl.
6,0 km
 
Sauna til 5 personer.
 
Peis/vedovn
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
Røyking forbudt
 
2 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 2015
 
12,0 km til dagligvarebutikk
 
6,0 km til fiskevann
Husnr. 53427
Huskategori: ★★★
12 Pers.

Booking av huset

Booking av huset

Bookingen din
2. Periode:
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig

Husbeskrivelse

BBad
BYVaskerom
EInngang
KKjøkken
OOppholdsstue
SSauna/badstu
VSoverom
2 Oppholdsstue: 85 m², vedovn, gratis trådløst internett, TV, kabel-TV
4 Soverom: 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng og 1 køy, 1 dobbeltseng og 1 køy
1 Hems: 1 dobbeltseng
Kjøkken: El-komf., kjøleskap, fryser 1 - 59 l, mikro, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., tørketrommel, kaffetrakter
Bad/WC: WC, håndvask, dusj, sauna
Bad/WC: WC, håndvask, dusj
Og: El-varme, naturtomt, blandet møblering, hytteområde, røykfritt hus

Om ferieboligen

Dette er en romslig hytte på østsiden av Kvitfjell, med et stort tun og terrasse som går rundt hele hytten. Hytten har en fantastisk utsikt mot Rondane.

Dette er en koselig hytte bygd i tre som inneholder stue, spisestue, tv-stue, 2 bad, badstue og en fin åpen kjøkkenløsning. Hytta har 2 etasjer og er malt i lyse farger innvendig. Her er 4 soverom, to med familiekøyeseng med 120cm dobbeltseng nede og enkel køy oppe, og to med dobbelt seng. Fra det ene soverommet er det stige opp til en hems med ytterligere en dobbeltseng (150cm bred).

Kjøkkenet er fult utstyrt og har en fin frisk lysegrå farge og alt er nytt og moderne (2015). Hytten har en fin spisestue med 10 sitteplasser, store vinduer som er med på å lyse opp hytten og stue som rommer flere lyse sofaer og myke stoler som gjør dette til et perfekt sted for avslapping. Hytten varmes opp av vedfyring og inneholder en vedovn. I 2 etasje finner du en romslig tv-stue med en hjørnesofa og salongbord der man kan nyte en koselig kveld. Hytten inneholder også 2 bad som er utstyrt med tørketrommel og vaskemaskin, en badstue og en dusj. Utendørs er det terrasse med hengestol og bålpanne. Så her er det mulighet for grilling.

Hytten ligger usjenert til og gjør dette til et perfekt sted og ha utelek Området rundt hytten består av flotte turmuligheter tilrettelagt for både sykkel- og gåturer. Ikke langt unna finner man små sentrum som Ringebu og Fåvang hvor der er butikker, bensinstasjon og spisesteder. Ca en halv times kjøretur unna finner man Hunderfossen familiepark i sør og Fron badeland i nord.