Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Arendal i Norge — Lei hytte hos DanCenter

 
Søk område: Arendal
Ankomst og dager
Personer
Søket ditt fant 4 ferieboliger.

Arendal i Norge — Lei hytte hos DanCenter

Lei en hytte til din neste ferie med DanCenter Hytteutleie.

Bruk vår smarte søkefunksjon nedenfor til å finne en ledig hytte i nettopp det området du ønsker. Du kan også filtrere søket, og velge om hytten for eksempel skal ha sjøutsikt, svømmebasseng, oppvaskmaskin, internett osv.
Les mer om Arendal
Gjesters vurdering av hus, Arendal: 4.7 av 5.0 fra totalt 52 anmeldelser.

4 hytter for Arendal

Feriehus i ArendalHusnr: 56535Arendal10 personer,  180 m²100 m til kyst.Feriehus i ArendalHusnr: 8617Arendal6 personer,  42 m²500 m til kyst.Feriehus i ArendalHusnr: 66001Arendal10 personer,  110 m²100 m til kyst.

ARENDAL: Arendal er en sørlandsby med et aktivt kulturliv hele året, og festivaler som Canal Street og Hovefestivalen gjør området særdeles populært sommerstid. Bokbyen Tvedestrand er en oase for de litterært interesserte, og turområder i området varierer fra de hyggelige stier langs Tromøyas strandkanter, til toppturer i Åmli like innenfor kysten.

MERDØ - kystkultur, museum og badested Merdø i skjærgården utenfor Arendal er vel verdt et besøk, enten man vil oppleve naturen, gammel kystkultur eller bare kose seg. Det finnes to badestrender og en liten kafé her. Badestranda ved museet er en av distriktets fineste sandstrender for småbarn. Merdøgaard skjærgårdsmuseum er en liten kystgård med skipperhus fra 1736, bevart slik det stod, og med opprinnelige interiører og innbo, fra ca 1800. Bryggerhus med bakerovn er bygd sammen med selve våningshuset. Sjøbod og fjøs hører til i gårdsanlegget. Dette er et sommeråpent museum, med omvisninger hver hele time i skoleferien. Det finnes små stier og veier rundt omkring på Merdø som er koselig å ta en rusletur på i det flotte sommerværet. Det går daglige fergeavganger mellom Arendal og Merdø om sommeren, og ellers i året er det greit å besøke Merdø lørdager med fergen, eller bestille taxibåt.

PÅ SKJÆRGÅRDSTUR I ARENDAL : I Arendal har du flere muligheter for å bli med på sightseeingturer i skjærgården. Sitt med noe godt å drikke på en båt og nyt utsikten over elvemiljøet rundt øya Hisøy, Torungene fyr og Merdø. Sightseeingturene i Nidelva er et fast sommerinnslag i Arendal, og både gjester og fastboende tar gjerne en tur hver sommer for å nyte den gode stemningen man får ombord på en rolig båttur. Båtene går i utgangspunktet hver dag gjennom hele sommersesongen (med enkelte unntak). Sightseeingbåtene har utgangspunkt fra Pollen midt i Arendal sentrum. Du kan også bli med en av rutebåtene - som for eksempel tar deg ut til den idylliske uthavnen Merdø.