Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Risør i Norge — Lei hytte hos DanCenter

 
Søk område: Risør
Ankomst og dager
Personer
Søket ditt fant 11 ferieboliger.

Risør i Norge — Lei hytte hos DanCenter

Lei en hytte til din neste ferie med DanCenter Hytteutleie.

Bruk vår smarte søkefunksjon nedenfor til å finne en ledig hytte i nettopp det området du ønsker. Du kan også filtrere søket, og velge om hytten for eksempel skal ha sjøutsikt, svømmebasseng, oppvaskmaskin, internett osv.
Les mer om Risør
Gjesters vurdering av hus, Risør: 4.7 av 5.0 fra totalt 8 anmeldelser.

11 hytter for Risør

Feriehus i RisørHusnr: 54824Risør8 personer,  125 m²180 m til kyst.Feriehus i RisørHusnr: 53359Risør6 personer,  80 m²300 m til kyst.Feriehus i RisørHusnr: 56567Risør8 personer,  120 m²150 m til kyst.Feriehus i RisørHusnr: 51698Risør8 personer,  119 m²300 m til kyst.Feriehus i RisørHusnr: 57285Risør10 personer,  110 m²150 m til kyst.Feriehus i RisørHusnr: 56383Risør8+2 personer,  80 m²70 m til kyst.

Se alle hus i området.

Opplev de små byene med hvitmalte trehus og trange, brosteinsbelagte gater som ligger som perler på en snor langs hele sørlandskysten. Mellom alle byene finner du også en mengde små uthavner, tettsteder og øyer som alle er preget av denne hvitmalte sørlandsidyllen.

RISØR: Risør er en av Europas best bevarte trehusbyer, og den sjarmerende lille byen er kjent for sine festivaler og sitt levende kunst- og kulturliv. Risør er den østligste av de hvite sørlandsbyene. Byen er kjent som en av Europas best bevarte trehusbyer, hovedsaklig bygd i empire- og sveitserstil for snart 150 år siden. Den vakre barokk-kirken er fra 1647.

Kunst, kultur og festivaler Risør har et levende kunst- og kulturmiljø der kommunens mange profesjonelle kunstnere er svært tydelige i bybildet. Villvin Kunsthåndverkmarked arrangeres hver sommer og trekker mer enn 100 kunsthåndverkere til byen. Risør er også kjent for sine festivaler, mange av dem godt kjent også internasjonalt. Risør kammermusikkfestival og Risør Trebåtfestival er de to største.

Risør Akvarium Sørlandets eneste saltvannsakvarium er spesielt tilpasset barn, med lav høyde og god tilgjengelighet. Rundt akvariene er det skapt et naturlig miljø, med gamle og nye fiskeredskaper, sjøbuer og bryggemiljøer, sjøfugl og typiske sørlandsmotiver. Her kan du se de vanlige fiskeslagene og annet dyreliv fra sjøen. Akvariet består av 25 kar, fem store, seks mellomstore kar og en vegg med 14 små hvor man kan komme tett på dyrene å studere detaljer.

Fiske Langs kysten fisker du avgiftsfritt, og det er rik tilgang på torsk, sei og makrell og et utall andre arter. Du kan dra på egen hånd eller med lokalkjente båtførere. Løser du fiskekort, har landsdelen fiskerike innsjøer og lakseelver til din disposisjon, blant andre Nidelva, Storelva, Otra, Mandalselva, Tovdalselva, Audnaelva, Lygna og Kvina. Flere av elvene er regnet blant Norges beste. Lokal fiskeavgift for elv og vann betales på turistkontorer og bensinstasjoner.

Les mer om fiskeartene på Sørlandet