Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Feriehus: Tvedestrand

Feriehus: Tvedestrand, Aust-Agder, Sørlandet, Norge

Gjestevurderinger

Basert på 14 vurderinger4.1 ut av 5.0
Anbefalelsesverdig4,2
Feriehusets innretning og utstyr4,4
Mest populært for
Familie/Venner uten barn4,2
Familie/Venner med barn3,8
Kommentarer fra andre gjester
Språk:
Det er frivillig for gjestene å skrive kommentarer. Se mer informasjon om DanCenters gjestevurderinger.
Lotte - KRÅKERØY  (Ferie med større barnn, juli 2020)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Hyggelig i Risør”
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Stor plass og meget godt utstyrt kjøkken. Rent og pent.”
Tone - Fredrikstad  (Familieferie med barn, juli 2020)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“God plass, to bad”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Lyngør anbefales og den lille dyreparken (barn bør være små)”
Trine - Elverum  (Ferie med større barnn, juli 2020)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Tvedestrand var en urolig koselig liten by.”
Ellen - Kongsberg  (Familieferie med barn, juli 2019)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Det var god plass og huset var bra utstyrt”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Fine turstier i området. Snakk med hytte naboer”
Kristin - Stavanger  (Venneferie uten børn, juni 2018)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Båt kan leies hos KoteNull. Vær oppmerksom på at det er fiskeforbud i store deler av sjøen nedenfor hytta.”

Ferieboligfasiliteter

12
4
160m²
nei
nei
150 m
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Boblebad
 
Sauna
 
Peis/vedovn
 
2 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 2007
 
5,0 km til restaurant
 
5,0 km til dagligvarebutikk
 
150 m til sjøfiske
 
1,0 km til fiskevann
 
1,0 km til fiskevann
Husnr. 31909
Huskategori: ★★★★
Sjø/innsjø 150 mGjestevurderinger

Booking av huset

Booking av huset

Uke ManTirsOnsTorsFreLørSøn
402829301234
41567891011
4212131415161718
4319202122232425
442627282930311
Mulig ankomstdato
Valgt periode
Ledig dato
Ikke ledig
Bookingen din

Husbeskrivelse

BBad
EInngang
KKjøkken
OOppholdsstue
SSauna/badstu
ST1. etasje
SPSpisestue
TTeknikkrom
TETerrasse
VSoverom
WBoblebad
2 Oppholdsstue: 95 m², 1 dobbelt oppredning, kombipeis, radio, CD, DVD, TV, kabel-TV
1 Spisestue:
4 Soverom: 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 4 senger
Kjøkkenavd.: El-komf., kjøleskap, fryser 100 - 139 l, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., kaffetrakter
Bad/WC: WC, håndvask, dusj, gulvvarme, sauna
Bad/WC: WC, håndvask, badekar, gulvvarme
Og: Terrasse, boblebad, el-varme, naturtomt 500 m², blandet møblering, utsikt over vann, røykfritt hus

Om ferieboligen

Moderne hytte bygget i 2007 med panoramavinduer i både den store hovedstuen og loftstuen samt egen mindre tv stue. Hytten har alle nødvendige fasiliteter og tomten ligger ved en endevei med utsikt mot fjorden nedenfor ved Hanthobukten. Tomten er solrik og hytten har 2 romslige terrasser med utsikt utover bukten og fjorden. Området er kjent for sin fine skjærgård med fjorder og øyer og godt fiske. Det er badestrand i gangavstand fra hytten. Bokbyen Tvedstrand ligger ca 5 min unna med bil, og her er alt av butikker og restauranter innenfor det sjarmerende gamle sentrumet. På en liten halvtime langs kystveien som går nede i bukten, så er man i den gamle seilskutebyen Arendal, som er Aust Agders hovedstad. Både kysten her og innlandet innenfor kan by på mange flotte naturopplevelser med mulighet til fiske og bading både i ferskvann og havet.

Om området

Om Tvedestrand

BOKBYEN TVEDESTRAND: En handletur i Tvedestrand vil naturlig preges av at Tvedestrand også er Bokbyen ved Skagerrak. Små spesialforretninger gjør oppholdet særdeles hyggelig. Et tjuetalls antikvariater og andre bokhandlere pryder den hvite trehusbyen og gir den særegne karakteren som gjør at så mange kommer tilbake. Det finnes naturlig nok flere butikker som selger både det som er nyttig og det som er pent, men det er bokbyen som gir Tvedestrand sin shopping-sjarme. Her står bokstavene, bøkene og litteraturen i sentrum, og her finner du bokkroker og bokkafeer. Kilometervis med bokhyller er fulle av bøker som du kanskje har lett etter lenge, eller ikke en gang visste du var på utkikk etter. I tillegg står boken og bokstaven i sentrum for ulike utstillinger og aktiviteter hele året igjennom. Ellers finnes det sjarmerende nisjebutikker i Tvedestrand, som Nordvestpassasjen med fairtrade-produkter av forskjellige slag, og et museum som også har sykkelutleie. Det er kafeer og restauranter å hvile på innimellom, og byen har en populær gjestehavn der båtene kan legge til for dem som tar båten på handletur. På flåten utenfor Vertshuset kan du nyte en god fiskesuppe, og du kan også nyte en bedre middag på Tvedestrand Fjordhotell. I gågata er det mange trivelige kafeer og bakeri. Like utenfor Tvedestrand by finnes Grisen storsenter, et familiesenter med kjente butikker og stor matbutikk. Fra Gjeving går det også ferge ut til Lyngør. Mer informasjon om Tvedestrand fås blant annet på turistkontoret i Tvedestrand.

LYNGØR Det er få steder på Sørlandet som kan måle seg med Lyngørs popularitet en vakker sommerdag. Her er et yrende liv med all slags båter i "Gata", sundet mellom øyene, fra morgen til kveld, og tørste struper blir lesket på øyas små uteserveringer i vannkanten. En rusletur på den bilfrie øya er som å ta et steg tilbake i tid. Her lever idyllen i beste velgående! Den gamle uthavnen Lyngør består av fire øyer med et utall holmer og skjær ytterst i havgapet. Øysamfunnet er sterkt preget av et maritimt miljø. Det finnes ingen biler, bare smale gater og stier som snor seg mellom hus og hager med hvite stakittgjerder. De hvitmalte husene ligger tett i tett helt nede ved vannkanten.

Fiske Langs kysten fisker du avgiftsfritt, og det er rik tilgang på torsk, sei og makrell og et utall andre arter. Du kan dra på egen hånd eller med lokalkjente båtførere. Løser du fiskekort, har landsdelen fiskerike innsjøer og lakseelver til din disposisjon, blant andre Nidelva, Storelva, Otra, Mandalselva, Tovdalselva, Audnaelva, Lygna og Kvina. Flere av elvene er regnet blant Norges beste. Lokal fiskeavgift for elv og vann betales på turistkontorer og bensinstasjoner.

Les mer om fiskeartene på Sørlandet

Om Aust-Agder

Telemark er variasjon og mangfold i opplevelser, natur og kultur. Telemarkskysten er badegleder og båtliv. Glatte svaberg og trange sund veksler med travle, små kystbyer som Kragerø og Langesund - der de smale gatene yrer av folkeliv. Midt-Telemark har myke åser og vennlige innsjøer knyttet sammen av Telemarkskanalen, den gamle ferdselsveien fra kysten til øvre deler av fylket. Ikke langt unna finner du Rjukan som var hjemsted for den legendariske Tungtvannsfabrikken, og hvor den populære Gaustastoppen ruver over bygda. Som et tak over Telemark den mektige Hardangervidda. Fjellområder finner du også rikelig av i Aust-Agder, hvor Åseral kommune er senter for skisport om vinteren og turgåing, fiske og mountainbiking om sommeren. Langs kysten av Aust-Agder har du den populære sørlandske skjærgården, med hyggelige småbyer som Arendal og Grimstad, og deilige badestrender for barn og voksne.

Les mer om fiskeartene på Sørlandet