Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Feriehus: Lindesnes

Feriehus: Lindesnes, Vest-Agder, Sørlandet, Norge

Ferieboligfasiliteter

16
4
224m²
nei
ja
nei
400 m
 
Fiskehus: Feriehus med sløyebenk, båt til leie eller inkl., fryser på minst 60 liter og maks. 2 km til fiskeplass.
 
Maks 10 kg fisk/pers.
 
Båt kan leies
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Svømmebasseng
 
Boblebad til 2 personer.
 
Sauna til 6 personer.
 
Peis/vedovn
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
2 bad
 
Vaskemaskin og tørketrommel
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 2001
 
3,0 km til restaurant
 
3,0 km til dagligvarebutikk
 
400 m til sjøfiske
Husnr. 04284
Huskategori: ★★★★

Booking av huset

Booking av huset

Uke ManTirsOnsTorsFreLørSøn
1827282930123
1945678910
2011121314151617
2118192021222324
2225262728293031
Mulig ankomstdato
Valgt periode
Ledig dato
Ikke ledig
Bookingen din

Husbeskrivelse

BBad
DBod
KKjøkken
OOppholdsstue
PPool
SSauna/badstu
ST1. etasje
SPSpisestue
TETerrasse
VSoverom
WBoblebad
1 Oppholdsstue: 2 doble oppredninger, peis, radio, TV, video, parabol
4 Soverom: 1 dobbeltseng og 1 seng, 1 dobbeltseng og 1 seng, 1 dobbeltseng og 1 seng, 1 dobbeltseng og 1 seng
Kjøkkenavd.: barneseng og høy stol, el-komf., kjøleskap, mikro, kjøkkenvifte, kaffetrakter, oppvaskmask., vaskemask., tørketrommel
Spisekjøkken:
Bad/WC: WC, håndvask, dusj, sauna
Bad/WC: WC, håndvask, badekar
1 Bassengrom:
Aktiviteter: biljard, PlayStation
Og: terrasse, boblebad, svømmebass., el-varme, utegrill, naturtomt 600 m², blandet møblering, panoramautsikt over vann, røykfritt hus
Kan leies: Båt 16 Fot m/motor 10 HK NOK 2500, Båt 19 Fot m/motor 30 HK NOK 3200, Båt 14 Fot m/motor 10 HK NOK 1500

Om ferieboligen

Velkommen til dette store og romslige SPA-huset med innendørs svømmebasseng, badstue og flott utsikt over havet ved Norges sydligste punkt, Lindesnes.

Huset har to etasjer, med 4 romslige soverom, store oppholdsrom i begge etasjer, åpent kjøkken med god plass til to familier eller grupper. Huset er omringet på 3 sider av en stor terrasse, med panoramautsikt over havet mot sør og vest. Alle soverommene samt oppredninger er i 2. etasje. I stue i 2. etasje er det biljardbord. Det er to TV’er, og Play Station tilknyttet TV i 2. etasje. I første etasje er det et 18 kvm stort svømmebasseng, og badstue. Det er eget bad med boblebadekar i 2, etasje.

Fra huset er det ca. 400 meter på vei ned til brygge og liten sandstrand, der det er fine bademuligheter. Kun 200 meter fra huset er det muligheter for å spille fotball på kunstgress, Fotball området tilhører hyttefeltet, og deles med naboene. Huset ligger usjenert, høyt oppe på hyttefeltet, med panoramautsikt.

Lussevika er et nytt og moderne hyttefelt som ligger skjermet til og med sjøen som nærmeste nabo. Samtidig har man kort avstand til en rekke tilbud som passer for barn og voksne. Lindesnes Fyr med sin historie og omvisninger, Sørlandsbadet i Lyngdal, og Barnas Dyrepark ligger like i nærheten. Dyreparken i Kristiansand, en av Norges mest besøkte turistattraksjoner, ligger kun en times kjøretur unna. Det er ca. en halv times kjøretur til den idylliske sørlandsbyen Mandal. Med båt kan man dra ut i skjærgården, og like i nærheten finner man den bevarte og fredede trehusbebyggelsen i den gamle seilskutehavna Svinør. Her ventet seilskutene på været før de skulle passere Norges sydspiss, Lindesnes Fyr.

Utenfor er der lun skjærgård, der det er gode muligheter for fiske, fra båt og fra land. Båt kan leies hos Lindesnes Hytteservice, som har mange båter tilgjengelige, fra ca 15 fot og oppover, med forskjellige motorstørrelser. Lindesnes Hytteservice har servicekontor og flere båtplasser i Lussevika. Hos Lindesnes Hytteservice henter man nøkkel til huset, og her leier man også båt. Ta kontakt før ankomst på telefon 930 36 500.

Det er dagligvarebutikk, restaurant, bensinstasjon og andre servicetilbud i Spangereid eller Båly Havn, 3 km. unna. Her ligger også Lindesnes Hytteservice, butikk og kontor.

Om området

Om Lindesnes

Region Lindesnes ligger rundt 30 minutter med bil vest for Kristiansand. Den største byen i regionen er Mandal, med 14 400 innbyggere.

Lindesnes fyr Fyret ble bygget i 1655 og er således Norges eldste fyr. Fyret ligger på Norges sørligste punkt, 2 518 kilometer fra Nordkapp. Fyrmuseet byr på ulike utstillinger relatert til Kystverkets virksomhet, navigasjonshistorie og utviklingen både av Lindesnes fyr og av fyrteknologien generelt. Det finnes også en kino som viser filmer fra området, kafé, restaurant, informasjonssenter, kiosk, galleri og utstillingshaller med vekslende utstillinger.

Fra Lindesnes er det ikke langt til Mandals vakre strender, shopping-muligheter og lakse-fiske i Mandals elva:

Sjøsanden og strendene i Furulunden Sjøsanden utenfor Mandal sentrum er med sin 800 meter lange sandstrand kanskje Norges mest kjente strand. Sjøsanden ligger i Furulunden, et idyllisk naturområde som byr på flere vakre strender: Kanelstranda, Lordens, Lillebanken, Banken og Spidsbo. Her finner du alltid en strand som er skjermet for vær og vind, uansett hvilken vei det blåser. Furulunden har et stort nettverk av stier, og det er toaletter ved strendene. På Store Banken er det rullestolrampe.

Mandalselva Mandalselva betraktes som en av Norges beste lakseelver, årlig blir mellom 8 og 11 tonn laks tatt her. Elva er 48 kilometer lang og er delt inn i fire soner. Det blir solgt fiskekort for hver enkelt sone. Marnar Laksesenter i Laudal tjener som informasjonssenter og møteplass for laksefiskerne, og selger fiskekort for sone 3 og 4. Fiskesesongen varer fra 1. juni til 15. september.

Laksefiske:Du har flere muligheter om du skal fiske i Mandalsregionen. Laks var tidligere en av de viktigste eksportartiklene i regionen, på 1700- og 1800-tallet var Mandalselva spesielt rik på laks. Mandalselva holder fortsatt stand som en av Norges beste lakseelever. En halv times kjøretur fra Mandalselva finner du en annen god fiskeelv -Audnaelva. Begge elvene er lett tilgjengelige fra rv. 455 og 460.

Les mer om fiskeartene på Sørlandet

Bli med på elgsafari I Marnardal kan du dra på elgsafari kl. 22 hver mandag, tirsdag, onsdag og torsdag fra rundt St. Hans og ut august. Sesongen varierer litt avhengig av hvor mye elg som er i området. For å bestille plass eller få mer informasjon kan du ringe turistinformasjonen i Mandal på tlf. 38 27 83 00 eller direkte fra Adventure Norway.

Rafting i Mandalselva Barn ned til seks år kan være med på rafting i Mandalselva, så dette er en aktivitet for hele familien! Erfarne, kvalifiserte guider instruerer deltagerne før man setter utfor og alt utstyr er inkludert. Turen starter fra Hesså og kan bestilles hos turistinformasjonen i Mandal.

Om Vest-Agder

Sørlandet er et ferieparadis som også er favorittdestinasjonen til mange nordmenn. Vest-Agder ligger som Sørlandets senter med Kristiansand som hovedstad. Her finner du Dyreparken med zoologisk hage, karuseller og badeland. Denne sommerbyen kan også by på yrende liv og sjømat på Fiskebrygga, shopping i Markens og bading på Bystranda. Vest-Agder er også Norges sydligste fylke hvor det sydligste punktet er Lindesnes fyr, Norges eldste fyrtårn, hvor man i dag kan besøke Fyrmuseet. Området har også en haug med strender og du kan kombinere strandliv med byliv i Mandal. Andre idylliske sørlandsbyer som er verdt å besøke er sjøfartsbyen Farsund og Flekkefjord med den hvite trehusbebyggelsen. Langs kysten fisker du avgiftsfritt, og det er rik tilgang på torsk, sei og makrell og et utall andre arter. Vest-Agder kan også by på rike naturopplevelser i innlandet med fruktbare dalstrøk, ville fjelltopper og store skogsområder.

Les mer om fiskeartene på Sørlandet