Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Feriehus: Lyngdal

Feriehus: Lyngdal, Vest-Agder, Sørlandet, Norge

Gjestevurderinger

Basert på 6 vurderinger4.7 ut av 5.0
Anbefalelsesverdig4,7
Verdi for pengene4,0
Feriehusets innretning og utstyr4,7
Mest populært for
Familie/Venner uten barn4,7
Kommentarer fra andre gjester
Språk:
Det er frivillig for gjestene å skrive kommentarer. Se mer informasjon om DanCenters gjestevurderinger.
Nadine - Malchow  (Urlaub mit größeren Kindern, august 2020)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Ausflüge: Kvasfossen, Lindesnes Fyr, Flekkefjordbahnen und Flekkefjord, Farsund”
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Die Lage am See.”
Maria - Hessen  (Urlaub mit Freunden, august 2019)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Mandal, Stavanger, Kristiansand, Lista fyr und Kvåsfossen sind unter anderem einen Ausflug wert.”
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Wundervolle Lage mitten in der Natur.”
Bernd - Neu-Anspach  (Urlaub mit Freunden, september 2018)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Ruhe / Dusche / Nutzung des sees”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Screlia Wanderung”
Doreen - Sietow-Hinrichsberg  (Urlaub mit größeren Kindern, august 2017)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Das sehr nette und deutschsprechende Vermieter-Ehepaar. / Es ist ein sehr gemütliches und schönes altes Haus, was neu und ansprechend ausgestattet ist. Absolut zum Wohlfühlen!”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Empfehlenswert ist die Touri- Info in Lyngdal. Die Damen dort sprechen deutsch und werden durch Media Points und Flyern, zur Planung von Unternehmungen, unterstützt. / Das Örtchen Farsund ist sehr nett. Ein Ausflug zu dem Wasserfall bei Skelia lohnenswert und einen Ausflug nach / Hausvik ( für Geschichte / Reste von einer alten Bunkeranlage) kann mehr sehr gut mit Angeln vom Steg im Fjordsee verbinden. Wir hatten viel Erfolg.”
Ursula - Voerde  (Urlaub mit Freunden, juli 2017)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Die Größe des Objekts und die schöne Einrichtung. Es gab sogar Deutsches Fernsehprogramm!”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Toller See mit eigenem Paddelboot vor der Tür, man musste nur über die Wiese mit den Schafen gehen.”
Tage - Thyholm  (Venneferie uden børn, august 2015)
Hva syns du om feriehusets beliggenhet?
“Beliggenhed god, Strand for fiskeri god, Indkøb og restauranter god, / Råd til andre brugere: Kørselsforslag fra Lyngdal er ikke i overens med virkeligheden, da der er ca. 6km.fra Lyngdal til afkørsel fra E39, mod angivne ca. 3 km. Ved afkørslen står vejskiltet "Hårikstadsvingen" som er mere relevant end en / 70 km. skilt, som der er mange af på strækningen. Hårikstadsvingen er også anvendelig for GPS. Huset ligger i øvrigt / på Vintlandsveien Nr. ukendt Intet angives ved vejen når man er fremme. (For afstanden er udgangspunktet Rundkørslen på E39 ved Lyngdal.) Dette ment som hjælp for andre lejere.”
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Rolige omgivelser”

Ferieboligfasiliteter

6
2
75m²
ja
nei
200 m
 
Maks 10 kg fisk/pers.
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Peis/vedovn
 
Tysk TV: ARD, ZDF.
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
1 bad
 
Vaskemaskin
 
Bygget 1900, renovert i 2006
 
10 km til restaurant
 
8 km til dagligvarebutikk
 
200 m til fiskevann
 
200 m til fiskevann
Husnr. 29816
Huskategori: ★★
Sjø/innsjø 200 mGjestevurderinger

Booking av huset

Booking av huset

Uke ManTirsOnsTorsFreLørSøn
31272829303112
323456789
3310111213141516
3417181920212223
3524252627282930
3631123456
Mulig ankomstdato
Valgt periode
Ledig dato
Ikke ledig
Bookingen din

Husbeskrivelse

BBad
EInngang
KKjøkken
OOppholdsstue
VSoverom
1 Oppholdsstue: 15 m², vedovn, radio, CD, TV, parabol
2 Soverom: 1 dobbeltseng og 1 seng, 1 seng og 2 køyer
Kjøkken: høy stol, el-komf., kjøleskap, fryser 1 - 59 l, vaskemask., kaffetrakter
Bad/WC: WC, håndvask, dusjkabinett
Og: el-varme, utegrill, naturtomt 1000 m², blandet møblering, utsikt over vann, røykfritt hus
Inkl. i leien: Robåt 12 Fot

Om ferieboligen

Koselig, godt oppusset hus på en fredelig og meget solrik tomt. Huset ligger veldig for seg selv med bare noen sauer som nærmeste nabo. Rett nedenfor huset ligger et fjellvann med godt fiske, gratis lån av robåt og en liten sandstrand for bading både for stor og liten. Stranden ligger i gangavstand til huset. Her kan man virkelig nyte den vakre sørlandske innlandsnaturen. Det er et område med flere turstier og et rikt dyreliv med elg, bever og storfugl, samt alle muligheter for både bær og sopp sanking. Det er under 15 min kjøring ned til kysten eller til byen Lyngdal med alle nødvendige butikker. Det er også et Badeland i Lyngdal. I Lyngdal er det også muligheter for å leie båt for havfiske eller benytte seg av de to store badestrendene som ligger i enden av hver av de to fjordene som kommer inn til byen.

Om området

Om Lyngdal

LYNGDAL: I Lyngdal kan du padle i rolige elvestryk, teste havfiske i høy sjø eller leie en båt på late sommerkvelder. Du kan dykke i tareskogen – eller nyte de herlige hvite sandstrendene. Lyngdal ligger sentralt plassert på Sørlandet, kun 74 km fra Kristiansand og 180 km fra Stavanger. Kommunens kystlinje er på hele 90 km og det finnes 3 fjorder, alle mer enn en mil lange. I tillegg har kommunen flotte heieområder. Naturen gir rom for mange spennende aktiviteter og har bidratt til at Lyngdal er et populært reisemål. Gode muligheter for fiske i sjø, vann og elv. Langgrunne og barnevennlige badestrender. Nytt kulturhus hvor det tilbys en rekke arrangementer, kino, bibliotek m.m. Badeland med SPA avdeling. Koselige forretninger med bra utvalg i Lyngdal sentrum. Ved E39 finner du også kjøpesenteret "Alleen Senter". Lyngdal Turistkontor selger fiskekort og havfisketurer. Turistkontoret har god lokal kunnskap og kan gi deg gode råd slik at du får det beste utgangspunktet for en vellykket ferie!

Fiske Langs kysten fisker du avgiftsfritt, og det er rik tilgang på torsk, sei og makrell og et utall andre arter. Du kan dra på egen hånd eller med lokalkjente båtførere. Løser du fiskekort, har landsdelen fiskerike innsjøer og lakseelver til din disposisjon, blant andre Nidelva, Storelva, Otra, Mandalselva, Tovdalselva, Audnaelva, Lygna og Kvina. Flere av elvene er regnet blant Norges beste. Lokal fiskeavgift for elv og vann betales på turistkontorer og bensinstasjoner.

Les mer om fiskeartene på Sørlandet

Om Vest-Agder

Sørlandet er et ferieparadis som også er favorittdestinasjonen til mange nordmenn. Vest-Agder ligger som Sørlandets senter med Kristiansand som hovedstad. Her finner du Dyreparken med zoologisk hage, karuseller og badeland. Denne sommerbyen kan også by på yrende liv og sjømat på Fiskebrygga, shopping i Markens og bading på Bystranda. Vest-Agder er også Norges sydligste fylke hvor det sydligste punktet er Lindesnes fyr, Norges eldste fyrtårn, hvor man i dag kan besøke Fyrmuseet. Området har også en haug med strender og du kan kombinere strandliv med byliv i Mandal. Andre idylliske sørlandsbyer som er verdt å besøke er sjøfartsbyen Farsund og Flekkefjord med den hvite trehusbebyggelsen. Langs kysten fisker du avgiftsfritt, og det er rik tilgang på torsk, sei og makrell og et utall andre arter. Vest-Agder kan også by på rike naturopplevelser i innlandet med fruktbare dalstrøk, ville fjelltopper og store skogsområder.

Les mer om fiskeartene på Sørlandet