Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Sirdal i Norge — Lei hytte hos DanCenter

 
Søk område: Sirdal
Ankomst og dager
Personer
Søket ditt fant 3 ferieboliger.

Sirdal i Norge — Lei hytte hos DanCenter

Lei en hytte til din neste ferie med DanCenter Hytteutleie.

Bruk vår smarte søkefunksjon nedenfor til å finne en ledig hytte i nettopp det området du ønsker. Du kan også filtrere søket, og velge om hytten for eksempel skal ha sjøutsikt, svømmebasseng, oppvaskmaskin, internett osv.
Les mer om Sirdal

Sirdal er den sørlige inngangsporten til den ville og vakre Lysefjorden, med den smale Suleskarvegen som en eventyrlig start på reisen inn i Fjord Norge. I Sirdal finner du et variert aktivitets- og opplevelsestilbud for hele familien. De storslåtte Sirdalsheiane gir ubegrensede muligheter for friluftsaktiviteter som vandring, klatring, padling, jakt og fiske. Vinterstid representerer Sirdal et av Norges største og lettest tilgjengelige alpin- og langrennstilbud. Her finner du preparerte løyper for enhver stil, terrengparker, flombelyste bakker, skiutleier, skiskole, samt flere skileikområder for barn. Velkommen til Sirdal, det perfekte sted for ekte fjell- og fjordopplevelser!

Fiske og vandring i Sirdal:

Et eget fiskekart med oversikt over de ulike fiskeområdene, informasjon om fiskekort m.v. fås kjøpt på Kvæven informasjonssenter og i dagligvarebutikkene. Her kan også fiskeutstyr leies. Fiskeentusiaster får her lett tilgang til nyttig informasjon og tips for en vellykket fisketur.

Les mer om fiskeartene på Sørlandet

Sirdal er også flott for turgåere og vi kan spesielt anbefale en tur til Kjeragbolten. Kjerag ruver majestetisk med sine 1000 vertikale høydemeter rett over Lysefjorden. Den berømte Kjeragbolten ligger fastklemt mellom to fjellsider ute på massivet, og er det perfekte feriebildet for dem som våger å ta steget ut på steinen. Utgangspuktet for turen er ved Øygardsstøl/Ørneredet panorama restaurant vel 30 km kjøretur fra Sirdal. Herfra går det merket sti til Kjerag. Terrenget er tungt og krevende med mye stigning. Til gjengjeld er utsikten man får når man går langs fjorden en god lønn for alt strevet. Turen tar ca 5 timer tur/retur.