Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Masfjorden i Norge — Lei hytte hos DanCenter

 
Søk område: Masfjorden
Ankomst og dager
Personer
Søket ditt fant 4 ferieboliger.
Søk på kartet

Masfjorden i Norge — Lei hytte hos DanCenter

Lei en hytte til din neste ferie med DanCenter Hytteutleie.

Bruk vår smarte søkefunksjon nedenfor til å finne en ledig hytte i nettopp det området du ønsker. Du kan også filtrere søket, og velge om hytten for eksempel skal ha sjøutsikt, svømmebasseng, oppvaskmaskin, internett osv.
Les mer om Masfjorden
Gjesters vurdering av hus, Masfjorden: 4.5 av 5.0 fra totalt 29 anmeldelser.

4 hytter for Masfjorden

Feriehus i MasfjordenHusnr: 8908Masfjorden6 personer,  70 m²1 m til kyst.Feriehus i MasfjordenHusnr: 37514Masfjorden10 personer,  182 m²50 m til kyst.Feriehus i MasfjordenHusnr: 54099Masfjorden8 personer,  138 m²50 m til kyst.Feriehus i MasfjordenHusnr: 95167Masfjorden8 personer,  155 m²200 m til kyst.

NORDHORDLAND: I tillegg til Bergen har du mange kystkommuner på de mangfoldige øyene utenfor og nord for Bergen. Her har du lyngheier og ofte åpent landskap, et mylder av øyer, holmer og skjær. Godt fiske og i le for vær og vind. I kort avstand fra sentrum av Bergen, samtidig som du er på landet og nyter dets vakre landskap. Lenger inne har du et lunt fjordlandskap og høye fjell og dype fjorder. Broer og ferjer knytter alt sammen.

Les mer om fiskeartene i Sydlige Fjord-Norge

BERGEN: Bergen er hovedstaden i Hordaland fylke, byen mellom de 7 fjell, og omtalt som Vestlandets hovedstad. Byen ble grunnlagt i 1070 av Olav Kyrre med navnet Bjørgvin, som betyr «den grønne engen mellom fjellene». Bergen har i hele sin historie vært en ledende internasjonal handels- og sjøfartsby, og var Norges hovedstad i Norges storhetstid og Nordens største by til 1600-tallet. Norges største by til 1830-tallet, og i dag nest største byen i Norge.

Bergen var en av Hansabyene, som ble stor pga utstrakt handel. Opplev å vandre blant Bryggehusene til den gamle fredede festningen Bergenhus. Bryggen i Bergen er på UNESCO’s liste over verdens mest bevaringsverdige kulturminner. Besøk Fisketorget og opplev handel av levende og ferskfisk utendørs i et yrende folkeliv. Ta turen til Akvariet og se fiskene, pingvinene og selene i sitt rette element. Til og med krokodiller, slanger og edderkopper finnes der. Kort vei fra sentrumsgatene til byfjellene Fløyen og Ulriken ved å ta turen på den skinnegående kabelbane opp til topps.

Bergen er innfallsporten til de Vestlandske fjordene, som er oppført på UNESCO’s Verdensarvliste, og er utpekt av National Geographic til verdens beste uberørte reisemål. Bergen by har fostret verdensberømte menn som Edvard Grieg, Ole Bull, Harald Sæverud med flere.