Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Odda i Norge — Lei hytte hos DanCenter

 
Søk område: Odda
Ankomst og dager
Personer
Søket ditt fant 1 feriebolig

Odda i Norge — Lei hytte hos DanCenter

Lei en hytte til din neste ferie med DanCenter Hytteutleie.

Bruk vår smarte søkefunksjon nedenfor til å finne en ledig hytte i nettopp det området du ønsker. Du kan også filtrere søket, og velge om hytten for eksempel skal ha sjøutsikt, svømmebasseng, oppvaskmaskin, internett osv.
Les mer om Odda

1 feriebolig for Odda

Feriehus i OddaHusnr: 48462Odda12 personer,  120 m²500 m til kyst.

Hardangerfjorden

Folgefonna På en halvøy ved Hardangerfjorden ligger Folgefonna nasjonalpark og den tredje største breen i Norge. Denne fantastiske breen innbyr til brevandring fra mange kommuner i Hardanger. Bondhusdalen er et av de vakreste dalfører inn mot Folgefonna. Følg Isveien frå kaien i Sundal: grusveien fører deg opp til Bondhusvatnet. Høydepunktet er det storslåtte brefallet øvest i dalen, som speiler seg i Bondhusvatnet. Ønsker du å vandre på breen er det flere selskap som tar deg med på kortere eller lengre turer på denne fantastiske isbreen. I Jondal kan du også stå på ski på sommerskisenteret på breen.

Norges Fruktfat Hardanger er med sitt milde og vennlige klima perfekt for fruktdyrking. Hardanger blir kalt Norges Fruktfat og med rette. Om våren, når alle frukttrærne blomstrer, solen skinner, gresset er irrgrønt og de grønne, snøkledde fjellene, speiler seg i den majestetiske fjorden, da er Hardanger på sitt vakreste! På Frukt og sidervandre-ruten i Ulvik får du info. om fruktdyrkingen og kan smake på godsakene.

Hardangervidda Hardangervidda er Europas største fjellplatå og Nordens største nasjonalpark og har Europas eldste og største villreinsstamme. Her kan du vandre i ukesvis på merkede stier. En av de vakreste stedene å gå opp på vidden er å følge den merkede stien opp Husedalen. Naturen og fossene i Husedalen tar pusten fra de fleste. Fire flotte fosser ligg rett etter hverandre på turen fra Kinsarvik opp til Hardangervidda.

Aktiv ferie i Hardanger Hardanger er ikke bare breturer og sommerski på Folgefonna, men har også et vell av tilbud til deg, som ønsker en aktiv ferie. Her kan du ri, padle kajakk og kano, eller kaste deg ut i ville stryk på elverafting, du kan spille golf, ta fine sykkelturer rundt i distriktet, rusle langs fjordkanten, gå en tur på Hardangervidda eller til andre fjelltopper med fantastisk utsikt, eller bare følge kulturløyper rundt i terrenget. Her er også aktiviteter for barna, f.eks. i Lekeparken i Kinsarvik. Hva med å delta i NM i morellsteinspytting på Morellfestivalen på Lofthus?

Les mer om fiskeartene i Sydlige Fjord-Norge

Trolltunga Trolltunga ligger 1100 moh, omlag 700 m over Ringedalsvatnet i Skjeggedal. Her er fantastisk utsikt over dramatisk vestlandsnatur. Hit kan du komme på flere måter, men den mest utfordrende er på sykkel, fottur og via ferrata. Dette er en krevende tur og du må være i god fysisk form. Attraksjonene ligger på rekke og rad med fosser, jettegryter, grotter og himmelstigen via ferrata opp til Trolltunga som høydepunktet. Rappelering ned igjen.

Simadalen og Kjeåsen I Simadalen kan du besøke både en av landets største kraftstasjoner og den ensomme fjellgården Kjeåsen. Før var det kun den bratte stien opp fjellsiden som førte opp til gården med den fantastiske utsikten, 600 m over Simadalsfjorden. I dag går det bilvei opp, men vi anbefaler likevel den bratte stien. Du kan også få omvisning i kraftstasjonshallen på kraftverket.