Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Voss i Norge — Lei hytte hos DanCenter

 
Søk område: Voss
Ankomst og dager
Personer
Søket ditt fant 3 ferieboliger.

Voss i Norge — Lei hytte hos DanCenter

Lei en hytte til din neste ferie med DanCenter Hytteutleie.

Bruk vår smarte søkefunksjon nedenfor til å finne en ledig hytte i nettopp det området du ønsker. Du kan også filtrere søket, og velge om hytten for eksempel skal ha sjøutsikt, svømmebasseng, oppvaskmaskin, internett osv.
Les mer om Voss

3 hytter for Voss

Feriehus i VossHusnr: 68489Voss8 personer,  88 m²300 m til kyst.

Stedet Voss ligger 75 min kjøring fra Bergen sentrum. Kjent for sine rike kulturtradisjoner innen kunst, kultur, handverk, musikk og mat. Opplev mange festivaler av ulike slag gjennom året. Voss kalles i dag også for «Festival- og ekstremsportbygda» med opplevelser i alle kategorier. Tandem fallskjermhopping og paragliding, flyging i vindtunnel, rafting, elvebrett, juving, fjellturer, klatrepark, sykkel eller vandring. Å spise smalahove kan også være en spesiell opplevelse. Flotte høye fjell for toppturer. Voss har to skisentre, hvor det ene ligger i Myrkedalen – 25 km fra Voss sentrum. I nabokommunene Vaksdal og Modalen finner du mye av de samme utfartsmulighetene i naturen, så her er det nok natur å nyte og glede seg i.

BERGEN: Bergen er hovedstaden i Hordaland fylke, byen mellom de 7 fjell, og omtalt som Vestlandets hovedstad. Byen ble grunnlagt i 1070 av Olav Kyrre med navnet Bjørgvin, som betyr «den grønne engen mellom fjellene». Bergen har i hele sin historie vært en ledende internasjonal handels- og sjøfartsby, og var Norges hovedstad i Norges storhetstid og Nordens største by til 1600-tallet. Norges største by til 1830-tallet, og i dag nest største byen i Norge.

Les mer om fiskeartene i Sydlige Fjord-Norge

Bergen var en av Hansabyene, som ble stor pga utstrakt handel. Opplev å vandre blant Bryggehusene til den gamle fredede festningen Bergenhus. Bryggen i Bergen er på UNESCO’s liste over verdens mest bevaringsverdige kulturminner. Besøk Fisketorget og opplev handel av levende og ferskfisk utendørs i et yrende folkeliv. Ta turen til Akvariet og se fiskene, pingvinene og selene i sitt rette element. Til og med krokodiller, slanger og edderkopper finnes der. Kort vei fra sentrumsgatene til byfjellene Fløyen og Ulriken ved å ta turen på den skinnegående kabelbane opp til topps.

Bergen er innfallsporten til de Vestlandske fjordene, som er oppført på UNESCO’s Verdensarvliste, og er utpekt av National Geographic til verdens beste uberørte reisemål. Bergen by har fostret verdensberømte menn som Edvard Grieg, Ole Bull, Harald Sæverud med flere.