Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Feriehus: Sunne

Feriehus: Sunne, Sunne, Värmland, Sverige

Gjestevurderinger

Basert på 12 vurderinger4.8 ut av 5.0
Anbefalelsesverdig4,9
Feriehusets innretning og utstyr4,9
Service på stedet4,5
Mest populært for
Familie/Venner med barn5,0
Familie/Venner uten barn4,8
Reiser i forbindelse med arbeid4,0
Kommentarer fra andre gjester
Språk:
Det er frivillig for gjestene å skrive kommentarer. Se mer informasjon om DanCenters gjestevurderinger.
Jarek - Oslo  (Leirskole, koloni eller liknende, desember 2019)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“nei jeg har ikke alt var ok”
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Ok”

Ferieboligfasiliteter

9
4
75m²
ja
nei
Inkl.
2,0 km
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Energivennlige tiltak (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Peis/vedovn
 
Tysk TV ARD og ZDF
 
Svensk TV: Svt1, Svt2 og TV4.
 
2 bad
 
Vaskemaskin og tørketrommel
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 1975, renovert i 2003
 
20 km til restaurant
 
9 km til dagligvarebutikk
 
2,0 km til fiskevann
 
2,0 km til bademuligheter
Gratis avbestilling i 2021

Gratis avbestilling

  • For bestillinger i 2021
  • Bestill mellom 16. oktober og 30. november 2020 på vår hjemmeside
  • Gratis avbestilling fram til35 dager før ankomst.
Husnr. 39744
Huskategori: ★★★★
Sjø/innsjø 2,0 kmGjestevurderinger

Booking av huset

Booking av huset

Uke ManTirsOnsTorsFreLørSøn
442627282930311
452345678
469101112131415
4716171819202122
4823242526272829
4930123456
Mulig ankomstdato
Valgt periode
Ledig dato
Ikke ledig
Bookingen din

Husbeskrivelse

Om området

Om Värmland

Värmland ger er möjligheten att byta ut en slentrianmässig vardag mot livfulla upplevelser i både natur och idylliska städer. Med Värmlands närhet till skog, mark och vatten kommer även de friluftsaktiviteter som hör därtill. Det är inte svårt att finna de leder vars syfte är att aktivera er med cykling, ridning och vandring.

I Filipstad ligger omtyckta Brattforsheden med en svårslagen natur och flora, i närheten finns även det gamla krigsflygfältet. Munkfors har Klarälvsbanan som är nio mil asfalterad och framför allt bilfri bana med ändamålet cykel och promenad. I Eda är det Finnskogaleden som är en väl besökt vandringsled med sina 24 mil.

Tycker ni om lax och öring så ta med fiskespöet, här finns det verkligen potential till rekreation – Klarälven strömmar fram och andra sjöar ligger spegelblanka lite varstans, så hitta just er egen plats och gör det till ert fiskeparadis. Vill ni bättra på ert handikapp så gör ni det på någon av de vackra golfbanorna som finns, i Eda finner ni den vid sjön Hugn och läget på banan i Fryksdalen är inte att underskatta. Oavsett var ni slår ut någonstans så ger omgivningarna verkligen alla möjligheter till att ni ska få en trevlig golfrunda.

Ligger vintersporterna er varmare om hjärtat så ska ni bege er till Valfjället som är en skidanläggning i Eda kommun med fem liftar och 12 nedfarter eller varför inte besöka världens längsta skidtunnel i Torsby.

Vatten är alltid lika uppskattat. Runt om i Värmland hittar ni därför forsränning och lugnare flottfärder men där barnfamiljerna nog helst håller till är i Sunne och i deras vattenpark. Här kan barnen springa runt mellan hela 10 spännande vattenattraktioner. På Tuberacer åker man på ringar och på Bodyslides åker man på ryggen. Vidare så finns Mammuten där man i en gummibåt, och i mörker forsar fram eller varför inte öka farten ännu mer i Fritt fall.

Besök Selma Lagerlöfs hem Mårbacka. Det är en minnesgård med en guidad tur i hennes hus där det berättas om hennes liv och levende. Ta sedan en promenad runt i hennes vackra trädgård bland fruktträd, blommor och kryddor, gå vidare genom toddylunden och ruddammen och bli inspirerad.

Om Sverige

Skjærgård, storby eller skiferie i Sverige?

Opplev den unike svenske Skjærgård. Lei en kano, kajakk eller prøv øyhopping blant tusenvis av små øyer med rå bare klipper eller de større skogkledde øyer som enkelt kan nås fra fastlandet.

Har man behov for litt mere spenning besøk Gøteborg hvor Liseberg fornøyelsespark tilbyr en rik mulighet for utfoldelse for barnefamilier.

Stockholm er byen man skal besøke hvis hjerte banker for vakker natur midt i storbyen. En by full av historie, kultur og vakker design i verdensklasse. Er du til aktiv vinterferie så kan de svenske fjellkjeder by både på langrenn og alpin.

Sommerhus i den svenske natur.

Alle våre feriehus i Sverige er omgitt av den vakre svenske natur. DanCenter har boliger over hele Sverige, alt fra Skåne, Småland, Stockholm og den svenske skjærgård nord for Sverige. Sverige er ett land med mange motsetninger og dermed kan din familie og deg ha mulighet for en ferie som passer for dere.

Kunne du tenkt deg å oppleve Sverige i Astrid Lindgren stil? Vi kan tilby den klassiske svenske hytteopplevelse kjent fra Astrid Lindgrens populære bøker. Lei en autentisk, koselig liten rød hytte i utkanten av en furuskog langs en vakker innsjø i åpne omgivelser.

Din ferie i en tradisjonell hytte i Sverige kan med garanti sørge for at stressnivået faller og at du glemmer alt om hverdagens gjøremål.

Ta på luksusferie i Sverige.

Som en kontrast til den idylliske hytteferie i Sverige så kan man leie ett stort deilig sommerhus. DanCenter byr på forskjellige luksus boliger hvor det er plass til hele familien. I Sverige leier vi ut store flotte hus til familien eller grupper på 20 personer. Nedenstående kan du finne hus med svømmebasseng og spa som kan nytes sommer som vinter.

Når du er på ferie i Sverige ta en dukkert og avkjøl deg med familien når solen stør høyest på himmelen. Nyt ett glass champagne med din bedre halvdel i badstuen på kalde vinterkvelder. Eller i høstferien når familien er samlet, hygg dere rundt svømmebassenget mens løvet faller av trærne og nyt utsikten.

Sverige er vann, vann og mere vann.Sverige er oppført på UNESCOs verdensarvliste for sitt unike kystlandskap.

I sentrale og nordlige Sverige er det utallige elver, innsjøer og bekker som binder landet sammen. Spesielt i sentral Sverige har den siste istid etterlatt seg tydelige spor som kan spottes i de svenske elver fordypninger.

Hvor Mälarens ferskvann møtes havet fra Østersjøen finner man Stockholm fordelt utover 14 øyer og holmer. 24000 øyer og holmer utgjør skjærgården i Stockholmsområde som man hurtig kan nå via båt.

Siljansjøen ligger i sentrale Dalarna. Innsjøen og de omkringliggende byene regnes som landets historiske sentrum. Herfra blir Sverige gradvis villere og mer øde.

Elvene har gjennom tidene blitt brukt til å transportere tømmer ut til kysten. Høga Kysten i nord øst Sverige er på UNESCO's liste grunnet sitt unike og helt naturskjønne kystlandskap med de særegne røde granittklipper.

Sverige er et must for den aktive familien


Sverige byr på mange aktiviteter for barn, unge og den litt eldre generasjon.

Det starter med at man leier ett sommerhus eller hytte i Sverige hvor familien har ett godt utgangspunkt. Deretter er det plass til å være sosial, gøye og lærerike aktiviteter for hele familien.

I Sverige så er det mange muligheter for å stå på ski i de svenske fjellområder. Sverige byr på mange familievennlige skisteder. Har du leid en hytte i Sverige i nærheten av en de større byer slik som Stockholm, Malmø og Göteborg, så finnes det opplevelser slik som Zoologisk have, fornøyelsesparker, museer med mere.

Opplev Sveriges skoger.


Sverige har flott natur fra nord til sør. DanCenter tilbyr utvalg av sommerhus og hytter i Skåne og Småland. Området er kjent for elg safari og i tillegg har områder kjent for sykkelturer, rideturer, kanoturer og fisking.

Har du leid en sommerbolig i sentral eller nord Sverige så finner du ett landskap preget av dype daler og enorme skoger. Her kan man ta en dukkert i en innsjø, fang en fisk til middag. Hele familien kan hygge seg med enten å lage middag, barna kan leke og besteforeldrene kan hygge seg i sofakroken med ett brett spill eller to. Har du planer om å besøke Sverige så lei ett sommerhus gjennom DanCenter.

Sankthans i Sverige

I Norge har vi vår tradisjonelle St. Hans feiring hvor Sverige er i en egen liga på hvordan de feirer Sankthans.

Svenskene feirer i likhet med nordmenn med bål på stranden. Man har i tillegg Mai stangen som reises på over hele landet til festlige markeringer om våren.

Man kan ofte se de lokale med en blomsterkrans i håret, som fra de eldre dager av ble brukt til å symbolisere fruktbarhet og liv.

Svenskene er stolte av sin midtsommer feiring, de har en meget tradisjonell feiring og som besøkende kan man selv delta i dette vår fenomenet uansett om man er på ferie i skjærgården, kysten, sentral eller nord Sverige.