Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Feriehus: Hasmark

Feriehus: Hasmark, Nordfyn, Fyn, Langeland og Ærø, Danmark

Gjestevurderinger

Basert på 11 vurderinger4.2 ut av 5.0
Anbefalelsesverdig4,3
Feriehusets innretning og utstyr4,0
Mest populært for
Paropphold5,0
Familie/Venner uten barn4,2
Familie/Venner med barn4,0
Kommentarer fra andre gjester
Språk:
Det er frivillig for gjestene å skrive kommentarer. Se mer informasjon om DanCenters gjestevurderinger.
Gerit - Kongens Lyngby  (Venneferie uden børn, august 2020)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Tæt på strand, hyggeligt, enkelt indrettet”
Anne Svendsen - Græsted  (Venneferie uden børn, august 2020)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Det er et ældre lille hyggeligt sommerhus med en fantastisk beliggenhed, nogle få meter fra stranden og med fuld udsigt over hav/strand. / Vi undrer os over at der ikke er røgalarmer og en brand-/pulverslukker, da sommerhuset er et ældre træhus med kun èn dør og dermed ikke andre flugtmuligheder. / Vinduerne der kan åbnes er smalle og derfor heller ikke egnede som flugtvej. / Der er service til mange personer men der fandtes kun eet æggebæger.”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“En gåtur til Æbelø (man går fra Lindøhoved). Vi brugte 5 timer ialt på turen uden pauser. Turen foregår både i vand og på tør grund. / En tur til Fynshoved og Enebærodden. / Et besøg på Hofmansgave. / Johannes Larsen Museum i Kerteminde. / Fiskerestaurant Rudolf Mathis i Kerteminde - meget lækker mad, men i den dyre ende.”
Bjarke - Ejstrupholm  (Venneferie med børn, mai 2020)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Den ligger helt ud til vandet, og er rigtig hyggelig.”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Hasmark vaffel den skal prøves”
Jørgen - Ikast  (Venneferie uden børn, august 2019)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Hyggelig lille hus. Fin udsigt”
Wolfgang Beisler - Leipzig  (Urlaub zu zweit, juli 2020)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“sehr sauber, direkt am Meer”
Conny - Halle  (Urlaub mit Freunden, august 2019)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Die Lage direkt am Strand war phantastisch.”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Wunderbare Gegend für Radtouren und Sstrandspaziergänge.”
Frank - Kürten  (Urlaub mit Freunden, august 2019)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Das Naturschutzgebiet Aeneberodde ist absolut sehenswert. / Ein toller Urlaubsort für Erholungssuchende und Familien mit kleinen Kindern.”
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Der Meerblick und die direkte Lage zum Strand. Der Garten ist schön, man nutzt ihn aber kaum bis garnicht.Das Haus ist zweckmäßig eingerichtet.Es gab keine Verdunklung im Schlafraum. Bett sehr unbequem.”
Patrick - Oebisfelde  (Familienurlaub mit Kindern, juli 2019)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Ausblick vom Esstisch auf die Ostsee”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Zoo Odense”
Fredrik - Tyresö, Sverige  (Familjesemester med barn, juli 2019)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Nej!”

Ferieboligfasiliteter

3
1
40m²
nei
nei
5 m
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
1 bad
 
Bygget 1923, renovert i 1990
 
6 km til restaurant
 
4,6 km til dagligvarebutikk
 
5 m til sjø/kyst

Topp-attraksjoner i området

 • Egeskov Slot
 • Odense Zoo
 • Danmarks Jernbanemuseum
 • Den Fynske Landsby
 • H.C Andersens Hus
 • Marstal Søfartsmuseum
 • Naturama
 • Valdemars Slot
 • Fjord og Bælt
 • Gorilla Park
 • Brandts
 • Husnr. 61816
  Huskategori: ★★★
  Sjø/innsjø 5 mGjestevurderinger

  .

  Booking av huset

  .

  Booking av huset

  Uke ManTirsOnsTorsFreLørSøn
  3631123456
  3778910111213
  3814151617181920
  3921222324252627
  402829301234
  Mulig ankomstdato
  Valgt periode
  Ledig dato
  Ikke ledig
  Bookingen din

  Husbeskrivelse

  Om området

  Om Nordfyn

  Fyn ligger midt i landet og er Danmarks nest største øy. Landskapet er bølget og bakket med mange frukthager og levende hekker. De mange strådekte bindingsværksgårdeneer også karakteristisk for området. Det sydfynske Øyhavet ligger rett sør for Fyn med øyer i alle størrelser og fine sund, bukter og viker.

  Fyn er bundet sammen med Sjælland via Storebæltsbroen og med Jylland via Lillebæltsbroen. Og i Det sydfynske Øyhavet sørger små og store ferger og broer for forbindelsen til omverdenen.

  Langs Storebæltskysten, på Nord- og Sydfyn og ved det sørlige Lillebælt er det gode strender med sand og rolig sjø. I Lillebælt kan strømmen være kraftig, så der må du følge de lokale anvisningene. Også i Det sydfynske Øyhavet er bademulighetene fine, avstandene korte og du vil alltid finne en god strand som ligger i le.

  Det sydfynske landskapet med bakker, levende hekker og gamle bindingsværksgårder opplever du kanskje aller best på strekningen mellom Svendborg og Fåborg. Nord for Fåborg ligger de kuperte og vakre Svanninge Bakker med bratte skrenter og dype kløfter, som er et resultat av den siste istiden for 14.000 år siden. Fra bakketoppene er det en imponerende utsikt over Det sydfynske Øyhavet og hele Sydvestfyn Områdets flora og fauna er meget variert.

  Fyn - Fyns Hoved Nord for Kerteminde på Nordøstfyn ligger halvøyen Hindsholm med en rekke småøyer og odder, bl.a. Romsø og Enebærodde. Landskapet er formet av istidene i Danmark, og der er mange naturarealer med et spennende plante- og dyreliv. De langgrunne strendene i Bælthavets bukter og viker er populære yngle- og rasteplasser for mange fugler og ender. På den nordligste spissen av Hindsholm ligger det vakre naturområdet Fyns Hoved med milevis utsikt over både land og vann. - På Opplevelsessenteret Fjord&Bælt i Kerteminde kan du lære mer om Bælthavets miljø og natur – inklusiv sel og marsvin.

  Om Fyn, Langeland og Ærø

  Lei feriehus på Fyn

  DanCenter Holiday Rentals leier ut mer enn 300 flotte feriehus på Fyn, Langeland og Ærø. Våre feriehus ligger på de beste områdene for feriehus på Fyn og øyene, og kan leies på ukesbasis eller, hvid su ønsker, kan du leie et feriehus bare i en weekend det meste av året - unntatt i høysesongen.

  Du kan leie alt fra en liten, koselig hytte til større feriehus med spa og svømmebasseng. De større feriehusene har som oftest også et aktivitetsrom hvor du kan spille forskjellige spill som f.eks. billiard, bordfotball og bordtennis. Dessuten er det tillatt med hund i våre fleste feriehus, så ingen trenger å bli hjemme og hele familien kan bli med på moroa og dele alle de spennende opplevelsene sammen i den naturen på Fyn.

  Nyt ferien på vakre Fyn

  Fin ligger midt i landet og er Danmarks nest største øy. Øye har et bølgende og kupert landskap med mange frukthager, og de mange bindingsverkshusene med stråtak er typiske for dette området.

  Fyn har forbindelse til Sjelland via broen over Store Belt og til Jylland via broen over Lille Belt. Og i skjærgården sør på Fyn, forbinder små og store ferger samt forskjellige broer området med omverdenen.

  Langs kysten mot Store Belt, både nord og sør på Fyn, samt i den søndre delen mot Lille belt, er det fine sandstrender og rolige forhold hvor det er fint å bade. Det kan være ganske sterk strøm i Lille Belt, så vær alltid nøye med å følge lokale instrukser. Og i skjærgården sør på Fyn, er det mange fine badesteder, og ettersom ingen steder er langt unna, er det ikke vanskelig å finne en god, avskjermet strand.

  Mange gode opplevelser sammen med en ferie på Fyn.

  På Fyn ligger dessuten Danmarks nest største by, Odense, hvor den verdensberømte danske dikteren, Hans Christian Andersen, vokste opp. I gamlebyen i Odense kan du se hvordan Odense var på H. C. Andersens tid, og besøke forfatterens barndomshjem. Ca. 40 minutters kjøring sørover fra Odense finner du Fyns hovedattraksjon, Egeskov Slott, som høsten 2017 ble kåret til Danmarks mest attraktive slott av DanCenters ferieturister. Du kan besøke Egeskovs veteranbilmuseum, ggjennom slottets mange vakre hager eller prøve deg på "tretoppvandring" på høyde med treoppene!

  Andre spennende attraksjoner på Fyn:

  • Odense Zoo

  • Naturama

  • Valdemar Slott

  • Den Fynske Landsby

  • Danmarks Jernbanemuseum i Odense

  • Kyststien

  Sør for Fyn ligger øyene Langeland og Ærø som utgjør Fyns skjærgård. Du kan komme deg til Langeland med ferge eller via Langelandsbroen, mens Ærø kan bare nås med ferge.

  Hvis du leier et feriehus hos DanCenter, får du rabatt ved mange av Danmarks mest populære attraksjoner - du kan faktisk spare så mye som

  25 % på inngangsbilletten. Her ser du attraksjonene du får rabatt på, når du bor i et av DanCenters feriehus.

  Utleie av feriehus på Fyn

  Hos DanCenter feriehusutleie har vi over 60 års erfaring med utleie av feriehus. På denne siden finner du mer enn 300 flotte feriehus på Fyn - så uansett om du er på jakt etter en klassisk hytte, en luksuseiendom eller et feriehus med sjøutsikt, finner du alltid noe som passer hos DanCenter.

  Lei et feriehus på Fyn

  På Fyn er det mange populære områder med feriehus hvor du kan leie et feriehus for ferien gjennom DanCenter. Lei for eksempel en hytte på Nordfyn eller på Sørfyn.