Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss
Eier login
Eier login
Lei ut
Bli utleier
Feriehus i Kerteminde – Ferie i den vakre handelsbyen

Feriehus i Kerteminde. I Kerteminde finner du alt fra naturskjønne områder og storfe safari til minigolf og Danmarks eneste skipsgrav fra vikingetiden på Viking-museet. En halvtimes kjøretur fra Kerteminde ligger Odense. Her finner man mange opplevelser og attraksjoner for hele familien. På denne siden finner du ett utvalg av flotte feriehus i Kerteminde. Start ditt søk etter feriehus i Kerteminde her.

Les mer om Kerteminde

Topp-attraksjoner i området

 • Egeskov Slot
 • Odense Zoo
 • Danmarks Jernbanemuseum
 • Den Fynske Landsby
 • H.C Andersens Hus
 • Marstal Søfartsmuseum
 • Naturama
 • Valdemars Slot
 • Fjord og Bælt
 • Gorilla Park
 • Brandts
 • Andre gjester anbefaler disse ferieboligene for Kerteminde:

  Husnr: 95882Kerteminde5 personer,  48 m²Kjæledyr tillatt.45 m til kyst.Sommerhus ca. 45 m fra vandet. Både fra huset og fra terrassen er der udsigt over vandet. Lyst indrettet med en kombineret opholds-/spisestue og køkken i et. Køkkenet har keramisk komfur, emhætte, opvaskemaskine samt køle/frys.Husnr: 67791Kerteminde2 personer,  30 m²Kjæledyr er ikke tillatt.5 m til kyst.Helt ned til havet i Kerteminde ligger dette lille sommerhus. Dér hvor grunden ender, starter havet, og I kan faktisk stå på terrassen og fiske efter havørreder. Sommerhuset er indrettet med kombineret opholdsstue/køkken med en dobbeltopredning. ...Husnr: 69527Kerteminde4 personer,  90 m²Kjæledyr tillatt.2,4 km til kyst.Sommerhus i den hyggelige landsby, Salby, lige uden for Kerteminde. Huset er totalrenoveret i 2016. Lyst indrettet med kombineret opholds/spisestue og køkken. Rummeligt køkken med bl.a. køleskab med frostboks. Badeværelse med bruseniche og gulvvarme. ...Husnr: 45724Kerteminde4 personer,  65 m²Kjæledyr tillatt.400 m til kyst.Dette sommerhus i Kerteminde er blevet totalrenoveret i 2017, så det i dag fremstår lyst med en skøn atmosfære. Sommerhuset er beliggende på en 870 m2 stor, højtliggende naturgrund med en stor, åben terrasse med havemøbler og grill. Der er kun ...Husnr: 67789Kerteminde4 personer,  80 m²Kjæledyr er ikke tillatt.45 m til kyst.Byhus beliggende i Kertemindes gamle bydel, ned til det gamle fiskerleje kaldet Lillestranden, hvor I stadig kan opleve en autentisk fiskerstemning. Grunden går helt ned til stranden. I stueplan finder I badeværelse med bruseniche/badekar og ...Husnr: 04864Kerteminde6 personer,  64 m²Kjæledyr er ikke tillatt.600 m til kyst.Et virkeligt velholdt sommerhus i Kerteminde Sommerby beliggende på en 450 m2 stor højtliggende naturgrund med en flot udsigt over naturen omkring Kerteminde. Opholdsstuen er udstyret med brændeovn, luft/luft varmepumpe og tv med både danske ...

  Se alle hus i området.

  Ferie i Kerteminde.

  Hold ferien i Kerteminde, nordøst på øya Fyn. Dette er hjembyen til Johannes Larsen, en av Fyns største og mest kjente kunstnere. Her kan man besøke Johannes Larsen Museet, ett museum hvor man kan se hvor og hvordan kunstneren levde i gamle dager. Her finner man også statuen av Amanda - den lokale fiskerjenta , laget av Robert Lund Jensen, og som symboliserer Kertemindes lokale fiskedøtre.

  Byen har ett stort utvalg av cafeer og restauranter hvor man kan nyte alle mulige måltider. I tillegg så byr Kerteminde på 9 hullers Academy Course og 18 hullers Great Northern Course eller Kerteminde minigolf, som byr på 18 hullers bane tett på strand og marina.

  Romsø - enn liten ubebodd øy bestående av fyrtårn, jakt hytte, dyreliv, og ingen biler. Det er avgang med ferja i perioden April til August.

  Ferie i Kerteminde, hva kan man se og oppleve:

  Odense -Danmarks tredje største by og Fyns hovedstad med 200 000 innbyggere, 20 minutters kjøretur fra Kerteminde. Her kan man besøke hjemmet til H.C.Andersen, og se hvordan Odense var på H.C.Andersens tid.

  Man kan også besøke Egeskov slott, som er en av Fyns største turist attraksjoner, som i 2017 ble kåret til Danmarks mest severdige slott i en intern undersøkelse hos Dancenters feriegjester. Egeskov Slott ligger ca. 40 min kjøretur fra Kerteminde. Slottet byr på ett veteranmuseum, tre topp vandring med ”Tree Top Walking” og slottshager.

  Andre store attraksjoner tett på Kerteminde:

  Leier du din feriebolig hos Dancenter så tilbyr Dancnter rabatt på mange attraksjoner i Danmark. Opp til 25 % rabatt i inngangsbillett for voksne og barn på en rekke attraksjoner og severdigheter. Her kan du se hvilke rabatter Dancenter tilbyr

  Ferie Kerteminde

  Skynd dere å bestill feriebolig i Kerteminde om dere vil sikre dere favorittboligen før noen andre når å bestille boligen. På vårt lokal kontor i Rudkøbing sitter det kompetente Dancenter mearbeidere som kun er der for å hjelpe våre gjester, før - under og etter oppholdet.

  Ferieboligområde tett på Kerteminde

  PÅ Fyn så har vi flere områder hvor man kan leie en feriebolig Bogense, Hasmark eller ved Skåstrup Strand Eller her og Sydfyn

  Hold ferie med Danland Feriesenter i Bogense

  Har man lyst til å prøve en ny type ferieform, så kan man utforske ett av våre mange feriesenter rundt om i Danmark. Byen byr på maritim atmosfære. Her bor man i spesielt designede boliger, noen med peis, spa og badstue. Feriesenteret er plassert ved stranden, og man har en godt utsikt over stranden fra boligen. Bogense. Det er i tillegg en lokal svømmehall som man kan benytte hvis det er dårlig vær eller man har lyst på en dukkert og ikke bli overdekt av sand.