Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Feriehus: Hesseløje/Fruerlund

Feriehus: Hesseløje/Fruerlund, Sørfyn, Fyn, Langeland og Ærø, Danmark

Gjestevurderinger

Basert på 8 vurderinger4.5 ut av 5.0
Anbefalelsesverdig4,8
Feriehusets innretning og utstyr4,4
Mest populært for
Familie/Venner uten barn4,5
Paropphold4,5
Kommentarer fra andre gjester
Språk:
Det er frivillig for gjestene å skrive kommentarer. Se mer informasjon om DanCenters gjestevurderinger.
Karin - Neubiberg  (Urlaub mit größeren Kindern, august 2019)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Sehr schöne Lage”
Gerhard - Gummersbach  (Urlaub mit Freunden, juli 2019)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Lage, direkt am Meer / / Nicht gut : trotz Angabe in der Hausbeschreibung "Deutsches TV = ARD, ZDF und mindestens 1 weiterer / deutscher Sender " konnte nur ZDF empfangen werden - und das auch nicht immer !”
Axel und Kerstin - Berlin  (Urlaub mit Freunden, september 2017)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Der neue Wintergarten, Lage, Vollständigkeit der Hausausstattung und natürlich der Blick aufs Meer”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Fährausflüge und "Insel-Hopping"”
Steven - Zemst, België  (Vakantie met grote kinderen, juli 2019)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Breng je eigen kano of boot mee, goeie bakker in Faaborg op de straat van het Shell station, aan de haven heerlijk gerookte zalm gekocht: een aanrader”
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Heel mooie ligging aan de zee, vanuit het huisje prachtig zicht op de zee, leuke verande met zeezicht was een topper.”
Ja, der var toilet papir i huset - Vi sov til kl 9  (Familieferie med større børn, august 2018)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Igen, det hollandske sprog driller os lidt her. Men jo, vi kunne købe ost i den lokale Spar butik. Og nej, der var ikke nogle trolde i skraldespanden.”
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Kom til at vælge hollandsk sprog, så jeg er lidt i tvivl om spørgsmålet ... men jo, det tror vi :-)”
Reinhard - Witten  (Parferie, juli 2018)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“gute Gartenmöbel, schöne Aussicht”
Sonja Andersen - Aalborg Ø  (Venneferie uden børn, august 2017)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“beliggenhed og den lukkede terasse god indretning / alt var bare perfekt”
Pia - Bruxelles  (Parferie, august 2017)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Beliggenhed, hyggeligt, gode faciliteter, overdækket terrasse.”

Ferieboligfasiliteter

5
2
85m²
nei
nei
75 m
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Energivennlige tiltak (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Peis/vedovn
 
Tysk TV:
 
Dansk TV: DR1 og TV2.
 
1 bad
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 1970, renovert i 2004
 
1,0 km til restaurant
 
2,0 km til dagligvarebutikk
 
75 m til sjø/kyst

Topp-attraksjoner i området

 • Egeskov Slot
 • Odense Zoo
 • Danmarks Jernbanemuseum
 • Den Fynske Landsby
 • H.C Andersens Hus
 • Marstal Søfartsmuseum
 • Naturama
 • Valdemars Slot
 • Fjord og Bælt
 • Gorilla Park
 • Brandts
 • Husnr. 51083
  Huskategori: ★★★
  Sjø/innsjø 75 mGjestevurderinger

  .

  Booking av huset

  .

  Booking av huset

  Uke ManTirsOnsTorsFreLørSøn
  3631123456
  3778910111213
  3814151617181920
  3921222324252627
  402829301234
  Mulig ankomstdato
  Valgt periode
  Ledig dato
  Ikke ledig
  Bookingen din

  Husbeskrivelse

  Om området

  Om Sydfyn

  Fyn ligger midt i landet og er Danmarks nest største øy. Landskapet er bølget og bakket med mange frukthager og levende hekker, og med mange strådekte bindingsverksgårder. Det sydfynske Øyhavet ligger rett sør for Fyn med øyer i alle størrelser og vakre sund, bukter og viker.

  Fyn er forbundet med Sjælland via Storebæltsbroen og med Jylland via Lillebæltsbroen. Og i det sydfynske Øyhavet sørger små og store ferger og broer for forbindelsen til omverdenen.

  Langs Storebæltskysten, på Nord- og Sydfyn og ved det sørlige Lillebælt er det gode langrunne sandstrender med rolig vann. I Lillebælt kan strømmen være kraftig, så der må du følge de lokale anvisningene. Også i Det sydfynske Øyhavet er bademulighetene fine, og da avstandene er korte, kan du alltid finne en god strand som ligger i le.

  Det sydfynske landskapet med bakker, levende hekker og gamle bindingsverksgårder opplever du kanskje aller best på strekningen mellom Svendborg og Fåborg. Nord for Fåborg ligger de kuperte og vakre Svanninge Bakker med bratte skrenter og dype kløfter, et resultat av siste istid, som sluttet for 14.000 år siden. Fra bakketoppene er det en imponerende utsikt over det sydfynske Øyhavet og hele Sydvestfyn. Områdets flora og fauna er meget variert.

  Fyn - Fyns Hoved. Nord for Kerteminde på Nordøstfyn ligger halvøyen Hindsholm med en rekke småøyer og odder, bl.a. Romsø og Enebærodde. Landskapet er formet av istiden i Danmark, og der er mange naturarealer med et spennende plante- og dyreliv. Det langgrunne vannet i Bælthavets bukter og viker er populære yngle- og rasteplasser for mange fugler og ender. På den nordligste spissen av Hindsholm ligger det vakre naturområde Fyns Hoved med milevis utsikt over både land og vann. - På Opplevelsessentret Fjord&Bælt i Kerteminde kan du lære mer om Bælthavets miljø og natur – bla. sel og marsvin.

  Om Fyn, Langeland og Ærø

  Lei feriehus på Fyn

  DanCenter Holiday Rentals leier ut mer enn 300 flotte feriehus på Fyn, Langeland og Ærø. Våre feriehus ligger på de beste områdene for feriehus på Fyn og øyene, og kan leies på ukesbasis eller, hvid su ønsker, kan du leie et feriehus bare i en weekend det meste av året - unntatt i høysesongen.

  Du kan leie alt fra en liten, koselig hytte til større feriehus med spa og svømmebasseng. De større feriehusene har som oftest også et aktivitetsrom hvor du kan spille forskjellige spill som f.eks. billiard, bordfotball og bordtennis. Dessuten er det tillatt med hund i våre fleste feriehus, så ingen trenger å bli hjemme og hele familien kan bli med på moroa og dele alle de spennende opplevelsene sammen i den naturen på Fyn.

  Nyt ferien på vakre Fyn

  Fin ligger midt i landet og er Danmarks nest største øy. Øye har et bølgende og kupert landskap med mange frukthager, og de mange bindingsverkshusene med stråtak er typiske for dette området.

  Fyn har forbindelse til Sjelland via broen over Store Belt og til Jylland via broen over Lille Belt. Og i skjærgården sør på Fyn, forbinder små og store ferger samt forskjellige broer området med omverdenen.

  Langs kysten mot Store Belt, både nord og sør på Fyn, samt i den søndre delen mot Lille belt, er det fine sandstrender og rolige forhold hvor det er fint å bade. Det kan være ganske sterk strøm i Lille Belt, så vær alltid nøye med å følge lokale instrukser. Og i skjærgården sør på Fyn, er det mange fine badesteder, og ettersom ingen steder er langt unna, er det ikke vanskelig å finne en god, avskjermet strand.

  Mange gode opplevelser sammen med en ferie på Fyn.

  På Fyn ligger dessuten Danmarks nest største by, Odense, hvor den verdensberømte danske dikteren, Hans Christian Andersen, vokste opp. I gamlebyen i Odense kan du se hvordan Odense var på H. C. Andersens tid, og besøke forfatterens barndomshjem. Ca. 40 minutters kjøring sørover fra Odense finner du Fyns hovedattraksjon, Egeskov Slott, som høsten 2017 ble kåret til Danmarks mest attraktive slott av DanCenters ferieturister. Du kan besøke Egeskovs veteranbilmuseum, ggjennom slottets mange vakre hager eller prøve deg på "tretoppvandring" på høyde med treoppene!

  Andre spennende attraksjoner på Fyn:

  • Odense Zoo

  • Naturama

  • Valdemar Slott

  • Den Fynske Landsby

  • Danmarks Jernbanemuseum i Odense

  • Kyststien

  Sør for Fyn ligger øyene Langeland og Ærø som utgjør Fyns skjærgård. Du kan komme deg til Langeland med ferge eller via Langelandsbroen, mens Ærø kan bare nås med ferge.

  Hvis du leier et feriehus hos DanCenter, får du rabatt ved mange av Danmarks mest populære attraksjoner - du kan faktisk spare så mye som

  25 % på inngangsbilletten. Her ser du attraksjonene du får rabatt på, når du bor i et av DanCenters feriehus.

  Utleie av feriehus på Fyn

  Hos DanCenter feriehusutleie har vi over 60 års erfaring med utleie av feriehus. På denne siden finner du mer enn 300 flotte feriehus på Fyn - så uansett om du er på jakt etter en klassisk hytte, en luksuseiendom eller et feriehus med sjøutsikt, finner du alltid noe som passer hos DanCenter.

  Lei et feriehus på Fyn

  På Fyn er det mange populære områder med feriehus hvor du kan leie et feriehus for ferien gjennom DanCenter. Lei for eksempel en hytte på Nordfyn eller på Sørfyn.