Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Feriehus: Spodsbjerg

Feriehus: Spodsbjerg, Sørfynske Øhav, Fyn, Langeland og Ærø, Danmark

Gjestevurderinger

Basert på 11 vurderinger3.2 ut av 5.0
Anbefalelsesverdig3,6
Feriehusets innretning og utstyr4,1
Mest populært for
Familie/Venner med barn3,2
Familie/Venner uten barn3,2
Kommentarer fra andre gjester
Språk:
Det er frivillig for gjestene å skrive kommentarer. Se mer informasjon om DanCenters gjestevurderinger.
Lene - Fredensborg  (Venneferie uden børn, november 2020)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Det var et dejligt hus., pool området var fantastisk .. poolen måske lidt for varm. Huset egner sig kun til sommerhus., det var mega fugtigt og kondensvandet drev ned af vinduerne.. manglende isolering til helårsbrug... det var svært at opvarme med elradiatorer.”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Jeg synes man bør gøre opmærksom på strømforbruget .. det første døgn brugte vi kr 700,- i strøm .. bla på at få huset varmet op. Vi var kun 2 personer, så det var kun stue området vi opvarmede .. ikke værelserne og alligevel var det mega dyrt. I området kan man få el til 160 øre. pr kWh .... så det er uforståeligt, at man vælger en udbyder der tager 280 øre pr kWh . / Jeg er født og opvokset på Langeland i Rudkøbing .. der er mange skønne steder .. Effes restaurant på hjørnet af Østergade og Sidsel Bagersgade er et besøg værd .. og så skal man naturligvis se de vilde heste og Tranekær Slot.”
Martin Larsen - Valby  (Familieferie med børn, august 2020)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Der ligger en god lille fiskehandler ved færgen i Spodsbjerg, med en lille tilhørende restaurant. OBS på kort åbningstid. God bager i Tullebølle og masser af indkøbsmuligheder i Rudkøbing. Fin lavvandet strand.”
Kate - Kastrup  (Familieferie med større børn, juli 2020)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Beliggenheden og dermed udsigten”
Sia - Fyn  (Familieferie med børn, mai 2020)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Lå dejlig fredeligt, man føler sig ikke begloet”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Skønne mulighed for gåture”
Arne - Nyborg  (Familieferie med større børn, februar 2020)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Indretningen af huset med opholdsafd./værelser og et badeværelse øverst, og pool området nederst i huset, samt muligheden for at låse pool området helt af når det ikke var i brug.”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Se øen fra nord til syd, der er rigtig mange skønne oplevelser i vente såfremt man er indstillet på det. Der forefindes fint materiale om Langeland i form af brochurer i huset.”
D - A  (Vakantie met grote kinderen, august 2020)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Mooie plek, rustig gelegen veel ruimte en overal mogelijkheden om te gaan zitten”
Bengt - Öland  (Resa med vänner, mars 2020)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Läget, planlösningen, utrustningen och poolen.”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Langeland är en mycket trevlig ö att titta runt på.”
Adriana - Grevesmühlen  (Familienurlaub mit Kindern, februar 2020)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Der Poolbereich mit dem angrenzenden Badezimmer und Duschen, die Aufteilung der Zimmer, Ausstattung gut.”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Von dort aus ist man schnell am Strand oder auch sonst wo auf Langeland. Empfehlen zu besuchen können wir Schloss Tranaeker mit dem Schlossgarten und der Schlossmühle, sowie das Langelandfort. Für den kleinen Hunger zwischendurch ist der Kiosk am Campingplatz gegenüber des Hafens super. Leider hat vieles erst ab April geöffnet, dass sollte einem klar sein.”

Ferieboligfasiliteter

10
5
170m²
ja
nei
400 m
 
Svømmebasseng på 15 m²
 
Boblebad til 4 personer.
 
Peis/vedovn
 
Tysk TV ARD og ZDF
 
Dansk TV: DR1 og TV2.
 
2 bad
 
Vaskemaskin og tørketrommel
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 1992, renovert i 2013
 
500 m til restaurant
 
500 m til dagligvarebutikk
 
400 m til sjø/kyst
Gratis avbestilling i 2021

Gratis avbestilling

 • For bestillinger i 2021
 • Bestill mellom 16. oktober og 30. november 2020 på vår hjemmeside
 • Gratis avbestilling fram til35 dager før ankomst.

Topp-attraksjoner i området

 • Egeskov Slot
 • Odense Zoo
 • Danmarks Jernbanemuseum
 • Den Fynske Landsby
 • H.C Andersens Hus
 • Marstal Søfartsmuseum
 • Naturama
 • Valdemars Slot
 • Fjord og Bælt
 • Gorilla Park
 • Brandts
 • Husnr. 04360
  Huskategori: ★★★
  Sjø/innsjø 400 mGjestevurderinger

  .

  Booking av huset

  .

  Booking av huset

  Uke ManTirsOnsTorsFreLørSøn
  442627282930311
  452345678
  469101112131415
  4716171819202122
  4823242526272829
  4930123456
  Mulig ankomstdato
  Valgt periode
  Ledig dato
  Ikke ledig
  Bookingen din

  Husbeskrivelse

  Om området

  Om Sydfynske Øhav

  Rundt Langeland og Fyn ligger hundrevis av små øyer, det såkalte Sydfynske Øhav. En verden av små samfunn og ubeskrivelig idyll. Her er både feriestemning og mye å ta seg til. Overalt nyter man synet av de små, strådekte husene. Det er, som om tiden står stille – ideelt for avslapning og ferie. De grønne og vennlige øyene er et eldorado for syklister. Mange kommer hit med båt, men der er også ferger mellom de fleste øyene. Ærø, Lyø, Avernakø eller Drejø – overalt ligger de hyggelige havnene med avslappet atmosfære.

  Besøker du det Sydfynske Øhav, kan du begi deg ut på Øhavsstien, en av Danmarks lengste vandreruter. Den utrolig vakre stien fører deg rundt til enestående naturområder, landsbyer, kjøpsteder og imponerende herregårder.

  Ærø En sykkeltur er den beste måten å lære øyen å kjenne på. Det er ca. 25 km fra den ene enden av øyen til den andre, og underveis finner du små, hyggelige landsbyer og bakketopper med fantastisk utsikt over havet. Opplev flaskeskipene hos ”Flaske Peter” og se nærmere på Marstals Sjøfartsmuseum. Gå tur i de kronglete gatene med de små husene i Ærøskøbing og glem ikke en tur langs stranden med de kulørte badehusene. Fra fyrtårnet i Søby har du utsikt over hele øyen og i godt vær kan du se helt til Als i Sønderjylland.

  Langeland Den naturskjønne øyen har mange sandstrender, fremragende fiskemuligheter og den mektige ”Kong Humbles Grav”, et spesielt, prehistorisk funnsted fra steinalderen. Besøk også en av de mange gårdsbutikkene eller opplev de ville hestene i Bagenkop.

  Om Fyn, Langeland og Ærø

  Lei feriehus på Fyn

  DanCenter Holiday Rentals leier ut mer enn 300 flotte feriehus på Fyn, Langeland og Ærø. Våre feriehus ligger på de beste områdene for feriehus på Fyn og øyene, og kan leies på ukesbasis eller, hvid su ønsker, kan du leie et feriehus bare i en weekend det meste av året - unntatt i høysesongen.

  Du kan leie alt fra en liten, koselig hytte til større feriehus med spa og svømmebasseng. De større feriehusene har som oftest også et aktivitetsrom hvor du kan spille forskjellige spill som f.eks. billiard, bordfotball og bordtennis. Dessuten er det tillatt med hund i våre fleste feriehus, så ingen trenger å bli hjemme og hele familien kan bli med på moroa og dele alle de spennende opplevelsene sammen i den naturen på Fyn.

  Nyt ferien på vakre Fyn

  Fin ligger midt i landet og er Danmarks nest største øy. Øye har et bølgende og kupert landskap med mange frukthager, og de mange bindingsverkshusene med stråtak er typiske for dette området.

  Fyn har forbindelse til Sjelland via broen over Store Belt og til Jylland via broen over Lille Belt. Og i skjærgården sør på Fyn, forbinder små og store ferger samt forskjellige broer området med omverdenen.

  Langs kysten mot Store Belt, både nord og sør på Fyn, samt i den søndre delen mot Lille belt, er det fine sandstrender og rolige forhold hvor det er fint å bade. Det kan være ganske sterk strøm i Lille Belt, så vær alltid nøye med å følge lokale instrukser. Og i skjærgården sør på Fyn, er det mange fine badesteder, og ettersom ingen steder er langt unna, er det ikke vanskelig å finne en god, avskjermet strand.

  Mange gode opplevelser sammen med en ferie på Fyn.

  På Fyn ligger dessuten Danmarks nest største by, Odense, hvor den verdensberømte danske dikteren, Hans Christian Andersen, vokste opp. I gamlebyen i Odense kan du se hvordan Odense var på H. C. Andersens tid, og besøke forfatterens barndomshjem. Ca. 40 minutters kjøring sørover fra Odense finner du Fyns hovedattraksjon, Egeskov Slott, som høsten 2017 ble kåret til Danmarks mest attraktive slott av DanCenters ferieturister. Du kan besøke Egeskovs veteranbilmuseum, ggjennom slottets mange vakre hager eller prøve deg på "tretoppvandring" på høyde med treoppene!

  Andre spennende attraksjoner på Fyn:

  • Odense Zoo

  • Naturama

  • Valdemar Slott

  • Den Fynske Landsby

  • Danmarks Jernbanemuseum i Odense

  • Kyststien

  Sør for Fyn ligger øyene Langeland og Ærø som utgjør Fyns skjærgård. Du kan komme deg til Langeland med ferge eller via Langelandsbroen, mens Ærø kan bare nås med ferge.

  Hvis du leier et feriehus hos DanCenter, får du rabatt ved mange av Danmarks mest populære attraksjoner - du kan faktisk spare så mye som

  25 % på inngangsbilletten. Her ser du attraksjonene du får rabatt på, når du bor i et av DanCenters feriehus.

  Utleie av feriehus på Fyn

  Hos DanCenter feriehusutleie har vi over 60 års erfaring med utleie av feriehus. På denne siden finner du mer enn 300 flotte feriehus på Fyn - så uansett om du er på jakt etter en klassisk hytte, en luksuseiendom eller et feriehus med sjøutsikt, finner du alltid noe som passer hos DanCenter.

  Lei et feriehus på Fyn

  På Fyn er det mange populære områder med feriehus hvor du kan leie et feriehus for ferien gjennom DanCenter. Lei for eksempel en hytte på Nordfyn eller på Sørfyn.