Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Feriehus: Fur

Feriehus: Fur, Limfjordens Øyer, Limfjorden, Danmark

Gjestevurderinger

Basert på 14 vurderinger4.6 ut av 5.0
Anbefalelsesverdig4,6
Verdi for pengene3,0
Feriehusets innretning og utstyr4,5
Mest populært for
Familie/Venner med barn4,7
Familie/Venner uten barn4,6
Kommentarer fra andre gjester
Språk:
Det er frivillig for gjestene å skrive kommentarer. Se mer informasjon om DanCenters gjestevurderinger.
Niels - Randers  (Familieferie med børn, mai 2020)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“dejligt stort hus ,stor have .huset var huset var udstyrret med alt så det var ferie for alle.”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“kør rundt på øen, læs om øens historie kultur osv.”
Lise Gammelby - Tørring  (Familieferie med større børn, oktober 2019)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“ud i naturen og se alle de fantastiske naturoplevelser på Fur, klinter, strande med sten og skaller, molergravene, rødstenen ved vandet, fossiljagt, besøg på museet som har et varieret tilbud af oplevelser, cafe på herrens mark, bryghuset, nem at komme til Mors og evt. opleve Jesperhus og fossiljagt på Mors museum. Fugleområde på Fur. Bette Jens´s hyw med udsigt over hele øen , molermanden osv.”
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Beliggenheden / masser af spil og legeredskaber i haven / 4 soverum / 2 toiletter / meget udstyr i skuffer og skabe til låns.”
Kim - Lemvig  (Familieferie med større børn, oktober 2019)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Beliggenheden er helt unik. Tæt på vandet og uforstyrret. Der kan vi finde fred og ro, også i sjælen. / Indretningen mangler intet. Huset er meget velholdt og indretningen er lige noget er passer vores behov.”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Giv Jer tid til at nyde den skønne beliggenhed og dyrelivet omkring huset (der er mange rådyr lige omkring). / Fiskevandet lige nedenfor huset er også i top, når der ikke lige er nordenvind.”
steen - 7470  (Venneferie uden børn, juni 2019)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Beliggenhed og natur”
Susanne - Vejle Ø  (Venneferie uden børn, august 2018)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Beliggenheden. Tæt på vandet. Dejligt med 2toiletter og god plads i sommerhuset.”
Lilian Trads Ørskov - 8950 Ørsted  (Venneferie med børn, august 2018)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“turen Knuden rundt!”
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Beliggenheden tæt ved vandet. Vi har været i sommerhuset flere gange. denne gang bemærkede vi, at der er blevet fældet træer, så udsynet til vandet er blevet bedre.”
Susanne - Fredericia  (Familieferie med børn, juli 2018)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Beliggenhed. / Gode store værelser. Gode senge. / Vel udstyret ift køkken og masser af spil til både børn og voksne. / Fin terrasse og udenomsområde.”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Medbring badesko. / Trappe i huset ikke egnet for gangbesværede. / Der mangler en brugsanvisning til vaskemaskinen. / Spis og drik øl på Bryghuset. / Tag på fossiljagt med museet. Også for børn.”
Inger - Lemvig  (Familieferie med børn, mai 2018)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Beliggenhed. Indretning. Udenomsplads.Terrasse.”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Naturelskere lystfiskere”
Bente - Ærø  (Lejrskole, koloni eller lignende, september 2016)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Området”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Vandet, skoven”
Ida - 8410 Rønde  (Venneferie uden børn, august 2016)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Der er god plads til otte mennesker, med der mangler i særdeleshed et gelænder på trappen til 1. sal, især når man skal ned ad den, dan trappen er noget stejl og har smalle trin. / Der bør ligge en kort manual til det nye fjernsyn (har lejet huset tre gange før). Vi var der i en hel uge uden at kunne se fjernsyn. Der var ingen signal, viste skærmen.”
Heike - Hamburg  (Urlaub mit Kindern und Freunden, juni 2018)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Der Blick zum Wasser und die schöne Landschaft”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Fahrräder mitnehmen”

Ferieboligfasiliteter

8
4
118m²
ja
nei
Inkl.
75 m
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Peis/vedovn
 
Tysk TV: ARD, ZDF.
 
2 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 1972, renovert i 2006
 
5,0 km til restaurant
 
5,0 km til dagligvarebutikk
 
75 m til sjø/kyst

Topp-attraksjoner i området

 • Jesperhus Feriepark
 • Djurs Sommerland
 • Fårup Sommerland
 • Aalborg Zoo
 • Randers Regnskov
 • Kunstens Museum Of Modern Art
 • Dansk Landbrugsmuseum Gl. Estrup
 • Family Farm Fun Park
 • Hjerl Hede Frilandsmuseum
 • Middelaldercenteret
 • Gi' den gas palads
 • Mønsted Kalkgruber
 • Labyrinthia
 • Mariager Saltcenter
 • Husnr. 13405
  Huskategori: ★★★
  Sjø/innsjø 75 mGjestevurderinger

  .

  Booking av huset

  .

  Booking av huset

  Uke ManTirsOnsTorsFreLørSøn
  1827282930123
  1945678910
  2011121314151617
  2118192021222324
  2225262728293031
  Mulig ankomstdato
  Valgt periode
  Ledig dato
  Ikke ledig
  Bookingen din

  Husbeskrivelse

  Om området

  Om Limfjordens øer

  Et besøk på en av Limfjordens mange øyer betyr fantastiske naturopplevelser. På tross av at en stor del av øyene er små, finner du veldig variert natur på øyene. Vi presenterer her et utvalg av de mest spennende øyene i Limfjorden.

  Mors Mors er Limfjordens største øy, og henger sammen med Jylland via Vilsundbroen mot Nordvest og Sallingsundsbroen mod Sørøst. Øyens største by er den gamle og hyggelige handelsbyen Nykøbing Mors, som kan dateres tilbake til 1200-tallet. I tillegg til øyens fantastiske natur finner du en mengde spennende attraksjoner og severdigheter på Mors. Den mest kjente attraksjonen er Jesperhus, som både har en blomsterpark, en zoologisk hage og et lekeland. På øyen finner du også mange museer, kirker, kunsthåntdverkere og det spennende Højriis slott og gods.

  Fur På den lille øyen Fur får du også fantastiske naturopplevelser. Dette får du både i det høytliggende bakkelandskapet, som byr på en flott utsikt over Limfjorden og på nordstranden langs de bratte molerklippene. Øyen har også fantastiske badestrender.
  Hvis du vil oppleve Furs severdigheter, kan du følge øyens stinett på 12 km, som fører deg rundt på øyen. Her kan du blant annet oppleve det kjente mikrobryggeriet Fur Bryghus, hvor det brygges øl etter tradisjonelle bryggemetoder. Du kan også besøke Fur Museum og se en enestående samling av 55 mio. år gamle forsteninger funnet i moleret.
  Fur kan du kun nås med ferge. Fergeoverfarten tar bare få minutter, og fergene går året rundt.

  Venø På tross av sin størrelse har Venø en vakker og variert natur. Her finner du både grønne marker, bratte skrenter og fine skoger. På den nordlige delen av øyen finner du vannområdet Nørskov Vig, som har et skjeldent rikt fugleliv. Dette reservatområde er stengt i perioden 1. april – 15. juli. Venø nås kun med ferge. Fergeoverfarten tar bare få minutter, og fergene går året rundt.

  Om Limfjorden

  På en tur langs med, eller på Limfjorden finner man et stort utvalg av natur- og kulturattraksjoner. De ferreste kan nå alle attraksjonene langs fjorden, men vi gir deg her en rekke forslag som forhåpentligvis kan inspirere til gode opplevelser i ferien.

  Vejlerne, Nord Europas største fuglereservat, er et ca. 6.000 hk stort, lavtliggende område med gressenger, bambusskoger og brakkvannssøyer. Vejlerne oppstod etter et misslykket dreneringsprosjekt. Her er nå et fredet paradis for fugler og fugleelskere.

  Eshøj Plantasje Eshøj Plantasje ligger knapt 4 km fra sentrum av Thisted. Plantasjen er en liten botanisk perle med ca. 150 forskjellige trær og buskearter fra hele verden, og er dermed en regional lokalitet med et usedvanlig skogsbilde.

  I Eshøj er det gode muligheter for frisk luft og morsjon. Terrenget er kuppert med en høydeforskjell på 25 m fra Limfjorden til plantasjens høyeste punkt.

  Du kan jogge, men du kan også gå i et tempo som gir deg tid til å se, høre, lukte og merke naturens puls og rytme - samt tid til å oppdage og iaktta i en spennende natur som ligger åpen for deg.

  Skyum Bjerge Det kuperte bakkelandskapet utgjør en del av Limfjordskysten ned mot Vildsund. Her er kløfter og daler skapt av smeltevannets erosjon på slutten av siste istid. Det er bevart 17 gravhauger i området. Seks av dem ligger pent på rekke nedover en bakkekam. Området er fredet, og i et forsøk på å bevare lyngheden har man latt gotlandske pelssauer beite på de bratte skrentene.

  Lundehøj I Ullerup, litt nord for Heltborg, fins den 6000 år gamle steinhytten Lundehøj som er åpen for gjester.

  Limfjordscentret Doverodde 150 år etter etableringen av den første kjøpmannshandelen i Doverodde, er Doverodde Købmandsgård et av Limfjordens best bevarte handelshus fra denne perioden. Kjøpmannsgården er idag et opplevelsessenter med fokus på Thy og Limfjorden. I den gamle kornsiloen er det utstillinger av geologiske forekomster og dyr i området.

  I det gamle pakkhuset finner man et spennende aktivitetsrom, hvor man kan undersøke de fiskene og de andre sjødyrene, man selv har fisket i fjorden. Her finner man også utstillinger, som forteller om Kjøpmannsgårdens udvikling gjennom tidene. Og i tillegg et stort antall forskjellige utstillinger og aktiviteter.

  Oldtidskirkegården på Ydby Hede

  Denne oldtidskirkegården er Danmarks tallrikeste med i alt 49 gravhøyder.

  Lunaria og Danas Hage Kunstsamlingen, som er den eneste av sitt slag, viser skiftende utstillinger av løvkunstneren Susanne Tvermoe`s poetiske billedverden - et livsverk som er skapt av løv og blomsterblader. Fra museets jyske sagnhage er det utsikt over vikingenes vesterhavsnære Limfjord, som ved Sindrup krysses av Ravveien mot Europa. I tillegg er det laget en minnestue over de store Limfjordsdikterene, Johs. V. Jensen, J. P. Jakobsen, Jeppe Åkjær m.fl.

  Vestervig Kirke Vestervig Kirke er Nordens største landsbykirke og inneholder et av Danmarks fineste orgler med 52 stemmer, som kan oppleves i de fremragende kirkekonsertene. Til kirken knytter det seg et sagn om Liden Kirsten og Prins Buris, en ulykkelig kjærlighetshistorie. Liden Kirsten, som var halvsøster til Valdemar den Store, hadde et kjærlighetsforhold til Prins Buris, bror til Dronning Sofie. Da Valdemar oppdaget forholdet, lot han Liden Kirsten danse seg til døde. Hun ble begravet på Vestervig Kirkegård. Prins Buris ble blindet, gjeldet og lenket til kirken, slik at han kunne nå Liden Kirstens grav. Da han døde ble han begravet i samme grav som Liden Kirsten.