Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Feriehus: Ejsingholm

Feriehus: Ejsingholm, Ved Limfjorden, Limfjorden, Danmark

Gjestevurderinger

Basert på 12 vurderinger4.3 ut av 5.0
Anbefalelsesverdig4,4
Feriehusets innretning og utstyr4,1
Mest populært for
Familie/Venner med barn4,8
Familie/Venner uten barn4,1
Kommentarer fra andre gjester
Språk:
Det er frivillig for gjestene å skrive kommentarer. Se mer informasjon om DanCenters gjestevurderinger.
Emma - Aarhus  (Lejrskole, koloni eller lignende, mai 2020)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Tæt på vand og søde naboer.”
Teodora - Aarhus  (Familieferie med større børn, mai 2020)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Vi har været i sommerhus i Corona tid, derfor har vi ikke besøgt spisesteder eller attraktioner i nærheden. / Heldigvis har huset en dejlig hæve og der er ikke lang til stranden. / Et minus var at internettet ikke virkede, og ingen kom at se på, selvom i har kontakter kontoret. / Bordfodbold var i stykker og kunne ikke bruges. / Dårlig tv-forbindelse. / Huset er dårlig isoleret, derfor er en god idé at besøge det når det er varmt.”
Malte - Randers  (Familieferie med større børn, april 2020)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Det er et rigtig dejligt og hyggeligt hus. 3 rigtig gode soveværelser, dejlig stue og dejlig have/udestue. Mange gode muligheder i haven. / / Men: Nu ender systemet jo ikke med at have en hvad kunne have været bedre mulighed. Derfor her: / En betalingsinternet løsning er absolut ikke tilfredsstillende. Ved WIFI adgang forstår jeg en internetforbindelse med fri adgang til minimum 20 Gbit. Desuden var komfur og ovn uendelig langsom / dårligt - selv for et sommerhus. Andet komfur og køle/fryseskab kan absolut anbefales.”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Husk egen internetforbindelse.”
Anette Hald - Sdr Bjert  (Familieferie med større børn, oktober 2019)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Super dejlig ugeneret beliggenhed, ikke så langt fra vandet”
Martin - Fredericia  (Familieferie med børn, juli 2019)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Børnevenligt / Meget service / God beliggenhed / Gratis adgang til legeplads på campingpladsen”
Inger - Næstved  (Familieferie med større børn, juli 2017)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Man har formået at skabe ægte autentisk sommerhusstemning.”
Jesper Friis - Randers sø  (Familieferie med større børn, juli 2017)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Dejligt sommerhus hvor man rigtig kan slappe af.”
Martin - Deutschland  (Urlaub mit Freunden, januar 2018)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Klein und gemütlich”
Klaus - Warszawa  (Urlaub mit größeren Kindern, august 2017)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Haven, beligghed og hyggen. Er rigtig sommerhus uden fancy indretning”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Vær opmærksom på der ikke er vaskemaskine og wifi. Restaurant ved Handbjerg Marina et besøg værd”
Florian - Petershagen  (Familienurlaub mit Kindern, april 2017)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Burg Spottrup ist sehenswert”
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Es war gütlich mit einem schönen Garten in ruhiger Umgebung”

Ferieboligfasiliteter

6
3
86m²
nei
nei
Inkl.
300 m
 
Aktivitetshus
 
Energivennlige tiltak (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Dansk TV: DR1 og TV2.
 
1 bad
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 1972, renovert i 2015
 
4,0 km til restaurant
 
4,0 km til dagligvarebutikk
 
300 m til sjø/kyst

Topp-attraksjoner i området

 • Jesperhus Feriepark
 • Djurs Sommerland
 • Fårup Sommerland
 • Aalborg Zoo
 • Randers Regnskov
 • Kunstens Museum Of Modern Art
 • Dansk Landbrugsmuseum Gl. Estrup
 • Family Farm Fun Park
 • Hjerl Hede Frilandsmuseum
 • Middelaldercenteret
 • Gi' den gas palads
 • Mønsted Kalkgruber
 • Labyrinthia
 • Mariager Saltcenter
 • Husnr. 57357
  Huskategori: ★★★★
  Sjø/innsjø 300 mGjestevurderinger

  .

  Booking av huset

  .

  Booking av huset

  Uke ManTirsOnsTorsFreLørSøn
  27293012345
  286789101112
  2913141516171819
  3020212223242526
  31272829303112
  Mulig ankomstdato
  Valgt periode
  Ledig dato
  Ikke ledig
  Bookingen din

  Husbeskrivelse

  Om området

  Om Rundt om Limfjorden

  Limfjorden byr på enestående naturopplevelser. Her kan du både finne kuperte bakkelandskap, plantasjer, markområder og naturligvis mange utsiktspunkt med fjordutsikt. Vi presenterer her en del forslag til opplevelser rundt Limfjorden.

  Limfjordruten – en 610 km lang sykkelrute Skal du oppleve Limfjorden, er det selvsagt at du må ta en sykkeltur på hele eller deler av Limfjordruten. Hele ruten er 610 km lang, og bringer deg hele veien rundt Limfjorden. Du kan også velge å ha en fast base og bare ta enkelte dagsturer langs den vakre sykkelruten.

  Kunst og historie Besøk Danmarks eldste middelalderborg, Spøttrup, eller gå på oppdagelsesferd i noen av områdets mange museer, gallerier, kirker, osv. Her finner du en gullgruve av interessante historier fra Limfjordens fortid og nåtid. Legg også turen innom Nordeuropas minste kirke på Venø eller Kalkgruvene i Mønsted og Daugbjerg.

  Området for deg som er glad i sjøen Området byr på rundt 250 km kystlinje, som gir mange muligheter for å bade og nyte stranden. Når vinden blåser i riktig retning, er Limfjorden et eldorado for vindsurfere og kitesurfere. Glyngøre har dessuten Nordeuropas første store dykkerpark med skips- og kampvognsvrak, forhindringsbaner, stenrev og en grotte.

  Om Limfjorden

  På en tur langs med, eller på Limfjorden finner man et stort utvalg av natur- og kulturattraksjoner. De ferreste kan nå alle attraksjonene langs fjorden, men vi gir deg her en rekke forslag som forhåpentligvis kan inspirere til gode opplevelser i ferien.

  Vejlerne, Nord Europas største fuglereservat, er et ca. 6.000 hk stort, lavtliggende område med gressenger, bambusskoger og brakkvannssøyer. Vejlerne oppstod etter et misslykket dreneringsprosjekt. Her er nå et fredet paradis for fugler og fugleelskere.

  Eshøj Plantasje Eshøj Plantasje ligger knapt 4 km fra sentrum av Thisted. Plantasjen er en liten botanisk perle med ca. 150 forskjellige trær og buskearter fra hele verden, og er dermed en regional lokalitet med et usedvanlig skogsbilde.

  I Eshøj er det gode muligheter for frisk luft og morsjon. Terrenget er kuppert med en høydeforskjell på 25 m fra Limfjorden til plantasjens høyeste punkt.

  Du kan jogge, men du kan også gå i et tempo som gir deg tid til å se, høre, lukte og merke naturens puls og rytme - samt tid til å oppdage og iaktta i en spennende natur som ligger åpen for deg.

  Skyum Bjerge Det kuperte bakkelandskapet utgjør en del av Limfjordskysten ned mot Vildsund. Her er kløfter og daler skapt av smeltevannets erosjon på slutten av siste istid. Det er bevart 17 gravhauger i området. Seks av dem ligger pent på rekke nedover en bakkekam. Området er fredet, og i et forsøk på å bevare lyngheden har man latt gotlandske pelssauer beite på de bratte skrentene.

  Lundehøj I Ullerup, litt nord for Heltborg, fins den 6000 år gamle steinhytten Lundehøj som er åpen for gjester.

  Limfjordscentret Doverodde 150 år etter etableringen av den første kjøpmannshandelen i Doverodde, er Doverodde Købmandsgård et av Limfjordens best bevarte handelshus fra denne perioden. Kjøpmannsgården er idag et opplevelsessenter med fokus på Thy og Limfjorden. I den gamle kornsiloen er det utstillinger av geologiske forekomster og dyr i området.

  I det gamle pakkhuset finner man et spennende aktivitetsrom, hvor man kan undersøke de fiskene og de andre sjødyrene, man selv har fisket i fjorden. Her finner man også utstillinger, som forteller om Kjøpmannsgårdens udvikling gjennom tidene. Og i tillegg et stort antall forskjellige utstillinger og aktiviteter.

  Oldtidskirkegården på Ydby Hede

  Denne oldtidskirkegården er Danmarks tallrikeste med i alt 49 gravhøyder.

  Lunaria og Danas Hage Kunstsamlingen, som er den eneste av sitt slag, viser skiftende utstillinger av løvkunstneren Susanne Tvermoe`s poetiske billedverden - et livsverk som er skapt av løv og blomsterblader. Fra museets jyske sagnhage er det utsikt over vikingenes vesterhavsnære Limfjord, som ved Sindrup krysses av Ravveien mot Europa. I tillegg er det laget en minnestue over de store Limfjordsdikterene, Johs. V. Jensen, J. P. Jakobsen, Jeppe Åkjær m.fl.

  Vestervig Kirke Vestervig Kirke er Nordens største landsbykirke og inneholder et av Danmarks fineste orgler med 52 stemmer, som kan oppleves i de fremragende kirkekonsertene. Til kirken knytter det seg et sagn om Liden Kirsten og Prins Buris, en ulykkelig kjærlighetshistorie. Liden Kirsten, som var halvsøster til Valdemar den Store, hadde et kjærlighetsforhold til Prins Buris, bror til Dronning Sofie. Da Valdemar oppdaget forholdet, lot han Liden Kirsten danse seg til døde. Hun ble begravet på Vestervig Kirkegård. Prins Buris ble blindet, gjeldet og lenket til kirken, slik at han kunne nå Liden Kirstens grav. Da han døde ble han begravet i samme grav som Liden Kirsten.