Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Feriehus: Trend

Feriehus: Trend, Ved Limfjorden, Limfjorden, Danmark

Gjestevurderinger

Basert på 13 vurderinger4.4 ut av 5.0
Anbefalelsesverdig4,4
Feriehusets innretning og utstyr4,4
Mest populært for
Familie/Venner med barn4,5
Familie/Venner uten barn4,3
Kommentarer fra andre gjester
Språk:
Det er frivillig for gjestene å skrive kommentarer. Se mer informasjon om DanCenters gjestevurderinger.
Ellen - Brædstrup  (Venneferie uden børn, september 2020)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“det hele var godt”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“nej”
per sørensen - vemmedrup  (Familieferie med større børn, august 2020)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“pæn stand / god planløsning / dejligt med mange teresser / hyggeligt sted med ro og stor have / gå afstand til vandet”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“vær opmærksom på, at gas grillen ikke virkede, der var noget galt med branderen. / kan anbefale at se jesper hus, tag båden over ved hvalpesund, hyggelig tur. / besøg ålborg, altid godt”
Dennis - Hvidovre  (Familieferie med større børn, juli 2020)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Den lokale put and take sø / Randers regnskov / Ertebølle stenaldercenter”
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Nyt og moderne hus”
Annika - Ølgod  (Familieferie med større børn, juli 2019)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Indretningen er super god”
James - Nakskov  (Familieferie med børn, juli 2018)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Nyt lækkert sommerhus med god plads”
Lisbet - Silkeborg  (Venneferie med børn, juni 2018)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Pænt og velholdt. Flere terrasser, med muligheder for sol/skygge - men vi kunne alligevel godt have brugt en parasol, da der var køligt i skyggen nogle af dagene. Dejlige senge.”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Thorup strand Fisk & Delikatesse: nyd en lækker fiskeret.”
Klaus - Aarhus  (Venneferie med børn, april 2018)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Det store opholdsrum og god isolering”
Ursula - 71229 Leonberg Deutschland  (Urlaub mit Freunden, august 2020)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Das Ferienhaus war nicht so ganz zu unserer Zufriedenheit, die Couch und auch einige Stühle sind nicht in Ordnung, die gehören entsorgt, auch mit der Aussenbestuhlung sind auch einige Stühle nicht in Ordnung, die Holzsitzgruppe hinter dem Haus ist nicht zu benützen, dem Tisch fehlt ein Holzbalken.... / Das Haus war auch nichtig richtig sauber, Schubladen nicht ausgewischt, auch an allen Fenster und Türen sind überall Spinnweben, man sah sehr gut dass die seid Wochen nicht entfernt waren, wir hatten Endreinigung bestellt und waren dann schon sehr verwundert wie wir das Haus übernommen haben, ob das etwas damit zu tun hat , dass auf der Seite im hohen Grass ein Verkaufsschild stand, von den Möbeln habe ich Bilder gemacht, die ich ihnen bei Vedarf gerne schicken würde, ansonsten war das Haus ok, aber mieten würde ich das so nicht mehr.”
Ja - Wolfenbüttel  (Familienurlaub mit Kindern, august 2020)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Geschütztes Grundstück, tolle Austattung innen wie außen.”
Marco - Rotenburg  (Urlaub mit größeren Kindern, oktober 2018)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Ausstattung / Schlaflosen für Kinder”

Ferieboligfasiliteter

10
3
122m²
ja
nei
Inkl.
800 m
 
Boblebad til 1 personer.
 
Energivennlige tiltak (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Peis/vedovn
 
Tysk TV:
 
Dansk TV: DR1 og TV2.
 
2 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 2012
 
1,0 km til restaurant
 
4,0 km til dagligvarebutikk
 
800 m til sjø/kyst

Topp-attraksjoner i området

 • Jesperhus Feriepark
 • Djurs Sommerland
 • Fårup Sommerland
 • Aalborg Zoo
 • Randers Regnskov
 • Kunstens Museum Of Modern Art
 • Dansk Landbrugsmuseum Gl. Estrup
 • Family Farm Fun Park
 • Hjerl Hede Frilandsmuseum
 • Middelaldercenteret
 • Gi' den gas palads
 • Mønsted Kalkgruber
 • Labyrinthia
 • Mariager Saltcenter
 • Husnr. 42358
  Huskategori: ★★★★★
  Sjø/innsjø 800 mGjestevurderinger

  .

  Booking av huset

  .

  Booking av huset

  Uke ManTirsOnsTorsFreLørSøn
  402829301234
  41567891011
  4212131415161718
  4319202122232425
  442627282930311
  Mulig ankomstdato
  Valgt periode
  Ledig dato
  Ikke ledig
  Bookingen din

  Husbeskrivelse

  Om området

  Om Rundt om Limfjorden

  Limfjorden byr på enestående naturopplevelser. Her kan du både finne kuperte bakkelandskap, plantasjer, markområder og naturligvis mange utsiktspunkt med fjordutsikt. Vi presenterer her en del forslag til opplevelser rundt Limfjorden.

  Limfjordruten – en 610 km lang sykkelrute Skal du oppleve Limfjorden, er det selvsagt at du må ta en sykkeltur på hele eller deler av Limfjordruten. Hele ruten er 610 km lang, og bringer deg hele veien rundt Limfjorden. Du kan også velge å ha en fast base og bare ta enkelte dagsturer langs den vakre sykkelruten.

  Kunst og historie Besøk Danmarks eldste middelalderborg, Spøttrup, eller gå på oppdagelsesferd i noen av områdets mange museer, gallerier, kirker, osv. Her finner du en gullgruve av interessante historier fra Limfjordens fortid og nåtid. Legg også turen innom Nordeuropas minste kirke på Venø eller Kalkgruvene i Mønsted og Daugbjerg.

  Området for deg som er glad i sjøen Området byr på rundt 250 km kystlinje, som gir mange muligheter for å bade og nyte stranden. Når vinden blåser i riktig retning, er Limfjorden et eldorado for vindsurfere og kitesurfere. Glyngøre har dessuten Nordeuropas første store dykkerpark med skips- og kampvognsvrak, forhindringsbaner, stenrev og en grotte.

  Om Limfjorden

  På en tur langs med, eller på Limfjorden finner man et stort utvalg av natur- og kulturattraksjoner. De ferreste kan nå alle attraksjonene langs fjorden, men vi gir deg her en rekke forslag som forhåpentligvis kan inspirere til gode opplevelser i ferien.

  Vejlerne, Nord Europas største fuglereservat, er et ca. 6.000 hk stort, lavtliggende område med gressenger, bambusskoger og brakkvannssøyer. Vejlerne oppstod etter et misslykket dreneringsprosjekt. Her er nå et fredet paradis for fugler og fugleelskere.

  Eshøj Plantasje Eshøj Plantasje ligger knapt 4 km fra sentrum av Thisted. Plantasjen er en liten botanisk perle med ca. 150 forskjellige trær og buskearter fra hele verden, og er dermed en regional lokalitet med et usedvanlig skogsbilde.

  I Eshøj er det gode muligheter for frisk luft og morsjon. Terrenget er kuppert med en høydeforskjell på 25 m fra Limfjorden til plantasjens høyeste punkt.

  Du kan jogge, men du kan også gå i et tempo som gir deg tid til å se, høre, lukte og merke naturens puls og rytme - samt tid til å oppdage og iaktta i en spennende natur som ligger åpen for deg.

  Skyum Bjerge Det kuperte bakkelandskapet utgjør en del av Limfjordskysten ned mot Vildsund. Her er kløfter og daler skapt av smeltevannets erosjon på slutten av siste istid. Det er bevart 17 gravhauger i området. Seks av dem ligger pent på rekke nedover en bakkekam. Området er fredet, og i et forsøk på å bevare lyngheden har man latt gotlandske pelssauer beite på de bratte skrentene.

  Lundehøj I Ullerup, litt nord for Heltborg, fins den 6000 år gamle steinhytten Lundehøj som er åpen for gjester.

  Limfjordscentret Doverodde 150 år etter etableringen av den første kjøpmannshandelen i Doverodde, er Doverodde Købmandsgård et av Limfjordens best bevarte handelshus fra denne perioden. Kjøpmannsgården er idag et opplevelsessenter med fokus på Thy og Limfjorden. I den gamle kornsiloen er det utstillinger av geologiske forekomster og dyr i området.

  I det gamle pakkhuset finner man et spennende aktivitetsrom, hvor man kan undersøke de fiskene og de andre sjødyrene, man selv har fisket i fjorden. Her finner man også utstillinger, som forteller om Kjøpmannsgårdens udvikling gjennom tidene. Og i tillegg et stort antall forskjellige utstillinger og aktiviteter.

  Oldtidskirkegården på Ydby Hede

  Denne oldtidskirkegården er Danmarks tallrikeste med i alt 49 gravhøyder.

  Lunaria og Danas Hage Kunstsamlingen, som er den eneste av sitt slag, viser skiftende utstillinger av løvkunstneren Susanne Tvermoe`s poetiske billedverden - et livsverk som er skapt av løv og blomsterblader. Fra museets jyske sagnhage er det utsikt over vikingenes vesterhavsnære Limfjord, som ved Sindrup krysses av Ravveien mot Europa. I tillegg er det laget en minnestue over de store Limfjordsdikterene, Johs. V. Jensen, J. P. Jakobsen, Jeppe Åkjær m.fl.

  Vestervig Kirke Vestervig Kirke er Nordens største landsbykirke og inneholder et av Danmarks fineste orgler med 52 stemmer, som kan oppleves i de fremragende kirkekonsertene. Til kirken knytter det seg et sagn om Liden Kirsten og Prins Buris, en ulykkelig kjærlighetshistorie. Liden Kirsten, som var halvsøster til Valdemar den Store, hadde et kjærlighetsforhold til Prins Buris, bror til Dronning Sofie. Da Valdemar oppdaget forholdet, lot han Liden Kirsten danse seg til døde. Hun ble begravet på Vestervig Kirkegård. Prins Buris ble blindet, gjeldet og lenket til kirken, slik at han kunne nå Liden Kirstens grav. Da han døde ble han begravet i samme grav som Liden Kirsten.