Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss
Eier login
Eier login
Lei ut
Bli utleier

Lei et feriehus i naturskjønne Ringkøbing Fjord

Lei et feriehus i naturskjønne Ringkøbing Fjord

 
Søk område: Ringkøbing Fjord
Ankomst og dager
Personer
Søket ditt fant 314 ferieboliger.
Søk på kartet - klikk her Søk på kartet

Lei et feriehus i naturskjønne Ringkøbing Fjord

Ta på ferie ved Ringkøbing fjord og få minner du kan dele med familien eller venner

Se Dancenters utvalg av ferieboliger ved Ringkøbing Fjord.

Søk og finn den perfekte bolig til din ferie.

Les mer om Ringkøbing Fjord
Gjesters vurdering av hus, Ringkøbing Fjord: 4.2 av 5.0 fra totalt 4586 anmeldelser.

Andre gjester anbefaler disse ferieboligene for Ringkøbing Fjord:

Husnr: 27127Bork Havn8 personer,  102 m²Kjæledyr er ikke tillatt.1,1 km til kyst.Usædvanligt sommerhus opført i sibirisk lærketræ beliggende ved Bork Havn. Huset med spabad og sauna er kendetegnet ved sin gode planløsning og er særdeles veludstyret og indrettet med moderne møbler. Der er 2 højstole. Efter en lang dag i naturen ...Husnr: 24340Bork Havn6 personer,  88 m²Kjæledyr er ikke tillatt.350 m til kyst.Dette usædvanlige sommerhus er kendetegnet ved sin gode planløsning, hvor hele huset er perfekt udnyttet. Huset er veludstyret og indrettet med moderne møbler. Efter en lang dag i naturen er der god plads i det 2-personers store spabad, som ...Husnr: 83558Skaven Strand8 personer,  125 m²Kjæledyr er ikke tillatt.100 m til kyst.Dette sommerhus med 1. sal er beliggende på en naturgrund ca. 100 meter fra Ringkøbing Fjord. Her er en fantastisk udsigt over fjorden, og både fra 1. sal men også fra spisestuen i stueetagen kan I følge med i aktiviteterne på fjorden. Huset ...Husnr: 40083Bork Havn8 personer,  120 m²Kjæledyr er ikke tillatt.1,0 km til kyst.Et arkitekttegnet sommerhus lidt ud over det sædvanlige møder jer her når ferien går til Bork Havn. Der er spabad og sauna. Centralt i sommerhuset er det store og lyse alrum/stue og køkken med lofter til kip. Sommerhuset er med alle moderne ...Husnr: 78068Stauning6 personer,  111 m²Kjæledyr tillatt.400 m til kyst.Sommerhus med en god planløsning som gør, at hele huset bliver perfekt udnyttet. Huset er veludstyret og indrettet med moderne møbler. Efter en lang dag i naturen er der god plads i det 2-personers store spabad eller i saunaen, som giver lindring ...Husnr: 23485Bork Havn6 personer,  101 m²Kjæledyr tillatt.250 m til kyst.Unik beliggenhed med stor græsplæne med god plads til at slippe børnene løs til en frisk, lille fodboldkamp eller badmintonkamp eller måske blot en lille lur på terrassen. Efter en lang og oplevelsesrig feriedag er det dejligt at komme til hægterne ...

Med sine 300 km2 og en lengde på 30 km er Ringkøbing Fjord den største av de Vest Jyske fjordene. Den er skjermet fra Vesterhavet av den smale, lange og tange Holmsland Klit, og det er kun ved Hvide Sande det er en sluse ut til Vesterhavet.

Ringkøbing Fjord er et utrolig vakkert naturområde, som er omgitt av store strandenger. Fjorden har gjennom tidene været et viktig område for fiskere, som har nyt godt av fjordens rike dyreliv. I dag har Ringkøbing Fjord noen av Danmarks viktigste fugleområder og derfor er store deler av området fredet.

På fjordens nordlige side finner du Ringkøbing, som er blant de eldste og best bevarte handelssteder i Danmark. I tillegg til byens sjarmerende og koselige gater finner du gode shoppingmuligheter og et stort utvalg av kulturelle opplevelser, spesielt i sommerhalvåret.

Sør for Ringkøbing Fjord ligger Blåbjerg Klitplantage, hvor du kan finne Danmarks høyeste sanddynger på 64 meter. Plantagen er en blanding av skogsområde og hede, og er et flott utfluktsmål for en vandretur eller en sykkeltur.

Langs fjordens vestside, ut mod Vesterhavet, finner du en masse gode badestrender, blant annet i området ved Hvide Sande.