Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Feriehus: Løkken

Feriehus: Løkken, Jammerbugten, Nordjylland, Danmark

Gjestevurderinger

Basert på 10 vurderinger3.4 ut av 5.0
Anbefalelsesverdig3,2
Feriehusets innretning og utstyr3,4
Mest populært for
Familie/Venner uten barn3,6
Familie/Venner med barn2,5
Kommentarer fra andre gjester
Språk:
Det er frivillig for gjestene å skrive kommentarer. Se mer informasjon om DanCenters gjestevurderinger.
Flemming - Aabyhøj  (Venneferie med børn, mai 2020)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Nej”
Josefine - Aarhus  (Venneferie uden børn, april 2020)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Det var en perfekt beliggenhed! Sommerhuset er koldt, da døre og vinduer er gamle, så det er nok bedst i sommerperioden. God oplevelse.”
Hva var veldig bra med feriehuset?
“God beliggenhed!”
Lisbeth - Faxe Ladeplads  (Venneferie uden børn, mars 2020)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Der var varme !! Der var det nødvendige til daglig madlavning. God udsigt fra altanen og lyden af Vesterhavet. Hyggelig stue med tv, ok wi-fi forbindelde til at tjekke mail og gå på netbank. Der var også bio-pejs, der bidrog til hyggen. God opbevaringsplads til tøj i soveværelset.”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Løkken strand, plantagen, mini-by. Ikke så langt til Skagen og Grenen, diverse andre strande ved Vesterhavet.”
Michal - Lundby  (Venneferie med børn, oktober 2019)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Dette sommerhus er meget dyrt at opvarme uden for sæsonen.”
Hva var veldig bra med feriehuset?
“God beliggenhed, charmerende indretning”
Marianne - Rødovre  (Venneferie uden børn, juni 2019)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“En fantastisk beliggenhed. Charmerende hus og dejlige at kunne sidde ude i solen både til morgen- og aftensmad. Nogle dørkamme var meget lave, så vi skulle huske at dukke os, når vi f.eks. gik ud i køkkenet.”
Klaus - Aalborg  (Familieferie med større børn, august 2018)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Charmerende, virkelig god beliggenhed tæt på både byliv og strand.”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Pas på hovedet, der er MEGET lavt til loftet nogle steder”
HaWe - Bad Homburg  (Urlaub mit Freunden, september 2019)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Das Haus verfügt über KEINEN: Haartrockner, Toaster, Mikrowelle, Dunstabzugshaube, (Spül-, Waschmaschine, / Trockner - waren als fehlend angegeben), die Türrahmen sind extrem niedrig. Zwei Wohnzimmerlampen haben keinen elektrischen Anschluss und die Heizungskosten sind extrem hoch. / Die geschützte Lage in den Dünen und das restliche Ambiente sind sehr stimmig.”
Antje - Stuttgart  (Urlaub mit Freunden, september 2019)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Skagen, Rabjerg Mile, Rudbjerg Knude”

Ferieboligfasiliteter

3
1
60m²
nei
nei
Inkl.
20 m
 
2 bad
 
Bygget 1840, renovert i 2017
 
200 m til restaurant
 
400 m til dagligvarebutikk
 
20 m til sjø/kyst

Topp-attraksjoner i området

 • Fårup Sommerland
 • Aalborg Zoo
 • Utzon Center
 • Maritimt Oplevelsescenter
 • Kunstens Museum Of Modern Art
 • Ørnereservatet
 • Family Farm Fun Park
 • Action House
 • Middelaldercenteret
 • Aalborg Forsvars- & Garnisonsmuseum
 • Husnr. 89323
  Huskategori: ★★
  Sjø/innsjø 20 mGjestevurderinger

  .

  Booking av huset

  .

  Booking av huset

  Uke ManTirsOnsTorsFreLørSøn
  27293012345
  286789101112
  2913141516171819
  3020212223242526
  31272829303112
  Mulig ankomstdato
  Valgt periode
  Ledig dato
  Ikke ledig
  Bookingen din

  Husbeskrivelse

  Om området

  Om Løkken

  Ferie i Løkken?

  Løkken er ett opplagt feriemål både for hele familen. Løkken har gått fra å være en gammel fiskerlandsby til en ferieby.

  Løkken byr på en flott badestrand, attraktivt uteliv og med mulighet for mange utflukter i nærområde. Løkken strand består av en vakker hvit fin sandstrand og rent badevann. I nærheten ligger den hvite by, og bunkere fra 2 verdenskrig. På sommerhalvåret kan man finne de hvite badehus på stranden, og det er ett strengt regelverk som sier at husene ikke skal ha andre farger enn hvitt, og kalles derfor Løkkens hvite by. På stranden er det fult av aktiviteter for hele familien slik som ballspill, kitin, solbade eller ta en dukkert.

  I løkken finner man Løkken fiskepark som har åpent hele året. Fiskeparken er en enestående naturområde og de har forskjellige typer ørret som man kan fange. Parken er i tillegg nattåpen om sommeren for den som ønsker å prøve nattfiske.

  I Løkken finner man mange gode spisesteder, og i sentrum finner man Løkkens brygg hus. Her brygger man øl etter gamle tradisjoner og de som er interesserte, ølhund eller ikke vil finne ett besøk her interessant.

  For barna kan man anbefale det populære Bolcheriet i Løkken, hvor man lager godteri på tradisjonell dansk måte. Godteriet er håndlaget, og man kan delta i produksjonen og selvsagt smake og kjøpe godteri når rundturen er ferdig.

  Opplevelser i og rundt Løkken - det skjer

  Hvis dere ønsker å ta en ferie i Løkken område, er det rikelig med underholdning for hele familien.

  • Løkken golfklubb - 18 hulls- bane som er relativ flat med korte avstander mellom hullene, som betyr at banen ikke er av de mest fysisk krevende baner.

  • Løkken museum - ett handelsmuseum som beskriver handelen og livet fra midt 1800 tallet og framover. Løkken var en viktig handelspartner med sør og vest Norge i gamle dager hvor skipene ferdes imellom de to land med handelsvarer. Museet er innrettet slik som de levde på 1800 tallet og er designet av Thomas Grønbech.

  • Action House Funcenter - Nord Europas største gocard bane både for store og små. I tillegg så byr senteret på bowling, laserspill, Paint ball, spillehall og lekeland for de minste.

  • Family Farm Fun Park - ett familiepark, med fult av dyr som barna kan leke og kose med. Dyrene står klare til å bli klappet, foret og kost med. I tillegg til alle dyrene så er parken fylt med aktiviteter slik som lekeland, innendørs & utendørs lekeplasser.

  • Børglum Kloster - En gammel kongsgård fra vikingetiden, som har en rik og fyldig historie. Her finner man klostergården, museum og en fantastisk urtehage. Museet byr på varierende tema utstillinger gjennom året.

  Bestiller du din feriebolig hos DanCenter kan vi tilby rabatter hos mange av Danmarks mest populære attraksjoner. Her kan du se hvilke attraksjoner du kan få rabatt på

  Ferie i Løkken

  Hos Dancenter så har vi 60 års erfaring med utleie av ferieboliger. Hos oss kan du føle deg sikker på at oppholdet forløper som det skal. På denne side kan du finne ca 40 boliger i Blokhus - alt fra luksusboliger, til klassiske ferieboliger. Hos Dancenter kan man finne noe for enhver smak.

  Områder med ferieboliger tett på Løkken

  Man kan finne mange andre populære områder tett ved Løkken. Lei for eksempel ett sommerhus i Blokhus, Nr. Lyngby Eller Tranum Strand

  Se også sommerhuse ved Jammerbugten .

  Hold ferie med Danland Feriesenter i Løkken

  Hold ferie i ett Danland feriesenter og få en badeferie hele året. I ett feriesenter så finnes det tilbud som man ikke alltid finner i ett sommerhus.

  Løkken feriesenter ligger husene kun 750 meter fra badestranda, sanddynene, og vannet. På senteret er det lekeplass til barna, og aktiviteter for de voksne. Som gjest hos Danland Løkken har man gratis adgang til Løkken svømmehall. Ved siden av feriesenteret finner man Løkken Golfbane.

  I nærheten av Løkken finner man også Blokhus feriesenter og Hirtshals feriesenter – begge med badeland, spa og sauna.

  Om Jammerbugten

  Jammerbuken er et av Danmarks absolutt mest besøkte ferieområder. Her finner du de klassiske ferieområdene, Blokhus, Løkken og Tversted med gode og barnevennlige sandstrender. I sommerhalvåret stiger befolkningstallet markant på grunn av alle feriegjestene. Velger du å besøke Løkken en sommeraften er du derfor ikke alene. Alle feriegjestene lager hyggelig og festlig stemning i byene langs Vestkysten.

  Grunnen til at Jammerbukten er blitt et meget populært feriemål skyldes den sentrale plasseringen, som området har. Herfra kan du raskt nå frem til for eksempel Skagen og oppleve grenen og skagensmaleriene, eller dra på shopping og kunstmuseum i Aalborg.

  Selve Jammerbukten har også mye å by på. Her kan du oppleve alt fra deilige og spennende ferieopplevelser, til unik kunst og kultur, hvite sandstrender, høye skrenter og dype kløfter omgitt av store skoger og hedearealer.

  Hvis du er golfentusiast er Jammerbukten og Nord Jylland generelt et paradis for deg. Hele 20 baner venter på deg i Nord Jylland, og den varierte nordjyske naturen har gavmildt sørget for at der både er golfutfordringer og naturopplevelser for enhver smak – og nesten hele året rundt. Du kan f.eks. velge mellom seasidebaner ved den storslåtte Vesterhavskysten, veldig kuperte baner i innlandet og parklignende baner i byområdene.