Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Feriehus: Læsø/Østerby

Feriehus: Læsø/Østerby, Læsø, Nordjylland, Danmark

Gjestevurderinger

Basert på 9 vurderinger3.8 ut av 5.0
Anbefalelsesverdig3,8
Feriehusets innretning og utstyr3,9
Mest populært for
Familie/Venner uten barn4,0
Familie/Venner med barn3,0
Kommentarer fra andre gjester
Språk:
Det er frivillig for gjestene å skrive kommentarer. Se mer informasjon om DanCenters gjestevurderinger.
Ellis - Sunds  (Familieferie med større børn, mai 2020)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Hyggeligt gammel stil smukke omgivelser”
Hanne - Storvorde  (Venneferie med børn, mars 2020)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Jeg mener ikke det skal anvendes til vinter udlejning, da det trækker meget fra utætte vinduer. Fint hus til sommer udlejning.”
Kirsten - Brovst  (Familieferie med større børn, januar 2020)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Hyggeligt sommerhus i smukke omgivelser”
Per - Vejle  (Familieferie med større børn, juli 2019)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Man skal ikke leje det ellers fine sommerhus, hvis man er over 1,8 meter høj, selv min kone som er 1,68 m ramte loftet ved indgangen - jeg selv som er 1,89 m ramte adskillige gange lavt siddende loftbjælker.”
Morteza-Torkan-Zamani - Jelling  (Venneferie uden børn, juni 2019)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Charme”
Bo Petersen - Sønderborg  (Venneferie uden børn, juni 2019)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Idyl hygge RO OG FRED”
Bente - Højmark  (Familieferie med større børn, april 2019)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Atmosfæren / Uhøjtidelig og afslappende”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Læsøs forskellige strande”

Ferieboligfasiliteter

6
3
76m²
ja
nei
Inkl.
2,5 km
 
Energivennlige tiltak (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Peis/vedovn
 
Tysk TV: ARD, ZDF.
 
Dansk TV: DR1 og TV2.
 
1 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 1812, renovert i 1965
 
2,0 km til restaurant
 
2,0 km til dagligvarebutikk
 
2,5 km til sjø/kyst

Topp-attraksjoner i området

 • Læsø Tårnet
 • Læsø Museum
 • Læsø Saltsyderi
 • Læsø Seaside Golfklub
 • Læsø Kur bad
 • Læsø Uldstue
 • Læsø Bryghus
 • Husnr. 39673
  Huskategori: ★★★
  Sjø/innsjø 2,5 kmGjestevurderinger

  .

  Booking av huset

  .

  Booking av huset

  Uke ManTirsOnsTorsFreLørSøn
  27293012345
  286789101112
  2913141516171819
  3020212223242526
  31272829303112
  Mulig ankomstdato
  Valgt periode
  Ledig dato
  Ikke ledig
  Bookingen din

  Husbeskrivelse

  Om området

  Om Læsø

  Feriebolig på Læsø

  Utenfor Nordøst Jyllands kyst ligger Læsø som en oase i Kattegat. Læsø er Kattegats største øy og har nesten 2.000 faste innbyggere. Øyen har mange feriehus, så om sommeren ”våkner” Læsø og opplever en kraftig befolkningsvekst av glade feriegjester. DanCenter ferieboligformidling har ca. 40 feriboliger på Læsø.

  Du kommer til Læsø med Læsøfergen som seiler 4 til 7 ganger dagligt, avhengig av sesong. Overfarten tar ca. 1,5 time. Du kan lese mer på deres [hjemmeside] (//www.laesoe-line.dk/).

  Få unike opplevelser i en feriebolig på Læsø

  Naturen på Læsø er veldig variert. På sørkysten finner du store lavvannsområder og strandenger. Midt på øyen er det skog, klipper og hede som preger landskapet, mens du mot nord finner de gode badestrendene.

  Du må selvsagt oppleve Læsø på sykkel, da den relativ flate øyen har mange gode sykkelstier. På turen rundt på øyen kan du blant annet besøke det kjente Læsø Saltsyderi, som har gjenskapt den historiske saltproduksjonen på Læsø. Besøk også Museumsgården ”På Lynget”, som er et frilandsmuseum på sitt opprinnelige sted. Læsø Rhododendronpark er også verdt et besøk. Her kan du nyte synet av ca 2.000 Rhododendronplanter.

  Stopp også i en av Læsøs koselige byer og nyt en lunsj på en av de mange kroer og kafeer. Læsø byr på mange unike råvarer og matspesialiteter. Prøv for eksempel de økologiske skinkene, lynghonningen, nyfanget hummer og selvfølgelig det kjente Læsøsaltet.

  Opplevelser og attraktioner i og omkring Læsø

  Tar dere Læsøfergen til fastlandet er det mange muligheter for aktiviteter for hele familien. Her er noen attraksjoner som du finner i Nordjylland.

  • Action House
  • Bangsbo Fort
  • Fårup Sommerland
  • Springeren - Maritimt Oplevelsescenter
  • Ørnereservatet
  • Aalborg Forsvars- og Garnisonsmuseum
  • Skagen By- og Egnsmuseum
  Leier du ferieboligen gjennom DanCenter så får du rabatt på mange attraksjoner.

  Ferieboligformidling på Læsø

  Hos DanCenter ferieboligformidling har vi mer enn 60 års erfaring med ferieboligformidling. Derfor kan du være sikker på at ferien din forløper som den skal når du planlegger den hos oss. Her på siden finner du ca. 40 feriboliger på Læsø.

  Ferieboligformidling i nærheten av Læsø

  DanCenter tilbyr også ferieboligformidling i mange andre populære feriebolig områder i Danmark. Populære områder i nærheten av Læsø er f.eks. [Jammerbugten] (/sommerhus/nordjylland/jammerbugten/), Nordlige Vesterhav og Skagen området.

  Dra på ferie til Danland Feriecenter i nærheten av Læsø

  Du kan også besøke et av Danland sine feriesentre i nærheten av Læsø. En ferie på Feriecenter Krøyer’s Gl. Skagen tilbyr aktiviteter som svømmebasseng, spa og sauna. I de eksklusive ferieboliger får du den helt rette stemning av Gl. Skagen og bor bare få hundre meter fra havet, stranden og klippene.

  I Danlands Feriecenter Sæby Søbad bor dere rett ved siden av en barnevennlig strand og vakker natur. Utendørs er det en lekeplass og hoppepute til barn.

  Om Nordjylland

  Sommerhusutleie i Nordjylland.

  Det er ikke uten grunn at Nordjylland er et av Danmarks mest ettertraktede feriemål når det kommer til leie av sommerhus. Med mer enn 1.000 sommerhus og ferieboliger fordelt på den nordjyske kystlinjen, har DanCenter et rikt utvalg av hus til forskjellige formål i alle størrelser og prisklasser, uansett om du ser etter et hus til 2, 10 eller flere personer. Nordjylland danner rammene rundt noe av den mest unike og storslåtte naturen i hele landet. Fra Vesterhavet med sine brede sandstrender til de imponerende sanddynene ved Kattegat, kan man med korte avstander bevege seg rundt i forskjellige omgivelser, som hver i sær er enestående i det danske naturlandskap. Og man behøver ikke utelukkende å dra på stranden for å bade, her er muligheter for å utforskre og gå lange turer hele året.

  En historisk tur til Vesterhavet.

  Mot Vesterhavet finner man populære sommerhusområder tett på byer som Blokhus, Løkken og Lønstrup. Mange av disse husene ligger i fredelige omgivelser med kort avstand til vannet, med plass til alt fra fire personer eller større grupper med opp til noen og tyve personer. Langs kysten finner man flere mindre byer med supermarkeder og butikker. Så uansett hvor man befinner seg er det aldri langt til nærmeste innkjøpsmulighet. Det er også på denne strekkningen man finner en av Nordeuropas deiligste badestrender, som hvert år trekker badelystne gjester til sommerhusene i området. Strandens størrelse, bredde og barnevennlighet betyr at den aldri føles overfylt av mennesker. På flere deler av stranden kan man finne fasinerende spor fra fortiden i form av etterlatte bunkere fra 2. verdenskrig. I Hanstholm ligger det historiske Museumssenter, hvor man kan gå på oppdagelse i Nordeuropas største befestningsanlegg under 2. verdenskrig, mens både Hirtshals og Skagen lenger nord også kan by på bunkermuseer med mulighet for å oppleve de underjordiske festninger innenfra.

  Rikt på nasjonalparker og attraksjoner.

  Danmarks første offisielle nasjonalpark finnes i Thy, og strekker seg hele veien fra Agger til Hanstholm. Her finner man et variert landskap av skoger og sletter, grove plantasjoer, og en bestand av sjeldne planter og dyr. I parken finner man både sykkel- og gåruter med snirklede stier og gode utsiktsposter. Skulle man få lyst til å slå seg ned og spise medbragt matpakke finnes her både shelters og oppholdsplasser underveis på rutene. En av årsakene til Nordjyllands popularitet som feriedestinasjon er det brede utvalget av attraksjoner som er godt fordelt over hele området. Foruten den praktfulle naturen som i seg selv er en severdighet, finner man både akvarier, fornøyelsesparker og museer som baner vei for mange timers opplevelser for hele familien, så vel innendørs som utendørs. Blandt de mest populære attraksjonene på listen ligger Fårup Sommerland, som siden 1975 har hatt adresse ute i den store skogen mellom Blokhus og Løkken. Den populære fornøyelsesparken har bare vokst seg større siden åpningen, og kan idag tilby mer enn femti forskjellige fornøyelser for både store og små, og også dem som ikke lar seg skremme av hv som helst! Parken råder over noen av Danmarks hurtigste rutsjebaner og et mangfoldig vannland med plass til badeglade i alle aldre. DanCenter tilbyr forskjellige Rabatter til noen av Danmarks beste attraksjoner, også Fårup Sommerland. For de som er glad i dyr finnes også flere muligheter. På østkysten kan man utforske det vilde dyrelivet i Lille Vildmose Naturområde, mens Nordsøen Oceanarium i Hirtshals og Aalborg Zoo også har åpent for gjester året rundt. Her kan man bevege seg blandt hundrevis av fantastiske dyrearter fra havet, luften eller land. Uansett hvor i Nordjylland man leier sommerhus er det ikke landt til nærmeste opplevelse.

  Sommerhus i nydelige Skagen

  Skagen gjemmer på flere landemerker som i alle tilfeller er verdt å kjøre langt for.Man finner blandt annet Skagen Fyr som med sine 46 m er et av Danmarks høyeste. I samme område finner man Skagens Museum og Sankt Laurentii Kirke, eller bedre kjent som Den Tilsandede Kirke. Flere hårhundreders sandflukt har begravd den i dag mystiske kirken så kun tårnet står tilbake på den store sand plantasjen. Det er med god grunn mange sommer hus i Skagen. Den nydelige naturen sier seg selv, men også i selve Skage by finner man en spesiell stemning og lokalkultur. Her er et eldorado av spisesteder, alt fra klassiske kroer og smørbrødsrestauranter til fin gourmet mat og fiskebutikker. Mellom Skagen og Frederikshavn ligger den ørkenaktige sanddynen Råbjerg Mile som er Europas største av sin slags og innbyr til en utmerket gåtur. Råbjerg Mile er inndelt i flere forskjellige mindre områder som hver i sær har sin egen fauna og funksjon i det særpregne landskapet. Alt dette kan man oppleve når man besøker Skagen i et sommerhus